Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

α καταλαβα εγω νομιζα οτι σβηνει καποια βασικα προγραμματα για να ειναι πιο clear η rom.Οποτε δεν υπαρχει λογος να το κανω με στο stock jvu

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

α καταλαβα εγω νομιζα οτι σβηνει καποια βασικα προγραμματα για να ειναι πιο clear η rom.Οποτε δεν υπαρχει λογος να το κανω με στο stock jvu

το wipe cache επαναφέρει (σβήνει όσα πέρασες), το wipe repartition σβήνει και τον αποθηκευτικό χώρο.

καλημερα εχω κανει ροοτ το κινητο και προσπαθω να βαλω καποια ρομ προσπαθησα με κανα 2 και μου λεει installation aborted , τι κανω λαθος?? ευχαριστω

καλημερα εχω κανει ροοτ το κινητο και προσπαθω να βαλω καποια ρομ προσπαθησα με κανα 2 και μου λεει installation aborted , τι κανω λαθος?? ευχαριστω

Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες! Τι προσπαθείς να κάνεις και πώς;

- Alex

Θα το βάλεις στο αυτόματο και χρησιμοποίησε το go sms απο το μάρκετ για τα μηνύματα για να έχεις 160 χαρακτήρες.

φοράς την custom rom darky 9.5

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Τωρα αυτο ειναι καλο δηλαδη η οχι??Μπορω να το επαναφερω στην εργοστασιακη εκδοση?Θα κερδισω ή θα χασω κατι? :lol::lol:

Και google maps που θελω και δεν εχει?

ΜΑΧ.

Τωρα αυτο ειναι καλο δηλαδη η οχι??Μπορω να το επαναφερω στην εργοστασιακη εκδοση?Θα κερδισω ή θα χασω κατι? :lol::lol:

Και google maps που θελω και δεν εχει?

Δεν ξέρω για τις darky roms αλλά από οτι έχω δει εδώ μέσα η 9,5 καλή είναι. Οι νεότερες είναι μούφα :p Μπορείς να βάλεις την JVU επίσημη της Samsung αν δε θες να έχεις κάποια custom. Θα έχει και google maps μέσα από μόνη της.

Λογικά γίνεται να βάλεις το google maps και στην darky αλλά δεν ξέρω από ποια έκδοση να σου δώσω τα αρχεία για να δουλέψουν χωρίς πρόβλημα. :worry:

Καλημέρα φίλοι μου.

Δεν ξέρω αν ορθώς ποστάρω εδώ αλλά δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα και απ' την εύρεση δεν έβγαλα άκρη.

Έχω το εξής πρόβλημα : Χθες κατέβασα ένα live wallpaper απ' το android market. Το έβαλα, όλα καλά.

Με το που πήγα να επαναφέρω το αρχικό wallpaper, εκείνο το πολύ ωραίο με την πόλη στο ποτάμι/κανάλι, αυτό είχε εξαφανιστεί.

Έψαξα παντού, όλα τα άλλα wallpapers είναι εκεί αλλά αυτό όχι.

Καμμία ιδέα πώς μπορώ να το επαναφέρω/κατεβάσω? Ευχαριστώ πολύ.

Δηλαδή αν κρατήσεις το δάχτυλο σου σε ένα κενό σημείο στην αρχική οθόνη και επιλέξεις φόντο, δεν σου έχει επιλογή για TW Wallpaper ή κάπως έτσι? (δε θυμάμαι πως ακριβώς το λέει)

Θα σου στείλω όλες τις εικόνες που έχει η samsung, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως χάθηκε. Γιατί αυτές οι εικόνες περιέχονται μέσα σε μία εφαρμογή και όχι απλά σαν εικόνες στην μνήμη.

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Βασικα Νικολα δεν εχω καταλαβει τι κερδιζω με μια custom rom.Σκεφτομαι να γυρισω στην εργοστασιακη αν δεν ειναι κατι δυσκολο γιατι δεν ξερω πως γινεται,αλλα δεν ξερω μηπως φαω καμια ηττα και δεν γραφει ελληνικα μετα το κινητο η τιποτα τετοιο.
ΜΑΧ.

Βασικα Νικολα δεν εχω καταλαβει τι κερδιζω με μια custom rom.Σκεφτομαι να γυρισω στην εργοστασιακη αν δεν ειναι κατι δυσκολο γιατι δεν ξερω πως γινεται,αλλα δεν ξερω μηπως φαω καμια ηττα και δεν γραφει ελληνικα μετα το κινητο η τιποτα τετοιο.

"Κερδίζεις" αυτά που υπέθεσες, αλλαγές στο μάτι, κάποιες έξτρα εφαρμογές (ή κάποιες αρχικές που αφαιρέθηκαν), κτλ. Βασικά τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου ως root. Θέμα ευκολίας είναι περισσότερο. Αυτό που κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή είναι ο kernel. Αν λοιπόν θες να περάσεις σε gingerbread (γιατί τώρα έχεις Froyo ακόμα), μπορείς να ακολουθήσεις τους οδηγούς στο επισημασμένο θέμα, στο οποίο θα βρεις και τα αρχεία που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

- Alex

Ευχαριστω πολυ φιλτατε!Βασικα το μονο που θα ηθελα να εχω και δεν εχω ειναι τα google maps.Κατα τ'αλλα ειμαι ευχαριστημενος!
ΜΑΧ.

Παιδιά καλησπέρα,πώς μπορώ να κατεβάζω τις επι πληρωμή εφαρμογές με το market enabler?Υπάρχει άλλος τρόπος?

Παιδιά καλησπέρα,πώς μπορώ να κατεβάζω τις επι πληρωμή εφαρμογές με το market enabler?Υπάρχει άλλος τρόπος?

Το market enabler δεν χρειάζεται πια, νομίζω όλες οι εφαρμογές επί πληρωμή είναι ορατές και διαθέσιμες για ελλάδα στο μάρκετ.

http://www.insomnia.gr/images/android.png

Το market enabler δεν χρειάζεται πια, νομίζω όλες οι εφαρμογές επί πληρωμή είναι ορατές και διαθέσιμες για ελλάδα στο μάρκετ.

http://www.insomnia.gr/images/android.png

Χρειαζεται αν θες να παίρνεις μη διαθέσιμες αναβαθμίσεις!

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Παιδιά τα αρχεία καταγραφής που υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή superuser,χρειάζονται για κάποιο λόγο ή θα πρέπει να γίνει καθαρισμός?

Παιδιά τα αρχεία καταγραφής που υπάρχουν μέσα στην εφαρμογή superuser,χρειάζονται για κάποιο λόγο ή θα πρέπει να γίνει καθαρισμός?

Δεν χρειάζεται να τα πειράξεις :)

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Καλησπέρα

Γράφω εκ μέρους ενός φίλου μου

Πριν ρωτήσω εδώ στο forum έχω κάνει την σχετική αναζήτηση και ούτε είμαι noobας..

Έχει το galaxy εδώ και 6 μήνες και έχει πρόβλημα με το usb

Δηλ. δεν το αναγνωρίζει το pc (βγάζει σφάλμα)

Ούτε το kies, ούτε σαν mass storage..τίποτα τελείως άκυρο..

Φοράει την 2.1 και θέλει να το κάνει αναβάθμιση

Το πήγε σε 32 μαστόρια και όλοι του είπαν ότι είναι προβληματικό

Λίγο που το έψαξα βρήκα ότι και άλλοι είχαν κάτι αντίστοιχο

Κατέβασα drivers, έκανα mount-amount την εσωτερική-εξωτερική και όλες τις σχετικές λύσεις που υπάρχουν στο net

Εντάξει ασχολήθηκα μόνο 2 ώρες αλλά τίποτα..δεν είναι και δικό μου βέβαια...

Anyway..

Θέλει να συνδεθεί με το kies για να κάνει την επίσημη αναβάθμιση (δεν θέλει custom)

Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό;

Ευχαριστώ!!

Edited by superuser_78

Καλησπέρα

Γράφω εκ μέρους ενός φίλου μου

Πριν ρωτήσω εδώ στο forum έχω κάνει την σχετική αναζήτηση και ούτε είμαι noobας..

Έχει το galaxy εδώ και 6 μήνες και άλλοι έχει πρόβλημα με το usb

Δηλ. δεν το αναγνωρίζει το pc (βγάζει σφάλμα)

Ούτε το kies, ούτε σαν mass storage..τίποτα τελείως άκυρο..

Φοράει την 2.1 και θέλει να το κάνει αναβάθμιση

Το πήγε σε 32 μαστόρια και όλοι του είπαν ότι είναι προβληματικό

Λίγο που το έψαξα βρήκα ότι και άλλοι είχαν κάτι αντίστοιχο

Κατέβασα drivers, έκανα mount-amount την εσωτερική-εξωτερική και όλες τις σχετικές λύσεις που υπάρχουν στο net

Εντάξει ασχολήθηκα μόνο 2 ώρες αλλά τίποτα..δεν είναι και δικό μου βέβαια...

Anyway..

Θέλει να συνδεθεί με το kies για να κάνει την επίσημη αναβάθμιση (δεν θέλει custom)

Γνωρίζει κάποιες κάτι σχετικό;

Ευχαριστώ!!

Αν όπως λες έχεις βάλει drivers, και δεν μπαίνει ούτε καν σε mass storage mode, δοκίμασε άλλο PC, μετά άλλο καλώδιο, κι αν δε δουλέψει ούτε αυτό, έχεις απλά προβληματικό usb port και θέλει service από τη Samsung.

- Alex

Αν όπως λες έχεις βάλει drivers, και δεν μπαίνει ούτε καν σε mass storage mode, δοκίμασε άλλο PC, μετά άλλο καλώδιο, κι αν δε δουλέψει ούτε αυτό, έχεις απλά προβληματικό usb port και θέλει service από τη Samsung.

Ναι πήρε και καινούργιο usb καλώδιο, και το kies το κατεβάσαμε μέσο pc και αναβάθμιση το κάναμε(το kies), και πολλά άλλα

Όταν το συνδέω με ενεργοποιημένο το usb debugging, κρασάρει η οθόνη και αναβοσβήνει

Βέβαια είδα στο youtube κάτι σχετικά προβλήματα..σχεδόν τα ίδια

Επίσης μερικοί χρήστες το λύσανε κιόλας, από ότι ισχυρίζονται..

Το θέμα είναι ότι το αγόρασε από χέρι καινούργιο στο κουτί αλλά χωρίς την εγγύηση

150 ευρώπουλα..

Δεν είναι να το στέλνει στο service

Γίνεται update over the air;

Ναι πήρε και καινούργιο usb καλώδιο, και το kies το κατεβάσαμε μέσο pc και αναβάθμιση το κάναμε(το kies), και πολλά άλλα

Όταν το συνδέω με ενεργοποιημένο το usb debugging, κρασάρει η οθόνη και αναβοσβήνει

Βέβαια είδα στο youtube κάτι σχετικά προβλήματα..σχεδόν τα ίδια

Επίσης μερικοί χρήστες το λύσανε κιόλας, από ότι ισχυρίζονται..

Το θέμα είναι ότι το αγόρασε από χέρι καινούργιο στο κουτί αλλά χωρίς την εγγύηση

150 ευρώπουλα..

Δεν είναι να το στέλνει στο service

Γίνεται update over the air;

Τότε ακούγεται καθαρά πρόβλημα usb, αυτά που λες δε δικαιολογούνται. OTA δε γίνεται, όχι. Σε άλλο PC δοκίμασε;

- Alex

Μήπως να προσπαθούσε να το φλασάρει από το Odin? :worry: (με επίσημο λογισμικό, όχι custom)

Αλλά αν πρόκειται για χαλασμένο USB δε θα το διακινδύνευα...

Edited by nikospot

Μήπως να προσπαθούσε να το φλασάρει από το Odin? :worry: (με επίσημο λογισμικό, όχι custom)

Αλλά αν πρόκειται για χαλασμένο USB δε θα το διακινδύνευα...

Αφού δεν το αναγνωρίζει λέει καθόλου, τι να κάνει το Odin?

- Alex

Τότε ακούγεται καθαρά πρόβλημα usb, αυτά που λες δε δικαιολογούνται. OTA δε γίνεται, όχι. Σε άλλο PC δοκίμασε;

μπορεί και σε 10...

Ο τύπος έχει internet cafe..

Η απορία μου είναι πώς οι χρήστες στο net το λύσανε

Η πιτσικάριστικες ******** είναι.., ή όντως υπάρχει λύση..

Η όντως θέλει service

Τι εννοείς download mode;

Όπως μπαίνουν τα SE σε flash mode... Μπαίνεις πατώντας το volume down + home + power button αλλά δε ξέρω αν ο bootloader της 2.1 έχει αυτή τη δυνατότητα. Κάπως μπορείς να κάνεις πάντως αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν το έχω ψάξει.

Edit: Πάντως για αυτό με τα 3 κουμπιά και το download mode (αν δεν υπάρχει στον bootloader) μου έχει κατέβει μία ιδέα, αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή και αν είναι hardware problem δε θα καταφέρεις και τίποτα μετά από αυτό... Ας μιλήσει ο Tyxerakias που ξέρει καλύτερα :D

Edited by nikospot

Όπως μπαίνουν τα SE σε flash mode... Μπαίνεις πατώντας το volume down + home + power button αλλά δε ξέρω αν ο bootloader της 2.1 έχει αυτή τη δυνατότητα. Κάπως μπορείς να κάνεις πάντως αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν το έχω ψάξει.

Τα se έχουν το SEUS

Το κατεβάζεις στο pc, κλικάρεις την συσκευή που έχεις, περιμένεις τις οδηγίες, και με απενεργοποιημένο το κινητό πατώντας το πλήκτρο back, συνδέεις το κινητό μέσο usb, και αυτόματα σου(περνάει) κάνει repair την τελευταία επίσημη έτσι απλά...

Δηλ. το odin είναι το αντίστοιχο του SEUS;

Αλλά πάλι αν είναι πρόβλημα usb δεν θα βρίσκει το κινητό..

Θα το δοκιμάσω και αυτό αύριο..

Edited by superuser_78

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)