panosa12 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 ρε παιδια εχω ενα xoom 4.04 of wifi μπορω να συνδεσω usb stick εχοντας το καταλληλο καλωδιο η πρεπει να κανω κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Παιδιά μπορείς κάποιος να φτιάξει έναν οδηγό για root; Υπαρχουν καποιοι αλλα σε καποιουσ οδηγους λεει να κατεβασεις κάτι πχ. Κ η σελίδα που ανοίγει έχει πουληθεί. Στα αλλα τα ταμπλετ έχετε φτιάξει. Κρίμα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδιά μπορείς κάποιος να φτιάξει έναν οδηγό για root; Υπαρχουν καποιοι αλλα σε καποιουσ οδηγους λεει να κατεβασεις κάτι πχ. Κ η σελίδα που ανοίγει έχει πουληθεί. Στα αλλα τα ταμπλετ έχετε φτιάξει. Κρίμα είναι. +11111111 και αναλυτικό σας παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Με eos έχω ένα θέμα.... όταν συνδεω το xoom στην tv με HDMI βλέπω υπότιτλους μόνο στο ταμπλετ. Η εικόνα ολόκληρη στην tv απλά χωρίς υπότιτλους. Δοκίμασε να αλλάξεις το encoding. Παίζοντας με dice και bsplayer μεταξύ software και hardware encoding, σε κάποια οι υπότιτλοι εμφανίζονται χωρίς πρόβλημα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Παιδιά,έχω ένα MOTOROLA XOOM (MZ601 3G/Wi-Fi ) με Android 3.2... Ξέρουμε πότε & αν θα πάρει Ice Cream Sandwich? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Πολλά μπορείς να βρείς, εγώ το έκανα με τον οδηγό της υπογραφής μου. Λέω να κάνω δοκιμή,τι προβλήματα έχεις δει ως τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Για root παιδιά δοκιμάστε τον οδηγός του Tsaglis και ό,τι απορία έχετε το λύνουμε στην πορεία. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Εγω με τον συγκεκριμενο οδηγο δεν εβγαλα ακρη απο το πρωτο βημα. Τα link που δινει ο οδηγος δεν υπαρχουν εχει πουληθει η σελιδα Sent from my MZ601 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Για όσους έχουν πρόβλημα κάθησα και μάζεψα τα απαραίτητα στα γρήγορα ώστε να τα έχετε μαζεμένα. Έχουμε και λέμε. Για τον μπούσουλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό του Tsaglis από εδώ. Τα αρχεία που χρειάζεστε είναι όλα στο Dropbox μου για 1-2 μέρες και μετά θα τα αφαιρέσω. Στο Platform-tools έχω όλο τον φάκελο με το adb και το fastboot.exe 1) Θα κάνετε extract το platform-tools.rar και με το cmd των windows θα πάτε εκεί. Τα άλλα 2 αρχεία θα τα μεταφέρετε μέσα στον ίδιο φάκελο που βρίσκονται adb και fastboot. 2) συνδέετε το xoom και ξεκινάτε τον οδηγό με την σειρά. Θεωρητικά αν τα έχετε μαζεμένα έτσι στον ίδιο φάκελο και ακολουθήσετε τις εντολές, έχετε τελειώσει σε 5 λεπτά. Υ.Γ. ίσως χρειάζεται στο tablet να έχετε ενεργοποιημένο το usb debugging, δεν είμαι 100% σίγουρος. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Στη σελιδα 33 του θεματος εχω γραψει οδηγο, τα αρχεια ειναι online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Παιδιά thanks..... Επειδή το tablet είναι του αδερφού μου,λέω να περιμένω να βγει επίσημα το ICS.... Μια τελευταία ερώτηση... Πως κάνουμε root στην έκδοση 3.2 και πως περνάμε Apps,μετά? Ευχαριστώ.....όποιος θέλει ας μου στείλει pm...