pantelis07 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Α τελικα η τιμη για το εν λογω τρακαρισμενο ειναι 1300 με 3000χλμ παρα πολλα ζηταει ο ρουφιανος. Ασε που δε μ'αρεσει και το παλιο ρανερ. (ασχετο) Ακουσα οτι υπαρχουν κατι ιονιστες (με ρευμα ε) που περναει η βενζινη απο μεσα και της ανεβαζει ντεμεκ τα οκτανια... τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Ακουσα οτι υπαρχουν κατι ιονιστες (με ρευμα ε) που περναει η βενζινη απο μεσα και της ανεβαζει ντεμεκ τα οκτανια... τι λετε? Ας μας βαζουν στα βενζιναδικα καθαρη βενζινη και οχι νερωμενη και δεν χρειαζομαστε ιονιστες κλπ.(δεν θα ελεγα οχι ομως:shifty: :X ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 kage_> Eγώ έψαχνα Gilera πόσο είπες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Θα ηθελα να ρωτησω κατι που ρωτησα ηδη στο πιατζιο:lol: φορουμ:lol: : Ο κοφτης στο ρανερ 2006 πως βγαινει και ποσο κοστιζει να βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 αλλάζεις ηλεκτρονική νομίζω... καμία 100αριά ευρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 αλλάζεις ηλεκτρονική νομίζω... καμία 100αριά ευρά τι σχεση εχει η ηλεκτρονικη με τον κοφτη!blink: ασε που μια ηλεκτρονικη εχει πανω απο 300 ευρο.ο κοφτης στα 50ρια ειναι στην εξατμιση και θα πρεπει να την ανοιξεις και να βγαλεις τα διαφραγματα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Τι ειναι η ηλεκτρονικη? Νομιζω οτι το νεο ραννερ δεν εχει κοφτη στην εξατμιση οπως το παλιο αλλα μονο στη μεταδοση>>>. Kαι κατι αλλο... Με το ιδιο σκεπτικο αμα βαλεις αλλη εξατμιση μαλοσι π.χ βγαινει ο κοφτης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Η ηλεκτρονικη της malossi κοστιζει 150 ευρω.Ποια 300 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Η ηλεκτρονικη της malossi κοστιζει 150 ευρω.Ποια 300 :confused: γιατι σου ειπα εγω για mallosi.για ψαξτε'την λιγο την δουλεια και μην πειραζεται τα ρευματα,παντως μια ηλεκτρονικη δεν κοστιζει τοσο λιγο.εδω σε ατυχες περιπτωσεις καιγεται η ηλεκτρονικη και ψαχνομαστε να αντικαταστησουμε την ζημια..απο τις πιο ακριβες ζημιες στο μηχανακι.:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Τι ειναι η ηλεκτρονικη? Νομιζω οτι το νεο ραννερ δεν εχει κοφτη στην εξατμιση οπως το παλιο αλλα μονο στη μεταδοση>>>. Kαι κατι αλλο... Με το ιδιο σκεπτικο αμα βαλεις αλλη εξατμιση μαλοσι π.χ βγαινει ο κοφτης. δεν το ηξερες αυτο...οχι μονο βγαινει ο κοφτης,αλλα ανεβαινει και η αποδοση και η καταναλωση και ο θορυβος.εδω σε πολλα κυβικα με μια αλλαγη εξατμισης ανεβαινεις και σε ιππους(περιπτωση scooter με δυναμομετρηση ανεβηκε 5 ολοκληρα αλογακια) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 παντως μια ηλεκτρονικη δεν κοστιζει τοσο λιγο Φιλε ασε εχω ρωτησει σε μαγαζι και κοιταζοντας τον καταλογο τοσο μου ειπε...150 ευρω!:D Τωρα αν κανει παραπανω τι να πω ,πολυ καλη ευκαιρια βρηκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 είπα νομίζω........PEACE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 kage_> Eγώ έψαχνα Gilera πόσο είπες? k me 750e to dinw... για κατι ιονιστες π διαβασα πρωηγ.σελιδα απλα κοροιδια ,εννοειται δεν κανει τιποτα. η ηλεκτρονικη pm tuning+malossi ειναι οι καλυτερες, απ οσο ξερω ανεβαζει τουλ στροφες στον κοφτη κ ρυθμιζει τα μιγματα.δεν νομιζω να ειχαν φερει ποτε gilera me κοφτη στην Ελλαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 τι σχεση εχει η ηλεκτρονικη με τον κοφτη!blink: ασε που μια ηλεκτρονικη εχει πανω απο 300 ευρο.ο κοφτης στα 50ρια ειναι στην εξατμιση και θα πρεπει να την ανοιξεις και να βγαλεις τα διαφραγματα! Μαρέσει που και είσαι τελείος λάθος είσαι και απόλυτος!:p Τι σχέση έχει η ηλεκτρονική με τον κόφτη? Χμμ....Ο κόφτης ορίζετε από την ηλεκτρονική!:lol: Μια ηλεκτρονική π.χ η Mallosi που είπατε κάνει 100ε οπότε φίλε ακριβά την είδες 150!;) Βάζοντας μια ηλεκτρονική βγάζετε τον κόφτη και τον μετατοπίζετε ψηλότερα αναλόγως με την ηλεκτρονίκη ανεβαίνει και αντίστοιχα.Τώρα όπως όλα τα 2χρονα η εξάτμιση είναι το Α και το Ω! Εξάτμιση καρμπιρατέρ και θυρίδες είναι αυτά που κάνουν την μέγιστη διαφορά σε ένα 2χρονο. Η Mallosi βγάζει 2 εξατμίσεις μια με 180ε και μια που κάνει 300+. Συμβουλή μου μια Mallosi ηλεκτρονική και μια Gianneli Shot ;) εξάτμιση!;) ;) ;) ;) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Μαρέσει που και είσαι τελείος λάθος είσαι και απόλυτος!:p Τι σχέση έχει η ηλεκτρονική με τον κόφτη? Χμμ....Ο κόφτης ορίζετε από την ηλεκτρονική!:lol: Μια ηλεκτρονική π.χ η Mallosi που είπατε κάνει 100ε οπότε φίλε ακριβά την είδες 150!;) Βάζοντας μια ηλεκτρονική βγάζετε τον κόφτη και τον μετατοπίζετε ψηλότερα αναλόγως με την ηλεκτρονίκη ανεβαίνει και αντίστοιχα.Τώρα όπως όλα τα 2χρονα η εξάτμιση είναι το Α και το Ω! Εξάτμιση καρμπιρατέρ και θυρίδες είναι αυτά που κάνουν την μέγιστη διαφορά σε ένα 2χρονο. Η Mallosi βγάζει 2 εξατμίσεις μια με 180ε και μια που κάνει 300+. Συμβουλή μου μια Mallosi ηλεκτρονική και μια Gianneli Shot ;) εξάτμιση!;) ;) ;) ;) καμια σχεση ο κοφτης με την ηλεκτρονικη.αυτα υπαρχουν σε μεγαλες μηχανες,μην το πεις πουθενα αυτο γιατι θα πεσει πολυ γελιο.ακου βγαζοντας την ηλεκτρονικη..βγαινουν και οι κοφτες.εμενα το vxr εχει κοφτες στην εξατμιση(καταλυτη).την ηλεκτρονικη την αλλαζεις για περισσοτερο ρευμα στο μηχανακι με οτι συνεπαγεται αυτο,μαλιστα κανεις δεν αλλαζει ηλεκτρονικη γιατι μπορει να καψει ολοκληρο το μηχανακι,και μετα να αναρωτιεται τι εγινε. αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις power commander Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 καμια σχεση ο κοφτης με την ηλεκτρονικη.αυτα υπαρχουν σε μεγαλες μηχανες,μην το πεις πουθενα αυτο γιατι θα πεσει πολυ γελιο.ακου βγαζοντας την ηλεκτρονικη..βγαινουν και οι κοφτες.εμενα το vxr εχει κοφτες στην εξατμιση(καταλυτη).την ηλεκτρονικη την αλλαζεις για περισσοτερο ρευμα στο μηχανακι με οτι συνεπαγεται αυτο,μαλιστα κανεις δεν αλλαζει ηλεκτρονικη γιατι μπορει να καψει ολοκληρο το μηχανακι,και μετα να αναρωτιεται τι εγινε. αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις power commander Φίλε ειλικρινά τα έχεις μπουρδουκλώσει τα πράγματα!:lol: Καταρχήν Power Commander έχουν μόνο τα injection....Τα καρμπιρατέρ έχουν κόφτη στην ηλεκτονική πώς να το κάνουμε διλαδή? Ρώτα να μάθεις!;) Όσο για την εξάτμιση ο καταλύτης δέν είναι κόφτης με την ένοια που το εννωείς! Και στα αυτοκίνητα π.χ τα Saxo έχουν κόφτη στις 7800rpm και με πρόγραμμα πάνε στις 8000rpm αλλά τον καταλύτη άμα θές τον κρατάς! Άσχετα που άμα βάλεις αγωνιστικό ή τον βγάλεις τελείος πάει καλύτερα. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Μια ηλεκτρονική π.χ η Mallosi που είπατε κάνει 100ε οπότε φίλε ακριβά την είδες 150 Απο οσο ξερω υπαρχουν δυο ηλεκτρονικες μια σταθερου και μια μεταβλητου κοφτη που εννοειται οτι αυτη του μεταβλητου κοστιζει παραπανω και ειναι καλυτερη.Ε, αυτη κανει 150:) . Δεν ασχολουμαι παραπανω γιατι δεν προκειται να βαλω ηλεκτρονικη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Οποιαδήποτε ηλεκτρονική (βελτιωτική) βάλεις το 1ο πράγμα που κάνει είναι να ανεβάση τον κόφτη. Η Malossi κάνει 100e! Και είναι αυτή με το διακοπτάκι κιόλας... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Ρε παιδια τι γινεται εδω? Ελατε λιγο στη θεση μου... Ρωτησα ο χριστιανος πως βγαινει ο κοφτης και εχω ακουσει 666 πραματα.(διαφορετικα):wacko: :wacko: :wacko:. Θα θεσω ενα αλλο ερωτημα. Leοlipop: Εγραψες σε αλλη σελιδα οτι πας με 110χλμ/ω και 100 και 150 να ειναι δεν ειναι αυτο το θεμα. Πως τα καταφερες χωρις ηλεκτρονικη? Εκανες κατι αλλο?(εκτος απο κυλινδρο,καρμπιρατρ, εξατμισεις κ.α) Απο εδω ερχεται η μιση απαντηση: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΦΗΤΣ (γιατι τα 50αρια εχουν κοφτη στα 45χλμ/ω.) Αρα γλιτωσαμε 200 ευρω και πιθανη ζημια. Το αλλο θεμα ειναι οτι οσο να πεις το νεο runner ειναι πιο εξελιγμενο αρα μπορει να αλλαζει η νοοτροπια του κοφτη.Αν αυτος βρισκεται στην εξατμιση μικρο το κακο αφου ετσι κι αλλιως ολοι οι βενζινοαιματοι αλλαζουν εξατμιση. Που ειναι ομως σιγουρα? Εχει υψηλο κοστος? Χρειζεται ειδικος να τον βγαλει? Ειναι μερικα απο τα 1000δες ερωτηματα που θα απασχολησουν ολοκληρη τη χωρα τον επομενο μηνα.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Λοιπον φιλε Παντελη μεχρι στιγμης στο μηχανακι εχω αλλαξει Κυλινδροπιστονο 72cc Καρμπυρατερ 25mm Εισαγωγη Εξατμιση Gianneli Φιλτρο δεν εχω βαλει ακομα (Τα ζιγκλερ μετρανε γιατι τα εχω αλλαξει και αυτα!) Ολα αυτα μου τα πηρε ενας γνωστος γιατι τοτε ημουν εντελως ασχετος και δεν ειχα καμια ιδεα :D Επισης προσφατα αλλαξα Βαριατορ Μπιλιες Καμπανα Ιμαντα Αυριο θα παω να παραγγειλω συμπλεκτη και να ρωτησω για ενα πιο γερο αλλα και πιο καλο στροφαλο. Θα ρωτησω και για τον κοφτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 καλός στρόφαλος αγωνιστίκος mallosi 500ε νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Δεν θα κατεβω σε αγωνες ρε συ...Νομιζω οτι υπαρχει και ενας στα 250-290. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 γραναζωμα παιδια...να ανεβασετε κ τελικες!!! μεγαλυτερα γραναζια. gianeli??προτιμω leovinchi zx 100-150ε ή την μαλοση την γυριστη οπως ειπε καποιος πιο πανω σιγουρα εχει πανω απο 300ε κ η απλη η μικρη με το λιονταρι πανω 150ε πριν κανα 4 χρονια π ασχολουμασταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ναι αλλα ρε φίλε η leovinchi zx δέν κάνει αυτόν τόν σπαστικό ήχο<<ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΙΙΙΙΙΙ>> του διχρονου scooter.. Εγώ είχα βρεί μία leovinchi στο scooter-center.com δέν θυμάμαι τί μοντέλο 90 ευρώ η οποία πληρούσε τίς πρόδιαγραφές θορύβου... Τι λέτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 3 ειναι οι εταιριες για εξατμισεις.για μεγαλα βαλαντια η polini & mallosi και για φτηνες καταστασεις η giannelli.τωρα ολες οι αλλες ειναι "οτι ναναι" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts