Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

okokok την εκανα. 2,3,3 οφισιαλ λοιπον εδω και μια ωρα και εχουμε και λεμε

το gps κλειδωσε σε 5 δευτερα!!!!!!!!!!!!

το κινητο ποιο γρηγορο πχ πληκτρολογιο.

δεν εχασα τπτ ουτε επαφες ουτε προγραμματα

το προβλημα με το αδυνατο σημα wifi παραμενει.

για μπαταρια ιδωμεν

εχει κανενα αλλο κολπακι που μπηκε και δεν το βλεπω?

ps πολυ καλο το καινουργιο download manager

TrelosPlanitis.blogspot.com

- ολα τα τρελά εδώ .. -

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

okokok την εκανα. 2,3,3 οφισιαλ λοιπον εδω και μια ωρα και εχουμε και λεμε

το gps κλειδωσε σε 5 δευτερα!!!!!!!!!!!!

το κινητο ποιο γρηγορο πχ πληκτρολογιο.

δεν εχασα τπτ ουτε επαφες ουτε προγραμματα

το προβλημα με το αδυνατο σημα wifi παραμενει.

για μπαταρια ιδωμεν

εχει κανενα αλλο κολπακι που μπηκε και δεν το βλεπω?

ps πολυ καλο το καινουργιο download manager

Κακώς δεν κάνει wipe data το KIES με την αναβάθμιση. :p

hmmmm τι κολπάκι μπορεί να έχει? Screenshot κρατώντας πατημένο το Πίσω και πατώντας το κεντρικό? (Το είχε και στην παλιά αυτό? δεν θυμάμαι :p)

Ακουμπώντας την μπάρα ειδοποιήσεων για 1 δευτερόλεπτο αλλάζεις την φωτεινότητα κουνώντας δεξιά αριστερά το δάχτυλο σου. (Κι αυτό δεν ξέρω μπορεί να υπήρχε και στην προηγούμενη έκδοση, κι εγώ πριν λίγο καιρό το έμαθα εδώ μέσα κάποιος το ανέφερε)

Όντως το gps είναι καλύτερο, αλλά πολύ φοβάμαι ότι κλείδωσε αμέσως επειδή είχες ανοιχτό wi fi lol.

Sent from my DROID2 GLOBAL using Tapatalk

ΟΧΙ δοκιμασα και χωρις wifi κλειδωνει αμεσως.Ειχα βαλει παλια κατι gps booster δεν ξερω αν πεζει ρολο αλλα δεν νομιζω.

ωραιο το κολπακι με τον φωτισμο κανενα αλλο? ¨Π

εβαλα και launcerpro plus και ειμαι jet ..

TrelosPlanitis.blogspot.com

- ολα τα τρελά εδώ .. -

Κρατήστε με μην το σπάσω!!!! Το έβαλα να φορτίσει το βράδυ και μόλις φόρτισε και με ξύπνησε το ΒΖΖΖΖΖΖ το βγάζω και ήταν 97%. Έτσι κι εγώ το ξαναέβαλα για να πάει 100% και ξανακοιμήθηκα. Μετά από ώρες που είχε και καλά φορτίσει, το βγάζω και έλεγε 85% :mad::mad::X:angry:

Πρόβλημα κέρνελ είναι αυτό? Μήπως να δοκιμάσω κάποιον άλλον? Υποτίθεται πως όταν φορτίσει, απλά σταματάει να φορτίζει, τι στο διάολο παθαίνει και ξεφορτίζει? Καταστρέφεται η μπαταρία έτσι, λέτε να φταίει ο φορτιστής? ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ πρέπει να το παρακολουθώ και όταν φορτίζει δηλαδή?

Κρατήστε με μην το σπάσω!!!! Το έβαλα να φορτίσει το βράδυ και μόλις φόρτισε και με ξύπνησε το ΒΖΖΖΖΖΖ το βγάζω και ήταν 97%. Έτσι κι εγώ το ξαναέβαλα για να πάει 100% και ξανακοιμήθηκα. Μετά από ώρες που είχε και καλά φορτίσει, το βγάζω και έλεγε 85% :mad::mad::X:angry:

Πρόβλημα κέρνελ είναι αυτό? Μήπως να δοκιμάσω κάποιον άλλον? Υποτίθεται πως όταν φορτίσει, απλά σταματάει να φορτίζει, τι στο διάολο παθαίνει και ξεφορτίζει? Καταστρέφεται η μπαταρία έτσι, λέτε να φταίει ο φορτιστής? ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ πρέπει να το παρακολουθώ και όταν φορτίζει δηλαδή?

και μενα μου το εκανε...οχι παντα ομως.

νομιζω οτι μολις γινοταν η πληρης φορτιση,ουσιαστικα το κινητο αρχιζε να χρησιμοποιει την μπαταρια για αυτο μετα απο ωρες που το εβγαζα εβλεπα 85 με 86%

λογικα το κανει για να προστατευει τη μπαταρια απο overcharge...

ισως και οχι ;-)

με CyanogenMOD ομως δεν μου το κανει

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

καλησπερα παιδες! εκανα και προ ημερων μια ερωτηση για το σε τι κατασταση πρεπει να επαναφερω το κινητο μου ωστε να το παω για σερβις και ο φιλος nikospot μου ειπε να περασω jvi και product code EUR!

περασα jvi

περασα και product code ΕUR

αλλα τωρα εχω το κινητο root αρισμενο με cwm μιας και χρησιμοποιησα αυτο το kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 για να ρουταρω το τηλεφωνο και να αλλαξω μετα το product code.... τωρα σε αυτην την φαση ειναι το τηλεφωνο υπο εγγυηση? λογικα οχι ε?! πως να το ξερουταρω τωρα?!?!?!?! δεν το ξερω το πως μιας και δεν ειχα μπει ποτε σε τετοια διαδηκασια.....!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν χρειαζόταν να rootάρεις το κινητό για να του αλλάξεις product code.

και πως θα το αλλαζα?!

εγω πατησα *#272*imei#* και δεν μου εβγαζε σαν επιλογη το eur οποτε αναγκαστηκα να το περασω....και ηθελε root...

υπαρχει και αλλος τροπος?

Edited by fotisg24
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έβαλες την ελληνική jvi όπως δίνεται στο νήμα με τα επίσημα firmware, τότε θα πρέπει να έχει την επιλογή eur στο σημείο που βάζεις το imei σου.
Κώστας

Mπορείς να βάλεις την JVN και να αλλάξεις το product code σε COS, ή την JVI και να αλλάξεις το product code σε EUR. Δε νομίζω πως τους νοιάζει ποια έχεις από αυτές τις δύο, αλλά εγώ θα έβαζα την JVI με EUR που είναι πιο γενικευμένο και κυκλοφορεί έτσι στα περισσότερα καταστήματα.

γεια σου φιλε, για να κανω τα πιο πανω που περιγραφεις ποια αρχεια χρειαζομαι και που θα τα βρω; ευχαριστω πολυ για το reply

Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

και μενα μου το εκανε...οχι παντα ομως.

νομιζω οτι μολις γινοταν η πληρης φορτιση,ουσιαστικα το κινητο αρχιζε να χρησιμοποιει την μπαταρια για αυτο μετα απο ωρες που το εβγαζα εβλεπα 85 με 86%

λογικα το κανει για να προστατευει τη μπαταρια απο overcharge...

ισως και οχι ;-)

με CyanogenMOD ομως δεν μου το κανει

Μα δε γίνεται να έφαγε τόσο πολύ μέσα σε 3 ώρες αναμονή η συσκευή! (97% σε 85% μέσα σε 3-4 ώρες με τίποτα!)

Όλα τα παλιά κινητά που δεν ήταν καν smartphones πως προστατευόντουσαν τότε? :confused: Κάτι δε μου κολλάει εδώ, κάτι χοντρό έχουν κάνει ή στον φορτιστή ή στην συσκευή που δε σταματάει την φόρτιση όταν φτάσει σε ένα σημείο. Την επόμενη φορά θα το φορτίσω με τον φορτιστή του παλιού μου Samsung...

και πως θα το αλλαζα?!

εγω πατησα *#272*imei#* και δεν μου εβγαζε σαν επιλογη το eur οποτε αναγκαστηκα να το περασω....και ηθελε root...

υπαρχει και αλλος τροπος?

Φίλε μου αν έβαλες και το Ελληνικό CSC στο odin δε γίνεται να μην είχες EUR. Βέβαια μου είχε τύχει μια φορά να εμφανίζεται μόνο το KOR αλλά δε θυμάμαι γιατί, κάτι είχα κάνει σίγουρα λάθος, αλλά δε θυμάμαι πως το έλυσα (σίγουρα ξαναφλάσαρα, και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)

γεια σου φιλε, για να κανω τα πιο πανω που περιγραφεις ποια αρχεια χρειαζομαι και που θα τα βρω; ευχαριστω πολυ για το reply

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

Εδώ είναι και τα firmwares επίσημα Ελληνικά και ξένα, και οδηγίες.

Edited by nikospot

επειδή έχω παρατηρήσει κάποια τρεμοπαίγματα στην οθόνη, κυρίως κατά την εναλλαγή wifi - 2g/3g, αλλά και γενικά σε καθημερινή χρήση σκέφτομαι να το πάω για εναν έλεγχο στην "αρβατο"....έχουμε τπτ εντυπώσεις από το εν λόγω service? να είμαι προετοιμασμένος :)

επειδή έχω παρατηρήσει κάποια τρεμοπαίγματα στην οθόνη, κυρίως κατά την εναλλαγή wifi - 2g/3g, αλλά και γενικά σε καθημερινή χρήση σκέφτομαι να το πάω για εναν έλεγχο στην "αρβατο"....έχουμε τπτ εντυπώσεις από το εν λόγω service? να είμαι προετοιμασμένος :)

Υπάρχει περίπτωση να είναι μεταβολή της φωτεινότητας?

Καλησπερα σε ολους τους φαν του galaxy s.Θελω να ρωτησω 2-3 πραγματακια.Η γυναικα μου που δεν ασχολειται καθολου με τα κινητα εχει το galaxy s 2.2 FROYO.XWJS8 εκδοση kernel 2.6.32.9 Της το πηρα για να της κανω αναβαθμιση γιατι εκτος απο καποια κολληματα καποιον εφαρμογων-παιχνιδιων που εχει κατεβασει απο το μαρκετ τα οποια παει να τα ανοιξει και δεν τα παιζει με τιποτα δεν βρισκει και σημα δεν λοκαρει δηλαδη το gps με τιποτα εχει πεισμωσει...!!!

Λιγο που διαβασα μιας και ασχετος με android και εγω εχω της εξης ερωτησεις:

1)Ειδα οτι υπαρχει η 2.3.3 επισημα δηλαδη αν παω να το αναβαθμισω μεσο λαπτοπ με το καλωδιο απο το samsung kies αυτην την εκδοση θα μου βγαλει η υπαρχει και καποια ποιο νεα επισημα παντα γιατι με χακ android δεν ασχολουμε!!!

2)Διαβασα οτι η νεα η 2.3.3 εχει διαφορα προβληματα-κολληματα και σε μερικες περιπτωσεις

καποιον που την εχουν βαλει και επανεκκινησεις κινητων αυτα ισχυουν γενικα για την 2.3.3μηπως ειναι καλυτερα να παραμεινουμε στην 2.2 (οχι οτι ειναι η καλυτερη) και να μεινουμε ως εχουμε η αξιζει να προχωρησουμε στην αναβαθμιση??

3)Επειδη το κινητο το ειχαμε παρει απο το ebw στο μαρουσι και μαλλον δεν ειναι ελληνικο αν του κανουμε την αναβαθμιση θα χασουμε τα ελληνικα της συσκευης σαν γλωσσα η οχι??Η νεα εκδοση εχει φουλ ελληνικα μενου-πληκτρολογιο sms κλπ η καπου υστερει??

4)Πριν την αναβαθμιση θα πρεπει να κανω πρωτα back up-save δηλαδη τα βιντεο-φωτο και της επαφες για να μην χαθει τιποτα η η αναβαθμιση περναει απο πανω και δεν χανονται ουτος η αλλος και δεν επειρεαζεται τιποτα??

Συγνωμη αν κουρασα με της ερωτησεις και θα ηθελα την βοηθεια σας-απαντησεις σας απο οσους το εχουν κανει και ξερουν για να το κανω και εγω στα σιγουρα για να...μην εχω γκρινια μετα...!!!:lol: Ευχαριστω εκ τον προτερων!! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Μια βοηθεια καποιος????????????????:wacko:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Μια βοηθεια καποιος????????????????:wacko:

Ολα όσα ζητάς να μάθεις μπορείς τα βρεις στους επισημασμενους οδηγούς. Σίγουρα αξίζει η αναβαθμιση

EDIT: μόλις πρόσεξα ότι είσαι με 2.2.1. Κανονικά δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα

EDIT2: η xwjs8 είναι κυπριακή, αν το συνδέσεις με KIES πρέπει να σου δώσει αναβάθμιση (JVI νομίζω). Αν θές περισσότερες επιλογές, εδώ ειμαστε :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Edited by mico

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Ολα όσα ζητάς να μάθεις μπορείς τα βρεις στους επισημασμενους οδηγούς. Σίγουρα αξίζει η αναβαθμιση

EDIT: μόλις πρόσεξα ότι είσαι με 2.2.1. Κανονικά δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα

EDIT2: η xwjs8 είναι κυπριακή, αν το συνδέσεις με KIES πρέπει να σου δώσει αναβάθμιση (JVI νομίζω). Αν θές περισσότερες επιλογές, εδώ ειμαστε :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Εχεις δικιο η 2.2.1 ειναι και ναι εχει αυτα τα προβληματα που λεω ποιο πανω...!!!

Θα ριξω μια ματια στους οδηγους που λες βεβαια αν ηξερες να μου απαντησης στα ερωτηματα που γραφω θα το εκτιμουσα!!!

Εχεις δικιο η 2.2.1 ειναι και ναι εχει αυτα τα προβληματα που λεω ποιο πανω...!!!

Θα ριξω μια ματια στους οδηγους που λες βεβαια αν ηξερες να μου απαντησης στα ερωτηματα που γραφω θα το εκτιμουσα!!!

Δεν απάντησα για να μη σε πάρω στο λαιμό μου :D:D

Τα περι εγγυήσεων δεν τα ξέρω γιατί δεν με ενδιέφεραν και πολύ. αν δεν σε ενδιαφέρουν ούτε 'σενα τότε εχεις πολλές επίσημες επιλογές και ακόμη περισσότερες customs στο xda.

Αν δεν θες να ψαχθείς και πολύ και θές και εγγύηση, τοτε αναβαθμίσου με KIES. Δεν θα χάσεις τίποτα απο τα δεδομενα/επαφες/εφαρμογές σου.

Edit: όλες οι 2.3.3 έχουν θέμα battery drain. Δεν τυχαίνει σε όλους και δεν συμβαίνει πάντα (μάλλον σπάνια, αλλα ας απαντήσει κάποιος άλλος επ'αυτού γιατι δεν είχα ποτε)

Edited by mico

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Edit: όλες οι 2.3.3 έχουν θέμα battery drain. Δεν τυχαίνει σε όλους και δεν συμβαίνει πάντα (μάλλον σπάνια, αλλα ας απαντήσει κάποιος άλλος επ'αυτού γιατι δεν είχα ποτε)

Σε αναβάθμιση από 2.2.1 σε 2.3.3 με το kies δεν είχε ποτέ battery drain. Το βράδυ καταναλώνει περίπου 3%.

Με κανονική χρήση σχεδόν δυο ημέρες μου κρατάει.

Sent from my DROID2 GLOBAL using Tapatalk

Δεν ξέρω για το σέρβις, αλλά κάτι νεράκια έχω δει κι εγώ όταν είναι πάρα πολύ χαμηλή η φωτεινότητα, σε γκρι εικόνες περισσότερο (όταν μπαίνει στο καινούριο μάρκετ για παράδειγμα που είναι γκρι). Για κάτι τέτοιο εννοείς? Γιατί μπορεί να είναι σε όλα έτσι :p

είτε σε γκρί πλαίσιο, είτε σε πολύ λευκό φόντο...δεν παίζει ρόλο..αλλά γενικά συμβαίνει όταν η φωτεινότητα είναι κάπως χαμηλή...σαν παρεμβολές φαίνοντε...μερικές γραμμές που ανεβοκατεβαίνουν πάνω κάτω πολύ γρήγορα...θα δω και για βιντεακι στο youtube..κάτι είχε πάρει το μάτι μου...

είτε σε γκρί πλαίσιο, είτε σε πολύ λευκό φόντο...δεν παίζει ρόλο..αλλά γενικά συμβαίνει όταν η φωτεινότητα είναι κάπως χαμηλή...σαν παρεμβολές φαίνοντε...μερικές γραμμές που ανεβοκατεβαίνουν πάνω κάτω πολύ γρήγορα...θα δω και για βιντεακι στο youtube..κάτι είχε πάρει το μάτι μου...

Ναι ακριβώς! Και σε σκούρο πορτοκαλί το έχω δει :p Τέλος πάντων δεν το θεωρώ πρόβλημα διότι συμβαίνει μόνο όταν η φωτεινότητα είναι στο αυτόματο, και χαμηλώνει εντελώς η οθόνη. Ακόμα και στην πρώτη χειροκίνητη σκάλα φωτεινότητας να το βάλεις δεν το κάνει νομίζω.

Ξέρουμε πότε θα βγει η 2.3.5 για όλους στην Πορτoγαλία; Για να ακολουθήσουμε τον επίσημο τρόπο..

Ξέρουμε πότε θα βγει η 2.3.5 για όλους στην Πορτoγαλία; Για να ακολουθήσουμε τον επίσημο τρόπο..

Για να ακολουθήσεις τον επίσημο τρόπο πρέπει να βγει στην Ελλάδα. Στην Πορτογαλία έχει ήδη βγει η JVU.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)