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Παιδιά thanks..... Επειδή το tablet είναι του αδερφού μου,λέω να περιμένω να βγει επίσημα το ICS.... Μια τελευταία ερώτηση... Πως κάνουμε root στην έκδοση 3.2 και πως περνάμε Apps,μετά? Ευχαριστώ.....όποιος θέλει ας μου στείλει pm...:ninja: ισως να μην βγει και ποτε εκδοση ICS για το mz601 με 3g module το επισημο φορουμ της μοτορολα ειναι τιγκα στα παραπονα απο ευρωπαιους χρηστες του mz601 και το γεγονος πως η μοτορολα κανει την κινεζα οσο αφορα το ics Edited May 26, 2012 by CptBill Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Η μονη επισημη πληροφορηση ειναι εδω https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c και μας λεει ξεκαθαρα οτι το ευρωπαικο wifi only MZ604, θα παρει αναβάθμιση στο τριμηνο που διανύουμε, και το δικο μας βρισκεται σε διαδικασία αξιολογησης και σχεδιασμού με προφανως καλες πιθανοτητες. Τι λεει στα επισημα η μη φορουμ ο καθένας ειναι σεβαστο αλλα οχι αξιοπιστο. Υπομονη λοιπον και αισιοδοξία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 τωρα παιδια εχω κανει root εχω 4.04 επισημη τι αλλο πρεπει να κανω για να δω τα usb stick στο xoom μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παιδιά thanks..... Επειδή το tablet είναι του αδερφού μου,λέω να περιμένω να βγει επίσημα το ICS.... Μια τελευταία ερώτηση... Πως κάνουμε root στην έκδοση 3.2 και πως περνάμε Apps,μετά? Ευχαριστώ.....όποιος θέλει ας μου στείλει pm...:ninja: OK......αν ξέρει κάποιος,να κάνει την καλή...............:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Η μονη επισημη πληροφορηση ειναι εδω https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c και μας λεει ξεκαθαρα οτι το ευρωπαικο wifi only MZ604, θα παρει αναβάθμιση στο τριμηνο που διανύουμε, και το δικο μας βρισκεται σε διαδικασία αξιολογησης και σχεδιασμού με προφανως καλες πιθανοτητες. Τι λεει στα επισημα η μη φορουμ ο καθένας ειναι σεβαστο αλλα οχι αξιοπιστο. Υπομονη λοιπον και αισιοδοξία... Καλες πιθανοτητες? Not even close. Για διαβασε καλυτερα. " During this phase, we evaluate the benefits, technical issues and user experience of an upgrade. Generally, we are not able to provide release dates in this stage. There are also some cases in which we can state that an upgrade will happen but are not able to provide a release date. Please note that some products that enter the Evaluation and Planning phase may not complete the upgrade cycle." :rolleyes: Η τακτικη της μοτοφολα για τους non USA χρηστες ειναι το λιγοτερο τραγικη. Ποτε ξανα μοτοφολα απο εμενα Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Το σχετικό φόρουμ το παρακολουθώ μήνες και ξέρω το απόσπασμα που παραθέτεις. Αναφέρομαι σε καλές πιθανότητες δεδομένου ότι το ευρωπαϊκό wifi ετοιμάζεται να πάρει την αναβάθμιση και θα είναι τεράστια έκπληξη να μην γίνει το ίδιο με το δικό μας, προφανώς αργότερα (έως και πολύ αργότερα) με βάση τους ρυθμούς της Motorola...o καιρός θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Το σχετικό φόρουμ το παρακολουθώ μήνες και ξέρω το απόσπασμα που παραθέτεις. Αναφέρομαι σε καλές πιθανότητες δεδομένου ότι το ευρωπαϊκό wifi ετοιμάζεται να πάρει την αναβάθμιση και θα είναι τεράστια έκπληξη να μην γίνει το ίδιο με το δικό μας, προφανώς