Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέσα στο ημερολόγιό πατάς ρυθμίσεις->ημερολόγια->αργίες της ελλάδος

Αυτο ειναι ηδη τσεκαρισμενο. Ωστοσο πριν δυο μερες εξαφανιστηκαν ολες οι ονομαστικες γιορτες. μπηκα στο ημερολογιο του google το βρηκα ως εορτολογιο αλλα τιποτα δεν δουλευει. Το παραξενο ειναι πως δεν θυμαμαι να ειχα ενεργοποιησει εγω ποτε καποιο εορτολογιο. Αλλα ουτε και να το απενεργοποιησα!

Τι συμβαινει;

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο ειναι ηδη τσεκαρισμενο. Ωστοσο πριν δυο μερες εξαφανιστηκαν ολες οι ονομαστικες γιορτες. μπηκα στο ημερολογιο του google το βρηκα ως εορτολογιο αλλα τιποτα δεν δουλευει. Το παραξενο ειναι πως δεν θυμαμαι να ειχα ενεργοποιησει εγω ποτε καποιο εορτολογιο. Αλλα ουτε και να το απενεργοποιησα!

Τι συμβαινει;

ρίξε μια ματιά φίλε στο blog μου στον οδηγό για το εορτολόγιο. Ίσως να σε βοηθήσει. Διάβασε και τα σχόλια από κάτω, είχαν κι' αλλά παιδιά διάφορα προβλήματα :-)

http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/samsung-galaxy-s-i-9000.html?m=0

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ρίξε μια ματιά φίλε στο blog μου στον οδηγό για το εορτολόγιο. Ίσως να σε βοηθήσει. Διάβασε και τα σχόλια από κάτω, είχαν κι' αλλά παιδιά διάφορα προβλήματα :-)

http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/samsung-galaxy-s-i-9000.html?m=0

Problem solved! Νασαι καλα!! :)

Βεβαια ακομα προσπαθω να καταλαβω πως αρχικα υπηρχε εορτολογιο και δεν το ειχα ενεργοποιησει. Πως χαθηκε απο μονο του;.. :ninja:

οταν καλέσουμε κάποιον που έχει τα γενέθλια του, ο dialer βγάζει μια μπλέ τουρτίτσα με δύο κεράκια! αυτό πρώτη φορά το πρόσεξα ένα χρόνο τώρα. Φοράω L.n.B αλλα είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ειναι stock thing

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

οταν καλέσουμε κάποιον που έχει τα γενέθλια του, ο dialer βγάζει μια μπλέ τουρτίτσα με δύο κεράκια! αυτό πρώτη φορά το πρόσεξα ένα χρόνο τώρα. Φοράω L.n.B αλλα είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ειναι stock thing

Όντως συμβαίνει, και εγώ δεν είμαι root.

Το είδα σήμερα όταν πήγα να τηλεφωνήσω σε φίλη που είχε γενέθλια .

Sent from my Galaxy S

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Όντως συμβαίνει, και εγώ δεν είμαι root.

Το είδα σήμερα όταν πήγα να τηλεφωνήσω σε φίλη που είχε γενέθλια .

Sent from my Galaxy S

Υπάρχει σε όλες τις stock. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Αν έχετε βάλει τα γενέθλια κάποιου στις επαφές όταν τον πάρετε τηλέφωνο την μέρα των γενεθλίων του θα σας βγάλει την μπλε τουρτίτσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω η Συλλογή δεν μου φορτώνει εικόνες .png. Είναι γνωστό πρόβλημα, ή το έχω μόνο εγώ? Ποιο άλλο πρόγραμμα προτείνετε για προβολή εικόνων, αλλά να είναι και λίγο εφετζίδικο :p

Ευχαριστώ!

edit: ok το έφτιαξα είχα κλείσει κάπως το media scanning και δεν φόρτωνε τιποτα

Edited by nikospot

Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια.Εχω το Samsung galaxy s 2.3.3 gingerbread.Προσπαθησα να κανω root συμφωνα με τις οδηγιες του Tyxerakia με την μεθοδο Fuguroot.Μετα το βημα κατα το οποιο βαζω το αρχειο kernel ως PDA προφανως κατι εκανα λαθος (δεν εχω εξειδικευμενες γνωσεις πανω στο αντικειμενο) και το κινητο κολλησε.Στην οθονη εμφανιζονται 2 εναλλασομενες εικονες,το λογοτυπο της εναρξης του κινητου στη μια και το κοκκινο "αγκαθωτο" ψαρι στην αλλη.Τι μπορω να κανω τωρα?

Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια.Εχω το Samsung galaxy s 2.3.3 gingerbread.Προσπαθησα να κανω root συμφωνα με τις οδηγιες του Tyxerakia με την μεθοδο Fuguroot.Μετα το βημα κατα το οποιο βαζω το αρχειο kernel ως PDA προφανως κατι εκανα λαθος (δεν εχω εξειδικευμενες γνωσεις πανω στο αντικειμενο) και το κινητο κολλησε.Στην οθονη εμφανιζονται 2 εναλλασομενες εικονες,το λογοτυπο της εναρξης του κινητου στη μια και το κοκκινο "αγκαθωτο" ψαρι στην αλλη.Τι μπορω να κανω τωρα?

Δεν έκανες τίποτα λάθος, απλά έκανες τα μισά. Βάλτο πάλι σε download mode και πέρνα τον kernel της rom που έχεις, όπως λένε οι οδηγίες.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Edited by Tyxerakias
- Alex

Άν κάνω root στο Galaxy S και μετά κάνω αναβάθμιση το root θα χαθεί και μετά θα πρέπει να το ξανα-ρουτάρω το κινητό;

Από τη στιγμή που για να γίνεις root βάζεις custom kernel, όταν περάσεις άλλο λογισμικό θα μπει ο kernel του καινούριου, οποτε ναι θα φύγει το root.

Παιδια εχω το εξης προβλημα....καταρχας εχω το galaxy s κ το προβλημα παρουσιαζεται ακρυβως το ιδιο κ με 2.3.3 κ 2.3.4 ειτε root ειτε unroot.....

Εχω φταξει τους φακελους "media - notification - ringtones" στην sd καρτα λειτουργουν, τους βλεπει κανονικα κ απο εκει εχω βαλει 1 κεντρικο ηχο κλησης κ καποιους ηχους που χρησιμοποιο για τα περισσοτερα ονοματο των επαφων....π.χ. για ολους τους φιλους μου εναν κοινο ηχο για την εργασια μου εναν κοινο ηχο για την συζηγο αλλο κ.τ.λ.

Οταν με καλουν 5 φορες στις 10 χτυπαει με οτι ναναι (απτους ηχους που χρησημοποιο)....μπερδευεται....κ αυτο συμβαινει ειτε εχω βαλει ηχο σε μια ομαδα ειτε (την εχω σβηση την ομαδα) εχω βαλει σε μια μια επαφη τους ηχους....εχω δοκιμαση να διαλεξω απτις επαφες τον ηχο η απτους ηχους τις επαφες παλι το ιδιο.....

Φανταστητε σε 40 επαφες εχω βαλει τον "α" ηχο σε αλλες 20 τον "β" σε αλλες 5 τον "γ" κ αυτο να χτυπαει με οτι θελει.....

Κατα τα αλλα το κινητο δεν εχει διξει κανενα προβλημα σε οτιδηποτε....

Εαν γνωριζει κατι καποιος ας βοηθηση.....Ευχαριστω.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Από τη στιγμή που για να γίνεις root βάζεις custom kernel, όταν περάσεις άλλο λογισμικό θα μπει ο kernel του καινούριου, οποτε ναι θα φύγει το root.

Δεν έχει σχέση ο kernel ακριβώς, απλά ξαναγράφεται από την αρχή ο φάκελος /system, όπου "ζει" το root (το αρχείο su), oπότε γι'αυτό και χάνεται. Αλλά τελικά όπως είπες, ναι, αν περάσει άλλη rom που δεν περιέχει root (που αν είναι επίσημη δε θα περιέχει), το root θα φύγει.

- Alex

καλησπερα.νεο μελος στην παρεα.ελπιζω να συνεχιστει με τον ιδιο ρυθμο η προοδος του forum γιατι τωρα τελευταια διακρινω καποια κοπωση. εχω μια εξιδικευμενη ερωτηση.επειδη τυγχανει να ασχολουμαι με χρηματιστηρια, προσπαθω να μπω σε ενα site http://www.euroxxtrade.euroxx.gr ,βγαινει πινακας που λεει οτι χρειαζετε java, πατω να ελεγχθει το galaxy s για καποια εκδοση javas αλλα κολαει στο verifay java(προφανως γιατι δεν εχει) και δεν μπορω να μπω. οτι και να δοκιμασα απο ιντερνετ για εισαγωγη java 5.0 6.0 κλπ δεν απεδωσε. μηπως μπορει καποιος πιο εμπειρος να βοηθησει η αν υπαρχει αναφορα καπου αλλου,θα ημουν υποχρεος.ευχαριστω

καλησπερα.νεο μελος στην παρεα.ελπιζω να συνεχιστει με τον ιδιο ρυθμο η προοδος του forum γιατι τωρα τελευταια διακρινω καποια κοπωση. εχω μια εξιδικευμενη ερωτηση.επειδη τυγχανει να ασχολουμαι με χρηματιστηρια, προσπαθω να μπω σε ενα site http://www.euroxxtrade.euroxx.gr ,βγαινει πινακας που λεει οτι χρειαζετε java, πατω να ελεγχθει το galaxy s για καποια εκδοση javas αλλα κολαει στο verifay java(προφανως γιατι δεν εχει) και δεν μπορω να μπω. οτι και να δοκιμασα απο ιντερνετ για εισαγωγη java 5.0 6.0 κλπ δεν απεδωσε. μηπως μπορει καποιος πιο εμπειρος να βοηθησει η αν υπαρχει αναφορα καπου αλλου,θα ημουν υποχρεος.ευχαριστω

Aυτό είναι java εφαρμογή μέσα σε browser. Δυστυχώς δε γίνεται να τρέξει σε κανένα android αυτό. Δεν είναι θέμα του SGS. Θέλεις υπολογιστή.

- Alex

Δεν έχει σχέση ο kernel ακριβώς, απλά ξαναγράφεται από την αρχή ο φάκελος /system, όπου "ζει" το root (το αρχείο su), oπότε γι'αυτό και χάνεται. Αλλά τελικά όπως είπες, ναι, αν περάσει άλλη rom που δεν περιέχει root (που αν είναι επίσημη δε θα περιέχει), το root θα φύγει.

Ναι οκ απλά επειδή από κάποια έκδοση και μετά θέλει custom kernel λόγω κάποιου κλειδώματος από ότι διάβασα, φανταστηκα ότι παίζει ρόλο ο kernel ώστε να μπορέσει το superuser να δουλέψει. Άρα βάζοντας στοκ kernel ακόμα και wipe να μην γίνει, κανονικά δε θα σταματήσει να είναι ρουτ λόγω kernel? (ακόμη και αν συνεχίζουν να είναι τα αρχεία εκεί)

Ναι οκ απλά επειδή από κάποια έκδοση και μετά θέλει custom kernel λόγω κάποιου κλειδώματος από ότι διάβασα, φανταστηκα ότι παίζει ρόλο ο kernel ώστε να μπορέσει το superuser να δουλέψει. Άρα βάζοντας στοκ kernel ακόμα και wipe να μην γίνει, κανονικά δε θα σταματήσει να είναι ρουτ λόγω kernel? (ακόμη και αν συνεχίζουν να είναι τα αρχεία εκεί)

Όχι δε θα σταματήσει να είναι root.

- Alex

δεν συνδεεται με καλωδιο στο kies...εκανα απεγκατασταση,ξανα εγκατασταση και τιποτα.ουτε καν κανει τον χαρακτηριστικο ηχο ο υπολογιστης οταν συνδεω το κινητο.

αλλος τροπος να κανω αναβαθμιση?ειμαι ακομα με 2.3.3

λαθος,για το θεμα του sg2 προοριζοταν

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Aυτό είναι java εφαρμογή μέσα σε browser. Δυστυχώς δε γίνεται να τρέξει σε κανένα android αυτό. Δεν είναι θέμα του SGS. Θέλεις υπολογιστή.

σε windows mobile δηλ θα δουλευε η σε iphone, που εχει η java downloads for windows or apple H και εκει ακομη επειδη ειναι κινητα δεν θα δουλευε???ευχαριστω

σε windows mobile δηλ θα δουλευε η σε iphone, που εχει η java downloads for windows or apple H και εκει ακομη επειδη ειναι κινητα δεν θα δουλευε???ευχαριστω

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα δουλέψει σε κανένα κινητό.

- Alex

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα δουλέψει σε κανένα κινητό.

να το χοντρυνω λιγο. σε ταβλετα galaxy tab 7500 η ipad 2 που ειναι περιπου με προδιαγραφες κομπιουτερ θπαρχει καμμια ελπιδα η μονο με tabs win 7 που ειναι ακομψα και βαρυα??και παλι ευχαριστω για την συμπαρασταση

να το χοντρυνω λιγο. σε ταβλετα galaxy tab 7500 η ipad 2 που ειναι περιπου με προδιαγραφες κομπιουτερ θπαρχει καμμια ελπιδα η μονο με tabs win 7 που ειναι ακομψα και βαρυα??και παλι ευχαριστω για την συμπαρασταση

Όχι. Μόνο με windows 7 έχεις ελπίδα. Aν και έχει πάρει το μάτι μου κάτι container εφαρμογές για jsp στο android, που με την προϋπόθεση ότι αυτοί που γράψανε την εφαρμογή το έχουν σκεφτεί, ιιιιιιιίσως να τα καταφέρεις σε android. Aλλά αμφιβάλλω. Ψάξε πολύ στο google, αν σε καίει τόσο.

- Alex

Καλημερα και απο εμενα στη παρεα :) Εχω την εξης απορια και εαν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ειμουν υποχρεος. Λοιπον, εχω περασει την εκδοση 2.3.5 μεσω ODIN. Το εχω κανει Root και ολα καλα μεχρι στιγμης. Οταν το εκανα root ομως εγκατασταθηκε και το CWM (δεν ειμαι και σιγουρος εαν εγινε κατα την εγκαταση της ROM η κατα τη διαδικασια root :p ) Πολυ χρησιμο δεν μπορω να πω....Αλλα τι γινεται οταν θελω να περασω πχ την official εκδοση frogo μεσω ODIN? Η καποια αλλη εκδοση μεσω ODIN? Θα μπορεσω η θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα το CWM? Εχω βρει rom με bootloader για ODIN για να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση αλλα το CWM με μπερδευει. Σας ευχαριστω για τυχον απαντησεις :) .

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)