perikins Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 καπνιστή craft = απίστευτη...αλλά και η μαύρη guinness...απο βαρέλι τι προτεινετε να δοκιμάσω ? εκτός απο heineken και amstel που τις εχω τιμήσει δεόντως θα έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Η Google και η Dogfish Head, ένα από τα αγαπημένα μας Αμερικανικά μικροζυθοποιεία, δημιούργησαν μια μοναδική ομάδα με στόχο την παρασκευή μιας νέας μπύρας που κυκλοφόρησε πειραματικά και σε μικρή ποσότητα, πριν μία περίπου εβδομάδα στο Denver της Αμερικής. Το όνομα αυτής, URKontinent. Στο βίντεο που ακολουθεί εξηγεί το ρόλο κάθε μέλους στην ομάδα, από την επιλογή των πρώτων υλών, τη ζυθοποίηση, και βέβαια το γενικό συντονισμό του έργου με χρήση των εργαλείων συνεργασίας της Google φυσικά. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά της νέας μπύρας στο site της Dogfish Head. Παρότι η νέα μπύρα τύπου belgian double σερβίρεται αυτή τη στιγμή αποκλειστικά στην μπυραρία του ζυθοποιείου, ο ηγέτης της Dogfish Head, Sam Calagione, δήλωσε ότι στο μέλλον θα εμφιαλωθεί και θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο: Φτιάχνουμε μια μικρή δοκιμαστική παρτίδα, τη σερβίρουμε στους ανθρώπους που έρχονται στη μπυραρία μας και στη συνέχεια ακούμε προσεκτικά τα σχόλιά τους και διαμορφώνουμε ανάλογα τη συνταγή. Αυτή την πορεία ακολουθεί κάθε μπύρα της Dogfish Head, από τη σύλληψη της ιδέας ως τη διανομή σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό ακριβώς θα γίνει και με την URKontinent. Θα σερβίρουμε αυτή την παρτίδα όταν ετοιμαστεί σε ένα περίπου μήνα από τώρα (το βίντεο γυρίστηκε ένα μήνα νωρίτερα) και αν η μπύρα αρέσει, θα την εμφιαλώσουμε και θα βγει στο εμπόριο σε περίπου τέσσερις μήνες. Θα θέλαμε να δούμε τη βασική έστω σειρά της Dogfish Head και στην Ελλάδα, αλλά η παραγωγή του ζυθοποιείου είναι τόσο περιορισμένη που δεν επαρκεί ούτε για την εγχώρια αγορά. Προς το παρόν, αρκεστείτε στο βίντεο... http://www.youtube.com/watch?v=RiFewPyLlQA&feature=player_embedded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Θα βγαλει η Google μπυρα?:wacko:Ενδιαφερον ακουγεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Θα βγαλει η Google μπυρα?:wacko:Ενδιαφερον ακουγεται.... ενδιαφέρον ήταν και η χθεσινη BIOS 5 ...μπύρα με δημητριακά ..γευστικότατη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 ενδιαφέρον ήταν και η χθεσινη BIOS 5 ...μπύρα με δημητριακά ..γευστικότατη Χθες είχε προσφορά το Carrefour 20% σε όλες τις μπύρες. Πήρα μια Weihenstephaner που μου την είχαν προτίνει πρόσφατα. Δεν με ξετρέλανε. Φέρανε και την Paulaner Dunkel...την οποία την είχα πιει το καλοκαίρι και είναι εξαιρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Πέρα απο την guinness ποιες άλλες μαυρες μου προτείνετ να δοκιμασω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Πέρα απο την guinness ποιες άλλες μαυρες μου προτείνετ να δοκιμασω ? Franziskaner Dunkel Paulaner Dunkel Augustiner Dunkel Kozel Murphy's είναι οι πιο κλασσικές για μένα, και σε low budget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ελλάδα Μύθο, Τσεχία Kozel. Στηρίζουμε τις τοπικές αγορές! :lol: Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ελλάδα Μύθο, Τσεχία Kozel. Στηρίζουμε τις τοπικές αγορές! :lol: Η Μύθος ανοίκει στον όμιλο Carlsberg...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Η Μύθος ανοίκει στον όμιλο Carlsberg...:rolleyes: :shock: αυτό ομολογώ δεν το ήξερα! Τι μας μένει; Η Fix; Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 :shock: αυτό ομολογώ δεν το ήξερα! Τι μας μένει; Η Fix; Πολλές είναι οι ελληνικές, πάρα πολλές. Η Βεργίνα είναι τίμια μπύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Πολλές είναι οι ελληνικές, πάρα πολλές. Η Βεργίνα είναι τίμια μπύρα. ναι η Βεργινα ειναι αρκετα καλη και συνηθως οπου την πετυχαινω εχει καλη τιμη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Πολλές είναι οι ελληνικές, πάρα πολλές. Η Βεργίνα είναι τίμια μπύρα. σήμερα έτυχε να πιω πρώτη φορά ΖΈΟΣ, πιο καλή από ότι περίμενα και ελαφριά :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Την ζεος δεν την έχω ξανακούσει, βεργίνα η αλήθεια είναι πως έπαιρνε κάθε φορά φιλαράκι μου όταν πηγαίναμε σ' ένα σπορτ καφέ εδώ κοντά για τα ματς αλλά δεν έτυχε ποτέ να δοκιμάσω Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Οποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, ας πιει μία Erdinger Pikantus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Την ζεος δεν την έχω ξανακούσει, βεργίνα η αλήθεια είναι πως έπαιρνε κάθε φορά φιλαράκι μου όταν πηγαίναμε σ' ένα σπορτ καφέ εδώ κοντά για τα ματς αλλά δεν έτυχε ποτέ να δοκιμάσω είναι από το αργος, δεν την βρίσκεις εύκολα αθήνα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα posts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Από αυτές που μου αρέσουν ιδιαίτερα το τελευταίο καιρό: Baltika, ειδικά η no 3 μυρίζει απίστευτα κριθάρι.Από τις καλύτερες για μένα. Mc Farland, από τις αγαπημένες μου κόκκινες, απίστευτα αρωματική. Craft κόκκινη, αρκετά καλή για τα Ελληνικά δεδομένα Krusovice Franziskaner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Δοκίμασα την Septem ale και δεν μου άρεσε. :-( Μου φάνηκε πικρή στην επίγευση. Αλλά δεν ξέρω καθολου απο ale οποτε μπορεί να φταίει αυτο. Την επομενη φορά θα πάρω pilsner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Δοκίμασα την Septem ale και δεν μου άρεσε. :-( Μου φάνηκε πικρή στην επίγευση. Αλλά δεν ξέρω καθολου απο ale οποτε μπορεί να φταίει αυτο. Την επομενη φορά θα πάρω pilsner. πολύ καλή η septem έχει και άλλες γεύσεις δοκιμασε τις και διάλεξε, εξακολουθειται να μην ανεβάζετε όλα τα ποστ, μπήπως έχουμε λογοκρισια ? απο αλε μου άρεσε και η newcastlebrownale απο pιlsener πολύ καλή η amstel premium pilsener. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Οι septem ειναι Ελληνικες,ετσι δεν ειναι?Ειχα δει στο super market οτι ειχαν ονοματα απο μερες της εβδομαδας οπως sunday και friday.Υπαρχουν 7 διαφορετικες μπυρες ,μια για καθε μερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ειναι ελληνικές σίγουρα και βέβαια όχι ευρείας κατανάλωσης ..δοκίμασε και τις 7 είναι πολυ καλές, και τις craft να δοκιμάσεις. Καλή μπύρα είναι και η bios5 απο δημητριακά θράκης αν δεν κάνω λαθος. ειναι ελληνικές σίγουρα και βέβαια όχι ευρείας κατανάλωσης ..δοκίμασε και τις 7 είναι πολυ καλές, και τις craft να δοκιμάσεις. Καλή μπύρα είναι και η bios5 απο δημητριακά θράκης αν δεν κάνω λαθος. Επίσης ψάξε να δοκιμάσεις chimay και duvel ...μοναστηριακές σε καλη τιμή ....και ωραία ποτήρια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 bud αμερικανια... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 bud αμερικανια... Μάλλον σε πληρώνουν,δεν εξηγείται ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Την Semichlaus ξέρετε που μπορώ να την βρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts