kingofphones Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 ναι ειναι οντως καλη αυτη.για καθημερινη μπυρα ειναι οτι πρεπει.δυστηχως ομως δεν την βρισκεις σε μπαρ εξω.μονο σε μπυραριες .Ναι και εγώ δυσκολεύομαι κάποτε φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Amstel προτιμω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo_ Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Βεργίνα κυρίως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 κανονικά ο τίτλος του forum έπρεπε να λέγεται:Τι μπύρα πίνετε ανάλογα την περίσταση;πχ Βεργίνα έξω,fix με το φαΐ,fischer σε ταβέρνα κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepmob Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 La Trappe Quadrupel - La Trappe Trappist :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 ^Για αρχόντους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 PAULANER SALVATOR https://www.paulaner.com/our-products/salvator/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 La Trappe Quadrupel - La Trappe Trappist :) φοβερες οι la trappe!!!!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Μυθος ..και ξερο ψωμ:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoskontop Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Fix άλλη κλάση και επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Μαυρη κυριως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Μαμος... πως σας φανηκε; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Μαμος... πως σας φανηκε; Πολυ καλη φιλε.Ιδιαιτερη γευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Μήπως είναι λίγο ελαφριά...έτσι μου φάνηκε Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Μήπως είναι λίγο ελαφριά...έτσι μου φάνηκε Αυτο ειναι το καλο φιλε,δεν σε χαλαει απο το πρωτο μπουκαλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Αυτο ειναι το καλο φιλε,δεν σε χαλαει απο το πρωτο μπουκαλι. XA XA XA ...ποτε δεν με χαλαει το πρωτο μπουκαλι :lol::lol::lol: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Δοκίμασα Άμστελ dark. Γιατί τόσο μάπα ρε παιδιά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Δοκίμασα Άμστελ dark. Γιατί τόσο μάπα ρε παιδιά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ολες οι Amstel ειναι μαπα ρε συ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Έχω καιρό να ακουμπήσω Άμστελ :p Ευτυχώς έχω καβατζα άλφα Βάις. Ίσως η καλύτερη που έχω πιει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Ολες οι Amstel ειναι μαπα ρε συ. Θα συμφωνησω πιο χάλια μπύρα δεν υπάρχει Καλύτερα ΒΑΠ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Ναι, ειναι μαπα αλλα γιατι ειναι τοσα χρονια η Αμστελ νο1 σε οικοδομους, μαστόρια, και αγροτιά? Ουρολαγνοι ειναι ολοι τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Ναι, ειναι μαπα αλλα γιατι ειναι τοσα χρονια η Αμστελ νο1 σε οικοδομους, μαστόρια, και αγροτιά? Ουρολαγνοι ειναι ολοι τους?Δηλαδή οι οικοδόμοι και οι αγρότες είναι η νο1 κατηγορία που ψάχνει την ΚΑΛΗ μπύρα ; :p Είναι φτηνή Κι επώνυμη παράλληλα και τη βρίσκεις παντού. End of story Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Δηλαδή οι οικοδόμοι και οι αγρότες είναι η νο1 κατηγορία που ψάχνει την ΚΑΛΗ μπύρα ; :p Είναι φτηνή Κι επώνυμη παράλληλα και τη βρίσκεις παντού. End of story End of story? Το "Αποψη μου" το σεβομαι και το εκτιμω σε μια συζητηση,οσο λαθος ή σωστο κι αν ειναι. Αλλωστε ουδεις "ασφαλτος". Το "End of story" ομως μετα απο ενα "επιχειρημα απο τα Lidl" μου χτυπαει ασχημα. Ο μεσος Ελληνας αντε να πιει 3-5 μπυρες τη βδομαδα. Η κατηγορια που φερνω σαν παραδειγμα πινει τις διπλασιες και παραπανω. Δεν λεω δηλαδη οτι ξερει παραπανω, λεω οτι πινει παραπανω απο εμας (απο εμενα τουλαχιστον) Οταν λοιπον στα περισσοτερα ψυγεια υπαρχει πλεον μαζι με τις Αμστελ ΚΑΙ μια απο τις Μυθος-Αλφα-Φιξ, και μαλιστα σε τιμη ιδια ή και φθηνοτερη απο την Αμστελ, γιατι τα μαστόρια δεν εχουν ματια γι' αυτες αλλα το χερι τους παει κατευθειαν στην Αμστελ? Για να το ξεκαθαρισω, κι εμενα δεν μ' αρεσε ποτε καθολου η Αμστελ. Ειχα λοιπον (κι ακομα εχω) την απορια πως γινεται να πουλαει τρελλά, ειδικα τωρα που και οι αλλες εχουν φτιαξει και τις τιμες και το μαρκετινγκ τους. The story is far from over then, way far. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 ουτε εγω πινω amstel. Πινω αλφα. Όμως και οι δυο ανηκουν στην https://www.athenianbrewery.gr/gr/el/home/ Σε καταστημα που εχει amstel και μυθος φευγει περισσοτερο η αμστελ. Απο τις.. φτηνες πινω αλφα και βεργινα. Και η κοκκινη της βεργινα ειναι πολυ ωραια. Απο τις πιο ακριβες μου αρεσουν paulaner, erdinger, κοκκινη της Κερκυραικης Ζυθοπ. Επισης, ειναι καλυτερο να πινεται απο βαρελι που ξέρετε οτι "φευγει" γρηγορα και δεν ειναι στο καταστημα πολλες μερες, αντι να πινετε κουτακια κ μπουκαλια. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Τα μαστορια δε το γύρισαν σε τύπου λιντλ??? Η ερντιγκερ νομίζω πως χάλασε το τελευταίο διάστημα. Για μπουκάλι μιλάω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts