Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus 3D (P920)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάγκες έχω από χθες την Thiaiz v2.5 και το κινητό πετάει.Έβαλα και overclock modules μετά για ακόμα πιο τρελές ταχύτητες.Να μερικές φωτογραφίες απο quadrant,τις δοκίμασα απο μια φορα αρα δεν είναι 100% σίγουρα,μπορεί να πάει παραπάνω

χωρίς overclock

http://img594.imageshack.us/img594/2392/shotfeb2820120.png

με overclock στα 1188MHz :D

http://img804.imageshack.us/img804/7964/shotfeb2820123.png

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάγκες έχω από χθες την Thiaiz v2.5 και το κινητό πετάει.Έβαλα και overclock modules μετά για ακόμα πιο τρελές ταχύτητες.Να μερικές φωτογραφίες απο quadrant,τις δοκίμασα απο μια φορα αρα δεν είναι 100% σίγουρα,μπορεί να πάει παραπάνω

χωρίς overclock

%5B/img%5D

* overclock modules? τι? πως?

* ετρεξα ενα rom manager αλλα στις επιλογες δεν εχει το P920 ...τι κανω?

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

* overclock modules? τι? πως?

* ετρεξα ενα rom manager αλλα στις επιλογες δεν εχει το P920 ...τι κανω?

thanks

απλώς περνάς έναν άλλο kernel που υποστηρίζει μέχρι αυτή τη συχνότητα (1188,1088,1108,1058,no overclock)

Rom manager τελικά βρήκα λύση,εγκταστήστε μια πιο παλιά έκδοση (εγώ έχω 4.8.0.7)και μην κάνετε το Update απ'το market μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα

Rom manager τελικά βρήκα λύση,εγκταστήστε μια πιο παλιά έκδοση (εγώ έχω 4.8.0.7)και μην κάνετε το Update απ'το market μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα

σωστος το εκανα ετσι ΟΚ ευχαριστω πολυ

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

πρέπει να εγκταταστήσεις custom rom

Ποια προτείνεις?? Με την Thiaiz v2.5 που έβαλες μπορείς να ακούς ραδιόφωνο? Επειδή οι γνώσεις μου γενικά είναι σε μέτριο επίπεδο, ραδιόφωνο εννοώ πάντα μη ιντερνετικό!! Κανονικό FM Radio!

Για rom manager εχω βαλει το cwm touch http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482713

Δεν χρειαζεσε custom rom για το ραδιοφωνο αρκει root και install αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1344410

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για rom manager εχω βαλει το cwm touch http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482713

Δεν χρειαζεσε custom rom για το ραδιοφωνο αρκει root και install αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1344410

Αν μετά το κάνουμε Unroot θα συνεχίσει να δουλεύει το ράδιο;

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Αν μετά το κάνουμε Unroot θα συνεχίσει να δουλεύει το ράδιο;

Ναι αλλα γιατι να κανεις unroot? Εκτος και αν το πας αντιπροσωπια δεν υπαρχει λογος και εχεις και ενα σορο αλλες λειτουργιες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλα γιατι να κανεις unroot? Εκτος και αν το πας αντιπροσωπια δεν υπαρχει λογος και εχεις και ενα σορο αλλες λειτουργιες

Δεν μαρέσει να τα πειράζω για να μην μου βγάλουν κάνα περίεργο πρόβλημα, αλλα λόγω του ραδιοφώνου θα γίνει το root και βλέπουμε μετά.

thx

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Δεν μαρέσει να τα πειράζω για να μην μου βγάλουν κάνα περίεργο πρόβλημα, αλλα λόγω του ραδιοφώνου θα γίνει το root και βλέπουμε μετά.

thx

Φιλε δεν πειραζεις κατι με το rootαρισμα,δικαιωματα αποκτας και μονο.

Πρωσοπικα δεν εχω ακουσει πουθενα σε ολα τα γνωστα fora να παθαινει κατι το κντ απο ενα απλο rootαρισμα.

Αλλο πραμα το rootαρισμα,(ειδικα στο δικο μας ειναι γελειο το πως γινεται το root-unroot),και αλλο πραμα να

περασεις καποια rom και να υπαρχει κυνδινος brickαρισματος.

Τελος παντων ολα τα παραπανω ειναι πρωσοπικα πιστευω-αποψεις και δεν λεω-προτρεπω καποιο φιλο

να κανει το παραμικρο στο κντ του.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Φιλε δεν πειραζεις κατι με το rootαρισμα,δικαιωματα αποκτας και μονο.

Πρωσοπικα δεν εχω ακουσει πουθενα σε ολα τα γνωστα fora να παθαινει κατι το κντ απο ενα απλο rootαρισμα.

Αλλο πραμα το rootαρισμα,(ειδικα στο δικο μας ειναι γελειο το πως γινεται το root-unroot),και αλλο πραμα να

περασεις καποια rom και να υπαρχει κυνδινος brickαρισματος.

Τελος παντων ολα τα παραπανω ειναι πρωσοπικα πιστευω-αποψεις και δεν λεω-προτρεπω καποιο φιλο

να κανει το παραμικρο στο κντ του.:)

οκ έβαλα να το κάνω αλλα μου κόλησε στην δεύτερη γραμμη

Κιlling ADB Server....

Starting ADB Server....

και έπειτα πάντα κολάει το Superoneclick. Το USB είναι σε debugging έχω κάνει restart και στο Superoneclick το έχω δοκιμάσει με use Alternate ADB και χωρίς και το έχω δοκιμάσει και με το 2.3.1 και το 2.3.3 άμα δεν θέλει να γίνει ροοτ δεν θέλει με τπτ.

Android 2.3.5 και version V21a

οκ έβαλα να το κάνω αλλα μου κόλησε στην δεύτερη γραμμη

Κιlling ADB Server....

Starting ADB Server....

και έπειτα πάντα κολάει το Superoneclick. Το USB είναι σε debugging έχω κάνει restart και στο Superoneclick το έχω δοκιμάσει με use Alternate ADB και χωρίς και το έχω δοκιμάσει και με το 2.3.1 και το 2.3.3 άμα δεν θέλει να γίνει ροοτ δεν θέλει με τπτ.

Android 2.3.5 και version V21a

διέγραψε τους drivers και πέρασε τους πάλι.κανε και μια επανεκίνηση pc/κινητό

Ελα μωρη LG και μας λαχτάρησες!! Μπράβο ρε orlox! Φέυγω σφαιρα!!!

φίλε μου εγώ έχω το κινητό και έχω βάλει FM radio χωρίς να κάνω root. Κάποιος φίλος σε προηγούμενο ποστ λέει πως. Ψάξτο λίγο.

ρε παιδια μεχρι τωρα δεν είχα πάρει έξτρα μνήμη γιατί με κάλυπταν τα 6 γιγα ενσωματομένα. Όμως αγόρασα μια 32 άρα. Ξέρει κανείς πως θα βάζω εκεί τις εφαρμογές? να αδειάσει λίγο η μνήμη της συσκευής?

@savdown

Οτι λεει ο johnko1,και εμενα με την 2η επιασε.οι drivers τουκντ δεν ειχαν κατσει καλα στο pc.

Τα περασα απο την αρχη και ολα οκ.

@antogr

Απο τις εφαρμογες -->διαχειριση εφαρμογων-->μεταφορα σε καρτα sd δοκιμασες?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ρε παιδια μεχρι τωρα δεν είχα πάρει έξτρα μνήμη γιατί με κάλυπταν τα 6 γιγα ενσωματομένα. Όμως αγόρασα μια 32 άρα. Ξέρει κανείς πως θα βάζω εκεί τις εφαρμογές? να αδειάσει λίγο η μνήμη της συσκευής?

όταν μεταφέρεις τα data στην sd πάνε στην Internal sd.Για να τα μεταφέρεις στην external sd (32GB) χρειάζεσαι να έχεις root και να αλλάξεις την internal με external(δεν ξέρω ακριβώς τη διασικασία και υπάρχει ένα μίνι ρίσκο).Αν τα αρχεία είναι data από παιχνίδια πχ gameloft μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gl το sd (θέλει root)που είναι πιο ασφαλές

Παιδια όντως κάτι με τους drivers Και το pc μου παίζει αλλα άκρη δεν βγάζω με τα uninstall και install. Θα δοκιμάσω σε άλλο pc και λογικά θα δουλέψει. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

φίλε μου εγώ έχω το κινητό και έχω βάλει FM radio χωρίς να κάνω root. Κάποιος φίλος σε προηγούμενο ποστ λέει πως. Ψάξτο λίγο.

Ψαχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω :(! Μηπως μπορείς να ποστάρεις το link?

Ψαχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω :(! Μηπως μπορείς να ποστάρεις το link?

Το link το ανέφερε ένα μέλος λίγο πριν:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1344398

Και δε χρειάζεται ούτε root ούτε custom rom (όπως είπαν μερικοί πριν) για να βάλεις το FM ράδιο.

Το link το ανέφερε ένα μέλος λίγο πριν:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1344398

Και δε χρειάζεται ούτε root ούτε custom rom (όπως είπαν μερικοί πριν) για να βάλεις το FM ράδιο.

ουπς εχεις δικιο λοιπαμε για την παραπληροφοριση :D οσο για το

Αυτο σιγουρα χρειαζετε root και πρεπει να αλλαξεις το αρχειο /etc/vold.fstab

dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/mmci-omap-hs.0/mmc_host/mmc1
dev_mount extsdcard /mnt/sdcard/_ExternalSD 15 /devices/platform/mmci-omap-hs.1/mmc_host/mmc0

μετα ομως δεν θα γινετε mount στο pc η εσωτερικη μνημη και για να κανεις mount την εξωτερικη πρεπει να κανεις μεσω εφαρμογης οπως η https://market.android.com/details?id=com.rafoid.multimountsdcard.widget.free

αυτο ουσιαστικα ανταλαζει τα mount point της εσωτερικης μνημης με την SD. οποτε στο /mnt/sdcard θα ειναι η sdcard(!) και στο /mnt/sdcard/_ExternalSD θα ειναι η εσωτερικη μνημη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ουπς εχεις δικιο λοιπαμε για την παραπληροφοριση :D οσο για το

Αυτο σιγουρα χρειαζετε root και πρεπει να αλλαξεις το αρχειο /etc/vold.fstab

dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/mmci-omap-hs.0/mmc_host/mmc1
dev_mount extsdcard /mnt/sdcard/_ExternalSD 15 /devices/platform/mmci-omap-hs.1/mmc_host/mmc0

μετα ομως δεν θα γινετε mount στο pc η εσωτερικη μνημη και για να κανεις mount την εξωτερικη πρεπει να κανεις μεσω εφαρμογης οπως η https://market.android.com/details?id=com.rafoid.multimountsdcard.widget.free

αυτο ουσιαστικα ανταλαζει τα mount point της εσωτερικης μνημης με την SD. οποτε στο /mnt/sdcard θα ειναι η sdcard(!) και στο /mnt/sdcard/_ExternalSD θα ειναι η εσωτερικη μνημη.

αντε ρε. είναι τόσο μπελλάς? Βαριέμαι. μάλλον απλά θα μεταφέρω όλα τα αρχεία στην κάρτα και βλέπουμε.

αντε ρε. είναι τόσο μπελλάς? Βαριέμαι. μάλλον απλά θα μεταφέρω όλα τα αρχεία στην κάρτα και βλέπουμε.

10 λεπτα δουλεια ειναι αν εισαι root. Αν εχεις και μια μεγαλη καρτα οπως εγω ειναι must μιας και δεν σε ξανανοιαζει ο χωρος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μια ερωτηση και μονο.και να παρακαλεσω οποιος απαντηση ας το κανει αντικειμενικά.

Δεν ρωταω για να γινει καποια αντιπαραθεση,αλλα σαν ασχετος δεν ξερω πολλα απο τα εσωτερικα του καθε κινητου,

επεξεργαστη-μνημη-gpu κτλ.

Μιας και το ποσο που θα δωσω ειναι σχετικα μεγαλο για την εποχη που ζουμε για ενα απο τα 2 κινητα.

Το θελω να κανει λιγο απο ολα,και σαν φωτο-gps-games-internet κτλ.Και γενικα να ειναι δυνατο το κινητο.

Δεν μιλαω για την ποιοτητα υλικων-κατσκευης-συναρμογης,εκει τα επιασα στα χερια μου και ειδα ποιο ειναι το καλυτερο.

Λοιπον το Sony Αrc s η το Lg optimus 3d?