Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στα πλαισια καποιων τεστ που κανω με διαφορες ρομ-κερνελς εχω παρατηρησει καποια πραγματακια που με παραξενευουν και θα ηθελα να δω αν συμβαινει και σε σας κατι αντιστοιχο...

αμα μπορειτε να δοκιμασετε να παιξετε ενα μεγαλο βιντεο στο youtube, στην desktop εκδοση του, δηλαδη να μην το τρεξετε μεσα απο την εφαρμογη, το zeitgeist πχ που κραταει καποια ωρα με τον opera mobile

με ολους τους συνδιασμους εχω παρατηρησει οτι γυρω στο 15λεπτο με 20λεπτο σιγουρα πριν το μισαωρο ειτε θα κανει σαν ενα μικρο reboot η συσκευη και θα τερματισει ολες τις λειτουργιες της, ειτε θα κολησει τελειως

αμα μπορειτε δοκιμαστε και πεστε μου :)

edit

μου κολαει και με τον μαμα browser...

δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται, δεν μπορει να παιξει flash βιντεο για πολυ ωρα?

Edited by suspect21
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Samsung Galaxy S gets Gingerbread as promised

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_gets_gingerbread_as_promised-news-2526.php

Ηρθε η αναβαθμιση αλλα για βορειες χωρες παλι (Nordic countries, Holland and Germany) ,την περασε καποιος δοκιμαστικα ?

Πάντως η γνώμη μου είναι πως τώρα που η τιμή του είναι πλέον στα ~400 ευρώ είναι ευκαιρία για όσους δεν ενδιαφέρονται για dual core, γιατί το S είναι ακόμη στην κορυφή. Ειδικά αν μπορείς να βάλεις και την 2.3.3 θα είναι super.

Τώρα με ποιά έκδοση έρχεται, έχει 2.2 ή ακόμη την 2.1 ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

τιποτα εμενα ακομη ουτε google ουτε facebook....:mad:

"δοκιμαστε σε λιγο" ....κτλ....

:rolleyes:

θα περιμενω μεχρι αυριο και μετα παλι απο την αρχη...παμε για αλλα..

παντως εκανα ενα search στο google και ειδα οτι πολυ κοσμος εχει παρόμοια προβληματα...:worry:

το ιδιο και σε εμενα δεν συγχρονιζει ολα τα γεγονοτα..????!!!

LG G4

το ιδιο και σε εμενα δεν συγχρονιζει ολα τα γεγονοτα..????!!!

ασε φιλε μολις εβαλα την "επισιμη" και παλι τα ιδια...(μετα απο ολικο φορματ...)...

δεν συγχρονίζει με τιποτα απο facebook δεν αναγνωριζει καν τον λογαριασμο μου...

τζαμπα την εβαλα....αχχχχ:p

το προβλημα ειναι απο την google απο χθες το απογευμα...και συμβαινει και σε αλλους...

Καλησπέρα σας κύριοι

Τα φώτα σας

Έκανα εγκατάσταση το superoneclick root 1.7.

εμφανίζει κανονικά το superruser στα προγράματα της συσκευής,

αλλά φαίνεται να μην λειτουργεί όταν ανοιγω κάποια εφαρμογή

Τι πρέπει να κάνω;

Καλησπέρα σας κύριοι

Τα φώτα σας

Τι πρέπει να κάνω;

Τι εννοεις οταν λες φαινεται να μην λειτουργει? Ανοιξε μια εφαρμογη που θελει root πχ το titanuim και δες εαν σου ζητησει δικαιωματα superuser. Τοτε σημαινει οτι ειναι rooted κανονικα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα σας κύριοι

Τα φώτα σας

Τι πρέπει να κάνω;

Κανε ενα reboot ετσι δουλεψε σε εμενα

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Γεια σας. Απο περιεργεια κοιταξα το pcode του κινητου μου. Ειναι HKDKOR. Ετσι τελειωνει. Τι σημαινει τωρα αυτο; Το τηλεφωνο αγοραστηκε εδω απο Ελλαδα απο Κωτσοβολο. Θα υπαρξει καποιο θεμα με αναβαθμισεις; Η 2. 2. 1 ποτε θα ερθει Ελλαδα ξερει κανεις;

Γεια σας. Απο περιεργεια κοιταξα το pcode του κινητου μου. Ειναι HKDKOR. Ετσι τελειωνει. Τι σημαινει τωρα αυτο; Το τηλεφωνο αγοραστηκε εδω απο Ελλαδα απο Κωτσοβολο. Θα υπαρξει καποιο θεμα με αναβαθμισεις; Η 2. 2. 1 ποτε θα ερθει Ελλαδα ξερει κανεις;

Το ΚOR ειναι το default που μπαινει σε οποιο κινητο δεν συμφωνει η rom με το product code. Τωρα σε σενα γιατι μπηκε ετσι αγορασμενο απο εδω δεν ξερω. Με αυτο το product code δεν μπορεις να αναβαθμιστεις επισημα μεσω kies στην ελληνικη JPH, αλλα δεν νομιζω να θες να το κανεις κιολας. Η 2.2.1 αγνωστο αν και ποτε θα ερθει Ελλαδα, αφου αρχισαν να δινουν τις 2.3 στην Ευρωπη πλεον. Ισως μας δωσουν κατευθειαν την καινουργια.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ειχα περασει την 2. 2. 1 jpx με κις πατσερ. Και πως γινεται να επαναφερω το αρχικο pcode; Η λογο του πατσερ δεν γινεται;

Ειχα περασει την 2. 2. 1 jpx με κις πατσερ. Και πως γινεται να επαναφερω το αρχικο pcode; Η λογο του πατσερ δεν γινεται;

Α γιαυτο σου εχει KOR λοιπον. Mπορεις να πας εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1020720 εκει που λεει HOW TO CHANGE THE CSC WITH YOUR COUNTRY CODE και να το αλλαξεις. Ουτως η αλλως ομως η ρομ που εχεις δεν ειναι ελληνικη και δεν εχεις εγγυηση.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Θελω να το αλλαξω ωστε οταν ερθει κατι να μπορω να το περασω.

Δε θα πετύχεις κάτι αλλάζοντας απλά το product code, πρέπει να βάλεις ολόκληρη τη rom που θα ψάξει το kies όταν είναι να κάνει upgrade. Οπότε όταν έρθει η ώρα, μπορείς να βάλεις την ελληνική 2.2 από την πρώτη σελίδα του hacks/root, ή ακόμα καλύτερα να κάνεις upgrade με odin και να ξεμπερδεύεις.

- Alex

μηπως δοκιμασε κανεις αυτο που ειπα?

απλα βαλτε ενα βιντεακι φλας μεγαλης διαρκειας να παιξει για κανενα μσαωρο, το μονο που θα παθετε ειναι να καταναλωσετε λιγη μπαταρια :)

λοιπον απο εχθες το εχω και εγω...

βλεπω οτι εχει:

firmware- 2.2

εκδοση φασματος- I9000XXJPP

kernel- 2.6.32.9 root@SE-S608#1

αριθμος κατασκευης- FROYO.XWJPH

απο ολα αυτα το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι εχει froyo :)

1)τα υπολοιπα τι σημαινουν?

2)εχει βγει καποια επισημη αναβαθμιση απο αυτο που εχει?

3)στο quadrant μου βγαζει γυρω στα 1000...καλα ειναι?

4)υπαρχει καποια γρηγορη βελτιωσει χωρις να μπλεξω με custom roms?

5)επειδη για καμια εβδομαδα λεω να το χαρω χωρις πειραγματα υπαρχει τροπος μετα να σωσω οτι εχω κατεβασει η θα τα κατεβαζω απο την αρχη?

thanx

λοιπον απο εχθες το εχω και εγω...

βλεπω οτι εχει:

firmware- 2.2

εκδοση φασματος- I9000XXJPP

kernel- 2.6.32.9 root@SE-S608#1

αριθμος κατασκευης- FROYO.XWJPH

απο ολα αυτα το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι εχει froyo :)

1)τα υπολοιπα τι σημαινουν?

2)εχει βγει καποια επισημη αναβαθμιση απο αυτο που εχει?

3)στο quadrant μου βγαζει γυρω στα 1000...καλα ειναι?

4)υπαρχει καποια γρηγορη βελτιωσει χωρις να μπλεξω με custom roms?

5)επειδη για καμια εβδομαδα λεω να το χαρω χωρις πειραγματα υπαρχει τροπος μετα να σωσω οτι εχω κατεβασει η θα τα κατεβαζω απο την αρχη?

thanx

1) ολα αυτα με 2 λογια σημαινουν οτι εχεις την επισημη ελληνικη jph 2.2, η οποια ειναι η τελευταια

3) καλα ειναι

4) μπορεις να βαλεις lagfix, αλλα πρεπει να μπλεξεις λιγο με πειραγματα κτλ

το πιο ευκολο lagfix ειναι το oclf αλλα δεν το συστηνω γενικοτερα

5)titanium back up απο market

Αλλαξα το pcode. Δηλαδη αν ερθει η Ελληνικη 2. 2.1 η 2. 3 δεν θα μου κανει την αναβαθμιση; Ηjpx απο οσο ξερω ηταν η πρωτη ποθ βγηκε. Η jpy βγηκε μετα. Η απλα θα δειξει το θεμα οταν αποφασισουν να φερουν καποια στην χωρα μας;

1) ολα αυτα με 2 λογια σημαινουν οτι εχεις την επισημη ελληνικη jph 2.2, η οποια ειναι η τελευταια

3) καλα ειναι

4) μπορεις να βαλεις lagfix, αλλα πρεπει να μπλεξεις λιγο με πειραγματα κτλ

το πιο ευκολο lagfix ειναι το oclf αλλα δεν το συστηνω γενικοτερα

5)titanium back up απο market

ευχαριστω φιλε ...

kernel- 2.6.32.9 root@SE-S608#1 αυτο σημαινει οτι ειναι rooted η συσκευη η λεω @@? γινετε να ειναι rooted κατευθειαν απο τη μανα του?

ευχαριστω φιλε ...

kernel- 2.6.32.9 root@SE-S608#1 αυτο σημαινει οτι ειναι rooted η συσκευη η λεω @@? γινετε να ειναι rooted κατευθειαν απο τη μανα του?

οχι δεν σημαινει οτι ειναι rooted και απο την μανα του ειναι λιγο δυσκολο... ;)

οχι δεν σημαινει οτι ειναι rooted και απο την μανα του ειναι λιγο δυσκολο... ;)

ενταξει οκ κατεβασα το titanium και δεν ετρεχε οποτε λογικο....

απλα πηγε λιγο στο πονηρο το μυαλο μου αφου σε αλλο μαγαζι που πηγα να το παρω μου δινουν συσκευη σφραγισμενη και μου λεει ο υπαλληλος απλα το ανοιξαμε και του περασαμε official 2.3 :blink::blink:

μήπως αυτή η έκδοση ειναι για εμάς εδω στο Ελλαδιστ΄΄αν http://androidadvices.com/how-to-update-samsung-galaxy-s-i9000-to-stable-gingerbread-xwjvb-2-3-3-firmware/

μήπως αυτή η έκδοση ειναι για εμάς εδω στο Ελλαδιστ΄΄αν http://androidadvices.com/how-to-update-samsung-galaxy-s-i9000-to-stable-gingerbread-xwjvb-2-3-3-firmware/

φιλε μου ακομη δεν εχουμε παρει την 2.2.1 θα παρουμε την 2.3??? :lol::lol::lol:

αυτη βγηκε μολις χθες και ειναι για Σκανδιναβια, για Ελλαδα υπολογιζε κατα το καλοκαιρι

Απο τα λίγα που γνωρίζω οι εκδόσειw XW έχουν Ελληνικά . ΑΝ την εγκαταστήσουμε με Odin εδω θα υπάρχει πρόβλημα;

Συγνωμη αλλάείμαι ψιλοάσχετος

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)