αργότερα (έως και πολύ αργότερα) με βάση τους ρυθμούς της Motorola...o καιρός θα δείξει... Παντως και γω δεν τις βλεπω καλες τις πιθανότητες για το Xoom 3G, και εξηγουμε.... Το Wifi εχει ήδη πάρει, το Xoom 2 3G περιμένει upgrade στα μέσα καλοκαιριου ήδη... το original Xoom 3G ακόμα το έχουνε στο επιπεδο "το σκεφτομαστε" Για μένα το να περνει το Xoom 2, και να το σκέφτονται ακομα για το Xoom... δεν ειναι καθόλου καλό σημάδι. Προσωπικά σήμερα δοκίμασα του evo481 το ταμπλέτι με aftermarket ICS και ήταν πολυ βελτιωμένο. Κάντε το ίδιο και μην περιμένετε πλέον την Moto. Κοιμούνται όρθιοι για να μην πω κατι χειρότερο... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 μερικές ερωτησούλες για όποιον ξέρει... 1) τι sd κάρτα χρησιμοποιειτε? κλάση χωρητικότητα μάρκα 2) έβαλα τον nova launcher, είναι ωραιος αλλά τα σμσ που έρχονται στη σιμ καρτα, δε μπορώ να τα δω...έχει κανείς καμιά ιδέα που θα πρέπει να κοιτάξω? 3) βλέποντας στο xda τις nightlies...μπορώ να επιλέξω μια, να παω recovery, wipe cache/dalvic cache και φλασαρω? 'η υπάρχει σειρά που θα πρέπει να ακολουθήσω πχ 1 μετα 2 μετα 3 κτλ κτλ... 4) έχω την Team EOS 2, όλα καλά, δεν έχω κάνει όμως wipe battery stats όταν τη φλάσαρα, πρόβλημα με μπαταρία δεν εχω αλλά χρειάζεται να το κάνω? ποια η άποψη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 μερικές ερωτησούλες για όποιον ξέρει... 1) τι sd κάρτα χρησιμοποιειτε? κλάση χωρητικότητα μάρκα 2) έβαλα τον nova launcher, είναι ωραιος αλλά τα σμσ που έρχονται στη σιμ καρτα, δε μπορώ να τα δω...έχει κανείς καμιά ιδέα που θα πρέπει να κοιτάξω? 3) βλέποντας στο xda τις nightlies...μπορώ να επιλέξω μια, να παω recovery, wipe cache/dalvic cache και φλασαρω? 'η υπάρχει σειρά που θα πρέπει να ακολουθήσω πχ 1 μετα 2 μετα 3 κτλ κτλ... 4) έχω την Team EOS 2, όλα καλά, δεν έχω κάνει όμως wipe battery stats όταν τη φλάσαρα, πρόβλημα με μπαταρία δεν εχω αλλά χρειάζεται να το κάνω? ποια η άποψη σας? 1) Δεν έχει και πολύ σημασία. Καλό είναι να είναι από class 6 και πάνω για να μην έχεις πρόβλημα σε αναπαραγωγή full HD, αν βάλεις καμιά τέτοια ταινία. (η δική μου είναι 16άρα class 6) 2)Δεν γνωρίζω. 3) Φλασάρεις κανονικά από πάνω όποια nightly θέλεις. Καλό είναι να κάνεις και τα wipe που λές. Θεωρητικά από nightly σε nightly δεν χρειάζεται wipe αλλά δεν βλάπτει κιόλας. 4) Γιατί να το κάνεις; Είναι placebo η βελτίωση στην απόδοση της μπαταρίας, δεν υπάρχει αυτό (από ανακοίνωση μηχανικού της Google) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Καλησπερες, ρε παιδια μια γρηγορη ερωτηση, ψιλοεψαξα στις σελιδες αν και ομολογω, οχι και τις 40+φευγα.. Τελικα, υπαρχει τροπος να φορτιζω και με usb ή μονο με το παλιομοδιτικο βυσματακι του ?? Θενξς !! Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Καλησπερες, ρε παιδια μια γρηγορη ερωτηση, ψιλοεψαξα στις σελιδες αν και ομολογω, οχι και τις 40+φευγα.. Τελικα, υπαρχει τροπος να φορτιζω και με usb ή μονο με το παλιομοδιτικο βυσματακι του ?? Θενξς !! Όχι φίλε μου αυτό δεν γίνεται. Πολύ απλά γιατί δεν επαρκούν τα ampere που μπορεί να δώσει η usb θύρα και το έχουν απενεργοποιήσει. Επίσης δεν θυμάμαι τώρα αν ο φορτιστής είναι 5V ή 12V. