hraklhs57 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 galaxy s2 unboxing videos: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 καλησπερα παρατηρησες ομως οτι και σε αυτο το ελληνικο eshop τα χαρακτηριστικα του κινητου παραμενουν στο 1ghz πραγματικα ελπιζω η Samsung hellas να δινει τοσο χαλια ενημερωση σε αυτα και μη ειναι κατι αλλο:wacko::wacko::wacko: Εντάξει τα αρχικά specs ήταν στο 1Ghz οπότε ας μη δίνουμε τόση σημασία σε αυτά,άλλωστε δεν έχουν κυκλοφορήσει συσκευές με 1 Ghz σε όλα τα πρώτα unboxings το κουτί λέει 1,2 οπότε δεν υπάρχει θέμα....;) Βρήκα ενα σχετικό με τη ram βιντεάκι....γύρω στα 500 ελεύθερη και κάποια στιγμή που τα κλείνει όλα με task killer πάει στα 684......:)....αυτά είναι γούστα..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 πραγματικα ελπιζω η Samsung hellas να δινει τοσο χαλια ενημερωση σε αυτα και μη ειναι κατι αλλο:wacko::wacko::wacko: Όντως πρόκειται για αργοπορημένη ενημέρωση. Δεν υπάρχει συσκευή επίσημης παραγωγής με λιγότερα από 1.2GHz. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla_coil Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Πρωτο μου post εδω στο site ...!!! (Παρακολουθω εδω και πολλα χρονια τη σελιδα αλλα δεν σκευτηκα ποτε να κανω register για τα φορουμς... ) Εδω και 1 μηνα περιπου εχω βαλει στο ματι το νεο Samsung galaxy s2 και εχω διαβασει αρκετα για αυτο.. ειδα κε 1-2 reviews χτες... Αν και μου ειναι αρκετα τα λεφτα που θα πρεπει να δωσω για να το παρω,... νομιζω θα θυσιασω αρκετα πραγματα για να το παρω στο πολυ συντομο μελλον. Σιγουρα ειναι αρκετα τα λευτα... ολοι μου οι φιλοι μου λενε μην δωσεις τοσα λεφτα για κινητο... εγω σκευτηκα αν ειναι να δωσω και ακριβως μετα απο ενα χρονο να βγουν αλλα με διπλασεις ταχυτητες κτλ κτλ καλυτερα να το πωλησω και ας χασω καμια 200 ευρω... Δεν εχω αποφασισει απο που θα το παρω, η απο αγγλια απο φιλους φοιτητες η απο αγγλικη σελιδα στο διαδιχτυο η απο καπου αλλου.. Απο Κυπρο δεν νομιζω γιατι απο τιμες εδω σκιζουν κ**** ... ! Συνεχιστε την ενημερωση εδω στο φορουμ και αν το παρει καποιος εκτος απο τα παιδια που δουλευουν στο site να μας πει τις εντυπωσεις του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariose Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Γεια σου φιλε, μπορεις να το παρεις απο δω http://www.expansys.com.cy εχει πολυ καλες τιμες σε σχεση με κυπριακα μαγαζια:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) Πρωτο μου post εδω στο site ...!!! (Παρακολουθω εδω και πολλα χρονια τη σελιδα αλλα δεν σκευτηκα ποτε να κανω register για τα φορουμς... ) Εδω και 1 μηνα περιπου εχω βαλει στο ματι το νεο Samsung galaxy s2 και εχω διαβασει αρκετα για αυτο.. ειδα κε 1-2 reviews χτες... Αν και μου ειναι αρκετα τα λεφτα που θα πρεπει να δωσω για να το παρω,... νομιζω θα θυσιασω αρκετα πραγματα για να το παρω στο πολυ συντομο μελλον. Σιγουρα ειναι αρκετα τα λευτα... ολοι μου οι φιλοι μου λενε μην δωσεις τοσα λεφτα για κινητο... εγω σκευτηκα αν ειναι να δωσω και ακριβως μετα απο ενα χρονο να βγουν αλλα με διπλασεις ταχυτητες κτλ κτλ καλυτερα να το πωλησω και ας χασω καμια 200 ευρω... Δεν εχω αποφασισει απο που θα το παρω, η απο αγγλια απο φιλους φοιτητες η απο αγγλικη σελιδα στο διαδιχτυο η απο καπου αλλου.. Απο Κυπρο δεν νομιζω γιατι απο τιμες εδω σκιζουν κ**** ... ! Συνεχιστε την ενημερωση εδω στο φορουμ και αν το παρει καποιος εκτος απο τα παιδια που δουλευουν στο site να μας πει τις εντυπωσεις του. Μετά απο 1 χρόνο θα χάσεις πολύ παραπάνω απο 200ευρω. Όσο και αν αντιγράφει την apple τα samsung κινητά δεν είναι iphones για να κρατάνε υψηλές τιμές μεταπώλησης μετά απο τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Edited April 30, 2011 by Maniac http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla_coil Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 @mariose Ναι ευχαριστω γνωριζω τη σελιδα... Θα δειξει ο "καιρος" το τι θα κανω... @Maniac Ναι εχεις δικαιο σε αυτο που λες.. αλλα και παλι ενα κινητο που αξιζει τοσα λεφτα δεν νομιζω να πεσει τόοσοο πολυ η αρχικη τιμη σε ενα χρονο... Υπαρχουν και ατομα τα οποια δεν εχουν ιδεα απο κινητα και μπορεις να εκμεταλευτεις καπως την κατασταση :) Εκτος αυτου τωρα με φημες για Samsung Galaxy s3 kai Iphone 5 gia 2 GHZ με εχουν βαλει σε σκεψεις... Η γνωμη μου ειναι παντως οτι το iphone5 θα ειναι με 1.2ghz ke και αρκετα κοντα σε specifications με το γαλαξια2... ισως το apple 6 θα ειναι αντιπαλος με το galaxy s3... θα δειξει.... Παντως δεν μπορώ να περιμένω αλλο... πιστεύω θα παω για Samsung galaxy s2...!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Τελικά ακύρωσα την παραγγελία από ΠΛΑΙΣΙΟ γιατί με ειδοποίησαν πως υπήρχε θέμα με την παραγγελία λόγω μη διαθεσιμότητας της συσκευής(εννοείται αφού το είδα ότι ήταν αναμένεται σύντομα) αλλά μετά από τηλ. επικονωνία μαζί τους μου δόθηκε η εντύπωση πως θα καθυστερήσει αρκετά.....οπότε άκυρο και πάμε για την άλλη βδομάδα παραεισαγωγή και τελείωσε.....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Eγώ την έκανα την παραγγελια και η απάντηση που ήρθε είναι: Αγαπητέ κε ;;;;;;, Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι: Τα παρακάτω προϊόντα έχουν status 72 ωρών: 1652818 Galaxy S II Black Η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα γίνει εντος 72 ωρών. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 800-11-12345 (χωρίς χρέωση) από κινητό 210-2895000 και μέσω e-mail στο: eorders@plaisio.gr Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας. Με εκτίμηση, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε Τμήμα Internet Τηλ 2102895000 eorders@plaisio.gr Παρακαλούμε πολύ απαντήσετε στο e-mail eorders@plaisio.gr Δεν μπαίνω σε διαδικασίες να το φέρω απ' έξω ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε. Ο επεξεργαστής θα είναι 1.2. Είναι ποτέ δυνατόν να βγεί τηλέφωνο με ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά ίδια εκτός πό τον επεξεργαστή? Απίθανο πιστεύω http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Και στην ελλαδα με 1.2 θα ερθει δεν νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας, απλα η samsung hellas κοιμαται και δεν αξιωνει να ενημερωσει τους προμηθευτες της. Οποτε take it easy και οσοι εχουνε παραγγελει απο το εξωτερικο εχετε καμια ημερομηνια παραδοσης; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Eγώ την έκανα την παραγγελια και η απάντηση που ήρθε είναι: Δεν μπαίνω σε διαδικασίες να το φέρω απ' έξω ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε. Ο επεξεργαστής θα είναι 1.2. Είναι ποτέ δυνατόν να βγεί τηλέφωνο με ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά ίδια εκτός πό τον επεξεργαστή? Απίθανο πιστεύω Μακάρι για σένα γιατί όταν τους πήρα τηλ στο 2102895000 δεν μου είπαν τίποτα για 72 ώρες....για πάρτους και ενα τηλ. να βεβαιωθείς γιατί το κόβω χλωμότατο,αν είναι έτσι την άλλη βδομάδα παραλαμβάνεις......αλλά για πάρτους τηλ. καλύτερα.....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μακάρι για σένα γιατί όταν τους πήρα τηλ στο 2102895000 δεν μου είπαν τίποτα για 72 ώρες....για πάρτους και ενα τηλ. να βεβαιωθείς γιατί το κόβω χλωμότατο,αν είναι έτσι την άλλη βδομάδα παραλαμβάνεις......αλλά για πάρτους τηλ. καλύτερα.....;) Δεν βαριέσαι... το μόνο μου θέμα είναι ότι το τηλέφωνο μου τα έχει ψιλοπαίξει και με εκνευρίζει καί ότι λήγει η εγγύηση του τον Ιούνιο, οπότε θέλω να πάρω το SII για να δώσω το Jet για φτιάξιμο μέσα στον χρόνο εγγύησης. http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Δεν βαριέσαι... το μόνο μου θέμα είναι ότι το τηλέφωνο μου τα έχει ψιλοπαίξει και με εκνευρίζει καί ότι λήγει η εγγύηση του τον Ιούνιο, οπότε θέλω να πάρω το SII για να δώσω το Jet για φτιάξιμο μέσα στον χρόνο εγγύησης. Εχεις ακόμα το Jet? ακόμα το θυμάμαι και από τότε κατάλαβα πως η Samsung είχε πολύ περισσότερα να δώσει από τα ΝΟΚΙΑ που ασχολιούμουν τότε με ζήλο....ευτυχώς κατάλαβα που είναι το μέλλον και τα παράτησα τα ρημάδια πλέον....:lol::lol: Στο θέμα μας τώρα,το ΠΛΑΙΣΙΟ θα φέρει το ελληνικό GS2 της Samsung Hellas και αυτό θα αργήσει λίγο πιστεύω....δηλαδή κατα τις 20/5 ή κάτι τέτοιο...μακαρι να το΄φερνε και πιο πριν αλλά δε νομίζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 πω πω μια μπιστολα :D Samsung Galaxy S II vs LG Optimus 2X benchmark tests - guess who scored 3732 on Quadrant Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μετά απο 1 χρόνο θα χάσεις πολύ παραπάνω απο 200ευρω. Όσο και αν αντιγράφει την apple τα samsung κινητά δεν είναι iphones για να κρατάνε υψηλές τιμές μεταπώλησης μετά απο τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αμα εχει βγει το 3 που λενε φθινοπωρο τοτε σιγουρα θα τα χασει τα 200+ , αλλιως κανα 450 με 500 πουλιεται My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Όπως έγραψα και αλλου, όσοι αγοράσετε απο Αγγλία να φροντισετε να σιγουρευτειτε ότι θα έχει τα ίδια specifications με αυτο που θα εισάγεται στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε διαφοροποίηση αποτελει αιτία να μην το δεχθεί για επισκευή με την εγγύηση η όχι. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) Όπως έγραψα και αλλου, όσοι αγοράσετε απο Αγγλία να φροντισετε να σιγουρευτειτε ότι θα έχει τα ίδια specifications με αυτο που θα εισάγεται στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε διαφοροποίηση αποτελει αιτία να μην το δεχθεί για επισκευή με την εγγύηση η όχι. Μίλησα με την samsung hellas και μου πε δεν υπάρχει πρόβλημα για την εγγύηση αν έχει ευρωπαική εγγύηση. Αλλά μάλλον αυτό που λες ειναι η πληρης αληθεια. Edited April 30, 2011 by ackel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Πως θα γίνει όμως να το παραγγείλουμε με τον tegra 2 πάνω και όχι με τον Exynos??? Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Οπότε στην Ελλάδα που θα κυκλοφορήσει αυτό με τον exynos και χωρίς NFC (δεν το γνωρίζω από κάπου, υπόθεση κάνω) δεν θα έχουμε πρόβλημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 πω πω μια μπιστολα Samsung Galaxy S II vs LG Optimus 2X benchmark tests - guess who scored 3732 on Quadrant δηλαδη ειναι πιο γρηγορος ο exynos απο τον tegra 2??? γιατι οι φημες λενε οτι ειναι καλυτερο με tegra 2 το s2??? KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Το κατα πως φαίνεται μάλλον το Exynos (ή αλλιώς Orion) είναι πιο δυνατός απο τον tegra 2.Τουλάχιστον όσον αφορά το s2. Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μην ξεχνάμε τον υψηλότερο χρονισμό του επεξεργαστή παιδιά. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Νομίζω έχει αναφερθεί και σε O2X thread ότι ο Exynos νικάει στη CPU αλλά χάνει στη GPU. Επίσης από όσο γνωρίζω το Ο2Χ δεν είναι τοσο καλοπρογραμματισμένο από μεριάς LG. Πάντως προσωπικά αν είχα επιλογή αναμεσα σε Exynos και Tegra 2, νομίζω θα προτιμούσα Exynos. Έχουμε κανένα συγκριτικό πουθενά ανάμεσα στα 2 SGS2; Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Επίσης εκτός benchmarks η διάφορα στην ram παίζει σημαντικο ρόλο. Σε κάποια βιντεακια του SGS 2 έβλεπα διαθέσιμη ram στα 470ΜΒ. Βέβαια κι εδω όπως στο GS δεν είναι διαθέσιμα και τα 1000ΜΒ. Κάπου 800κάτι είναι για χρήση συστήματος τα υπόλοιπα πανε στην GPU. Φυσικά αν κάποιος έχει 3-4 browsers και ένα κάρο εφαρμογές που δεν χρησιμοποιει και οι οποίες τρέχουν έστω και σε όχι πλήρη μορφή στο background, θα καταφέρει να το ρίξει κάτω απο τα 100. :) Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Νομίζω έχει αναφερθεί και σε O2X thread ότι ο Exynos νικάει στη CPU αλλά χάνει στη GPU. Επίσης από όσο γνωρίζω το Ο2Χ δεν είναι τοσο καλοπρογραμματισμένο από μεριάς LG. Πάντως προσωπικά αν είχα επιλογή αναμεσα σε Exynos και Tegra 2, νομίζω θα προτιμούσα Exynos. Έχουμε κανένα συγκριτικό πουθενά ανάμεσα στα 2 SGS2; γνώμη μου είναι οτι οι διαφορές όποιες και να είναι, είναι αμελητέες. Αυτό που είναι βαρόμετρο είναι το marketing που έχει γίνει από την Nvidia και προσπαθεί να κάνει defacto την ανάγκη για τους επεξεργαστές της. Προχθές έψαχνα να αγοράσω κανά καλό παιχνιδάκι από μαρκετ και βρήκα αυτό εδώ φαντάσου την έκφραση μου όταν δεν με άφηνε να το κατεβάσω στο SGS και ούτε το έβγαζε στο μαρκετ από το κινητό. Τώρα δεν ξέρω φυσικά αν το SGS2 θα είναι συμβατό - με το tegrazone - οτι θα μπορεί να τα παίξει φυσικά δεν αμφιβάλω. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts