dantekavala Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 περασα τωρα και το ahb overclocking που εχει. θελω να βγαλω με το titanium backup το car home. Θα παιχτε προβλημα; Επισης τα No-frills CPU controlles, Spare partsκαι VM heap tools ξερεις τι κανουν; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 περασα τωρα και το ahb overclocking που εχει. θελω να βγαλω με το titanium backup το car home. Θα παιχτε προβλημα; Επισης τα No-frills CPU controlles, Spare partsκαι VM heap tools ξερεις τι κανουν; No-frills CPU --> Κάνει overclocking στη CPU Spare parts--> Χρησιμές πληροφορίες για το σύστημα και κάποια tweaks. VM heap tools--> Για αλλάγη μεγέθους της μνήμης που χρησιμοποιεί κάθε app. Ανάλογα τις ορέξεις σου όλα είναι χρήσιμα και όλα είναι άχρηστα. Και να τα βγάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Παίδες, αξίζει τώρα όλος ο μπελάς για Gen1->Gen2 για την CM7; Είμαι με RLS4 και τα παράπονα που έχω είναι με την ταχύτητα σε browsing κυρίως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 παιδια καλησπερα..μια ερωτηση να κανω...για την χειροκινητη μεθοδο??στην χειροκινητη μεθοδο κανω extract τα αρχεια της rom χυμα με στην καρτα μνημης??η να κανω πρωτα εναν φακελο και μετα να τον ριξω μεσα στην καρτα μνημης??Και ποιο αρχριο θα διαλεξω στο instal from sd που πηγαινω?γιατι εχει πολαα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Θα το αφησεις σαν zip στην καρτα μνήμης και απλα θα το επιλέξεις , μετα θα τα κανει μόνο του! Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 θα βαλω μεσα και το zip με τα google appl......και θα επιλεξω και αυτα μετα την εγκατασταση της rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 παιδια καλησπερα..μια ερωτηση να κανω...για την χειροκινητη μεθοδο??στην χειροκινητη μεθοδο κανω extract τα αρχεια της rom χυμα με στην καρτα μνημης??η να κανω πρωτα εναν φακελο και μετα να τον ριξω μεσα στην καρτα μνημης??Και ποιο αρχριο θα διαλεξω στο instal from sd που πηγαινω?γιατι εχει πολαα.. θα βαλω μεσα και το zip με τα google appl......και θα επιλεξω και αυτα μετα την εγκατασταση της rom?? Για που το 'βαλες βρε αδερφέ;;;;;;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 δηλαδη τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 δηλαδη τι εννοεις? Εννοώ ότι ψάχνεις απαντήσεις σε αόριστες ερωτήσεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 θα βαλω μεσα και το zip με τα google appl......και θα επιλεξω και αυτα μετα την εγκατασταση της rom?? Αυτο θα το κανεις μονο αν θες να βαλεις την CyanogenMod 7 (Android 2.3.3) που δεν τα περιεχει αλλα για να γινει πρεπει το κινητο να ειναι GEN 2 ONLY! Αν θες να βαλεις την Swedish_Spring_RLS5 τοτε δεν χρειαζεται, τα εχει ολα μεσα! Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 την εκανα αλλα βλεπω οτι αναβει και σβηνει το ανθρωπακι....λες αν την επαιξε το τηλεφωνο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 την εκανα αλλα βλεπω οτι αναβει και σβηνει το ανθρωπακι....λες αν την επαιξε το τηλεφωνο?? Καινούρια ROM θέλεις να βάλεις; Aν ναι , ποιά ROM και πως προσπαθείς να το κάνεις; Αν δεν δώσεις λεπτομέρειες δεν θα μπορέσει να βοηθήσει κανένας. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 εβαλα την 2.3 εκανα ολη την διαδικασια εκανα και reboot και εχει μεινει το τηλ. οπως οταν ειναι σβηστο εκτος εαν μεχρι να ξανανοιξει παραμενει ετσι.....ξερεις να μου πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St_Petros Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Αναβάθμισα στην update-cm-7.0.0-Blade-signed (http://download.cyanogenmod.com/?type=stable&device=blade) [ATTACH]19690[/ATTACH] Πρώτες εντυπώσεις: -Πιο όμορφο μενου και interface (κλάιν για μερικούς βέβαια) -Μερικές εφαρμογές όντως παίζουν καλύτερα (πχ Angry Birds) -Internet φαίνεται να πιάνει καλύτερα (θα το δοκιμάσω σε μαγαζιά που δεν έπιανε καλό σήμα με τη 2.2) -O browser και το μενού φαίνεται να πηγαίνουν πιο αργά :( (αν και παίζει να κανα κατι λάθος) -Λείπει το mode της 2.2 όπου απενεργοποιούσες την κάρτα μαζί με το bluetooth, wifi κλπ (φαντάζομαι customιά αυτή, θα ξαναβρεθεί μπροστά μου) Αναμένεται να δοκιμάσω: -Αντοχή μπαταρίας (με οverclocking στα 710 max και 320 low η μπαταρία ήθελε λίγο πιο συχνή φόρτιση απ'οτι με τις κανονικές συχνότητες) -To igo ή το navigon (αν πιάσω στα χέρια μου μια καλή sd κάρτα, με 2γιγα δεν κάνω και πολλά) και να δώ πως πάει η λήψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) εβαλα την 2.3 εκανα ολη την διαδικασια εκανα και reboot και εχει μεινει το τηλ. οπως οταν ειναι σβηστο εκτος εαν μεχρι να ξανανοιξει παραμενει ετσι.....ξερεις να μου πεις? Η 2.3 cyanogen είναι για gen2 κινητά πλέον. Το άλλαξες σε gen2 το δικό σου; Edit: Το link που έδωσε ο St_Petros νομίζω είναι για gen1, έτσι δεν είναι St_Petro; Edited April 20, 2011 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) -Αντοχή μπαταρίας (με οverclocking στα 710 max και 320 low η μπαταρία ήθελε λίγο πιο συχνή φόρτιση απ'οτι με τις κανονικές συχνότητες) 710 με 122 το τρέχω εδώ και πολλούς χωρίς κολλήματα. Γιατί δεν κατεβάζεις λίγο? -------------------- Γιατί στο market δεν βλέπω όλες μου τις εφαρμογές αλλα μονο μερικές και δεν δεν ξέρω ποίες από αυτές έχουν update. Edited April 20, 2011 by billerr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Η 2.3 cyanogen είναι για gen2 κινητά πλέον. Το άλλαξες σε gen2 το δικό σου; Edit: Το link που έδωσε ο St_Petros νομίζω είναι για gen1, έτσι δεν είναι St_Petro; Εγώ από αυτό το link αναβάθμισα το δικό μου Blade (Gen1, αγορασμένο 11/2010) σε CM 7.0.0, οπότε νομίζω πως είναι κατάλληλη για Gen1. Από την άλλη, δεν έχω δει στο site της Cyanogen κανένα περιορισμό για Gen1 & Gen2... :confused: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Από την άλλη, δεν έχω δει στο site της Cyanogen κανένα περιορισμό για Gen1 & Gen2... :confused: Εγώ για αυτό http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/335328/cyanogenmod-7-android-2-3-3-is-now-gen-2-only/ έλεγα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wer Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Εγώ από αυτό το link αναβάθμισα το δικό μου Blade (Gen1, αγορασμένο 11/2010) σε CM 7.0.0, οπότε νομίζω πως είναι κατάλληλη για Gen1. Από την άλλη, δεν έχω δει στο site της Cyanogen κανένα περιορισμό για Gen1 & Gen2... :confused: Η CM 7.0.0 είναι για gen1 blade η επόμενη όμως που θα βγει η CM 7.0.1 θα είναι για gen2. Επίσης η nightly 40 και πάνω είναι για gen2. Από εδώ και πέρα η cyanogen θα βγάζει rom μόνο για gen2 blade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 τι να πω εχουμε χασει την μπαλα,,,,θα βαλω αυτην που λεεει το παραπανω λινκ...και βλεπουμε....και εμενα τον δεκεμβρη ειναι αγορασμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Παίδες θέλω να περάσω καμιά ταινιούλα στο κινητό να χαζεύω το Πάσχα, γιατί εκεί που θα πάω δεν θα έχω τη δυνατότητα. 1.Με ποιο πρόγραμμα κάνω convert τις ταινίες? 2.Σε τι ανάλυση? 3.Σε τι φορμάτ θα παίζουν καλύτερα? 4. Για εξωτερικούς υπότιτλους απλά θα πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο τις ταινίας? Ευχριστώ για το χρόνο σας...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexwsima Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Καλησπερα παιδια, Εχω ενα θεματακι πριν ακομα φτασω σε πιο προχωρημενα ζητηματα επιλογης ROM, δεν μπορω να κανω root την συσκευουλα. Χρησιμοποιησα το UniversalAndroot 1.6.1 και την 1.6.2 και παρα την διαβεβαιωσεις τους οτι root completed τα προγραμματα που προσπαθησα να τρεξω (setcpu, rom manager κα) ανεφεραν οτι δεν μπορουσαν να παρουν προσβαση root. Εχει/Ειχε κανεις αλλο αντιστοιχο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) ερωτηση.. με την CM 7.0.0 ξεκλειδωσε και ημνημη σε 512?? δηλαδη θα βαλω την ουγγρικη με 3.0.14 και την cm.7.0.0....ετσι δεν ειναι???και μετα θα ειναι παλι 512 η μνημη??δηλαδη η ουγγρικη κανει και το ξεκλειδωμα..χωρις κατι παραπανω??ξερεις κανεις?το λινκ της ουγγρικης 2.1 να μου το πει???? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited April 20, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ερωτηση.. με την CM 7.0.0 ξεκλειδωσε και ημνημη σε 512?? δηλαδη θα βαλω την ουγγρικη με 3.0.14 και την cm.7.0.0....ετσι δεν ειναι???και μετα θα ειναι παλι 512 η μνημη??δηλαδη η ουγγρικη κανει και το ξεκλειδωμα..χωρις κατι παραπανω??ξερεις κανεις?το λινκ της ουγγρικης 2.1 να μου το πει???? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Βάζεις την Ουγγρική μια φορά και ξεκελειδώνεις τα 512 για πάντα(μόνο με την ουγγρική ξεκλειδώνουν). Ότι rom και να βάλεις 512 θα έχεις μετά. Δες στο λινκ πως το κάνεις http://zteblade.info/?p=6 και εκει έχει και λινκ με όλα τα αρχεία που θα χρειαστείς. Μετά βάζεις άλλη rom . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Να ξεφυγω απο την συζητηση για τις rom, για να αναφερω εντυπωσεις απο καποια πραγματακια που μου ηρθαν απο ebay. Το πρωτο πραγμα που παρηγγειλα ηταν αυτη εδω η θηκη http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250800927752&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Η θηκη ειναι φτιαγμενη απο υλικο που μοιαζει με δερμα, με μαυρα ραμματα περιμετρικα. Εχει και μια 'γλωσσα' με την οποια τραβας το κινητο εξω. Ποιοτικα ειναι πολυ καλη, ενω δεν εχω εντοπισει καποια ατελεια πανω της Προς και πισω http://img14.imageshack.us/img14/7195/dsc05620vq.th.jpghttp://img41.imageshack.us/img41/3762/dsc05621f.th.jpg Οταν τραβηξεις τερμα την 'γλωσσα' το κινητο αρκετα εξω http://img718.imageshack.us/img718/3513/dsc05625iq.th.jpg Το blade χωραει γαντι, μπαινει χωρις κοπο ενω παραλληλα η εφαρμογη ειναι πολυ καλη. Αν κρατησεις αναποδα την θηκη το κινητο θα πεσει φυσικα (δεν σφηνωνει), αλλα δεν 'παιζει' μεσα στην θηκη, δεν γλυστραει ευκολα, ενω μηκος-πλατος ειναι κομμενα-ραμμενα για το blade Δεξια, αριστερα (μπορειτε να δειτε και ποσο μεσα στην θηκη μπαινει το blade) και τα ραμματακια http://img16.imageshack.us/img16/189/dsc05630wz.th.jpghttp://img812.imageshack.us/img812/7585/dsc05631o.th.jpghttp://img43.imageshack.us/img43/3349/dsc05627j.th.jpg Το αλλο αντικειμενο που πηρα ηταν φυσικα screen protector http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270679639682 αναφορες στο modaco ελεγαν οτι το screen protector ειναι αψογο, οποτε το χτυπησα... Ακολουθει το κοψιμο της γυαλινης επιφανειας του blade (οχι μονο της οθονης), και πιανει μεχρι την καμπυλη στα πληκτρα Εφαρμογη κατω και πανω http://img233.imageshack.us/img233/9927/dsc05629l.th.jpghttp://img198.imageshack.us/img198/9615/dsc05628n.th.jpg Οπως βλεπετε κανει ενα κοψιμο για το ακουστικο Το πακετο ειχε μεσα 6, μεχρι να καταφερω flawless αποτελεσμα κατεστρεψα 2, ενω 1 δεν ηταν καλο (δεν εβγαινε το προστατευτικο αυτοκολλητο). Οποτε μου εμειναν 2(+1 πανω στην συσκευη). Μαζι με την θηκη υποθετω οτι θα μου βγαλει αρκετο καιρο, οποτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα. Σαν 'αισθηση' θα ελεγα οτι γλυστραει ελαφρως λιγοτερο σε σχεση με το τζαμι της οθονηες, χωρις να κολλαει ή να γινεται ενοχλητικο ομως. Οι δαχτυλιες οπως τις ξερετε, ορατες Μαζι ειχε και ενα πανακι αστειου μεγεθους, αλλα για την τιμη του πακετου δεν παραπονιεμαι http://img850.imageshack.us/i/dsc05638h.jpg/ Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts