johnko1 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 τελικά πέρασα την cm nightly 51 και είμαι οκ.Το προβλημα με τα fc λύθηκε όταν έκαν fix permissions με rom manager. Ποια η διαφορά απο stable kai nighly? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Μετά από μια καλή τούμπα το κινητό δεν κουμπώνει πλέων στην κάτω δεξιά γωνια του. Το έχει λύσει κανεις αυτό το πρόβλημα? Φταίει το καπάκι ή το πλαισιο του κινητού? Λογικα το καπακι φταιει, ισα ισα που πιανει. Sent from my Blade using Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 ρε παιδια εχω ενα προβληματακι με την ενταση του ηχου απο το ηχειο. οτι ringtone και να βαλω δεν το ακουω με τιποτα οταν το εχω στην τσεπη. ο ηχος ειναι πολυ χαμηλος και ψιλοαπαραδεκτος απο θεμα ποιοτητας. εχω δοκιμασει πολλα mp3 και εχω αυξησει τη σταθμη του ηχου σε πολλα αρχεια με το cool edit pro αλλα παλι τιποτα, το ιδιο συμβαινει και με τα ringtones που εχει το κινητο. δοκιμαζω τα ιδια mp3 σε ενα lg arena που εχω και ακουγεται σε ολο το τετραγωνο. Συμβαινει και σε σας το ιδιο η εχω κανενα θεματακι με το ηχειο? καμια λυση κανεις? εννοειται πως τη ρυθμιση για την ενταση κουδουνισματος την εχω στο τερμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 χωρις διαβασμα δεν κανεις τιποτα, για σιγουρα Swedish Spring Δεν καταλαβαινω μια... να διαβάσω 128 σελίδες για να καταλάβω δεν νομιζω πως είναι ευκολο... οπότε μάλλον θα περιμένω να το πάω στη WIND για αναβαθμιση :cry: Για τα υπόλοιπα ο θεός βοηθός :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 να ρωτησω κατι ελπιζω να απαντηση καποιος..πηγα να βγαλω το usb καλωδιο εκανα πρωτα αποσυνδεση απο το τηλ..κ αφου το εβγαλα μετα μου ελεγε οτι καρτα μνημησ ειναι κατεστραμενη κ να κανω φορματ την καρτα...γιατι εγινε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Να ρωτησω υπάρχει τρόπος να μένει το wifi ανοιχτό όταν είναι η συσκευή standby? Είχα παρατηρήσει ότι το msn κρατούσε τη συσκευή Online και δεν έκλεινε αλλά το fb δε το κάνει. Αν κλειδώσει η οθόνη μετά από λίγο βγαίνει offline. Ξανασυνδέεται βεβαια όταν ξεκλειδωθεί αλλά δε μένει online κλειδωμένο. Καμιά ιδέα? Αυτό συμβαίνει όταν το κινητό μπαίνει σε sleep mode. Εγώ έχω βάλεi αυτό το οποίο έχει ρύθμιση να ξεκινάει όταν συνδέεται το wifi και δεν αφήνει το κινητό να μπει σε sleep mode (σβήνει μόνο την οθόνη). Όταν απενεργοποιηθεί το wifi το κινητό μπαίνει κανονικά σε sleep mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλησπέρα,χθές πήρα και εγώ με την σειρά μου το zte απο την wind.Διάβασα τον οδηγό για τα νέα κινητά zte και όντως έχω g2.(χρησιμοποίησα το pigfish καθώς επίσης μου ήρθε και με android 2.2).Θέλω να ξεκλειδώσω τα 512 mb μνήμη και διάβασα διεξωδικά τον καινούργιο οδηγό.Το πρόβλημά μου είναι το εξής: To κινητό δεν μπαίνει σε root για κανένα λόγο! Δοκίμασα τα εξής: UniversalAndroot,z4root,superoneclick. Με κανένα πρόγραμμα δεν μπορώ να μπώ σε root. Όταν τρέχω το UniversalAndroot μου λέει οτι είμαι ήδη root και όταν το τρέχω βγάζει failed, το ίδιο συμβαίνει και όταν πάω να κάνω unroot,πάλι βγάζει failed. Το superoneclick μένει στο waiting for device και ας είμαι σε usb debugging mode ενώ με το z4root εγγαθηστά κάνει επανεκίνηση το κινητό αλλά όχι root και πάλι. Ώς συνέπεια ο recovery manager κρασάρει επειδή δεν είμαι root. Έχει κανείς ρε παιδιά καμία ιδέα.Έχω παραδώσει τα όπλα. Ευχαριστώ Για GEN1 συσκευή θα μπορούσα να βοηθήσω για GEN2 δεν έχω ιδέα... στο site της Modaco έψαξες? Καλησπέρα και χρόνια πολλά Μολις πήρα κι εγω το blade από wind και καθότι είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ από android μαλλον θα χρειαστω την βοήθειά σας Η εκδοση λογισμικου μου γραφει ότι είναι 2.1-update1 Υπάρχει κάποια επίσημη αναβάθμιση την οποία μπορώ να βρώ και να την βάλω εύκολα? :) Μην μου πειτε σας παρακαλώ ψάξε στο thread γιατι μια ματιά που έριξα χάθηκα και μου φαινονται οι ορολογίες κινέζικες σαν το κινητό:lol: Ευχαριστώ πολύ όποιον εχει την καλοσύνη να ασχοληθεί με τον άσχετο :cry: Καλορίζικο το Blade , θα σου πω μόνο το εξής, δούλευα 2 χρόνια iOS και άλλα 4 πιο πρίν WM λογισμικό, όταν έπιασα το Android πρώτη φορά ήμουν το ίδιο άσχετος με εσένα, δυστυχώς-ευτυχώς το λειτουργικό που διάλεξες είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και η συσκευή η συγκεκριμένη έχει πολύ κόσμο που ασχολείται μαζί της, να σου πώ να καταλάβεις πως κάθε μέρα μα κάθε μέρα μπορεί να βγεί και κάτι καινούργιο...αν έχεις όρεξη να σχοληθείς ξεκίνα το διάβασμα όπως σου είπαν και τα παιδιά πριν... Kαι εγώ με λεξικό ξεκίνησα και μέσα σε ένα μήνα έχω αλλάξει 5-6 διαφορετικές Rom με τα updates τους μαζί...και ξέρεις κάτι? δεν μπορώ να σταματήσω... άλλωστε ένα open source λογισμικό όπως το Android η φιλοσοφία του στηρίζεται στο να "σκαμπάζει" και κάτι ο χρήστης δεν είναι όπως το iOS για "dummy users" που δεν σε αφήνει να κουνηθείς... να ρωτησω κατι ελπιζω να απαντηση καποιος..πηγα να βγαλω το usb καλωδιο εκανα πρωτα αποσυνδεση απο το τηλ..κ αφου το εβγαλα μετα μου ελεγε οτι καρτα μνημησ ειναι κατεστραμενη κ να κανω φορματ την καρτα...γιατι εγινε αυτο? Καλύτερα διάβασε το post με τις SD κάρτες , σε FAT32 δεν είναι φορμαρισμένη? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλορίζικο το Blade , θα σου πω μόνο το εξής, δούλευα 2 χρόνια iOS και άλλα 4 πιο πρίν WM λογισμικό, όταν έπιασα το Android πρώτη φορά ήμουν το ίδιο άσχετος με εσένα, δυστυχώς-ευτυχώς το λειτουργικό που διάλεξες είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και η συσκευή η συγκεκριμένη έχει πολύ κόσμο που ασχολείται μαζί της, να σου πώ να καταλάβεις πως κάθε μέρα μα κάθε μέρα μπορεί να βγεί και κάτι καινούργιο...αν έχεις όρεξη να σχοληθείς ξεκίνα το διάβασμα όπως σου είπαν και τα παιδιά πριν... Kαι εγώ με λεξικό ξεκίνησα και μέσα σε ένα μήνα έχω αλλάξει 5-6 διαφορετικές Rom με τα updates τους μαζί...και ξέρεις κάτι? δεν μπορώ να σταματήσω... άλλωστε ένα open source λογισμικό όπως το Android η φιλοσοφία του στηρίζεται στο να "σκαμπάζει" και κάτι ο χρήστης δεν είναι όπως το iOS για "dummy users" που δεν σε αφήνει να κουνηθείς... Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου ;) Βασικά θα ήθελα την αναβάθμιση σε 2.2 που όπως ειδα θα βγεί επίσημα και την μνημη 512 γιατί προφανώς θα τρέχει καλύτερα το κινητάκι.... Δυστηχώς στην παρούσα φάση λόγω χρόνου δεν μπορώ να ασχοληθώ πάρα πολύ με αναβαθμισεις και πέρνα-ξαναπέρνα λογισμικό.... τα βασικά θέλω να κάνω και μετα σιγα-σιγά το ξέρω ότι θα κολησω άσχημα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 (edited) ΝΑΙ ΣΕ ΦΑΤ 32 ΕΙΝΑ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΑΣΙΚΑ ΤΙΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ..ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ... [Η γραφή με αποκλειστική χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων απαγορεύεται. Επόμενα μηνύματα θα διαγραφούν χωρίς ειδοποίηση.] Edited April 23, 2011 by thief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 οταν μπαινω στο μαρκετ και παταω να δω τησ νεεσ εφαρμογεσ η παιχνιδια κλεινει το μαρκετ...μου βγαζει ενα μηνυμα οτι αντιμετοπισε προβλημε και κλεινει...το εχει κ αλλοσ αυτο? ειναι bug του τις τελευτεας εκδοσις του market μια λυση ειναι παγωνις με TB το μαρκετ updater και σβηνεις τισ ενημερωσεις Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 ΝΑΙ ΣΕ ΦΑΤ 32 ΕΙΝΑ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΑΣΙΚΑ ΤΙΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ..ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ?ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ... Γράψε αν θες με πεζούς χαρακτήρες. Τα κεφαλαία απαγορεύονται στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 (edited) Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου ;) Βασικά θα ήθελα την αναβάθμιση σε 2.2 που όπως ειδα θα βγεί επίσημα και την μνημη 512 γιατί προφανώς θα τρέχει καλύτερα το κινητάκι.... Δυστηχώς στην παρούσα φάση λόγω χρόνου δεν μπορώ να ασχοληθώ πάρα πολύ με αναβαθμισεις και πέρνα-ξαναπέρνα λογισμικό.... τα βασικά θέλω να κάνω και μετα σιγα-σιγά το ξέρω ότι θα κολησω άσχημα :D Κρατα το λιγες μερες στοκ για να μπεις στο κλιμα του android. Παραλληλα πιασε σιγα-σιγα να διαβαζεις για ορολογιες, μεθοδους αναβαθμισης, δες κανενα βιντεο για το πως στο youtube, μπες εδω και διαβασε τι διαθεσιμες rom υπαρχουν, μαζεψε γνωμες, κατασταλαξε σε οποια νομιζεις καλυτερη, επειτα κατεβασε ολα τα απαραιτητα αρχεια και κανε την αναβαθμιση. Την πρωτη φορα εχει ψιλοφασαρια. Γενικα ο κανονας ειναι μην βιαζεσαι και γνωριζε καλα το τι θα κανεις, πριν το κανεις. Πιστευω οτι αν δεν εχεις αρκετη υπομονη, δεν προκειται να το κανεις μεσα σε μια μερα χωρις να γνωριζεις τιποτα επι του θεματος. Θελει ψαξιμο απο πριν. Η 2.2 εχει μεγαλες διαφορες στην αποδοση με την 2.1. Για την εξτρα ram ως χρηστης τυπου 'ελαφρυ browsing και κανενα παιχνιδακι που και που', εχω να πω οτι δεν παρατηρησα καποια διαφορα. Ισως καποιος πιο απαιτητικος να εβρισκε. Edited April 23, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλησπέρα,χθές πήρα και εγώ με την σειρά μου το zte απο την wind.Διάβασα τον οδηγό για τα νέα κινητά zte και όντως έχω g2.(χρησιμοποίησα το pigfish καθώς επίσης μου ήρθε και με android 2.2).Θέλω να ξεκλειδώσω τα 512 mb μνήμη και διάβασα διεξωδικά τον καινούργιο οδηγό.Το πρόβλημά μου είναι το εξής: To κινητό δεν μπαίνει σε root για κανένα λόγο! Δοκίμασα τα εξής: UniversalAndroot,z4root,superoneclick. Με κανένα πρόγραμμα δεν μπορώ να μπώ σε root. Όταν τρέχω το UniversalAndroot μου λέει οτι είμαι ήδη root και όταν το τρέχω βγάζει failed, το ίδιο συμβαίνει και όταν πάω να κάνω unroot,πάλι βγάζει failed. Το superoneclick μένει στο waiting for device και ας είμαι σε usb debugging mode ενώ με το z4root εγγαθηστά κάνει επανεκίνηση το κινητό αλλά όχι root και πάλι. Ώς συνέπεια ο recovery manager κρασάρει επειδή δεν είμαι root. Έχει κανείς ρε παιδιά καμία ιδέα.Έχω παραδώσει τα όπλα. Ευχαριστώ Η έκδοση android 2.1 έχει κάπου στα menu (που ακριβώς θα σε γελάσω) μια επιλογή για επαναφορά ρυθμίσεων. Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά και μετά ξαναπροσπάθησε για να το κάνεις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 (edited) Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου ;) Βασικά θα ήθελα την αναβάθμιση σε 2.2 που όπως ειδα θα βγεί επίσημα και την μνημη 512 γιατί προφανώς θα τρέχει καλύτερα το κινητάκι.... Δυστηχώς στην παρούσα φάση λόγω χρόνου δεν μπορώ να ασχοληθώ πάρα πολύ με αναβαθμισεις και πέρνα-ξαναπέρνα λογισμικό.... τα βασικά θέλω να κάνω και μετα σιγα-σιγά το ξέρω ότι θα κολησω άσχημα :D Ρε παιδιά τι ζητάει ο άνθρωπος, τόσο δύσκολο είναι να δώσετε 2-3 link. Ούτε να σας έλεγε να του κλείσετε ραντεβού στο ΙΚΑ.:p Οδηγός ZTE Blade, μέρος 1ο: Πώς να ξεκλειδώσετε τα 512 MB μνήμης Οδηγός ZTE Blade, μέρος 2ο: Πώς να εγκαταστήσετε ένα custom ROM Προτεινόμενη 2.2Rom -->http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334849/rom-froyo-swedish-spring-rls5-2011-04-19-oled-tft-gen1-gen2/ Edited April 23, 2011 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 το accelerometer τι ειναι?πως το βρισκω? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 το accelerometer τι ειναι?πως το βρισκω? http://www.dimensionengineering.com/accelerometers.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snaker Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Μπορεί σας παρακαλώ πολύ να μου διευκρινίσει κάπιος αν γίνεται σε gen2 blade να βάλουμε custom rom που να ξεκλειδώνει τα 512 mb ram? Δεν μπορώ να κάνω flash την ουγγρική rom γιατί δεν δουλεύει το volume up + menu όταν κάνω boot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Μπορεί σας παρακαλώ πολύ να μου διευκρινίσει κάπιος αν γίνεται σε gen2 blade να βάλουμε custom rom που να ξεκλειδώνει τα 512 mb ram? Δεν μπορώ να κάνω flash την ουγγρική rom γιατί δεν δουλεύει το volume up + menu όταν κάνω boot. Καλύτερη ερώτηση είναι: Μπορεί να μπεί η Ουγγρική rom σε gen2 τηλέφωνο; Λογικά δεν είναι συμβατή μόνο με gen2 συσκευές; Ας είσαι σίγουρος πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε. Αν δεν γίνεται ,εγώ θα πρότεινα να το γύρναγες πίσω και να κοιτάξεις για αλλαγή σε ideos X5 που θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα με διαφορά τιμής 40 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.Μοιάζει για καλό τηλέφωνο http://www.gsmarena.com/huawei_u8800_ideos_x5-3596.php(χαρακτηρίστηκε σαν το νέο blade σε απόδοση τιμή από κάποιους) . Έχει ήδη δικό του section στο xda αλλά από υποστήριξη community και κάποιο καλό αξιόπιστο review δεν έχω δεί κάτι ιδιαίτερο ακόμα. Blade με 256 δεν είναι και το καλύτερο. Μακάρι καποιος να ξέρει σίγουρα αν μπορεί να γίνει κάπως και να σε βοηθήσει. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 (edited) Μπορεί σας παρακαλώ πολύ να μου διευκρινίσει κάπιος αν γίνεται σε gen2 blade να βάλουμε custom rom που να ξεκλειδώνει τα 512 mb ram? Δεν μπορώ να κάνω flash την ουγγρική rom γιατί δεν δουλεύει το volume up + menu όταν κάνω boot. Μήπως πρώτα πρέπει να το κάνεις gen1??? Edited April 24, 2011 by vasiliou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Κάτι είχα διαβάσει πως η watch up θα βγάλει ιντερνετ με 1€ την μέρα πως μπορώ να το ενεργοποιήσω? και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στην συσκευή? είμαι με 2.1 rom:) Χριστός Ανέστη σε όλους. Τελικά με το που έβαλα data plan συνδέθηκε. Έβαλα και το 3g watchdog και το apndroid και το ελέγχω. Αυτό που παρατήρησα είναι οτι δύσκολο να καταναλώσεις τα 60mb μόνο με κανένα site να μπαινεις και καμένα msn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 παιδια SOS εκανα upgrade το blade απο gen1 σε gen2 με επυτιχια (πολυ ευκολη διαδικασια) και περασα την cyanogenmod nigthly 41 και αυτο ολα καλα και σημερα ειπα να περασω την nigthly 42 το κατεβαζω και το περναω και αυτο με επυτιχια (η nigthly 42 μιλαμε ειναι εξαιρετικη εχει ομως προβλημα στο wifi) και διαγραφω το backup της nigthly 41 για να κανω νεο backup τησ 42 μετα απο δυο ωριτσες βλεπω οτι βγηκαν δυο νεα nigthly η 50 και 51 το κατεβαζω και παω να το περασω με το To ρομ manager και την ωρα που παι να μπει σε recovery mod σταματαει στο πρασινο ανδροιδες ωση ωρα και να περιμενω δοκιμασα με την swidies rls5 αλλα παλι τα ιδια δεν με βαζει σε recovery ολα αυτα με την τελευταια εκδοση του ρom manager και την τελευταια εκδοση του clockwork 3.0.14 (μου το επειβαιβεωνει οτι το flashaρισμα εγινε με επυτιχια) παρακαλω αν καποιος το γνωριζει ας με βοιθησει. και να συμειωσο οτι το προβλημα ξεκινησε οταν διεγραψα το backup που ειχα κανει στην cyanogenmod 7.0 nigthly 41 και αν μπορει καποιος ασ μου στιλει το backup αυτης της custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Έβαλα πολύ εύκολα την cm7 σε gen1 κινητό με τη χρήση του converter. Συγκεκριμένα εχω την έκδοση 51 και το κινητό πετάει. Από μπαταρία είναι καλά τα πράγματα. Θα σας πω εντυπώσεις σε λίγο Sent from my Blade using Tapatalk Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Βγηκε 54 στο καπακι τσεκαρω την επανεκινιση μετα τη φορτιση Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 παιδια SOS εκανα upgrade το blade απο gen1 σε gen2 με επυτιχια (πολυ ευκολη διαδικασια) και περασα την cyanogenmod nigthly 41 και αυτο ολα καλα και σημερα ειπα να περασω την nigthly 42 το κατεβαζω και το περναω και αυτο με επυτιχια (η nigthly 42 μιλαμε ειναι εξαιρετικη εχει ομως προβλημα στο wifi) και διαγραφω το backup της nigthly 41 για να κανω νεο backup τησ 42 μετα απο δυο ωριτσες βλεπω οτι βγηκαν δυο νεα nigthly η 50 και 51 το κατεβαζω και παω να το περασω με το To ρομ manager και την ωρα που παι να μπει σε recovery mod σταματαει στο πρασινο ανδροιδες ωση ωρα και να περιμενω δοκιμασα με την swidies rls5 αλλα παλι τα ιδια δεν με βαζει σε recovery ολα αυτα με την τελευταια εκδοση του ρom manager και την τελευταια εκδοση του clockwork 3.0.14 (μου το επειβαιβεωνει οτι το flashaρισμα εγινε με επυτιχια) παρακαλω αν καποιος το γνωριζει ας με βοιθησει. και να συμειωσο οτι το προβλημα ξεκινησε οταν διεγραψα το backup που ειχα κανει στην cyanogenmod 7.0 nigthly 41 και αν μπορει καποιος ασ μου στιλει το backup αυτης της custom rom ας μου απαντησει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 ας μου απαντησει καποιος Σίγουρα έβαλες την 3.0.1.4; Γιατί υπάρχει και νεότερη έκδοση η οποία μάλλον δεν είνα συμβατή με Gen1, μήπως στο έκανε update το rom manager; Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts