billakosss Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 αμστελ σε χαμηλο ποτηρι. και μετα πανε οι υπολοιπες. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Κατά κύριο λόγο πίνω Amstel (όποτε πιω) Αλλά μου αρέσει και η Bud και η Stella Artois... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Προτιμώ την Amstel....η Heineken δεν μου αρέσει καθόλου Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Eγώ τη Ηeineken προτιμω αν ειναι για ξανθια, αλλά για όσους είναι πραγματικα λάτρεις του ειδους έχω μια προταση να κανω. " Aventinus" λέγεται και είναι σχεδον κόκκινη. Θα τη βρείτε σε όποιο μαγαζι στυλ beer academy πατε αλλά και στα σουπερ. Με προσοχη όμως γιατί ζαλίζει. Θα με θυμη θείτε... Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 KEO enas KEO allos KEO kosmos olos! hehe apo mena KEO kai kyrios heineken(ama synodevete apo fagito) kai genika apoles(EKTOS TIS MAVRIS GUINNES-mpliax-) Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 KEO enas KEO allos KEO kosmos olos! hehe apo mena KEO kai kyrios heineken(ama synodevete apo fagito) kai genika apoles(EKTOS TIS MAVRIS GUINNES-mpliax-) +1 απο εμενα! αλλα δυστυχως δε τη βρισκω ευκολα!!!:( :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Amstel και foster's ice :) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 mc Farland, guinness & Fischer:cool: :cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 soul & mc farland :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Εγω προτιμω την Kaiser μπορει να εχει μια πικρη γευση αλλα ειναι παρα πολυ ωραια και ειδικα τα μεσημερια του καλοκαιριου "τραβιεται" οσο τιποτε αλλο!!!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Γ@@ω τα thread. GUINNESS RULES!Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη στον κόσμο απ την guinness!και πιστέψτε με έχω πιεί πολλές . Μακράν λοιπόν ψηφίσω guinness draught πάντα και όχι από μπουκάλι.. H guinness που ήπια στο πύργο τoυ εργοστασίου παραγωγής στο Δουβλίνο ήταν από της κορυφαίες στιγμές της ζωής μου! Επίσης μου αρέσει η mac farland για την οποία να πω ότι παραγόταν στην Ιρλανδία όταν είχε το μπουκάλι με το μακρύ στόμιο.Εδώ και μερικά χρόνια παράγεται στο μιλάνο under the supervision of Irish brewries όπως λέει.. Επίσης μου έκανε τρομέρη εντύπωση η Chang που ήπια στην Ταυλάνδη ¨)) Απο αυτές που βρίσκεις έυκολα εδώ η haineken απλά δεν πίνεται , η amstel είναι οκ μετα απο 3-4 σοβαρές μπύρες , η μύθος είναι πολύ καλύτερη και από τις 2 . Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Γ@@ω τα thread. GUINNESS RULES!Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη στον κόσμο απ την guinness!και πιστέψτε με έχω πιεί πολλές . Μακράν λοιπόν ψηφίσω guinness draught πάντα και όχι από μπουκάλι.. H guinness που ήπια στο πύργο τoυ εργοστασίου παραγωγής στο Δουβλίνο ήταν από της κορυφαίες στιγμές της ζωής μου! Επίσης μου αρέσει η mac farland για την οποία να πω ότι παραγόταν στην Ιρλανδία όταν είχε το μπουκάλι με το μακρύ στόμιο.Εδώ και μερικά χρόνια παράγεται στο μιλάνο under the supervision of Irish brewries όπως λέει.. Επίσης μου έκανε τρομέρη εντύπωση η Chang που ήπια στην Ταυλάνδη ¨)) Απο αυτές που βρίσκεις έυκολα εδώ η haineken απλά δεν πίνεται , η amstel είναι οκ μετα απο 3-4 σοβαρές μπύρες , η μύθος είναι πολύ καλύτερη και από τις 2 . Πολύ ψαγμένη άποψη Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Πολύ ψαγμένη άποψη Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα αν το λές ειρωνικά ή όχι..:confused: ? Όπως και να έχει γούστα είναι αυτά.. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Εμένα πολλές μου αρέσουν! Έχουν όλες τη χάρη τους! Συνήθως πίνω Amstel γιατί είναι πιο φτηνή και τις παίρνει όλη η παρέα μαζί με τις Heineken (την οποία δεν ανέχομαι με τίποτα). :p Διαφορετικά McFarland. Την θεωρώ από τις καλύτερες. Τη Μύθος ούτε για πλάκα όμως. Αναγούλα με πιάνει. Την Guinness την ήπια μια φορά σε μια συναυλία και οφείλω να παραδεχτώ οτι με συνεπήρε! Άψογη μπύρα. Αυτές που δεν αντέχω καθόλου είναι κάτι φτινιάρικες pils που έχει στα LIDL... :ρ Γενικά δεν τις πάω τις πολύ ξανθές και πολύ πικρές μπύρες. Εκτός από Kaizer που επίσης μου αρέσει. Επίσης η Carlsberg είναι από τις καλύτερες που έχω πιεί αλλά την έχουν μόνο σε μια καφετέρια που δεν πάω πλέον! Αν υπήρχε εκεί που συχνάζω δεν υπήρχε περίπτωση να παράγγελνα άλλη μπύρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Amstel απο μενα που την βρισκεις κι ευκολα!:D Δεν κανουμε και κανενα topic για τιποτα καλες μπυραριες???:happy: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 τωρα που περασε κ το φεστιφαλ μπυρας στον μυλο, μονο γερμανικες... εταιρια παραγωγης η ελλαδα για μπυρες=μακρια απο τις μπυρες ανοστες... πηγα βελγιο(φημιζονται για μπυρες κ σοκολατες) κ σερβιρουν απιστευτες μπυρες σε νορμαλ τιμες κ οχι τις κοροιδιστικες της ελλαδιτσας της ακριβειας Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 make it a bud plz? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 kai ego otan piga velgio emeina me to stoma anoikto....FOVERES byres se XOMA times kai foveri poiotita idika oi froutombires me gevsi san froutopoto kai 10% alochol itan EKPLIKTIKES! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 kai ego otan piga velgio emeina me to stoma anoikto....FOVERES byres se XOMA times kai foveri poiotita idika oi froutombires me gevsi san froutopoto kai 10% alochol itan EKPLIKTIKES! Το Βέλγιο έχει μακράν την μεγαλυτερη ποικιλία σε μπύρες στον κόσμο και έχει και μερικές αγαπημένες μου. Μου έκανε τρομέρη εντύπωση πόσο ψαγμένος είναι ο κόσμος εκέι σου λένε δηλαδή αυτή΄η μπύρα πάει με το φαγήτό αυτη με το γλυκό αυτη όταν εισαι ήδη μεθυσμένος αυτή για να μεθυσεις :) :) κτλ Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Αφου ρε παιδια, αυτοι εκει δεν πινουν νερο αλλα μπυρες....:lol: Τωρα θυμηθηκα ενα φιλο μου που πηγε σε καποια χωρα εκει (το Βελγιο νομιζω) και οταν πηγαν να φανε σε εστιατοριο (μεγαλη παρεα...10-15 ατομα), ζητησαν 5 μπουκαλια νερο και ο σερβιτορος τους κοιτουσε σα χανος.... ...μετα ειδαν και ποσο κοστιζε το νερο και τους ηρθε ντουβρουτζας :lol: :lol: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 φιλε πινουν νερο.. κ μαλιστα οπως ολοι οι μεγαλοι ευρωπαικοι λαοι, πρεπει να διευκρινησεις τι ειδους νερο θες. πιο συνιθησμενη φρουτομπυρα ηταν με βυσσινο. κ φυσικα ειχε πχ μια μαρκα κ διαφορετικα ειδη! Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Εμενα παλι απο οσες εχω δοκιμασει η carib μου αρεσε περισσοτερο.Ειναι κορυφαια μπυρα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 H koryfaia mpyra gia mena einai h Corona extra.Alla logw timhs kapoies fores protimw kai thn Heineken.Oles oi alles einai skoupidia...Apopsh mou.Filika panta..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 kai h bud einai wraio byroni...:D :D :D Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 φιλε πινουν νερο.. κ μαλιστα οπως ολοι οι μεγαλοι ευρωπαικοι λαοι, πρεπει να διευκρινησεις τι ειδους νερο θες. πιο συνιθησμενη φρουτομπυρα ηταν με βυσσινο. κ φυσικα ειχε πχ μια μαρκα κ διαφορετικα ειδη! Μαλλον εγω δεν θυμαμαι τοτε...για αλλη χωρα θα μου ειπε :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts