Jump to content

Εθισμοί

soublaki-3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στις γυναικες στο σεξ στο μαρλμπορο στην μουσικη στον παοκ στην ιντερ και στο στοιχημα.....:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Το τσιγαρο το εκοψα,καφε δεν πινω,ναρκωτικα και να επινα σιγα μη το ελεγα σε εσας...

Bρειτε γυναικα και θα τα ξεχασετε ολα :p:p

Βασικα εγω εχω εθιστει πλεον με το κινητο μου,"ολη μερα με αυτο παιζεις αμαν πια!!" αυτο ακουω συνεχεια και οποιος καταλαβε καταλαβε....:lol::lol::lol:

Δε θα το έγραφα καλυτερα,άλλε εαυτε μου απο το παράλληλο σύμπαν που ζεις :p

Edit

Τωρα που το καλοσκεφτομαι μαλλον και απο το ιντερνετ,δε θυμαμαι ποια ηταν η τελευταια φορα που δε μπηκα τουλαχιστον μια φορα τη μερα,εδω και χρονια ισως...αλλα απο τοτε που πηρα android σχεδον ολη μερα παντου και στο πιο κατσικοχωρι δεκαπενταυγουστο...χμμμ...

Ρε μηπως ειμαστε πολλοι τελικα οι χτυπημενοι?

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Νομίζω ότι είμαι εθισμένη στο internet το καταλαβαίνω γιατί εχω σύνδρομο στέρησης!

Επίσης και με την αναθεματισμένη coca cola!!!

"i cant live if living is without you ..."

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Νομίζω ότι είμαι εθισμένη στο internet το καταλαβαίνω γιατί εχω σύνδρομο στέρησης!

Επίσης και με την αναθεματισμένη coca cola!!!

"i cant live if living is without you ..."

σε νιωθω:happy:

και πιστευω οτι το νετ δεν ειναι εθισμος, απλα καθημερινοτητα. χωρις αυτο δε "ζεις"