Jump to content

Acer Iconia Smart (Liquid 4.8)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eπόμενη ημερομηνία διάθεσης 8 φεβρουαρίου με τιμή στα 250€ !! http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=208873 αυτή ειναι τιμή.μπράβο ρε acer.ελπίζω αυτή τη φορά να κυκλοφορήσει αν και πλέον τα χαρακτηριστικά του ειναι ξεπερασμένα

Και προ μηνων κυκλοφορησε σε ελαχιστα κομματια (περι τα 50). Το ειχα παρει. Κινηταρα.

Με 250 ειναι ανωτερο απο πολλα αλλα κινητα κι επειδη θα ειναι κανονικη διαθεσιμοτητα -κατα πως φαινεται- με φρεσκια 2.3.6 (οπως και το πολυ καλο liquid metal που πηρα στα 125 ευρω κι ειχε ημερομηνια παραγωγης 12/2011) εκτιμω πως θα δουμε και developer σκηνη.

Σε κρατημα στο χερι και ποιοτητα κατασκευης - design κανει πλακα στο galaxy note μου (που κοστιζει 400 ευρω παραπανω), εστω κι αν ειναι υποδεεστερο σε specs. Η οθονη του ειναι απολαυση για internet browsing, πολυμεσα κλπ.

• Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραία.και από το μέταλ έμεινα ευχαριστημένος όσο το είχα.η acer βγάζει τελικα τιμιες συσκευές που αξίζουν τα λεφτά τους.

Υ.Γ. πάντως μετά από το s2 προσωπικα δυσκολα θα ξαναπάρω samsung.

Ωραία.και από το μέταλ έμεινα ευχαριστημένος όσο το είχα.η acer βγάζει τελικα τιμιες συσκευές που αξίζουν τα λεφτά τους.

Υ.Γ. πάντως μετά από το s2 προσωπικα δυσκολα θα ξαναπάρω samsung.

Λογω ποιοτητας λες? Γιατι θεωρω οτι οι ναυαρχιδες της σαμμυ αυτη τη στιγμη ειναι ο,τι καλυτερο στην αγορα (nexus, note, s II), απλα με σκουπιδια πλαστικα.

Για το iconia smart το μονο που θελω ειναι να πουλησει σε αυτη την τιμη αρκετα ωστε να δημιουργηθει και κανας custom kernel να υπερχρονισουμε. Στο Liquid metal μου το εχω μονιμα στα 1.2 GHz και δεν εχω κανει καμια αλλη μετατροπη.

Θεωρω το Breeze UI της ACer ανωτερο σχεδιαστικα απο τα shells των αλλων εταιριων.

ΥΓ Μιλησα για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποιοτητα κατασκευης του iconia smart? Πραγματικα αλλη εμπειρια το grip...

Τα πλαστικά για μένα ειναι το μικρότερο κακό αν και πράγματι σε συνδυασμό με το μικρό βάρος,ένιωθα ότι θα μου φύγει από το χέρι.Μιλάω για θέματα όπως το gps που θέλει πατέντες στο gps.conf και αλλαγή modem για να κλειδώνει σε ικανοποιητικό χρόνο,η ποιότητα ήχου στα ακουστικά που έπαιζα το ίδιο κομμάτι στα ίδια ηχεία με το hd2 και στο s2 και στο hd2 ακουγόταν πολύ καλύτερα και δυνατότερα,την χάλια ρύθμιση της αυτόματης φωτεινότητας που και εκεί ήθελε πατέντα αλλά και γενικά την amoled οθόνη που ναι μεν το μαύρο ειναι μαύρο αλλά σε όλα τα άλλα χρώματα μου φαινόταν υπερβολική.Δε μπορώ να πω τίποτε για την ταχύτητα της συσκευής,όπου πραγματικά τα σπάει.

Ερώτηση για το iconia

Tελικά πόση διαθέσιμη μνήμη έχει για αποθήκευση των εφαρμογών;

Τα πλαστικά για μένα ειναι το μικρότερο κακό αν και πράγματι σε συνδυασμό με το μικρό βάρος,ένιωθα ότι θα μου φύγει από το χέρι.Μιλάω για θέματα όπως το gps που θέλει πατέντες στο gps.conf και αλλαγή modem για να κλειδώνει σε ικανοποιητικό χρόνο,η ποιότητα ήχου στα ακουστικά που έπαιζα το ίδιο κομμάτι στα ίδια ηχεία με το hd2 και στο s2 και στο hd2 ακουγόταν πολύ καλύτερα και δυνατότερα,την χάλια ρύθμιση της αυτόματης φωτεινότητας που και εκεί ήθελε πατέντα αλλά και γενικά την amoled οθόνη που ναι μεν το μαύρο ειναι μαύρο αλλά σε όλα τα άλλα χρώματα μου φαινόταν υπερβολική.Δε μπορώ να πω τίποτε για την ταχύτητα της συσκευής,όπου πραγματικά τα σπάει.

Ερώτηση για το iconia

Tελικά πόση διαθέσιμη μνήμη έχει για αποθήκευση των εφαρμογών;

Για το gps μου κανει εντυπωση, το θεωρω πολυ καλο και χωρις να παιζεις με το gps.conf αν δεν σκαλισεις αλλα θεματα και το μπλεξεις (modem κλπ).

Αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα. Για τα υπολοιπα γενικα συμφωνω...

Αναφορικα με το iconia, για να ειμαστε και on topic, αν θυμαμαι καλα εχει 1 GB για την αποθηκευση των εφαρμογων. Το ειχα κρατησει μονο 2 μερες γιατι το ηθελε ενας φιλος μου τοτε και δεν γνωρισα καλα τη συσκευη.

Aπό ότι είδα έχει βγει ήδη custom rom η smartoonay από τον vache που έβγαλε και τις gingerouney για το μεταλ με custom kernel που φτάνει στα 1,9ghz

Ευχαριστω Γιαννη. Ο,τι πρεπει για αγορα στα 250 αυτο το τηλεφωνακι. Αξιζει 100% τα χρηματα του...

H τιμή ανέβηκε στα 300.Αλλά και πάλι με 300€ δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα χαρακτηριστικά

Βαγγέλη όσο το χρησιμοποιήσες,είδες κάπου να σέρνεται λόγω των 512mb ram που έχει να "σηκώσει" την υψηλή ανάλυση της οθόνης;

Edited by bbbb

• 2 weeks later...

ειδα το μοντελο τυχαια και επαθα!ειμαι και εγω στην αναζητηση αυτο το καιρο,απο εδω εχει αγορασει κανεις?http://www.expansys.com.gr/acer-iconia-smart-a5-208873/

με το τελωνειο εχουμε προβλημα?ελληνικα εχει?η οθονη ειναι καλη?πως τρεχει το κιν.?εχει μεγαλη οθονη και μικρα σχετικα specs.

ξερουμε αν θα παρει ics?

ποση χωρητικοτητα εχει για apps?

σας επρηξα!ευχαριστω!

Edited by ulvergr

H τιμή ανέβηκε στα 300.Αλλά και πάλι με 300€ δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα χαρακτηριστικά

Βαγγέλη όσο το χρησιμοποιήσες,είδες κάπου να σέρνεται λόγω των 512mb ram που έχει να "σηκώσει" την υψηλή ανάλυση της οθόνης;

Το ωραιο ειναι οτι θα βγει στο μαυρο χρωμα, ειναι πιο ομορφο απο το ασημι που το ειχα εγω.

Οχι δεν αντιμετωπισα προβλημα με τα 512 ΜΒ RAM, μια χαρα πηγαινε, αλλα μη φανταστεις οτι ειναι galaxy note σε επιδοσεις.

Ειδικα στον browser ηθελε opera για να πλοηγηθεις σωστα. Θεωρω οτι με μια overclocked rom θα ειναι πολυ καλη συσκευη...

Παντως ανηκει στην κατηγορια των συσκευων που απολαμβανεις κυριολεκτικα να χρησιμοποιεις, η acer εχει κανει πολυ ελκυστικα τα smartphones της (design, ποιοτητα, ui, οθονη κλπ).

Στο φιλο που ρωταει οχι δεν εχεις θεμα με τελωνειο, απο Γαλλια ερχονται οι συσκευες, ελληνικα στα μενου μαλλον δεν θα εχει (ουτε η 2.3.3 του liquid metal που εχω διαθετει), αλλα φυσικα ελληνικο keyboard βαζεις ευκολα και γρηγορα...

Άλλαξε πάλι η ημερομηνία διάθεσης και από 8-9 φεβρουαρίου,πήγε στις 25 φεβρουαρίου :shifty:

Παιδια το τηλ. αξιζει σαν αγορα για 300ε?απο τις photo φαινεται οτι εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης αλλα απο hardware?τρεχει καλα?η οθονη εχει καλη ποιοτητα?

• Administrators
Από θέμα value for money αξίζει σίγουρα, ωστόσο αποτελεί πρόβλημα η παντελής έλλειψη τεχνικής υποστήριξης στη χώρα μας αλλά και το γενικότερο support που λείπει από τις συσκευές της ACER με αποτέλεσμα να μην γίνεται δυνατό να ξεδιπλωθούν οι πραγματικές τους δυνατότητες.

Modpic.gif

Προσωπικά με ενοχλεί η αναξιοπιστία της acer σχετικά με την διάθεση του κινητού αυτού.

• Administrators
Λογικό να σε/μας ενοχλεί μιας και όταν δεν δείχνει αξιοπιστία πριν καν τη διάθεσή του, τι μπορεί να περιμένει κανείς αφού διατεθεί;

Modpic.gif

• Administrators
Δεν υπάρχει γενικότερα ενημέρωση για τη συγκεκριμένη συσκευή, εκτιμώ ωστόσο πως ναι.

Modpic.gif

ξερουμε αν θα παρει ics?

Οπως λεει κι ο Γιαννης το μεγαλο προβλημα της εταιρια ειναι οτι το μαρκετινγκ εχει παει περιπατο. Κανενα πλανο, οποτε να'ναι κυκλοφορουν οι συσκευες, γενικα μπαχαλο.

Οχι τιποτα αλλο, αλλα ολη η γκαμα της ειναι ανωτερη απο πολλα σκουπιδια που κυκλοφορουν στην αγορα στο εκαστοτε price range...

παιδια τι μου προτεινεται,το acer η το atrix?ειναι σιγουρα διαφορετικες κατιγοριες λογο μεγεθους αλλα τι λετε?ποιο εχει καλυτερη οθονη?

• Administrators
παιδια τι μου προτεινεται,το acer η το atrix?ειναι σιγουρα διαφορετικες κατιγοριες λογο μεγεθους αλλα τι λετε?ποιο εχει καλυτερη οθονη?

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

• The title was changed to Acer Iconia Smart (Liquid 4.8)