DeathAngel Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Κάντου μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κι αν δεις ότι το πρόβλημα παραμένει πήγαινε το στο service Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzatsis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Παιδια καλησπερα....μια ερωτηση...εχω κανει αναβαθμιση στα 2,3,3...μπορω τωρα να γυρισω στο προηγουμενο λογισμικο που ειχε?? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Παιδια καλησπερα....μια ερωτηση...εχω κανει αναβαθμιση στα 2,3,3...μπορω τωρα να γυρισω στο προηγουμενο λογισμικο που ειχε?? :/ Ναι με φλασαρισμά με Odin. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Καλησπερα παιδια...!!! Εχει κανεις κατα νου καμια καλη εκδοση του ICS για το κινητακι μας...?!?! :) Θελω να πω απο xda-developers εχει γινει καμια δουλεια για να φαμε παγωτο...?!? Γιατι εχω ριξει μια ματια κι εγω προσωπικα δεν ειδα τιποτα... :$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzatsis Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Φιλε επειδη δεν ξερω και πολλα...μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το odin και πως μπορω να το χρησιμοποιησω???πρεπει να το κατεβασω???απο που??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Φιλε επειδη δεν ξερω και πολλα...μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το odin και πως μπορω να το χρησιμοποιησω???πρεπει να το κατεβασω???απο που??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330785 Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzatsis Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Βρηκα το μοντελο που εχω...πιο απο ολα πρεπει να κατεβασω???δλδ μου εχει S5830XWKT7 και καμια 30αρια ακομα...ποιο απο ολα πρεπει να κατεβασω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Κατέβασε την αυτήν (την kt7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλησπέρα ειχα κρατήσει ένα backup με την 2.3.5 και έβαλα την gr2 και τώρα που πατάω restore δεν ανοοιγη το κινητό πατάω να άνοιξη και κολαει στο κείμενο που λεει galaxy ace πως μπορώ να πάω στην στοκ ? Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Φλασάρεις πάλι από την αρχή ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλησπέρα ειχα κρατήσει ένα backup με την 2.3.5 και έβαλα την gr2 και τώρα που πατάω restore δεν ανοοιγη το κινητό πατάω να άνοιξη και κολαει στο κείμενο που λεει galaxy ace πως μπορώ να πάω στην στοκ ? Wipe,φλασαρισμα στοκ με οντιν, περνάς cwm,wipe,restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλα τα samsung δεν συνδέονται με τον υπολογιστή μεσώ bt? Ποσα χρονια πισω είναι? πρεπει καθε φορα να βαζω και να βγαζω το καλώδιο (αν τυχη να το εχω μαζι μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλα τα samsung δεν συνδέονται με τον υπολογιστή μεσώ bt? Ποσα χρονια πισω είναι? πρεπει καθε φορα να βαζω και να βγαζω το καλώδιο (αν τυχη να το εχω μαζι μου) Είναι 100 χρόνια πίσω.. :lol: Πλάκα μας κάνεις?? Μέχρι και τα iphone συνδέονται με τον υπολογιστή μέσω bt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Για να καταλάβω, συνδέετε με το kies? γιατί αλλα διαβάζω στο νετ και το ιδιο συμβαίνει και σε μένα αρνείται να συνδεθεί. http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2-international/335958-bluetooth-cannot-connect-w-computer.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Φλασάρεις πάλι από την αρχή ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Wipe,φλασαρισμα στοκ με οντιν, περνάς cwm,wipe,restore. Τι ακριβως πρεπει να κανω ; Απο που μπορω να κατεβασω μια stock rom να την φλασαρω απο το CW recovery πουχου 2,3,3 που ειχε απο την αρχη και μετα κανω παλι update ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Τι ακριβως πρεπει να κανω ; Απο που μπορω να κατεβασω μια stock rom να την φλασαρω απο το CW recovery πουχου 2,3,3 που ειχε απο την αρχη και μετα κανω παλι update ; κοίτα στην πρώτη σελίδα του θρεντ Για να καταλάβω, συνδέετε με το kies? γιατί αλλα διαβάζω στο νετ και το ιδιο συμβαίνει και σε μένα αρνείται να συνδεθεί. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και δεν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 κοίτα στην πρώτη σελίδα του θρεντ Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και δεν γίνεται? Το παρακάτω απλό που κάνει και το ταπεινό νοκια 5000, οποτε καθε φοα που πλησιάζω σε ενα υπολογιστή αυτο συνδέεται αυτόματα μαζι του και μπορώ να πάρω ας πουμε μια φωτο ή ενα αρχείο από το κινητο κλπ http://img96.imageshack.us/img96/9163/nokiagm.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Το παρακάτω απλό που κάνει και το ταπεινό νοκια 5000, οποτε καθε φοα που πλησιάζω σε ενα υπολογιστή αυτο συνδέεται αυτόματα μαζι του και μπορώ να πάρω ας πουμε μια φωτο ή ενα αρχείο από το κινητο κλπ http://img96.imageshack.us/img96/9163/nokiagm.jpg Ωραία. Άνοιξε bt, κάνε το ορατό και πάτα πάνω στο όνομα του υπολογιστή σου απο το κινητό (στις συσκευές που φαίνονται στις ρυθμίσεις του bt) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 μπορει καποιος να μου εξηγησει πιο καλα εγω το μονο που εχω κανει στο κινητο ειναι του εκανα root απο το system recovery απο των οδηγο εδω περα μετα με των ιδιο τροπο περασα το CW recovery και απο εκει εχω περασει διαφορες rom με update και ειχα κρατησει και ενα back up πριν το περασα τις νεας rom και τωρα με restore κολαει στην εικονα που λεει Galaxy Ace Τι ακριβως πρεπει να κανω ; Και τι ακριβως πρεπει να κατεβασω ; Εχω ψαξει στο google αλλα δεν λεει τιποτα τετοιο δεν βρεισκω πουθενα τετοια rom stock . Ευχαριστω πολυ παντως για των κοπο σας :) Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Σου είπα, κοίταξε στην πρώτη σελίδα που υπάρχει οδηγός. Στοκ ρομς για να περάσεις σύμφωνα με τον οδηγό θα βρεις στο sammobile.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Σου είπα, κοίταξε στην πρώτη σελίδα που υπάρχει οδηγός. Στοκ ρομς για να περάσεις σύμφωνα με τον οδηγό θα βρεις στο sammobile.com Ποιον απο ολους τους οδηγους ; Που ειναι αυτος ο οδηγος και εγω δεν των βλεπω ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Σου έδωσα link με τον οδηγό και πιο πάνω... ας μην κάνουμε την ζωή μας δύσκολη! Galaxy Ace, Y και Mini : Εγκατάσταση rom Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Σου έδωσα link με τον οδηγό και πιο πάνω... ας μην κάνουμε την ζωή μας δύσκολη! Galaxy Ace, Y και Mini : Εγκατάσταση rom OK ευχαριστω εψαξα λιγο και στο youtube και βρεικα εβαλα μια 2.3.5 δεν την βρεικα ομως απο την samsung Η διαδικασια τελειωσε και κανει ολο επανακκηνησεις στο boot γιατι ομως ; edit: Το εκλεισα εκανα reset και ξανα ανοιξε κανονικα !!! Τωρα ειμαι και κονονικα στην εγγυηση ; Σας ευχαριστω και παλι για την υπομονη σας !!! Edited May 31, 2012 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 OK ευχαριστω εψαξα λιγο και στο youtube και βρεικα εβαλα μια 2.3.5 δεν την βρεικα ομως απο την samsung Η διαδικασια τελειωσε και κανει ολο επανακκηνησεις στο boot γιατι ομως ; Βγαλε μπαταρία, μπες recovery, wipe data και wipe cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλα τα samsung δεν συνδέονται με τον υπολογιστή μεσώ bt? Ποσα χρονια πισω είναι? πρεπει καθε φορα να βαζω και να βγαζω το καλώδιο (αν τυχη να το εχω μαζι μου) Δοκίμασε αυτόν τον file explorer http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523691, είναι φοβερός. Έχει και ftp connections δηλαδή ρυθμίζεις user, pass πατάς connect στην εφαρμογή και ανοίγεις τον browser του pc, μπαίνεις στην "σελίδα" που σου λέει το κινητό (ftp://και κάτι νούμερα, πρακτικά συνδέεσαι με το κινητό) και κατεβάζεις με ταχύτητες wifi ότι αρχείο θες από το κινητό στο pc. Δοκίμασε το είναι πανεύκολο και πολύ βολικό! Ούτε bt ούτε τίποτα. Wifi μόνο που έχει η πλειοψηφία των pc... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts