Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το φίλο που θέλει να μεταφέρει τους ήχους στην μνήμη της συσκευης ,πρέπει να είσαι root και να έχεις το root explorer (ή αντιστοιχο). Απλή αντιγραφή

Root explorer εχω αλλα δεν ειναι root η συσκευη...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς κάνεις λάθος γιατί με τις ευλογίες της HTC χάνεις για πάντα την εγγύηση ενώ με το revolutionary μπορείς να γυρίσεις...πίσω και αν πάθει κάτι το τηλέφωνο μπορείς να πας να στο φτιάξουν και να είσαι εντάξει με την εγγύηση!! Οπότε ξεκλείδωμα με s-off και όλα τα υπόλοιπα είναι η μόνη μέθοδος τα άλλα είναι εκ του πονηρού!!

Εχω την εντυπωση ότι αν θές να το ξανακλειδώσεις αν το έχεις ξεκλειδώσει μέσω revolutionary τότε γράφει ***RE-LOCKED*** στον bootloader οπότε πάλι φαίνεται ότι έχεις επέμβει.

Μπορεί να κάνω λάθος αλλα έτσι έχω την εντύπωση.

Root explorer εχω αλλα δεν ειναι root η συσκευη...

Μόνο όντας root θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο τέτοιο πρόγραμμα για να περάσεις τους ήχους στη μνήμη του κινητού

Τhe end of an era...

• Administrators
Εχω την εντυπωση ότι αν θές να το ξανακλειδώσεις αν το έχεις ξεκλειδώσει μέσω revolutionary τότε γράφει ***RE-LOCKED*** στον bootloader οπότε πάλι φαίνεται ότι έχεις επέμβει.

Μπορεί να κάνω λάθος αλλα έτσι έχω την εντύπωση.

Όχι, μέσω revolutionary (και μόνο) όταν το ξανακλειδώσεις γράφει ***LOCKED*** και επανακτάς και επίσημα την εγγύηση.

Ενώ μέσω htcdev.com γράφει ***RE-LOCKED*** και είσαι μόνιμα εκτός εγγύησης.

Modpic.gif

Όχι, μέσω revolutionary (και μόνο) όταν το ξανακλειδώσεις γράφει ***LOCKED*** και επανακτάς και επίσημα την εγγύηση.

Ενώ μέσω htcdev.com γράφει ***RE-LOCKED*** και είσαι μόνιμα εκτός εγγύησης.

Συγνώμη παιδιά λάθος μου ,λάθος εντύπωση είχα.

Προσωπικά το έχω μεταχειρισμένο οπότε δεν με ενδιέφερε η εγγύηση και το έκανα με τον επισημο τρόπο.

για να βάλεις δικούς σου ήχους για κλήση/ειδοποιήσεις:

Ανοίγεις τον file explorer του κινητού σου και πας: sdcard/media/audio/

εκεί βρίσκεις 2 φακέλους "notifications" & "ringtones" κάνε επικόλληση εκεί το mp3 που θες να χρησιμοποιήσεις. το έκανα πριν κάνω root είτε στο Des S είτε στο προηγούμενο LG, καμία ανάγκη για super user rights.

Όσον αφορά το s-off, έχοντας κάνει προσπάθειες, δεν μπόρεσα να αλλάξω RUU όσο ήμουν s-on. Αν θέλετε να ασχοληθείτε πιο βαθιά με το κινητό, θα πρότεινα να το κάνετε s-off. Όσοι καταφέρνετε να αλλάξετε ROM με το κινητό s-on τότε μπράβο και πείτε μας τον τρόπο.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

μολις το παρέλαβα :D:D

ερώτηση πρώτη: πώς βγάζουμε(αν δεν γίνετε να φύγει τελείως, να χαμηλώσει η ένταση τουλάχιστον) τη δόνηση που έχει οταν πατάω κάπου στην οθόνη?

EDIT: το βρήκα!

ερώτηση 2: Για να το βάλω στο αθόρυβο, εκτός απο το να πατάω το volume down μεχρι να παει στο silent, υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος τρόπος?

Edited by vasilis15

• Administrators

ερώτηση 2: Για να το βάλω στο αθόρυβο, εκτός απο το να πατάω το volume down μεχρι να παει στο silent, υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος τρόπος?

Υπάρχουν πολλά widget που κάνουν αυτή τη δουλεια. Ρίξε μια ματιά στο Google play.

Modpic.gif

εκεί βρίσκεις 2 φακέλους "notifications" & "ringtones" κάνε επικόλληση εκεί το mp3 που θες να χρησιμοποιήσεις. το έκανα πριν κάνω root είτε στο Des S είτε στο προηγούμενο LG, καμία ανάγκη για super user rights.

Το εκανα αλλα βρηκα μονο τον φακελο notification εκει και προσθεσα τους alarms και ringtones.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Το εκανα αλλα βρηκα μονο τον φακελο notification εκει και προσθεσα τους alarms και ringtones.

Ευχαριστω.

Ετσι ακριβως Εαν δεν τους εχει, τους δημιουργεις εσυ τους φακελους :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ετσι ακριβως Εαν δεν τους εχει, τους δημιουργεις εσυ τους φακελους :)

Τους ειχα χυμα τους φακελους στην sd

Για να δουμε θα διορθωθει το προβλημα ?

Φιλικά Γιάννης

Περιμένω το S σε 2-3 μέρες, και έχω κι εγώ MAC. Οπότε όλα αυτά περί root και custom rom τα ξεχνάω;

Μην τα ξεχνας, απλά βρες ενα pc με windows, Ελα τωρα δεν ειναι τοσο δυσκολο!:)

Σοβαρα τωρα, δεν ξερω αν υπαρχει εργαλειο για mac, αν ξερει καποιος να το πει για να βοηθησει τα παιδια!

Εγω παντως παιδια ειδα αυτο το βιντεο για να καταλαβω στην πραξη τι γινεται και χρησιμοποιησα τα αρχεια απο το λινκ του δημητρη . Βεβαια θυμαμαι πως κατι επρεπε να αλλαξω ....

http://www.youtube.com/watch?v=AkbmKLCkDWg&fb_source=message

Μην τα ξεχνας, απλά βρες ενα pc με windows, Ελα τωρα δεν ειναι τοσο δυσκολο!:)

Σοβαρα τωρα, δεν ξερω αν υπαρχει εργαλειο για mac, αν ξερει καποιος να το πει για να βοηθησει τα παιδια!

Κι όμως είναι :lol::lol: Στη χειρότερη θα περιμένω 20 μέρες μέχρι να γυρίσω σπίτι στο desktop:rolleyes:

EDIT

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανάβει η οθόνη με το volume button οταν ειναι κλειδωμένο ?

Edited by vasilis15

Όσον αφορά το s-off, έχοντας κάνει προσπάθειες, δεν μπόρεσα να αλλάξω RUU όσο ήμουν s-on. Αν θέλετε να ασχοληθείτε πιο βαθιά με το κινητό, θα πρότεινα να το κάνετε s-off. Όσοι καταφέρνετε να αλλάξετε ROM με το κινητό s-on τότε μπράβο και πείτε μας τον τρόπο.

Αν κανεις το επισημο ξεκλείδωμα δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγοςνα αλλαξεις ρομ χρησιμοποιώντας ενα RUU.

Με το RUU περνας την μανίσια εκδοση του κινητου όπως την δίνει η εταιρία ή ο πάροχος

Οποιος θέλει να περάσει custom ρομ (και ξεκλειδωσε το κινητο επίσημα) ακολουθει αυτον τον οδηγο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1525100

Δουλευει μια χαρα

Edited by seilogeo

• Administrators
Μην κάνετε το επίσημο ξεκλείδωμα από την HTC. Χάνετε για πάντα την εγγύηση των δύο χρόνων!! Δεν αξίζει κάτι τέτοιο.

Αυτό ακριβώς, το ξεκλείδωμα μέσω htcdev.com θέτει τη συσκευή εκτός εγγύησης και επίσημα με τις ευλογίες της htc.

Modpic.gif

Αυτό ακριβώς, το ξεκλείδωμα μέσω htcdev.com θέτει τη συσκευή εκτός εγγύησης και επίσημα με τις ευλογίες της htc.

Καλα ρε παιδια δεν έχουν όλοι εγγυηση μερικοί που το πηραν απο εξω μεταχειρισμένο με το τελευταίο update με μια κίνηση το έχουν rooted. Και εγω σε αυτήν την περίπτωση ανήκω οπότε δεν είχα να χάσω τίποτα. Ένταξη τώρα αν έχετε εγγύηση μην το κάνετε συμφωνώ.

• Administrators
Καλα ρε παιδια δεν έχουν όλοι εγγυηση μερικοί που το πηραν απο εξω μεταχειρισμένο με το τελευταίο update με μια κίνηση το έχουν rooted. Και εγω σε αυτήν την περίπτωση ανήκω οπότε δεν είχα να χάσω τίποτα. Ένταξη τώρα αν έχετε εγγύηση μην το κάνετε συμφωνώ.

Ούτως ή άλλως για τη συγκεκριμένη συσκευή υπάρχει και η δυνατότητα για root μέσω revolutionary που δεν χάνεις την εγγύηση. Ποιος ο λόγος λοιπόν να μπει κάποιος στη διαδικασία του htcdev.com;

Στα θέματα της εγγύησης πρέπει να είμαστε προσεχτικοί λοιπόν και να τα διευκρινίζουμε, ειδικά όταν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Modpic.gif

Ούτως ή άλλως για τη συγκεκριμένη συσκευή υπάρχει και η δυνατότητα για root μέσω revolutionary που δεν χάνεις την εγγύηση. Ποιος ο λόγος λοιπόν να μπει κάποιος στη διαδικασία του htcdev.com;

Στα θέματα της εγγύησης πρέπει να είμαστε προσεχτικοί λοιπόν και να τα διευκρινίζουμε, ειδικά όταν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Πάντος απο οτι διάβασα για αυτο το θέμα της επαναφοράς , δεν ισχύει για branded phones είναι μόνο για unbranded .

Εχει αφαιρεθεί το αρθρο για αυτό το λόγο . Είναι λίγο ρίσκο αν είναι branded.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1187231

Προσωπικά το δικό μου ήταν απο την αγγλικη Ο2 και δεν ήθελα να ριψοκινδυνέψω το downgrade.

Δεν ξέρω αν τα ελληνικα κινητα απο cosmote ή vodaphone τα δίνουν Branded ή όχι.Αν όχι τότε οκ.

• Administrators
Δεν ξέρω αν τα ελληνικα κινητα απο cosmote ή vodaphone τα δίνουν Branded ή όχι.Αν όχι τότε οκ.

Οι ελληνικές συσκευές είναι unbranded.

Modpic.gif

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με είχε βολεψει το widget για τις σημειώσεις ρε παιδιά και από τότε που τα έβγαλε η HTC μου έχουν σπάσει τα νεύρα...έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο από το market;Κάτι κομψό και λειτουργικό.Έχει μέσα στο HTC hub ένα άλλο,αλλά πιάνει ολη την οθόνη...

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Έχω ρυθμίσει το wifi "ποτέ όταν είναι συνδεδεμένο " αλλά όταν κλείσει η οθόνη και μετά από κάποια λεπτά την ξανά αναψω το εικονίδιο του wifi είχε φύγει και ξανά ανάβει. Δεν θα έπρεπε να είναι μόνιμα αναμμένο?

Δεν έχω ενεργοποιήσει καμία εξοικονόμηση ενέργειας από το μενού "τροφοδοσία "

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με είχε βολεψει το widget για τις σημειώσεις ρε παιδιά και από τότε που τα έβγαλε η HTC μου έχουν σπάσει τα νεύρα...έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο από το market;Κάτι κομψό και λειτουργικό.Έχει μέσα στο HTC hub ένα άλλο,αλλά πιάνει ολη την οθόνη...

Πετρο αυτο ψαχνεις? εγω το εβαλα στο incredible S μου και δουλευει αψογα

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=429931&d=1288433148

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδια στον καταλογο του τηλεφωνου μου δειχνει τις επαφες τεσσερις φορες και αυτο μετα που εχω βαλλει να μην μου δειχνει τιποτα αλλο απο τις επαφες απο τον λογαριασμο google. Μπορει να με βοηθησει κανεις?

Παιδια στον καταλογο του τηλεφωνου μου δειχνει τις επαφες τεσσερις φορες και αυτο μετα που εχω βαλλει να μην μου δειχνει τιποτα αλλο απο τις επαφες απο τον λογαριασμο google. Μπορει να με βοηθησει κανεις?

θα εξαφανιστεί αυτό εάν κάνεις κάτι σαν "αντιστοίχηση επαφών" ή κάπως έτσι λέγεται αυτό. Ωστόσο τσέκαρε στην "προβολή" των επαφών τι δείχνει

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.