LotusEater Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το πρόβλημα με το μύνημα πλήρους μνήμης στον όπερα λύνεται αν απενεργοποιηθεί το opera turbo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Ευκολια εγω ξερω ειναι να μην εχεις πολλα καλωδια μαζι σου. Οπως ειπα ο δευτερος τροπος με usb ειναι για να γεμισεις στα γρηγορα και για μια μπαρα το κινητο γιατι δεν συμφερει να περιμενεις ωρες. Όλα τα κινητά από τη θήρα USB του υπολογιστή φορτίζουν ποιο αργά γιατί το ρεύμα που βγάζει η θήρα είναι 500mA και μειώνετε ποιο πολύ όσο αυξάνετε το μήκος του καλωδίου USB που χρησιμοποιούμε !!! Για ποιο γρήγορα είναι οι φορτιστές όπως του Ν97 ή Ν86 που είναι 1200mA ή ακόμα και άλλων εταιριών εκτός Nokia. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις και να σου μένει κιόλας, Φορτιστή ρεύματος (220V ή 12V) συσκευών όπως MP3 players κτλ, με USB 5V έξοδο - 1000mA . Γενικά φορτίζει με τα πάντα :p http://www.elektronik.gr/eshop/images/nr_old/P.SUP.USB%20402.jpghttp://www.ipshop.gr/image.php?mode=show_large&object_type=detailed&image_id=1757 http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το πρόβλημα με το μύνημα πλήρους μνήμης στον όπερα λύνεται αν απενεργοποιηθεί το opera turbo. Tο προβλημα (δεν το λες και προβλημα) της μνημης εμφανιζεται οταν καταναλωσεις ολη την ram του τηλ δεν σχετιζεται με τον opera αλλα με καθε εφαρμογη που καταναλωνει πολλη ram η απενεργοποιηση του opera turbo απλα σταματα την δρομολογηση των δεδομενων απο τους servers της opera προσωπικα μπορω να σου πω οτι σπανια ειχα στον opera τo "προβλημα" που αναφερεις και μονο με σελιδες γεματες με μπιχλιμπιδια οποτε σε τετοιες περιπτωσεις απλα ανοιγεις λιγοτερα παραθυρα και κανεις και κανα restart Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Για ποιο γρήγορα είναι οι φορτιστές όπως του Ν97 ή Ν86 που είναι 1200mA ή ακόμα και άλλων εταιριών εκτός Nokia. Περνεις αυτο και καθαρισες!http://www.pestaola.gr/nokia-fast-usb-charger-ac-16/ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Απόσπασμα αν δεν το διάβασε κάποιος: δια στόματος Stephen Elop, Nokia CEO ανακοινώθηκε ότι οι παραπάνω συσκευές που θα πωλούνται στα καταστήματα μέσα στον Ιούλιο θα είναι με προεγκατεστημένο το Symbian Anna και τον Αύγουστο θα αναβαθμιστούν όλες οι υπόλοιπες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_ath Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Απόσπασμα αν δεν το διάβασε κάποιος: δια στόματος Stephen Elop, Nokia CEO ανακοινώθηκε ότι οι παραπάνω συσκευές που θα πωλούνται στα καταστήματα μέσα στον Ιούλιο θα είναι με προεγκατεστημένο το Symbian Anna και τον Αύγουστο θα αναβαθμιστούν όλες οι υπόλοιπες. Από όσο γνωρίζω, ήδη έχουν πουληθεί συσκευές με Symbian Anna στο εξωτερικό από τον ιούνιο, όπως π.χ. το Χ7 και το ρόζ Ν8. Η απορία μου είναι η εξής: Άν κάποιος έχει το ροζ Ν8 (που έρχεται με Anna), και δοκιμάσει να κάνει update ή επανεγκατάσταση του λογισμικού, το ovi θα του περάσει ξανά το Anna. Σωστά? Παλαιότερα, υπήρχε τρόπος να αλλάξουμε το αναγνωριστικό της συσκευής με ένα πρόγραμμα (νομίζω Nemesis λεγόταν) ώστε να περάσουμε ελληνικά... Αν εγώ δεν ενδιαφέρομαι για ελληνικά, μπορώ να το αλλάξω το product code σε αυτό του ρόζ N8 ωστε να αναγκάσω το ovi να μου περάσει το Anna πριν τον Αυγουστο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Τρόπος για να αλλαχτεί το product code,εκτός από τα επίσημα service,δεν υπάρχει ακόμα για τα symbian ^3 οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο στο N8.Μπορείς όμως να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3 Μέχρι στιγμής πάντως δεν είναι <<διαθέσιμη>> η Άννα από τους servers της nokia. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_ath Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Τρόπος για να αλλαχτεί το product code,εκτός από τα επίσημα service,δεν υπάρχει ακόμα για τα symbian ^3 οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο στο N8.Μπορείς όμως να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3 Ναι, με βάση αυτό τον οδηγό εννοώ να γίνει η δουλειά... αντί να βάλεις ελληνικό product code, να βάλεις ξένο... Μέχρι στιγμής πάντως δεν είναι <<διαθέσιμη>> η Άννα από τους servers της nokia. Αν δηλαδή θέλω να ξαναπεράσω το λογισμικό στο Ροζ Ν8 που ας πούμε οτι έχω, δεν μπορώ?? Στο Ovi αν πάω στην "Ενημέρωση λογισμικού" τι θα μου γράφει? Δεν θα υπάρχει η επιλογή για επανεγκατάσταση?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 πηρα σημερα το κινητο απο νοκια καρε που το ειχα δωσει χθες, για το λογο οτι στις σκωτινες φωτο μου εβγαζε σχεδον σινεχεια κοκκινο το τετραγωνακι οταν νεταρει, μου το κανει αυτο τις τετλευταιες 10 μερες.αυτοι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα κ του καναμε μια αναβαθμιση κ ειναι μια χαρα.Εσεις εχετε παρατιρησει κατι παρομοιο ρε παιδες γιατι θα με τρελανουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 πηρα σημερα το κινητο απο νοκια καρε που το ειχα δωσει χθες, για το λογο οτι στις σκωτινες φωτο μου εβγαζε σχεδον σινεχεια κοκκινο το τετραγωνακι οταν νεταρει, μου το κανει αυτο τις τετλευταιες 10 μερες.αυτοι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα κ του καναμε μια αναβαθμιση κ ειναι μια χαρα.Εσεις εχετε παρατιρησει κατι παρομοιο ρε παιδες γιατι θα με τρελανουν. Γινε λιγο πιο σαφης οταν λες σκοτεινες φωτο δηλ. νυχτα? σε σκοτεινο δωματιο τι?Δοκιμασες να αλλαξεις καμια ρυθμιση?νυχτα,νυχτερινο τοπιο,να παιξεις με τα ISO? Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Nikos_Mpl το N8 είναι πραγματικά από τα καλύτερα touch smartphone σε αυτονομία σε σχέση με ό,τι κυκλοφορεί προς το παρόν. Αν όμως θέλεις να σερφάρεις κάνα 2ωρο τη μέρα είναι λογικό να μην αντέχει η μπαταρία! Το N79 που λες δεν είναι αφής και έχει μικρότερη και λιγότερο ενεργοβόρα οθόνη. καταλαβα!απλα ο τροπος που πεφτει μου τη σπαει,γιατι ενω δειχνει οτι εχει ακομα,βγαζει μια μερα με τις μισες γραμμες,ενω οι 4 τελευταιες(κ ειδικα οι 3 τελευταιες) μπορει να βγαλουν απλα μερικες ωρες,με την ιδια χρηση...αυτο με ξενερωσε γιατι την εχω πατησει μερικες φορες και ξεμενω νομιζοντας οτι εχω(μεχρι τωρα δεν εκανα τοση χρηση κ δεν το ειχ διαπιστωσει) επισης φανταζομουν οτι με 2 ωρες ιντερνετ κ καθολου σχεδον τηλεφωνα θα αντεχε 2 μερες..το τελος,ειναι λογικο να ψιλοκολαει χωρις να τουχω βαλει καμια νεα εφαρμογη,περα απο 5 βασικες,ετσι ξαφνικα?ενω πηγαινε σφαιρα τις τελευταιες μερες τρωει κολημματα κ μουχει κανει 2-3 επανεκινησεις!μηπως με την αναβαθμιση που ερχεται φτιαξει ή να κανω κανα hard reset? Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 οποιαδηποτε στιγμη χρειαστει να μπει η κοκκινη ακτινα(μερα η νυχτα) ωστε να μετρισει την αποσταση του αντικειμένου βγαζει θολα,το ιδιο κ στο βιντεο νεταρει μια φορα στον πρςτο στοχο που μπορει να ειναι στο ενα μετρο κ γυρνωντας την καμερα παραμενει νεταρισμενο στον πρωτο στοχο με αποτελεσμα να ειναι κ παλι θολο.εχω ξενερωσει μαλλον θα το πουλησω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 οποιαδηποτε στιγμη χρειαστει να μπει η κοκκινη ακτινα(μερα η νυχτα) ωστε να μετρισει την αποσταση του αντικειμένου βγαζει θολα,το ιδιο κ στο βιντεο νεταρει μια φορα στον πρςτο στοχο που μπορει να ειναι στο ενα μετρο κ γυρνωντας την καμερα παραμενει νεταρισμενο στον πρωτο στοχο με αποτελεσμα να ειναι κ παλι θολο.εχω ξενερωσει μαλλον θα το πουλησω. Και ποιος σου είπε πως αυτός που θα το αγοράσει δεν θα σου το γυρίσει πίσω ζητώντας τα λεφτά του.....:lol::confused:;) Καλύτερα να το ξαναπάς στο NOKIA Care να σου το φτιάξουν και μετά το πουλάς άνετα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 εκανα διαφραγη δεδ. κ επαναφορα μπορω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα.ξαφνικα της 2 τελευταιες μερες ενω σερφαρω απο το κινητο τα βραδυα και μιλαω για τουλαχιστον 4-5 ωρες μεσω wifi ενω εχω φουλ σημα ξαφνικα χανεται.και ακομα να κλεισω και να ανοιξω το κινητο δεν επανερχεται.ειναι προβλημα συσκευης?ειναι προβλημα σιμ?εχω whats up και ειχα αλλαξει σιμ πριν 3 μηνες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα.ξαφνικα της 2 τελευταιες μερες ενω σερφαρω απο το κινητο τα βραδυα και μιλαω για τουλαχιστον 4-5 ωρες μεσω wifi ενω εχω φουλ σημα ξαφνικα χανεται.και ακομα να κλεισω και να ανοιξω το κινητο δεν επανερχεται.ειναι προβλημα συσκευης?ειναι προβλημα σιμ?εχω whats up και ειχα αλλαξει σιμ πριν 3 μηνες. και σε μενα συμβαινει το ιδιο μερικες φορες... και εγω εβαλα γουατς απ σιμ πριν 4 μηνες... phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) παιδια καλησπερα. εβαλα σημερα προγραμμα μεγκαμπαιτ. μου εστειλεη κοσμοτε τις ρυθμισεις εβαλα τη ρυθμιση ιντερνετ στο φακελο με τις συνδεσεις και του μμς στο φακελο με το wap. οποτε ανοιγω ενα widgetσυνδεομαι κανονικα και διπλα στο σημα 3g εμφανιζονται 2 βελακια τα οποια αποτι ξερω σημαινουν οτι συνδεεται και κατεβαζει δεδομενα. το περιεργο ειναι οτι οταν κλεισω την εφαρμογη, τα βελακια δε σβυνονται. δε κατεβαζει δεδομενα ομως το βλεπω απο το μετρητη δεδομενων. για να σβησουν τα βελακια πρπεει να κλεισω την εφαρμογη widgetui απο το taskman. ξερετε τι παιζει? μηπως τελικα με χρεωνει? πως μπορουν να σβηνουν τα βελακια μολις βγαινω απο την εφαρμογη? μηπως ειναι bug του ν8? επισης ενεργοποιησα το 3g.καποιες φορες γραφει 3.5G. ξερετε καναν τροπο να ειναι μονιμα Gsm και μονο οταν μπαινω ιντερνετ να μπορω με το πατημα ενος κουμπιου να το κανω 3g? με νοιαζει να μη μου τρωει και μπαταρια γιαυτο. ευχαριστω Edited June 29, 2011 by BURNIN_AMBITION Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) με hard reset σβηνουν ολα τα υπολληματα εφαρμοφων ? Edited June 29, 2011 by filippos_04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 διαγραφει τα παντα... στη c? νομιζα δε γινεται... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 οχι δεν γινεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 με hard reset σβηνουν ολα τα υπολληματα εφαρμοφων ? σβηνονται τα παντα Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 παιδια καλησπερα. εβαλα σημερα προγραμμα μεγκαμπαιτ. μου εστειλεη κοσμοτε τις ρυθμισεις εβαλα τη ρυθμιση ιντερνετ στο φακελο με τις συνδεσεις και του μμς στο φακελο με το wap. οποτε ανοιγω ενα widgetσυνδεομαι κανονικα και διπλα στο σημα 3g εμφανιζονται 2 βελακια τα οποια αποτι ξερω σημαινουν οτι συνδεεται και κατεβαζει δεδομενα. το περιεργο ειναι οτι οταν κλεισω την εφαρμογη, τα βελακια δε σβυνονται. δε κατεβαζει δεδομενα ομως το βλεπω απο το μετρητη δεδομενων. για να σβησουν τα βελακια πρπεει να κλεισω την εφαρμογη widgetui απο το taskman. ξερετε τι παιζει? μηπως τελικα με χρεωνει? πως μπορουν να σβηνουν τα βελακια μολις βγαινω απο την εφαρμογη? μηπως ειναι bug του ν8? Πήγαινε στην αρχική οθόνη και πάτα Επιλογές -> Θέση widget εκτός σύνδεσης επισης ενεργοποιησα το 3g.καποιες φορες γραφει 3.5G. ξερετε καναν τροπο να ειναι μονιμα Gsm και μονο οταν μπαινω ιντερνετ να μπορω με το πατημα ενος κουμπιου να το κανω 3g? με νοιαζει να μη μου τρωει και μπαταρια γιαυτο. ευχαριστω Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το quickNet Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) Πήγαινε στην αρχική οθόνη και πάτα Επιλογές -> Θέση widget εκτός σύνδεσης Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το quickNet να φιλε το κανω αλλα το σημα των 2 βελακιων δε σβηνει. δε μου κατεβαζει δεδομενα, αλλα δε σβηνει με τιποτα το σημα. παρα μονο αν κανω κιλλ απο το τασκμαν το widgetui... ευχαριστω για το quicknet τελικα δυστυχως το κουικνετ δε δουλευει. μου λεει οτι αλλαζει το δικτυο αλλα δεν.... εχουμε κανα αλλο? Edited June 29, 2011 by BURNIN_AMBITION Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 να φιλε το κανω αλλα το σημα των 2 βελακιων δε σβηνει. δε μου κατεβαζει δεδομενα, αλλα δε σβηνει με τιποτα το σημα. παρα μονο αν κανω κιλλ απο το τασκμαν το widgetui... ευχαριστω για το quicknet τελικα δυστυχως το κουικνετ δε δουλευει. μου λεει οτι αλλαζει το δικτυο αλλα δεν.... εχουμε κανα αλλο? Μήπως τρέχει κάποια άλλη εφαρμογή από πίσω που χρησιμοποιεί δίκτυο; Όσο για το quickNet, μπες στα settings και επίλεξε να αλλάζει μεταξύ GSM/3G ή GSM/Dual Mode. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 τελικα ηθελε στις ρυθμισεις τηλεφωνου, στις συνδεσεις να βαλω διπλη λειτουργια. και μετα δουεψε κανονικα...ευχαριστω. τρομερο προγραμμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts