Jump to content

Sony PlayStation 2

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι δεν μπορεις?τι μηνυμα σου βγαζει?

δε βλέπει καν τις μεμορυ....μάλλον ειναι θεμα hardware...γι'αυτο ψαχνω κατί φθηνό ενναλακτικο.

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε πρωτη φαση να δοκιμάσεις αλλη Memory μηπως και ειναι προβληματικη η δικη σου
http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

Σε πρωτη φαση να δοκιμάσεις αλλη Memory μηπως και ειναι προβληματικη η δικη σου

δοκίμασα και άλλες...δεν είναι θέμα μεμορυ...έχει κανείς να μου προτείνει κανένα φθηνό τρόπο να σώζω??

δοκίμασα και άλλες...δεν είναι θέμα μεμορυ...έχει κανείς να μου προτείνει κανένα φθηνό τρόπο να σώζω??

Όλοι οι τρόποι (ακόμα και hackαρισμένης softmodded συσκευής) απαιτούν την χρήση κάρτας μνήμης για τουλάχιστον 1 φορά ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Όλοι οι τρόποι (ακόμα και hackαρισμένης softmodded συσκευής) απαιτούν την χρήση κάρτας μνήμης για τουλάχιστον 1 φορά ...

Αμάν βρε παιδιά!Κάτι άλλο?το usbextreme?

Όλα σημαίνει όλα ... Και το USB Advance ακόμα γιατί πρέπει πρώτα να hackάρεις το PS2, πράγμα που απαιτεί boot το FreeMcBoot από την κάρτα μνήμης ...

Κάρτα μνήμης που είτε την έχεις αγοράσει έτοιμη (Memento32), είτε την έχεις φτάξει εσύ ... Όπως και να χει, το μηχάνημα είναι (για μένα) άχρηστο χωρίς την ικανότητα να διαβάζει κάρτες μνήμης ...

Όχι μόνο από την άποψη hackάρισμα, αλλά γιατί εγώ προσωπικά απαιτώ saves, γιατί λιώνω στα RPG ....

Συγγνώμη φίλε, να ζήσουμε να το θυμόμαστε :( ...

• 2 weeks later...
Όλα σημαίνει όλα ... Και το USB Advance ακόμα γιατί πρέπει πρώτα να hackάρεις το PS2, πράγμα που απαιτεί boot το FreeMcBoot από την κάρτα μνήμης ...

Κάρτα μνήμης που είτε την έχεις αγοράσει έτοιμη (Memento32), είτε την έχεις φτάξει εσύ ... Όπως και να χει, το μηχάνημα είναι (για μένα) άχρηστο χωρίς την ικανότητα να διαβάζει κάρτες μνήμης ...

Όχι μόνο από την άποψη hackάρισμα, αλλά γιατί εγώ προσωπικά απαιτώ saves, γιατί λιώνω στα RPG ....

Συγγνώμη φίλε, να ζήσουμε να το θυμόμαστε :( ...

Χαχα!!!!!!!!!!!Οκ!!!!!!!!!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

γεια σας διάβασα όλο το threat και δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεται αν μπορεί να συνδεθεί σκληρός δίσκος σε ps2 slim με εξωτερικό κουτί με σύνδεση ethernet.

και αν με αυτόν τον τρόπο θα είναι οι ταχύτητες ικανοποιητικές, σε αντίθεση με αυτές της usb σύνδεσης.

βασικά έχω ένα τσιπαρισμένο ps2 slim εδώ και 5 χρόνια (myth chip) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. αλλά ψάχνοντας τρόπο να συνδέσω σκληρό για να αντικαταστήσω την memory card γιατί κάνω πολλά saves γλυκάθηκα και με την επιλογή του να παίζω απευθείας απ τον σκληρό. οπότε ποιες οι επιλογές μου ?

αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.

γεια σας διάβασα όλο το threat και δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεται αν μπορεί να συνδεθεί σκληρός δίσκος σε ps2 slim με εξωτερικό κουτί με σύνδεση ethernet.

και αν με αυτόν τον τρόπο θα είναι οι ταχύτητες ικανοποιητικές, σε αντίθεση με αυτές της usb σύνδεσης.

βασικά έχω ένα τσιπαρισμένο ps2 slim εδώ και 5 χρόνια (myth chip) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. αλλά ψάχνοντας τρόπο να συνδέσω σκληρό για να αντικαταστήσω την memory card γιατί κάνω πολλά saves γλυκάθηκα και με την επιλογή του να παίζω απευθείας απ τον σκληρό. οπότε ποιες οι επιλογές μου ?

αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υπήρχαν κάτι επίσημα Sony gadgets τα οποία έμπαιναν πίσω στην θύρα επέκτασης σαν επίσημα modem και σου έβγαζαν θύρα ethernet αλλά αυτά τα χα δει μόνο για το Phat μοντέλο και πλέον θα χουν σταματήσει σίγουρα να πωλούνται, για το slim φυσικά τίποτα δεν είναι σίγουρο .... Αλλά ακόμα και εάν βρεις, δεν καταλαβαίνω πως θα το hackάρεις τώρα που το σκέφτομαι .... Τα USBAdvance/ESBExtreme υποστηρίζουν μόνο τις θύρες USB του PS2 και όχι θύρες ethernet ....

Από την άλλη βέβαια το κόλπο που λες δεν το χω κάνει ποτέ και μπορεί να αναγνωρίζει τον εξωτερικό σκληρό σαν εσωτερικό εξαιτίας της διασύνδεσης ...

Πάντως με USB είναι πολύ μα πολύ αργά τα παιχνίδια ... Σκέψου ότι είναι το USB 1.1 και δίνει 12Mbit .... Αντέχεις μόνο αν είσαι καραπωρωμένος με PS2 και σου χα καεί το ματάκι για πολλοστή φορά ... Πάντως είναι από τα πιο αξιόπιστα μέσα δισύνδεσης ... Αν το καταφέρεις θα παίζεις τα παιχνίδια σου από εσωτερικό ή εξωτερικό σκληρό δίσκο για πάρα πολλά χρόνια χωρίς να πάθει το PS2 σου τίποτα ...

το ps2 slim έχει ενσωματωμένη θύρα ethernet, γι αυτό μου πέρασε απ' το μυαλό η ιδέα. δεν ξέρω αν γίνεται ούτε πως θα το αναγνωρίσει. φαντάζομαι όμως ότι εάν είναι εφικτό θα χουμε λύση το πρόβλημα τις ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων.

Το θέμα είναι, που θα βρούμε κάποιον που να μπορεί να βοηθήσει !?

Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Δεν το ξερα ότι ήδη έχει ethernet ... Αυτό ίσως δυσκολέψει λίγο τα πράγματα γιατί θα χει και ασφάλεια για αυτό τον λόγο ....

Όπως και να χει όλο και κάτι θα βρεις εάν ρωτήσεις τον θεό ...

Άσε την έχω λιώσει την google, έψαξα στα ελληνικά στα αγγλικά και στα γερμανικά αλλά τζίφος, οπότε μάλλον δεν παίζει το θέμα. thanks anyway.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα!

Στο τσιπαρισμένο ps2 σταμάτησε να στρίβει ο δίσκος ενώ η μονάδα του laser κινείται. Ξέρω ότι δεν είναι σπάνιο πρόβλημα αλλά όσο και να έψαξα στο google δεν μπόρεσα να βρω τελικά μια λύση. Ψάχνωντας για το τι φταίει και εαν μπορεί τελικά να φτιαχτεί, του άλλαξα το laser, το καλώδιο επικοινωνίας του laser με την κονσόλα, καθώς και το motor spin του (να ναι καλά οι κινέζοι του ebay...) αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τι μπορώ να κάνω εκτός από το να το πετάξω?

Edited by vasilik

Ενα ps2 slim 90004 ( 8D ) πως μπορω να το κανω να παιζει αντιγραφες ( CD )... και απο usb;

Ευχαριστω

Edited by Tasubas

• 2 weeks later...

μονο με τσιπακι θα παιξει δισκακια αντιγραφα

οσο για usb το dms4 που εχει δικο του

λογισμικο θα επαιζε απο usb αλλα δεν ειναι συμβατο

με την εκδοση της κονσολας σου

• 3 weeks later...
μονο με τσιπακι θα παιξει δισκακια αντιγραφα

οσο για usb το dms4 που εχει δικο του

λογισμικο θα επαιζε απο usb αλλα δεν ειναι συμβατο

με την εκδοση της κονσολας σου

Ενταξει φιλε μου!

Ενταξει φιλε μου!

Δεν εχετε ακουσει τιποτα για το swap magic???? Εγω αυτο εχω και δεν εχω ουτε τσιπακια ουτε τιποτα και δεν εχασα ποτε την εγγυηση.....

LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

• 1 month later...
@ christos_99 καμιά πληροφoρία παραπάνω για το swap magic?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• 2 weeks later...
καλησπερα σας μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να βαλω τους κωδικους που ξεκλειδωνει αμαξια και πιστες στο grand turismo 4 συγκεκριμενα ηθελα να μου πειτε σε ποιο σημειο να παω να τους βαλω τους κωδικους...ευχαριστω!!!!:wacko:

Πραγματικά όμως, από το GT1 δεν έχω δει ποτέ την Polyphony να βγάζει κωδικούς για το GT !!!!!!!! Εσύ τι βρήκες και που ?????

πχ. για αυτα εδω λεω κωδικοι δεν ειναι αυτοι και που μπορω βα τους βαλω σε ποιο σημειο http://www.supercheats.com/playstation2/granturismo4codes.htm

Το φαντάστηκα ... Αυτός είναι ένας κωδικός για το game shark, ένα πρόγραμμα που το τρέχεις πριν τρέξεις τα παιχνίδια και σου παραποιεί ότι θες χωρίς να υπάρχουν κωδικοί από την εταιρία παραγωγής .... Πρέπει πρώτα να αγοράσεις το game shark για να μπορέσεις να τους αξιοποιήσεις αυτούς τους κωδικούς ...