answer13 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 coca cola ..... Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 στις γυναικες στο σεξ στο μαρλμπορο στην μουσικη στον παοκ στην ιντερ και στο στοιχημα.....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Στην μουσική. Edited February 22, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Το τσιγαρο το εκοψα,καφε δεν πινω,ναρκωτικα και να επινα σιγα μη το ελεγα σε εσας...Bρειτε γυναικα και θα τα ξεχασετε ολα :p:p Βασικα εγω εχω εθιστει πλεον με το κινητο μου,"ολη μερα με αυτο παιζεις αμαν πια!!" αυτο ακουω συνεχεια και οποιος καταλαβε καταλαβε....:lol::lol::lol: Δε θα το έγραφα καλυτερα,άλλε εαυτε μου απο το παράλληλο σύμπαν που ζεις :p Edit Τωρα που το καλοσκεφτομαι μαλλον και απο το ιντερνετ,δε θυμαμαι ποια ηταν η τελευταια φορα που δε μπηκα τουλαχιστον μια φορα τη μερα,εδω και χρονια ισως...αλλα απο τοτε που πηρα android σχεδον ολη μερα παντου και στο πιο κατσικοχωρι δεκαπενταυγουστο...χμμμ... Ρε μηπως ειμαστε πολλοι τελικα οι χτυπημενοι? Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Νομίζω ότι είμαι εθισμένη στο internet το καταλαβαίνω γιατί εχω σύνδρομο στέρησης! Επίσης και με την αναθεματισμένη coca cola!!! "i cant live if living is without you ..." Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Νομίζω ότι είμαι εθισμένη στο internet το καταλαβαίνω γιατί εχω σύνδρομο στέρησης! Επίσης και με την αναθεματισμένη coca cola!!! "i cant live if living is without you ..." σε νιωθω:happy: και πιστευω οτι το νετ δεν ειναι εθισμος, απλα καθημερινοτητα. χωρις αυτο δε "ζεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts