vrwmiaris Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 ξερει κανεις αν εχει βγει καμια εφαρμογη για αντροιντ που να σε δειχνει αυτο που κατεβαζεισ και ποσο απομενει ,δηλαδη progress bar χωρις να τραβαω κατω συνεχεια την status bar να το εχω σαν widget στην οθονη δηλαδη γιατι ειναι κουραστικο και εκνευριστηκο να το κανω συνεχεια.ε? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zanskou Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλησπέρα σας, Σήμερα ειναι η μέρα των προβλημάτων με τα κινητά μου. Εδώ και μερικές ώρες το blade μου βγάζει μήνυμα ότι η μνήμη των sms ειναι πλήρης και από επικοινωνία μου με κάποιον γνωστό (του είπα να μου στείλει 1-2 μηνυματα δοκιμαστικά) βλέπω ότι απορρίπτει όλα τα εισερχόμενα. Έσβησα κάμποσα αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση http://www.phpbbplanet.com/forum/hayabusa.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psoulis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Καλησπέρα σας, Σήμερα ειναι η μέρα των προβλημάτων με τα κινητά μου. Εδώ και μερικές ώρες το blade μου βγάζει μήνυμα ότι η μνήμη των sms ειναι πλήρης και από επικοινωνία μου με κάποιον γνωστό (του είπα να μου στείλει 1-2 μηνυματα δοκιμαστικά) βλέπω ότι απορρίπτει όλα τα εισερχόμενα. Έσβησα κάμποσα αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) το πρόβλημα αυτό προκύπτει όταν έχει βγει μήνυμα για λίγη μνήμη! Θα πρέπει να ελευθερώσεις μνήμη με το να αποκαταστήσεις κάποια εφαρμογή ή να την μεταφέρεις στην SD σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Πριν λιγο καιρο κυκλοφορησε η swedish spring rls6 (2.3.5) ,δοκιμαστε την αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Το δικό μου blade κάνει άλλα κουλα. Στέλνω sms και δεν πάει. Το ξαναστέλνω και παει μαζί με το προηγούμενο. WTF? Γιατι δεν παει με την πρώτη? Αυτό συμβαίνει μια φορά, δλδ μεχρι να στειλω 2 φορες sms. Mετά στέλνω κανονικά μέχρι να απενεργοποιήσω το κινητο. Οταν το ξανανοίξω πάλι τα ιδια. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Πριν λιγο καιρο κυκλοφορησε η swedish spring rls6 (2.3.5) ,δοκιμαστε την αξιζει. ευχαριστουμε,για την πληροφορια,αλλα οσο και εαν εψαξα δεν την βρηκα απο που να την δω και κατεβασω,καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. ευχαριστω εκ των προτερω:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 ευχαριστουμε,για την πληροφορια,αλλα οσο και εαν εψαξα δεν την βρηκα απο που να την δω και κατεβασω,καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. ευχαριστω εκ των προτερω:):):):):) http://android.modaco.com/topic/350875-romgen2-swedish-snow-rls6-android-235/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Υπάρχει ακόμη η stock wind rom καπου; Θέλω να πάω ένα blade για service αλλά είναι gen2 με cm7 τώρα... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Υπάρχει ακόμη η stock wind rom καπου; Θέλω να πάω ένα blade για service αλλά είναι gen2 με cm7 τώρα... Ακολουθείς το Βήμα 3 του οδηγού http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305444 Την επίσημη αναβάθμιση σε 2.2 της Wind για το Blade θα την βρεις στο http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=180 στην καρτέλα που λέει "Υποστήριξη λογισμικού" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ευχαριστώ πολύ! Προσπαθώντας να περάσω την wind 2.2 δεν έβλεπε το τηλέφωνο, έχω drivers κλπ, χρειάζεται να το κάνω gen1 πρώτα; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Αν η μετατροπή έχει γίνει με TPT σε gen2, τότε πρέπει να το κάνεις gen1. Αν η μετατροπή σε gen2 έχει γίνει με windows, έπρεπε να δουλέψει. Σε αυτή την περίπτωση, ή δεν έχεις βάλει το stock recovery (οπότε μπορείς να μπεις σε FTM), ή δεν έχεις βάλει τους σωστούς drivers. Υπάρχουν 2-3 εκδόσεις διαφορετικών drivers οι οποίοι όλοι θα κάνουν τα windows να "βλέπουν" το κινητό και να σε μπερδεύουν ότι όλα είναι μια χαρά. Δυστυχώς είμαι εκτός έδρας αυτές τις μέρες και δεν έχω πρόχειρους τους drivers, αλλά μπορείς να απεγκαταστήσεις τους drivers που έχεις και να αφήσεις το αρχείο αναβάθμισης να βάλει τους δικούς του. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Κρίμα που δεν έχω ακόμη βασικό το blade να συναναστρέφομαι με τόσο βοηθητικά members :) Με ένα TPT για cm7 έγινε gen2,οπότε θα κοιτάξω να το μετατρέψω ξανά. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Μια ερωτηση: σκευτομαι να αγορασω ενα blade για την γυναικα εγω εχω ενα sgs+. βασικα αν εχεις κανεις για πουλημα να μου πει. και τελος η ερωτηση... αν παρω απι γερμανια ebay. Ενα san francisco μπορω να του βαλω μια ρομ με ελληνικα? η μηπως εχει και αυτο? και τελος αξιζει απο γερμανια η εχει τιποτα αλλα κολπα.... ευχαριστω..... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ότι θες του κανείς....και μένα η γυναίκα μου το έχει και το τηλ κάνει παπαδες. Μπορείς να πάρεις μτχ από Ελλάδα με 70-80 € . Μόνο αν θες λίγο μεγαλύτερη οθόνη πας σε skate. Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπέρα παίδες Το λεπιδάκι μου τελευταία κάνει κάτι κουλά. Την προηγούμενη βδομάδα κολλούσε και δεν έκλεινε η οθόνη αν δεν το πατούσα εγώ με αποτέλεσμα να μου τελειώνει η μπαταρία μέσα σε μια μέρα. Μετά από restart έφτιαξε Σήμερα ενώ το βράδυ είχε κοντά στο 90% μπαταρία, ξύπνησα το πρωί και είχε πέσει στο 10% ενώ ήταν κλειστή η οθόνη. Το θέλει το format του μάλλον. Είμαι με την ginger stir 24 αν δεν κάνω λάθος. Αξίζει να βάλω τώρα κάποια άλλη ή να περιμένω την cm9; Διαβάζω στο xda ότι σχεδόν μέρα παρά μέρα βγάζουν update και γενικά έχει προχωρήσει αρκετά η ρομ. Δεν πιστεύω να αργήσει Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μια ερωτηση: σκευτομαι να αγορασω ενα blade για την γυναικα εγω εχω ενα sgs+. βασικα αν εχεις κανεις για πουλημα να μου πει. και τελος η ερωτηση... αν παρω απι γερμανια ebay. Ενα san francisco μπορω να του βαλω μια ρομ με ελληνικα? η μηπως εχει και αυτο? και τελος αξιζει απο γερμανια η εχει τιποτα αλλα κολπα.... ευχαριστω..... Ειναι πιθανόν να μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα των μενού σε Ελληνικά .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Το Blade είναι smartphone που δεν το αφήνεις εύκολα στην ησυχία του! Είναι απο τα τηλέφωνα που χαίρεσαι να τα πειράζεις!!! Για μένα μόλις το πάρεις του πετάς μία custom απο την τεράστια ποικιλία και μετά ψάχνεσαι να φτιάξεις οθονούλα όπως την θέλεις! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 χρονια πολλα απο μενα και χριστος ανεστη.δοκιμαστε και την ics να παθετε την πλακα σας.....;) Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 (edited) Χριστός Ανέστη αδέρφια..Την ICS που την βρίσκουμε οεο??? Την έχει τεστάρει κανείς..??Luggαρει κάργα??Τι παίζει??? Ετοιμάζομαι να περάσω τωρα την 7.2.0. Aν και βρήκα απο Modaco τα βήματα... Έχω μια απορία...Φορματ πώς θα κάνω την συσκευή??? Έχει κανείς ιδέα..??Πάντος με την 7.2.0 το κινητό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ smooth...Σαν καινούριο είναι.... Edited April 15, 2012 by George_Batzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Την ICS που την βρίσκουμε οεο??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324334 Φορματ πώς θα κάνω την συσκευή??? http://www.hard-reset.com/zte-blade-hard-reset.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 απο την 7.2.0 ειναι γρηγοροτερη η ics Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται για ICS στο Blade --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1429539 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 καλημερα παιδια.εχω ενα προβλημα με το ακουστηκο στο blade.οταν μιλαω με καποιον κ εχω τερμα την ενταση ακουγετε πολλυ χαλια ο ηχος τριζει δηλαδη ενω οταν εχω την ενταση στην μεση ακουγεται μια χαρα.γιατι μου το κανει αυτο ετσι κανεις κ σε εσας η τα επεξε το ακουστικο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλημέρα κι από μένα.... Αρχάριος είμαι οπότε μην βαρέσετε.... Πέρασα την Froyo 2.2 με το ξεκλείδωμα 512ΜΒ... όλα καλά... Προσπαθώ όμως να κάνω root το κινητό και δεν μπορώ.... έχω κατεβάσει το z4root στο PC από κάποια links γιατί προσπαθώντας να το βρω στο market δεν το έβρισκα..... Δεν ξέρω όμως πως να το κάνω install... Μπορεί να μου πει κάποιος ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τα βήματα που χρειάζονται...? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Εχεις κοιτάξει αν η ρομ που εβαλες ειναι ηδη rooted ; Αν οχι τοτε: http://android.modaco.com/topic/337262-permanent-root-for-22-blades/ Edited May 2, 2012 by antreasa18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts