Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω παιδια τελικα βλεπω να ακυρωνω την παραγγελια , εχει τα στραβα του αλλα ειναι απλο και δεν θελει στησιμο και εγω προσωπικα εχω βαρεθει το στησιμο , καλη παραλαβη σε οσους το παρουν

Δημιουργεί μία αντίφαση αυτό που λες ή κάνω λάθος; :blink:

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δεις την υπογραφή του Spireto_2158, λέει "Iphone 4g (again)", οπότε μήπως εννοεί ότι μένει στο iPhone; :p

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

κ εγω πανω που ημουν ετοιμος να το παραγγειλω επεσα πανω σε αυτο το βιντεο...http://www.youtube.com/watch?v=oOxAh4I2jrk

τι μου θυμιζει το lag στις ενναλαγες του μενου τι μου θυμιζει????ααααα...μηπως το γκαλαξυ 1???? ποσω αναπολω την εποχη του νοκια 1011....ανεμελες μερες..χαχααααα

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Τελικά μου απάντησε το amazon.co.uk, και στέλνει κανονικά Ελλάδα. Tο κακό είναι ότι θα καθυστερίσει μέχρι τις 6 του μήνα :(

Further to your e-mail, I have checked and confirmed that your order for the item " Samsung I9100 Galaxy S II 16 GB Sim Free Smartphone" can be shipped to 'Greece'.

Please note that if the item cannot ship to the Greece, it is not possible to place an order. In this case you have placed the order successfully so your order will be shipped to Greece.

Also, I'm sorry for the unexpected delay of your order. I have researched the availability of "Samsung I9100 Galaxy S II 16 GB Sim Free Smartphone" and learned that its release has been delayed until May 06, 2011.

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

κ εγω πανω που ημουν ετοιμος να το παραγγειλω επεσα πανω σε αυτο το βιντεο...http://www.youtube.com/watch?v=oOxAh4I2jrk

τι μου θυμιζει το lag στις ενναλαγες του μενου τι μου θυμιζει????ααααα...μηπως το γκαλαξυ 1???? ποσω αναπολω την εποχη του νοκια 1011....ανεμελες μερες..χαχααααα

Έχεις καταλάβει ότι αυτό το βίντεο ανέβηκε 13 Φεβρουαρίου 2011 και αφορά prototype συσκευή έτσι;:p

Τελικά μου απάντησε το amazon.co.uk, και στέλνει κανονικά Ελλάδα. Tο κακό είναι ότι θα καθυστερίσει μέχρι τις 6 του μήνα :(

Καλά στόκοι είναι; Άλλα λένε στον ένα άλλα στον άλλο; Τι να πώ...

Thanks για την ενημέρωση :cool:

φίλε αυτό το βιντεάκι που έδωσες είναι από το MWC που έγινε το Φεβρουάριο...

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι από τα πολύ πρώτα πρωτότυπα που δόθηκαν τότε σαν συσκευές για μια πρώτη επίδειξη.

Οι τελικές συσκευές που θα κυκλοφορήσουν σύμφωνα με αυτά που λένε ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ, δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που πρωτοπαρουσιάστηκαν τότε... Το λένε όχι μόνο όλοι οι reviewers, που προσωπικά δεν πολυεμπιστεύομαι, αλλά και οι απλοί χρήστες ότι δεν υπάρχει ίχνος καθυστέρησης στη λειτουργία του τηλεφώνου. Οπότε εντελώς φιλικά στο λέω μη λαμβάνεις καθόλου υπόψη το παραπάνω βίντεο και μην εκφέρεις άποψη βασισμένος σε αυτό, γιατί μάλλον θα εκτεθείς :)

Έχεις καταλάβει ότι αυτό το βίντεο ανέβηκε 13 Φεβρουαρίου 2011 και αφορά prototype συσκευή έτσι;:p

εχω καταλαβει πως ειναι απο την διεθνη εκθεση που εγινε η επισημη παρουσιαση του κινητου....εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι η τελικη συσκευη?δεν νομιζω η σαμυ να την εβγαζε χωρις να ειναι ετοιμη...αλλιως ας παρει μερικα μαθηματα απο την apple...

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Έτσι δούλευε του φίλου το htc desire hd που είχα για μια μέρα χωρίς restart για 2 μέρες με αρκετές εγκατεστημένες εφαρμογές και παιχνίδια. Λέτε να τίθεται θέμα για το gs2 μετά από αρκετές μέρες χωρίς restart και με πολλές εφαρμογές να lagari?

Δεν νομίζω να lagαρει τόσο εύκολα.Θα είναι αρκετά εκνευριστικό στους χρήστες που θα δώσουν τόσα χρήματα να lagαρει τέτοια συσκευή και κυρίως διπύρηνη.

Άσχετο.Ξέρει κανείς με ποιες τηλεοράσεις samsung είναι δυνατή η σύνδεση μέσω dlna?

Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL

OBEY THE LAW

and repeat after me

I AM FREE

• Administrators
Έτσι δούλευε του φίλου το htc desire hd που είχα για μια μέρα χωρίς restart για 2 μέρες με αρκετές εγκατεστημένες εφαρμογές και παιχνίδια. Λέτε να τίθεται θέμα για το gs2 μετά από αρκετές μέρες χωρίς restart και με πολλές εφαρμογές να lagari?

Αυτό είναι θέμα λειτουργικού και όχι συσκευής. Η συσκευή αναμφισβήτητα είναι ότι καλύτερο από θέμα δυνατοτήτων. Από εκεί και πέρα εξαρτάται και από το software η γενικότερη απόδοση.

Modpic.gif

το θεμα ειναι οτι βγαζουμε συμπερασματα χωρις να εχει πιασει κανεις στα χερια του συσκευη .Υπομονη και σε λιγεσ μερες θα ξερουμε απο τα παιδια που το αγορασαν απο το εξωτερικο!!:)

Αν δεις την υπογραφή του Spireto_2158, λέει "Iphone 4g (again)", οπότε μήπως εννοεί ότι μένει στο iPhone; :p

ναι παιδια ο δαιμων του τυπογραφειου εννουσα οτι μεβω στο μηλο

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

http://www.handtec.co.uk/product.php/4203/samsung-galaxy-s-ii--16gb--sim-free-unlocked-/a2e6dc2d84eba7ba4bc4eb53f202ee20

Το Handtec πριν απο λιγο το εβαλε in stock...

Για να δουμε, θα στειλουν αυριο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για όποιους ενδιαφέρονται μου έστειλε mail το πλαίσιο mail το πρωι, όπως και σε πολλούς άλλους φανταζομαι, ότι τέλη Μαιου θα είναι διαθέσιμο το SGS2 .

Επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία της Samsung χάρη στον συμφορουμιτη μας "qosmio" και μίλησα μαζι τους σχετικά με το θέμα της εγγύησης των συσκευών που είναι αγορασμενες απο χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης.

Εδειξαν ενδιαφερον και φροντισαν για αμεση λυση του προβλήματος που είχα με τον sim reader του Nexus μου.

Ακριβώς όπως πρέπει να γίνεται απο κάθε σωστη αντιπροσωπεία.

Τους ευχαριστώ πολύ.

Μου εξηγησαν λοιπον οτι οσες συσκευές έχουν αγοραστεί απο την Ευρωπαϊκή Ένωση και στο βιβλιαράκι της εγγύησης αναφέρεται η ελληνική αντιπροσωπεία, θα γίνονται δεκτές εκτός απο εξαιρετικές περιπτώσεις, που η ζημια απαιτεί να σταλεί η συσκευή στο εξωτερικό.

Απόλυτα λογικό. Για ευνοητους λόγους δεν μπορει να πάρει την ευθύνη έναντι των πελατών της για επισκευή που θα γίνει μακριά. Άλλωστε σε μια τέτοια περίπτωση αναλαμβάνει το κατάστημα απ όπου αγορασαμε την συσκευή. Την στέλνουμε σ αυτό και την προωθεί στην εκεί αντιπροσωπεία όπου υπάρχει η δυνατότητα, αφου εισάγεται επίσημα στην χώρα αυτη.

Αυτο που θα πρέπει να προσέξετε όσοι αγοράζετε απο ελληνικά η ευρωπαϊκά e-shops, είναι να προορίζεται η συσκευη για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πολλές φορές τα ηλεκτρονικά κατάστημα για να πετύχουν καλύτερες τιμές εισάγουν συσκευές που προορίζονται π.χ. για Ασιατικές χώρες η την Αμερική.

Αυτές δεν υποστηρίζονται απο καμία Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία.

Θα μου πείτε πως μπορείτε να γνωρίζετε κάτι τέτοιο. Είναι πραγματικά ρίσκο.

Παλιότερα είχαν αγοραστεί απο συμφορουμητες, απο το expansys, μερικά HTC Touch HD, τα οποία προορίζονταν για Ασία.

Οι κάτοχοι τους το αντελήφθησαν όταν προσπάθησαν να κατεβάσουν το πρώτο firmware update απο το site της HTC.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σχετικά με το expansys πρέπει να πρόκειται για την ευρωπαϊκή έκδοση γιατί γράφει XEU (στα 3 τελευταία ψηφία του κωδικού προϊόντος) αλλά και στο "ελληνικό" expansys γράφει EU.

εχω καταλαβει πως ειναι απο την διεθνη εκθεση που εγινε η επισημη παρουσιαση του κινητου....εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι η τελικη συσκευη?δεν νομιζω η σαμυ να την εβγαζε χωρις να ειναι ετοιμη...αλλιως ας παρει μερικα μαθηματα απο την apple...

...στην οποία έκθεση το είχαν παρουσιάσει σαν πρωτότυπο μοντέλο και όχι final (πρόσεξε έχει διαφορά όταν κάποιος το έχει σαν σκοπό να παρουσιάσει κάποιο προιον σε final/prototype κατασταση). Επίσης είχαν πει πως στο final δε θα κολλάει έτσι, κάτι που φαίνεται και από τωρινα youtube videos.

Τέλος, ήδη δυστυχώς έχει πάρει κάποια μαθήματα από την apple (touchwiz, εμφάνιση) και ελπίζουμε να μην πάρει άλλα :p Α, και μην ξεχνάς πως η Apple μιας και έχει δικό της Conference, μπορεί να ορίζει ημερομηνία διεξαγωγής όταν το κινητό της είναι σε final κατάσταση, εδώ μιλάμε για το MWC που είναι ανεξάρτητο οπότε η Samsung ήρθε με ότι είχε προλάβει να φτιάξει.

Όχι.

Σχετικά με το expansys πρέπει να πρόκειται για την ευρωπαϊκή έκδοση γιατί γράφει XEU (στα 3 τελευταία ψηφία του κωδικού προϊόντος) αλλά και στο "ελληνικό" expansys γράφει EU.

Ναι όντως είναι ο γενικός ευρωπαϊκός κωδικός.

Στην παρούσα φάση πάντως, η τιμη που έχει ανακοινωθεί στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου άσχημη σε σχέση πάντα με τα ευρωπαϊκά e-shops. Οπότε μάλλον αξίζει να το πάρει κανεις απο εδω αν δεν βιάζεται.

Είχα αγοράσει το galaxy s απο ελληνικό e-shop γλυτωνοντας 60€ αλλα αν συνυπολογίσει κανεις ότι δεν είχα το δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης, ελληνικο πληκτρολόγιο συν το άγχος της εγγύησης μέχρι να σιγουρευτω ότι ήταν απο Γερμανία, δεν νομίζω ότι ήταν σημαντικη διάφορα.

Άλλωστε στην μεταπωληση οι ελληνικές συσκευές πιάνουν περισσότερα.

Κάποια στιγμη αργοτερα μεσα στην χρονια, θα δοκιμάσω κι εγω το SGS2. Έχοντας περάσει απο οθονη 4.3", αποτελει τον ιδανικό συνδιασμο κινητού και mini tablet.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ολα προχωρουν κανονικα, αναφορικα με τη διαθεσιμοτητα της συσκευης.

Το handtec εχει ηδη αποθεμα, το expansys παραλαμβανει κι αρχιζει κι αυτο αυριο τις αποστολες, το amazon.co.uk στελνει κανονικα (κι εγω αυτη την ενημερωση ειχα προσφατως, για αυτο το ανεφερα σαν τη φθηνοτερη κι εξισου καλη επιλογη, αλλα με λιγο μεγαλυτερη αναμονη - απο τις 06/05 και μετα οι πρωτες αποστολες) κι οσοι αναμενουν να το παρουν απο τη χωρα μας δε θα αργησουν πολυ να το εχουν.

Θα το παρω κι εγω καποια στιγμη, αλλα μαλλον οχι προς το παρον.

Καλοριζικο στους πρωτους τυχερους, που θα παραλαβουν -κατα τα φαινομενα- την Τεταρτη. Αναμενουμε τα δικα τους reviews.

O Αγγελος ανεβασε και το συγκριτικο με τις καμερες των κινητων. Αξιζει τον κοπο να το δειτε:

http://www.digitallife.gr/biggest-comparison-smartphones-cameras-ever/

Edited by v@gelis

Τελικα τι συμφερει.. ? να κανουμε παραγγελια απο αγγλικο site η να περιμενουμε Γερμανο-Πλαισιο κτλ ? (για τιμή μιλαω)

Αν η διάφορα τιμής ήταν όπως στο Nexus S που στον Γερμανό το βρίσκεις πάνω απο απο 120€ ακριβότερα θα έλεγα ναι στα ευρωπαϊκά e-shops.

Τώρα όμως έχουμε πολυ μικρη διάφορα την οποία θα κερδίσεις στην μεταπωληση.

Όταν εγω πούλησαν το Galaxy s 370€ τα Ελληνικά τα έδιναν 400+

Ας μου πει καπιος τι ακριβως ειναι το £399.00 on Pay & Go +10 λιρες top up

Ειναι στο site τις ο2 .. μου το εχει στειλει ενας ξαδερφος μου που ειναι αγγλια... δυστηχως δεν μπορω να μπω γιατι θελει UK USER ....

ειναι SIM FREE αυτο ?

Επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία της Samsung χάρη στον συμφορουμιτη μας "qosmio" και μίλησα μαζι τους σχετικά ................... απο το expansys, μερικά HTC Touch HD, τα οποία προορίζονταν για Ασία.

Οι κάτοχοι τους το αντελήφθησαν όταν προσπάθησαν να κατεβάσουν το πρώτο firmware update απο το site της HTC.

Περα απο τα οσα εγραψε ο φιλος Κωστας, να επιστησω την προσοχη οσων παιδιων θελησουν να αγορασουν απο ελληνικα ιντερνετομαγαζα καθως τελευταια εχουν παρατηρηθει μαζεμενα φαινομενα ενδεχομενης αισχροκεδριας/απατεωνιας. Και εξηγουμαι: μπηκαν τις τελευταιες εβδομαδες στο φορουμ νεοι αγοραστες galaxy s οι οποιοι αγορασαν το κινητο τους στην τιμη του καινουργιου και παρατηρησαν οτι φορουσε μη επισημη leaked gingerbread ρομ. Επομενως η συσκευασια ειχε ανοιχτει για να περαστει η ρομ και/ή στην ακομα χειροτερη περιπτωση οι "κυριοι" αγορασαν τη συσκευη μεταχειρισμενη απο καποιον (εστω 200€) και την μεταπωλουν στην τιμη της καινουργιας (εστω 400€-ενδεικτικα νουμερα στην τυχη αναφερω). Φυσικα εγγυηση ουτε για δειγμα ετσι οπως ειναι το κινητο και 1002 αλλα προβληματα ενδεχομενως, περα απο το καθαρα ηθικο της υποθεσης. Καταλαβαινετε για τι πραγμα μιλαμε. Οσοι παρακολουθειτε το θεμα του galaxy s ισως και να τα γνωριζετε ηδη. Τα μαγαζια εχουν αναφερθει ηδη στα θεματα εκεινα. Επομενως προσοχη παιδια και μεγειες στους first-day buyers:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...