seilogeo Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Καλημερα σας... Μηνες το χρησιμοποιουσα στο Λονδινο,εκει που με 15 ευρω τον μηνα εχεις απεριοριστο internet,συν ολα τα αλλα...(ακουτε ρε κλεφτες που θελετε 40 ευρω τον μηνα για 200-300 mb?) Οπως και να εχει,πισω στην αθηνα,αφου δεν εχω ιντερνετ,δοκιμασα να τρεξω εφαρμογες navigator (ndrive,sygic), ομως καμια δεν δουλευει με το gps ανοιχτο.με το που ανοιξω wifi κλειδωνουν οι δορυφοροι στο λεπτο...με σκετο gps ομως τπτ οι δορυφοροι...εψαξα λιγο στο γουγλη και βρηκα και απο αλλους παρομοια προβληματα με το desire s και κατι λυσεις της πλακας(gps test,gps fix) που τπτ δεν κανουν... Επειδη ειναι αδυνατον να διαβασω 255 σελιδες φορουμ,μπορει καποιος να μου πει πως να κανω το desire να δουλεψει μονο με gps τα navigators?Ειτε να με παραπεμψετε στις αντιστοιχες σελιδες του φορουμ? Φίλε μου δοκίμασε το navigon και τίποτα απο αυτα που λες δεν θα συμβεί. Δουλεύει χωρίς wifi και δεν χάνεις του δορυφόρους με τίποτα . Εγω τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα . Όσο για το κλείδωμα των δορυφόρων έχω αναφέρει σε παραπάνω ποστ μου πριν καμια 2 σελίδες ένα τρόπο για να κλειδώνουν ποιο γρήγορα Πρέπει να είσαι ροοτ και να επεξεργαστεί ένα αρχείο για τους servers το AGPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 (edited) Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις το XtraData Downloader. Όποτε συνδέεσαι σε wifi τραβάει αυτόματα δεδομένα για τους δορυφόρους και τα έχει διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στο GPS, χωρίς να χρειάζεται wifi τη στιγμή που το χρησιμοποιείς. Θα κλειδώνεις σε λιγότερο από λεπτό. Όσο για το κλείδωμα των δορυφόρων έχω αναφέρει σε παραπάνω ποστ μου πριν καμια 2 σελίδες ένα τρόπο για να κλειδώνουν ποιο γρήγορα Πρέπει να είσαι ροοτ και να επεξεργαστεί ένα αρχείο για τους servers το AGPS Όπως είχα πει και όταν το είχες πρωτοαναφέρει, με το XtraData δεν χρειάζεται να είσαι root και κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά. Edited July 15, 2012 by ferengi Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δεν ειμαι ροοτ κτλ δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα :ρ Οπως και να εχει με το xtra data downoader το κατεβασα,το ανοιξα πατησα download xtra data immediately,αλλα δεν φανηκε καποια ενδειξη η κατι να φορτωνει η να ολοκληρωνεται.Οπως και να εχει,βγαινω,κλεινω το wifi,ανοιχτο το gps,μπαινω sygic navigator και μεσα σε μισο λεπτο με ειχε εντοπισει!!!!Να εισαι καλα!!! :) Ερωτηση,αν ξεκινησω,παω κορινθο,και επειτα απο μια μερα για να ξεκινησω απο κει προφανως πρεπει να κανω την ιδια διαδικασια,δλδ καθε φορα πριν ξεκινησω πρεπει να βρω σημα για να κανω download xtra data immediately για να παρει τοπικα δεδομενα ωστε να κλειδωσει μετα μονο με gps? Και μια γενικη ερωτηση...γιατι ολες αυτες οι μπακατελιες και δεν δουλευει απλα και ωραια το gps απο μονο του και εξαρχης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timoskarris Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παίδια εχώ ενα πρόβλημα. Οταν μπαίνω στο Twitter απο το κινήτο στελνεί μνμ στους φίλους μου ενω οταν μπαίνω απο τον υπολογιστή ολα μια χαρά. Ξερεί κάποιος τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Ερωτηση,αν ξεκινησω,παω κορινθο,και επειτα απο μια μερα για να ξεκινησω απο κει προφανως πρεπει να κανω την ιδια διαδικασια,δλδ καθε φορα πριν ξεκινησω πρεπει να βρω σημα για να κανω download xtra data immediately για να παρει τοπικα δεδομενα ωστε να κλειδωσει μετα μονο με gps? Το Xtra Data δεν αναφέρει για πόσες μέρες κατεβάζει δεδομένα, αλλά είναι πιθανό να διαρκούν για περισσότερο από 24 ώρες οπότε να είσαι οκ. Στο Omnia που είχα παλιότερα μπορούσε να κατεβάσει δεδομένα για μια βδομάδα. Αν είσαι πολλές μέρες εκτός wifi μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις και mobile internet, τα δεδομένα που κατεβάζει είναι ελάχιστα, κάποια kb. Παίδια εχώ ενα πρόβλημα. Οταν μπαίνω στο Twitter απο το κινήτο στελνεί μνμ στους φίλους μου ενω οταν μπαίνω απο τον υπολογιστή ολα μια χαρά. Ξερεί κάποιος τι μπορεί να φταίει? Λογικά είναι κάποια ρύθμιση του client που χρησιμοποιείς, δοκίμασε να αλλάξεις client, προσωπικά προτείνω Tweetcaster ή Tweetdeck. Edited July 19, 2012 by ferengi Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Θελω να στειλω απο την καρτα μνημης ενα αρχειο στο bluetooth του αυτοκινητου σε οθονη Kenwood 2din για αναβαθμιση του Firmware του αλλα οταν κανω δεξι κλικ και send με τον root explorer μου δινει την δυνατοτητα να το στειλω αλλα οχι με bluetooth. Υπαρχει καποια λυση να το κανω απο το κινητο ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Θελω να στειλω απο την καρτα μνημης ενα αρχειο στο bluetooth του αυτοκινητου σε οθονη Kenwood 2din για αναβαθμιση του Firmware του αλλα οταν κανω δεξι κλικ και send με τον root explorer μου δινει την δυνατοτητα να το στειλω αλλα οχι με bluetooth. Υπαρχει καποια λυση να το κανω απο το κινητο ? Ευχαριστω. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το free ES file Explorer για να το στείλεις. Πας στο αρχείο σου και στο μενού που εμφανίζεται με παρατεταμένο πάτημα επάνω του επιλέγεις το "Κοινή χρήση" και μετά Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το free ES file Explorer για να το στείλεις. Πας στο αρχείο σου και στο μενού που εμφανίζεται με παρατεταμένο πάτημα επάνω του επιλέγεις το "Κοινή χρήση" και μετά Bluetooth. Πολυ καλο...Θα το δοκιμασω μετα και στο αμαξι αν και στις οδηγιες γραφει : You need the following items: • PC with Bluetooth capability or a Bluetooth USB dongle. Το ενα μαλιστα αρχειο ειναι .exe Ευχαριστω. Edited July 18, 2012 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημέρα σε όλους...Κανα νέο όσον αφορά την αναβάθμιση σε παγωτό, έχουμε;;; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημέρα σε όλους...Κανα νέο όσον αφορά την αναβάθμιση σε παγωτό, έχουμε;;; κατι για τελη του μηνος ακουσα..... Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Κατάλαβα....μάλλον μην τον είδατε μήν τον απαντήσετε το κόβω! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Γιατί ρε παίδες πολλές φορές ξαφνικά εκεί πού κάνω κάτι στο κινητό [σερφαρισμα ίντερνετ, γκαλερί κλπ ] ξαφνικά κάνει επανεκκινηση το HTC sense? Βγάζει το HTC logo και μετά ξανά φορτωνει το sense! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Γιατί ρε παίδες πολλές φορές ξαφνικά εκεί πού κάνω κάτι στο κινητό [σερφαρισμα ίντερνετ, γκαλερί κλπ ] ξαφνικά κάνει επανεκκινηση το HTC sense? Βγάζει το HTC logo και μετά ξανά φορτωνει το sense! Παραδόξως εδώ και 2-3 μέρες μου κάνει το ίδιο, και ειδικα οταν είμαι στο play. Φοβάμαι οτι κάποια εφαρμογή με προδιαγραφές για ICS τρώει φρίκη και σαβουριαζει το HTC sense. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 παιδια ειστε ολοι stock? εριξα μια ματια στις roms του xda αλλα δεν μπορω να πω πως μου γεμισε καποια το ματι ιδιαιτερα... βασικα ανυπομονω να κανει την εμφανιση του το ics.. απορω γιατι το καθυστερουν.. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seilogeo Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 παιδια ειστε ολοι stock? εριξα μια ματια στις roms του xda αλλα δεν μπορω να πω πως μου γεμισε καποια το ματι ιδιαιτερα... βασικα ανυπομονω να κανει την εμφανιση του το ics.. απορω γιατι το καθυστερουν.. Μετά απο πολλές δοκιμές Έβαλα προχθές αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1532203 και είμαι πολύ ικανοποιημένος . Ειναι 4.0.3 και ειναι πορτ απο το ΟΝΕ πολυ όμορφη και σταθερή μέχρι τώρα .Βέβαια εσβησα μερικα προεγκατεστημένα προγραμματα της HTC και πάει πολυ καλύτερα. Αξίζει μια προσπάθεια αναβαθμίζεται το Interface κατα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 εγω εχω βαλει αυτη εδω, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1567715 ειναι πολυ καλη και κανει για καθημερινή χρηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ποιο ICS ούτε να το σκέφτεσαι αυτό. Τώρα ασχολούνται πώς να βάλουν την 4.1 στα one, εμάς θα κοιτάξουν; GB και πολύ μας είναι! Οι custom roms,τουλάχιστον παλιά ήταν...άστο καλύτερα μην το πω...ίσως τώρα κάτι έχει αλλάξει! Επειδή λοιπόν το έχουν ξεφτιλίσει,ας μήν τάζανε στο κοσμακι παγωτάκι για να νιωσει λιγουλάκι!Ολο σύντομα λένε...οκ εχουν μιά ακομα εβδομαδά(απο την δευτέρα που μας έρχετε) να κάνουν την αναβάθμιση εάν δέν την κάνουν , κ μεχρι τότε ,εγώ προσωπικά θα τους τρολάρω άσχημα και σε βαθμό που δεν πάει. Το προβλημά μου είναι οτι όταν τάζεις κάτι ασχετως εαν γίνεται ή δεν γίνεται δειξε μια αξιοπρέπεια στο θέμα τού πελάτη και γενικοτερα του aftersales. 1/8 εάν δεν έχουν πει κάτι και το έχουν στην μούγκα και στα γλυκολογα θα πέσει τρολαρισμα τρελο!! Εχουν ρίξει το λειτουργικο στήν Κίνα - Κορέα εδω και ένα μήνα και οπουδοίποτε αλλου σφυρίζουν αδιάφορα!Είναι να γελάς... Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αντί για παγωτό θα μας ταϊσουν κάστανα στο τέλος.... Έκανα χαζομάρα τελικά που δεν την πούλησα την συσκευή όταν έπρεπε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 κάντε λίγο υπομονή βρε παιδιά. προτιμάτε δηλαδή να σας την δώσει 1 μήνα νωρίτερα αλλά με προβλήματα ή να αργησει και όταν την δώσει να τρέχουν όλα οκ; και κατι άλλο: η 2.3 δε σας καλύπτει; προσωπικά στη συσκευή μου (desire z) πέρασα custom την ics και δε με ενθουσίασε :p (δεν αναφέρομαι στα όσα bugs υπήρχαν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Αντί για παγωτό θα μας ταϊσουν κάστανα στο τέλος.... Έκανα χαζομάρα τελικά που δεν την πούλησα την συσκευή όταν έπρεπε.... Φιλε μου το τηλέφωνο είναι σούπερ, κ έτσι οπως είναi(κακώς κατ εμέ θα το έδινες)χώρις αναβαθμίσεις αλλά στραβώνω για την γαιδουριά του περίμενε χώρις ενημερώσεις και με ελλειπέστατο έως ανύπαρκτο feedback απο τήν HTC.Βάλε ότι ,το έχουν βγάλει ήδη εκτός προγράμματος μια φορα,και ωδεύει προς δεύτερη! Και όχι τίποτε άλλο έβγαλαν στήν Ασία (Κίνα -Κορέα)το παγωτο για το Desire S και μετά σφυράν αδιάφορα σε όλα τα υπολοιπά μέρη του κόσμου...τοτέ να μας το πούν,ευθαρσώς τι μέλι γενέσθαι, και όχι να βγάζουν ανακοινώσεις περί Jelly Bean. Να μας το πούμε βρέ αδερφέ μπάς και βρώ κανένα Motorola Razr...Λευκό! :-) Edited July 20, 2012 by emmanuelle Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) κάντε λίγο υπομονή βρε παιδιά. προτιμάτε δηλαδή να σας την δώσει 1 μήνα νωρίτερα αλλά με προβλήματα ή να αργησει και όταν την δώσει να τρέχουν όλα οκ; και κατι άλλο: η 2.3 δε σας καλύπτει; προσωπικά στη συσκευή μου (desire z) πέρασα custom την ics και δε με ενθουσίασε :p (δεν αναφέρομαι στα όσα bugs υπήρχαν) Φίλε mol το παγωτό έχει βγεί σε κίνα και κορέα, για το desire s και τρέχει άψογα, εδώ και ένα μήνα! Αναγκαστικά πάμε απο Δευτέρα, σε Δευτέρα! Edited July 20, 2012 by emmanuelle Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Τι θα βρεις; motorola τι; XAXAXA να είσαι καλά με έκανες και γέλασα,αλλά ξέχασα το razr ήταν το πρώτο που πήρε ICS....μα καλά, άλλο νήμα εδώ,εκτός του desireS,δε διαβάζεις; Την αποτυχία της motorola θα πάρεις; Καλησπέρα φίλε, αποτυχία για ποιο λόγο;Ποια τα κριτηρια σου ώστε να το αποκαλέσεις αποτυχια? Το παγώτο δέν το έχουν πάρει όλες οι χώρες. Εάν είχες διαβασει τι έγραφα πιο πάνω θα μπορούσες να καταλάβεις πού αναφέρομαι,δυστηχώς δεν το έκανες! Δέν βαριέσαι..... Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Πραγματικά δε βαριέσαι...δεν έχει σημασία που το note μου τρέχει ics από το Μάιο και η ναυαρχίδα της motorola όχι. Και δε σου γράφω από τον Άρη. Μήπως ξέρεις ότι και τα ελληνικά s 2 έχουν ics.... Φίλε μου έχεις δίκιο σε ότι αναφέρεις ....δέν αντιλέγω απο το Μαίο μπορεί και να έτρεχαν,και JB αλλα μου είναι αδιάφορο...Βλέπεις εμένα με νοιάζει να πάρει παγώτο το Desire S μου επιτέλους, μετά απο το ελλειπές αλλα και σχεδόν ανύπαρκτο support απο την HTC Τώρα εάν πάω σε RAZR ή RAZR MAXX (ή όποιο άλλο) όσο και εάν το υποτιμάς για εμένα είτε το πάρει αύριο, είτε σε 2 μήνες θα με απασχολήσει μόνο εάν η Motorola κάνει ότι ανάλογο με την HTC. Ερώτηση μιας και τα μοντέλα που ανέφερες τρέχουν παγωτο απο το Μάιο, πές μου ποιά ήταν η εμπειρία σου απο το πάγωτο,που αφου το πήρες κιτρινησάν οθόνες και μπετωσε το σύμπαν;;;Τι έλεγες τότε πέρι ναυαρχίδας και μή;Και ποσοι που ειχαν τα μοντελα που ανέφερες έτρεχαν να κλάψουν τα λεφτά τους;;και να ζητήσουν φιξάρισμα ή downgrade σε 2.3.Χ Το πάν δέν είναι να κοκορευόμαστε το πόσο νεότερο λειτουργικό έχουμε, αλλά πόσο σταθερό τηλέφωνο έχουμε.Προσώπικα το παγώτο είμαι περίεργος να το πάρω επειδή μας έχει σπάσει τα @@ η HTC με ύπαρξη του. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ειρήνη ημίν παιδια! Σε αυτα τα θεματα περι αναβαθμισεων..(εκτος κι αν εχεις pure google συσκευη) ..χρειαζεται να εισαι super υπομονετικος. Θα δουμε μεχρι τελος του μηνος αν η HTC θα κρατησει το λογο της. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 @emmanuelle Επειδή αλλάζω κινητά κάθε σχεδόν 6μηνο, πρέπει να πουλάω επίσης και τα κινητά. Το Desire S, τότε είχε καλή αξία. Τώρα έχει πέσει πάρα πολύ και όσο δεν παίρνει την ICS...τόσο χειρότερα είναι. Το κινητό είναι πολύ καλό και για αυτό υπάρχουν τα παράπονα για ποιο λόγο δεν πήρε ακόμα την ICS. Δεν γίνεται να την παίρνει το Galaxy S, και όχι το Desire S. Πιστεύω ότι η ίδια HTC, έθαψε ακόμα ένα μοντέλο της. Ήμουν οπαδός της HTC, πλέον το μόνο που με συγκινεί είναι το UI στα κινητά της και τίποτα άλλο. Ακόμα και για το HTC ONE X, αν είναι δυνατόν κλειδωμένο bootloader έχει!. Μπορεί σε εσένα αυτό αν δεν ασχολείσαι με custom roms, να μην σου λέει τίποτα, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό εξίσου. Ας ευχηθούμε να έρθει τελικά αυτή η αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts