Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αμστελ σε χαμηλο ποτηρι.

και μετα πανε οι υπολοιπες.

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eγώ τη Ηeineken προτιμω αν ειναι για ξανθια, αλλά για όσους είναι πραγματικα λάτρεις του ειδους έχω μια προταση να κανω. " Aventinus" λέγεται και είναι σχεδον κόκκινη. Θα τη βρείτε σε όποιο μαγαζι στυλ beer academy πατε αλλά και στα σουπερ. Με προσοχη όμως γιατί ζαλίζει. Θα με θυμη

θείτε...

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.

KEO enas KEO allos KEO kosmos olos! hehe

apo mena KEO kai kyrios heineken(ama synodevete apo fagito) kai genika apoles(EKTOS TIS MAVRIS GUINNES-mpliax-)

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

KEO enas KEO allos KEO kosmos olos! hehe

apo mena KEO kai kyrios heineken(ama synodevete apo fagito) kai genika apoles(EKTOS TIS MAVRIS GUINNES-mpliax-)

+1 απο εμενα!

αλλα δυστυχως δε τη βρισκω ευκολα!!!:( :( :( :(

Εγω προτιμω την Kaiser μπορει να εχει μια πικρη γευση αλλα ειναι παρα πολυ ωραια και ειδικα τα μεσημερια του καλοκαιριου "τραβιεται" οσο τιποτε αλλο!!!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Γ@@ω τα thread.

GUINNESS RULES!Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη στον κόσμο απ την guinness!και πιστέψτε με έχω πιεί πολλές . Μακράν λοιπόν ψηφίσω guinness draught πάντα και όχι από μπουκάλι.. H guinness που ήπια στο πύργο τoυ εργοστασίου παραγωγής στο Δουβλίνο ήταν από της κορυφαίες στιγμές της ζωής μου!

Επίσης μου αρέσει η mac farland για την οποία να πω ότι παραγόταν στην Ιρλανδία όταν είχε το μπουκάλι με το μακρύ στόμιο.Εδώ και μερικά χρόνια παράγεται στο μιλάνο under the supervision of Irish brewries όπως λέει..

Επίσης μου έκανε τρομέρη εντύπωση η Chang που ήπια στην Ταυλάνδη ¨))

Απο αυτές που βρίσκεις έυκολα εδώ η haineken απλά δεν πίνεται , η amstel είναι οκ μετα απο 3-4 σοβαρές μπύρες , η μύθος είναι πολύ καλύτερη και από τις 2 .

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Γ@@ω τα thread.

GUINNESS RULES!Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη στον κόσμο απ την guinness!και πιστέψτε με έχω πιεί πολλές . Μακράν λοιπόν ψηφίσω guinness draught πάντα και όχι από μπουκάλι.. H guinness που ήπια στο πύργο τoυ εργοστασίου παραγωγής στο Δουβλίνο ήταν από της κορυφαίες στιγμές της ζωής μου!

Επίσης μου αρέσει η mac farland για την οποία να πω ότι παραγόταν στην Ιρλανδία όταν είχε το μπουκάλι με το μακρύ στόμιο.Εδώ και μερικά χρόνια παράγεται στο μιλάνο under the supervision of Irish brewries όπως λέει..

Επίσης μου έκανε τρομέρη εντύπωση η Chang που ήπια στην Ταυλάνδη ¨))

Απο αυτές που βρίσκεις έυκολα εδώ η haineken απλά δεν πίνεται , η amstel είναι οκ μετα απο 3-4 σοβαρές μπύρες , η μύθος είναι πολύ καλύτερη και από τις 2 .

Πολύ ψαγμένη άποψη

:cry:

Πολύ ψαγμένη άποψη

Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα αν το λές ειρωνικά ή όχι..:confused: ?

Όπως και να έχει γούστα είναι αυτά..

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Εμένα πολλές μου αρέσουν! Έχουν όλες τη χάρη τους!

Συνήθως πίνω Amstel γιατί είναι πιο φτηνή και τις παίρνει όλη η παρέα μαζί με τις Heineken (την οποία δεν ανέχομαι με τίποτα). :p Διαφορετικά McFarland. Την θεωρώ από τις καλύτερες. Τη Μύθος ούτε για πλάκα όμως. Αναγούλα με πιάνει. Την Guinness την ήπια μια φορά σε μια συναυλία και οφείλω να παραδεχτώ οτι με συνεπήρε! Άψογη μπύρα. Αυτές που δεν αντέχω καθόλου είναι κάτι φτινιάρικες pils που έχει στα LIDL... :ρ Γενικά δεν τις πάω τις πολύ ξανθές και πολύ πικρές μπύρες. Εκτός από Kaizer που επίσης μου αρέσει. Επίσης η Carlsberg είναι από τις καλύτερες που έχω πιεί αλλά την έχουν μόνο σε μια καφετέρια που δεν πάω πλέον! Αν υπήρχε εκεί που συχνάζω δεν υπήρχε περίπτωση να παράγγελνα άλλη μπύρα!

Amstel απο μενα που την βρισκεις κι ευκολα!:D Δεν κανουμε και κανενα topic για τιποτα καλες μπυραριες???:happy:
ΜΑΧ.

τωρα που περασε κ το φεστιφαλ μπυρας στον μυλο,

μονο γερμανικες...

εταιρια παραγωγης η ελλαδα για μπυρες=μακρια απο τις μπυρες

ανοστες...

πηγα βελγιο(φημιζονται για μπυρες κ σοκολατες) κ σερβιρουν απιστευτες μπυρες σε νορμαλ τιμες κ οχι τις κοροιδιστικες της ελλαδιτσας της ακριβειας

kai ego otan piga velgio emeina me to stoma anoikto....FOVERES byres se XOMA times kai foveri poiotita

idika oi froutombires me gevsi san froutopoto kai 10% alochol itan EKPLIKTIKES!

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

kai ego otan piga velgio emeina me to stoma anoikto....FOVERES byres se XOMA times kai foveri poiotita

idika oi froutombires me gevsi san froutopoto kai 10% alochol itan EKPLIKTIKES!

Το Βέλγιο έχει μακράν την μεγαλυτερη ποικιλία σε μπύρες στον κόσμο και έχει και μερικές αγαπημένες μου. Μου έκανε τρομέρη εντύπωση πόσο ψαγμένος είναι ο κόσμος εκέι σου λένε δηλαδή αυτή΄η μπύρα πάει με το φαγήτό αυτη με το γλυκό αυτη όταν εισαι ήδη μεθυσμένος αυτή για να μεθυσεις :) :) κτλ

Αφου ρε παιδια, αυτοι εκει δεν πινουν νερο αλλα μπυρες....:lol:

Τωρα θυμηθηκα ενα φιλο μου που πηγε σε καποια χωρα εκει (το Βελγιο νομιζω) και οταν πηγαν να φανε σε εστιατοριο (μεγαλη παρεα...10-15 ατομα), ζητησαν 5 μπουκαλια νερο και ο σερβιτορος τους κοιτουσε σα χανος....

...μετα ειδαν και ποσο κοστιζε το νερο και τους ηρθε ντουβρουτζας :lol: :lol:

φιλε πινουν νερο.. κ μαλιστα οπως ολοι οι μεγαλοι ευρωπαικοι λαοι, πρεπει να διευκρινησεις τι ειδους νερο θες.

πιο συνιθησμενη φρουτομπυρα ηταν με βυσσινο.

κ φυσικα ειχε πχ μια μαρκα κ διαφορετικα ειδη!

H koryfaia mpyra gia mena einai h Corona extra.Alla logw timhs kapoies fores protimw kai thn Heineken.Oles oi alles einai skoupidia...Apopsh mou.Filika panta..:)

φιλε πινουν νερο.. κ μαλιστα οπως ολοι οι μεγαλοι ευρωπαικοι λαοι, πρεπει να διευκρινησεις τι ειδους νερο θες.

πιο συνιθησμενη φρουτομπυρα ηταν με βυσσινο.

κ φυσικα ειχε πχ μια μαρκα κ διαφορετικα ειδη!

Μαλλον εγω δεν θυμαμαι τοτε...για αλλη χωρα θα μου ειπε :O