Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παω να αγορασω κατι απο εδω

https://market.android.com/search?q=thermometer&c=apps#?purchaseButton=u8kqbPuXezf_kHVz8_HRrj1wL_8%3D

αλλα μου λεει οτι :

Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της πληρωμής σας και η ολοκλήρωση αυτής της αγοράς. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Google Checkout εδώ.

Και απο το κινητο ακι απο το pc ...Η καρτα που εχω δηλωσει εχει χρηματα

Σημερα με αφησε να την αγορασω κανονικα απο το κινητο με ελληνικο μαλιστα μενου.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις τώρα μου έβγαλε αναβάθμιση το κινητό κάτι για το locations ?για επιβεβαιώστε...δεν έχω wifi τώρα να την κάνω.μονο το locations αφορά?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Μόλις τώρα μου έβγαλε αναβάθμιση το κινητό κάτι για το locations ?για επιβεβαιώστε...δεν έχω wifi τώρα να την κάνω.μονο το locations αφορά?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Ναι μονο το locations αφορα εγω την κατεβασα αλλα δεν καταλαβα τι αλαξε

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

θα παω να του κανω ενα αγιασμο...........:lol:

α!!να πω και αυτο.στις 2 συσκευες εχω καρτες με το ιδιο νουμερο.....να παιζει ρολο αυτο??κανονικα.το ενα κλειστο και το αλλο ανοιχτο.τωρα που το σκεφτομαι,να αλλαζα τις καρτες σημ απο τις συσκευες μηπως και δω ασπρη μερα??τι αλλο να κανω δεν ξερω.

φιλε μου και εγω το εχω πετυχει σε ενα σημειο στα γιαννενα, στο κεντρο κιολας... σταθμευμενος κατω απο ενα σπιτι προσπαθουσα να παρω τηλ και γινοταν αυτο που λες. Μια φουλ σημα, μια καθολου, μια επαννεκινηση κ εστελνε κ 1-2 απο τα τελευταια μηνυματα ξανα (ή μπορει να ερχοταν απλα ξανα αναφορες, δεν το ρωτησα να σου πω την αληθεια στους αποδεκτες!).

Αυτο γινοταν επανηλημενα για 2-3 μερες στο ιδιο ακριβως σημειο. Αυτο που υποθέτω εγω ειναι οτι ηταν το σημειο που αλλαζει κεραια καλυψης η συσκευη και "παιζει" η συνδεση με το δικτυο...με αλλη συσκευη με δυνατοτερο ή πιο αδυναμο δεκτη μπορει να μην εχεις προβλημα. αυτη ειναι η πιο λογικη εξηγηση που μπορουσα να δωσω...γιατι αλλιως παιζει να ειμαστε στις γωνιες απο ενα νεο, ευρωπαικο τριγωνο των βερμουδων! :p the truth is out there... :X

Καλησπέρα παιδιά! Να σας κάνω μια ερώτηση γνωρίζω ότι μπορούμε να δούμε την χώρα προέλευσης του κινητού μας από S/N υπάρχει πουθενά κάποιος πίνακας ή κάποιο site που να μας λέει; Στον οδηγό για root του DESIRE είχα δει που έλεγε κάτι για το S/N και μου κίνησε την περιέργεια!!

DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary)

HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002

RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M

RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6

ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A)

Καλησπέρα παιδιά! Να σας κάνω μια ερώτηση γνωρίζω ότι μπορούμε να δούμε την χώρα προέλευσης του κινητού μας από S/N υπάρχει πουθενά κάποιος πίνακας ή κάποιο site που να μας λέει; Στον οδηγό για root του DESIRE είχα δει που έλεγε κάτι για το S/N και μου κίνησε την περιέργεια!!

"ρυθμίσεις"-"σχετικά με το τηλέφωνο"-"ταυτότητα τηλεφώνου"-"Σειρ. αρ. συσκευής"

Σχετικά με την συνταγή root που έγραψα λίγα μηνύματα πίσω, παρατήρησα το εξής θέμα: το root γίνεται και η εφαρμογή "superuser" υπάρχει και λειτουργεί. Όμως, μετά απο την πρώτη επανεκκίνηση η εφαρμογή "superuser" δεν υπάρχει και η συσκευή γίνεται πάλι unrooted. Τι μπορώ να κάνω ώστε να root-άρω μια για πάντα το desire S?

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

"ρυθμίσεις"-"σχετικά με το τηλέφωνο"-"ταυτότητα τηλεφώνου"-"Σειρ. αρ. συσκευής"

Σχετικά με την συνταγή root που έγραψα λίγα μηνύματα πίσω, παρατήρησα το εξής θέμα: το root γίνεται και η εφαρμογή "superuser" υπάρχει και λειτουργεί. Όμως, μετά απο την πρώτη επανεκκίνηση η εφαρμογή "superuser" δεν υπάρχει και η συσκευή γίνεται πάλι unrooted. Τι μπορώ να κάνω ώστε να root-άρω μια για πάντα το desire S?

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ήθελα να μάθω πως βρίσκουμε το S/N. Αυτό το ξέρω μπορείς να το δεις και βγάζοντας την μπαταρία και από εκεί που αναφέρεις παραπάνω!!! Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως από το S/N βλέπεις την χώρα;;; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει!! Ευχαριστώ!!!

Όσο για το πρόβλημα σου αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τα κάνεις όλα από την αρχή απλά πρέπει να αφιερώσεις 10 λεπτάκια και να δεις το βίντεο

λέει τα πάντα αναλυτικά!! Έχει και στην περιγραφή του βίντεο όλα τα link που χρειάζεσαι!! Απλά να σου διευκρινίσω ότι πρέπει να γυρίσεις το κινητό σου στην αρχική stock(Shipped) rom 2.1 θα την βρείς εδώ και να το κάνεις root!!! Λοιπόν αν θέλεις να ξαναβάλεις stock rom θα βάλεις από εδώ όποια θέλεις και θα την κάνεις istall από το recovery. Εγώ σου προτείνω την Endymion V3.3 ROM είναι η καλύτερη rom με HTC Sense 3.5 χωρίς bugs και θα έχει και την ρύθμιση για beats audio που αν πάρεις τα ακουστικά θα ακούς τέλεια μουσική(Απίστευτη διαφορά)!! Βάλε την Endymion base rom και κάνε το update σε 3.3 μην βάλεις το control που λέει είναι θέματα και θα σου φάει πολύ χώρο από την μνήμη!! Πιστεύω και η HTC να βγάλει stock rom με sense 3.5 αυτή είναι μακράν καλύτερη!! Είναι του Sensation XL η stock rom τροποποιημένη για το κινητό μας!! Απλά για την ελληνική γλώσσα θα χρειαστείς την εφαρμογή Morelocal2 που μου είχε πει ένα φιλαράκι εδώ στο forum!!!

Αν χρειαστείς τπτ άλλο βάλε post αλλά πιστεύω σ' έχω καλύψει πλήρως!!!

Edited by relios

να κανω και εγω μια ερωτηση για οποιον ξερει και μπορει να με βοηθησει η εχει αντιμετωπισει κατι αναλογο.Εδω κ 3 μερες παρατηρω οτι στην οθονη του κινητου μου φαινονται εστω ισχνα αλλα φαινονται προηγουμενα εικονιδια απο εφαρμογες που ειχα ανοιξει.Δηλαδη ενω ειμαι στην οθονη κλειδωματος, απο πισω αν προηγουμενως εγραφα πχ ενα μηνυμα φαινεται το πληκτρολογιο που σου ανοιγει οταν γραφεις ενα μηνυμα.Αναφερω την οθονη κλειδωματος γιατι εκει επειδη δεν υπαρχουν εικονιδια να καλυπτουν ολη την οθονη φαινεται αρκετα πιο εντονα οπως παταω το κουμπι απο πανω ειδικα αν εχω και σκουρο φοντο.Να υποθεσω οτι τα εχει παιξει η οθονη??

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ήθελα να μάθω πως βρίσκουμε το S/N. Αυτό το ξέρω μπορείς να το δεις και βγάζοντας την μπαταρία και από εκεί που αναφέρεις παραπάνω!!! Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως από το S/N βλέπεις την χώρα;;; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει!! Ευχαριστώ!!!

Εγω δεν ξέρω για να σου πω για το S/N, αλλα ξέρω ότι το P/N,αναγράφεται σίγουρα πανω στο κουτί,αν ξεκινάει με 99HMM,είναι ελληνικό....ελπίζω να σε βοήθησα.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Εγω δεν ξέρω για να σου πω για το S/N, αλλα ξέρω ότι το P/N,αναγράφεται σίγουρα πανω στο κουτί,αν ξεκινάει με 99HMM,είναι ελληνικό....ελπίζω να σε βοήθησα.

Εμένα είναι 99ΗΜΝ άρα δεν είναι Ελληνικό; Αν γνωρίζει κανείς από που μπορεί να είναι ας μου απαντήσει! Ρωτάω γιατί όπως όλοι ξέρουμε αν κάνουμε μια αναζήτηση στο skroutz.gr θα το βρούμε πολύ φθηνό στα πρώτα πρώτα καταστήματα γιατί το κάνουν εισαγωγή από άλλες χώρες πχ Αγγλία!!! Η κοπέλα μου την είχε πατήσει με το Desire το είχε πάρει από ένα τέτοιο κατάστημα με αποτέλεσμα της είχε βγάλει ένα πρόβλημα και το πήγε στην αντιπροσωπία και δεν το δέχτηκαν!!! Το έστειλε πίσω στο κατάστημα το έστειλαν Αγγλία και ήταν χωρίς κινητό 2 μήνες!!! Βέβαια ανάλαβε όλα τα έξοδα αποστολής το κατάστημα αλλά ήταν 2 μήνες χώρις το κινητό της που το είχε πληρώσει 450€....

Εμένα είναι 99ΗΜΝ άρα δεν είναι Ελληνικό; Αν γνωρίζει κανείς από που μπορεί να είναι ας μου απαντήσει! Ρωτάω γιατί όπως όλοι ξέρουμε αν κάνουμε μια αναζήτηση στο skroutz.gr θα το βρούμε πολύ φθηνό στα πρώτα πρώτα καταστήματα γιατί το κάνουν εισαγωγή από άλλες χώρες πχ Αγγλία!!! Η κοπέλα μου την είχε πατήσει με το Desire το είχε πάρει από ένα τέτοιο κατάστημα με αποτέλεσμα της είχε βγάλει ένα πρόβλημα και το πήγε στην αντιπροσωπία και δεν το δέχτηκαν!!! Το έστειλε πίσω στο κατάστημα το έστειλαν Αγγλία και ήταν χωρίς κινητό 2 μήνες!!! Βέβαια ανάλαβε όλα τα έξοδα αποστολής το κατάστημα αλλά ήταν 2 μήνες χώρις το κινητό της που το είχε πληρώσει 450€....

Δικό μου λάθος,99HMN είναι...αρα μην φοβάσαι είναι Ελληνικό το κινητό σου;)

My Device:

να κανω και εγω μια ερωτηση για οποιον ξερει και μπορει να με βοηθησει η εχει αντιμετωπισει κατι αναλογο.Εδω κ 3 μερες παρατηρω οτι στην οθονη του κινητου μου φαινονται εστω ισχνα αλλα φαινονται προηγουμενα εικονιδια απο εφαρμογες που ειχα ανοιξει.Δηλαδη ενω ειμαι στην οθονη κλειδωματος, απο πισω αν προηγουμενως εγραφα πχ ενα μηνυμα φαινεται το πληκτρολογιο που σου ανοιγει οταν γραφεις ενα μηνυμα.Αναφερω την οθονη κλειδωματος γιατι εκει επειδη δεν υπαρχουν εικονιδια να καλυπτουν ολη την οθονη φαινεται αρκετα πιο εντονα οπως παταω το κουμπι απο πανω ειδικα αν εχω και σκουρο φοντο.Να υποθεσω οτι τα εχει παιξει η οθονη??

Τι rom έχεις; Όχι 99.9 % είναι bug της rom!!! Γίνετε λογικά transparent background!! Αν έχεις stock rom κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν σου κάνει τα ίδια που δεν νομίζω βλέπουμε... Αν υπάρχει update κάνε το!!! Αν έχεις κάποια άλλή rom άλλαξε την!!!

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Όταν έγραφα ένα κείμενο στα μηνύματα ή στο face book από κάτω με έβγαζε τις αντίστοιχες λέξεις ορθογραφημένες και συμπλήρωνες το κείμενο με ορθογραφία. Τώρα τι έκανα δεν καταλαβαίνω και δεν βγάζει τίποτα . Μόνο στην αναζήτηση Google το κάνει. Δεκτή κάθε βοήθεια.

παιδιά υπάρχει τρόπος να υποστηρίζει το κινητάκι μας usb host (δηλ να συνδέουμε φλασακια κ άλλα, όπως υποστηρίζουν τα samsung)?

Από όσα διάβασα στο δίκτυο πρέπει να τρέχει κάποια ρομ με πειραγμένο kernel ώστε να δίνει ρεύμα στην micro usb..

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Όταν έγραφα ένα κείμενο στα μηνύματα ή στο face book από κάτω με έβγαζε τις αντίστοιχες λέξεις ορθογραφημένες και συμπλήρωνες το κείμενο με ορθογραφία. Τώρα τι έκανα δεν καταλαβαίνω και δεν βγάζει τίποτα . Μόνο στην αναζήτηση Google το κάνει. Δεκτή κάθε βοήθεια.

Πήγαινε ρυθμίσεις-γλώσσα κ πληκτρολόγιο-touch input-εισαγωγή κειμένου-πρόβλεψη....;)

My Device:

φιλε relio η rom που εχω ειναι stock δεν την εχω πειραξει ποτε ουτε να την αλλαξω κλπ οποτε θα δοκιμασω την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κ ελπιζω να φτιαξει κ να μη το τρεχω για service.ευχαριστω για την απαντηση

αγνωστο ακομα....μπορει ναι μπορει και οχι...δεν μας εχουν δωσει μια τεκμιριωμενη απαντηση απο την htc greece....

Να πω οτι ανοιξα πριν λιγο την ενημερωση λογισμικου ετσι για πλακα....και μου ηρθε μια ενημερωση εφαρμογης(δεν καταλαβα τι ακριβως)και κατι ενημερωθηκε...εγινε πολυ γρηγορα και εμεινα...

παιδια θα αναβαθμιστεί το desire s σε ice cream sandwich?

αγνωστο ακομα....μπορει ναι μπορει και οχι...δεν μας εχουν δωσει μια τεκμιριωμενη απαντηση απο την htc greece....

η HTC έχει ανακοινώσει ότι απο τις υπάρχουσες σε κυκλοφορία συσκευές θα πάρουν ICS η σειρά sensation και το Evo 3D. Σε ερώτησή μου στο fb μου απάντησαν εμμέσως πλην σαφέστατα πως δεν. :mad::mad::mad::mad::mad:

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Να πω οτι ανοιξα πριν λιγο την ενημερωση λογισμικου ετσι για πλακα....και μου ηρθε μια ενημερωση εφαρμογης(δεν καταλαβα τι ακριβως)και κατι ενημερωθηκε...εγινε πολυ γρηγορα και εμεινα...

Αν δεις μια σελιδα πισω,αναφερουν δυο μελη οτι ειναι μια ενημερωση του locations....

My Device:

η HTC έχει ανακοινώσει ότι απο τις υπάρχουσες σε κυκλοφορία συσκευές θα πάρουν ICS η σειρά sensation και το Evo 3D. Σε ερώτησή μου στο fb μου απάντησαν εμμέσως πλην σαφέστατα πως δεν. :mad::mad::mad::mad::mad:

και εγω στις επομενες αγορες μου θα πω στην HTC πως δεν..

με την πρωτη ευκαιρια...θα αποχωρισω απο την htc !! κριμα αλλα μας εχουν απογοητευσει!! τοσο ποιοτικες συσκευες και μας τα χαλανε....

@Relios Το ξαναδοκίμασα αγορίνα και όπως περίμενα δεν έγινε τίποτα. το Revolutionary δεν δουλεύει απο την στιγμή που το Des S φόρεσε Android 2.3.5. Απο εδώ και πέρα θα δοκιμάσω να αλλάξω ROM.

και εγω στις επομενες αγορες μου θα πω στην HTC πως δεν..

με την πρωτη ευκαιρια...θα αποχωρισω απο την htc !! κριμα αλλα μας εχουν απογοητευσει!! τοσο ποιοτικες συσκευες και μας τα χαλανε....

Δεν παίρνω το μέρος της HTC όμως εάν δώσει ICS στα λίγο πιο παλιά της μοντέλα ενδεχομένως θα κόψει πωλήσεις απο τα επόμενα, λίγες αλλά θα κόψει και αυτό δεν το θέλει φυσικά. Έχω αφήσει ένα παραθυράκι ανοικτό όμως και εγώ απογοητεύομαι απο την διαφαινόμενη εξέλιξη.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Ρε παιδιά,λίγο υπομονή κάντε και κάτι θα μας δώσει η Htc...τουλάχιστον το sense 3.5 θα το πάρουμε πιστεύω.Γιατί προδιαγράφετε τα πράγματα από τόσο νωρίς;;;Ακόμη δεν εχουν πάρει την αναβάθμιση αυτά τα μοντέλα που έχουν ανακοινωθεί σαν πρώτο group,τα οποία κατά Φλεβάρη μεριά βλέπω να παίνρνουν την αναβάθμιση και αν....επίσης οι άλλες εταιρίες τι νομίζεται ότι κάνουν ρε παιδιά;;Η sony θα φτάσει Μαιο για να δώσει την αναβάθμιση στα κινητά της,η LG πάει για καλοκαίρι,στην Samsung δεν εχω άποψη ....δηλαδή η Samsung που δεν θα αναβαθμίσει το Galaxy το S,τι να πούμε;δεν θέλω να παρω το μέρος της εταιρίας και να ακυρώσω την γνώμη που έχει ο καθένας σας,σεβαστή είναι,απλά ας περιμένουμε λίγο...ίσως είμαστε στο δεύτερο group αναβαθμίσεων...με το Desire θυμάστε τι είχε γίνει;;κράζανε όλοι για την Gingerbread ''δίκαια'' και τελικά στα μέσα καλοκαιριού την πήραμε...αυτά από εμένα!;) Edited by petros11

My Device: