perikins Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Γενικά ΜΟΝΟ Ελληνικές Μπύρες.... Η Βεργίνα είναι η αγαπημένη μου Πώς χαρακτηρίζουμε τη μπύρα ελληνική; Από το εργοστάσιο, από τα ‘χέρια’ που την παράγουν ή από το πού πάνε οι εισπράξεις; Διαλέγουμε αυτή που μας αρέσει περισσότερο και ταιριάζει και στην τσέπη μας. Παρα πολυ καλη για μενα με πιο γεματη γευση απο τις κλασσικες ελληνικες μπυρες Την ΑΜΣΤΕΛ PILSENER την δοκίμασες ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Για ακόμα μία φορά, θα σε παρακαλέσω να μην χρησιμοποιείς κεφαλαίους χαρακτήρες στα μηνύματά σου. Τα μηνύματα που είναι γραμμένα με αυτό τον τρόπο, αφαιρούνται άμεσα. Edited October 4, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Την ΑΜΣΤΕΛ PILSENER την δοκίμασες ? Ναι βεβαιως , σε σχεση με την κλασσικη amstel πολυ καλυτερη αλλα για μενα η ΒΙΟS ειναι πολυ καλητερη ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ναι βεβαιως , σε σχεση με την κλασσικη amstel πολυ καλυτερη αλλα για μενα η ΒΙΟS ειναι πολυ καλητερη ... Σκέψου οτι η bios 5 είναι απο ελληνικά δημητριακά,και μας αρέσει, τυφλα να έχουν οι αμερικάνοι ζυθοποιοί!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ναι βεβαιως , σε σχεση με την κλασσικη amstel πολυ καλυτερη αλλα για μενα η ΒΙΟS ειναι πολυ καλητερη ... ERDINGER H DUVEL ? Ιδου η απορία ? εγώ erdinger ψηφίζω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 ERDINGER H DUVEL ? Ιδου η απορία ? εγώ erdinger ψηφίζω !! Εξαρτάται ποια Erdinger. Η Weiss πχ είναι άθλια. Εχεις πιει μια με πολλά αρώματα; Δε θυμάμαι δυστυχώς πώς λέγεται, αλλά σε 2-3 μερες μπορώ να σου ξαναπώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Εξαρτάται ποια Erdinger. Η Weiss πχ είναι άθλια. Εχεις πιει μια με πολλά αρώματα; Δε θυμάμαι δυστυχώς πώς λέγεται, αλλά σε 2-3 μερες μπορώ να σου ξαναπώ. η duvel η newcastle brown ? η erdinger μαρεσει διοτι ειναι η μυρωδια απθανη !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Το σαββατοκύριακο έκατσα και σύγκρινα μπύρες που μου έφεραν φίλοι, αντροπαρέα καταλαβαίνετε φυσικά, ταινία περιπέτεια κάτι τσιμπήσαμε (φαγαμε κανονικά) και ήπιαμε αρκτές μπύρες. Πολύ καλή η edelstainer αλλα και η βεργίνα ......η αλφα πάντως εκλεψε τις εντυπώσεις ..καλή τιμη και καλή ελληνική μπύρα. Την έχει δοκιμάσει κάνεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Tωρα τελευταια γουσταρω πολυ την Carlsberg. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καλή η CARLSBERG τουλάχιστον δεν είναι fix ..που προσωπικα δεν μαρεσει καθόλου ....αντίθετα η amstel pilsener μια χαρά μπύρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 perikins το φόρουμ δεν είναι chat room...θα σε παρακαλέσω λοιπόν να γράφεις ουσιώδη μηνύματα και όχι τύπου ''σήμερα θα πιω μπύρα'', χτες η μπύρα μου έπεσε βαριά'' και άλλα τέτοια, τα οποία διαγράφονται άμεσα! ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καλή η CARLSBERG τουλάχιστον δεν είναι fix ..που προσωπικα δεν μαρεσει καθόλου ....αντίθετα η amstel pilsener μια χαρά μπύρα ειναι Παλιοτερα η Carlsberg ηταν καλυτερη ... τωρα τελευταια σαν να χει νερωσει ειναι ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Παλιοτερα η Carlsberg ηταν καλυτερη ... τωρα τελευταια σαν να χει νερωσει ειναι ... Αυτο εχω καταλαβει κι'εγω :oops: απλα πολλες φορες βολευει αυτη η μπυρα..γιατι την ανοιγεις χωρις ανοιχτηρι.:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Αυτο εχω καταλαβει κι'εγω :oops: απλα πολλες φορες βολευει αυτη η μπυρα..γιατι την ανοιγεις χωρις ανοιχτηρι.:up: Εμένα μου κάνει για αναψυκτικό πάντως....αντίθετα προτεινω NEWCASTLE BROWN για τους γνώστες!!! και το ποτήρι παίζει ρόλο , αν είναι παγωμένο.....αλλά επίσης σημαντικό είναι η διαφορά του βαρελιού ...ΑΜΣΤΕΛ βαρελι δοκίμασα πρόσφατα με όλα τα συνοδευτικά και έμεινα άφωνος..ούτε φουσκώματα ούτε καούρες ούτε δρομολόγια στην τουαλέτα Edited October 13, 2011 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Και οι δύο εξίσου καλές και τις προτείνω ανεπιφύλακτα amstel premium pilsener ή fix ? δεν μου άρεσε η fix την περίμενα καλύτερη, αντίθετα η amstel premium pilsener έχει γεμάτη γεύση και είναι απο τις καλύτερες που έχω πιεί. Edited October 15, 2011 by VeCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Δοκίμασα χθες την Flensburger Frei και πρόκειται για μια ελαφριά ξανθιά μπίρα με ελάχιστο αλκοόλ και δροσερή γεύση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Εγω πινω Erdinger Weissbrau και Heineken Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Εγω πινω Erdinger Weissbrau και Heineken duvel δοκίμασες ? chimay ? newcastle brown ale ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 @perikins οχι αλλα εχω πιει Kozel και Starobrno, αλλα τα αγαπημενα μου ειναι αυτα που ειπα δηλ Erdinger weissbrau και Heineken Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Πολύ καλή είναι και η krucovice τσεχικη, αν τηες βρειτε και σε μαυρη ? ακόμα καλύτερα ..πίνεται με η χωρίς μεζε. Εχουν παράδωσει οι τσέχοι στις μπύρες πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Η Maisels έχει αναφερθεί; Τίμια μπύρα, ειδικά η βαρελίσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) Η Maisels έχει αναφερθεί; Τίμια μπύρα, ειδικά η βαρελίσια. πολύ καλή την έχω δοκιμάσει και συμπέρανα το ίδιο ..τίμια μπύρα κόκκινη mcfarland ;exei δοκιμάσει κανείς ? @perikins οχι αλλα εχω πιει Kozel και Starobrno, αλλα τα αγαπημενα μου ειναι αυτα που ειπα δηλ Erdinger weissbrau και Heineken ρώτησα αν έχουν σαν γεύση καμμία διαφορά γιατί η duvel μου μοιάζει λίγο στην kozel. μόνο για αυτό ρώτησα. σε ευχαριστώ πάντως Edited October 18, 2011 by VeCo Χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ - Το forum δεν είναι chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 κόκκινη mcfarland ;exei δοκιμάσει κανείς ? Εχω δοκιμασει στο Palmie bistro.Ωραια μπυρα.Γλυκιζει καπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Εχω δοκιμασει στο Palmie bistro.Ωραια μπυρα.Γλυκιζει καπως. στο palmie bistro ? έχει και βαρέλι ? εννοω γενικά αμστελ heineken κ.α. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Εμένα γενικά δεν μ αρέσουν οι μπύρες που πικρίζουν που είναι και οι πιο ακριβές. Έπινα Heineken κυρίως, αλλά τελευταία το έχω ρίξει στην εγχώρια αγορά, κυρίως fix, craft. Δεν βλέπω λόγο να αγοράζω και να ενισχύω ξένα προϊόντα ενώ έχουμε αντίστοιχα προϊόντα κι εμείς. Όταν θέλω κάτι σε πιο special παίρνω καπνιστές μπύρες, που επίσης έχει η craft. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 στο palmie bistro ? έχει και βαρέλι ? εννοω γενικά αμστελ heineken κ.α. ? H Μcfarland σε μπουκαλι ηταν.Τις περισσοτερες σε μπουκαλι τις εχει.Νομιζω βαρελι μονο amstel και heineken εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts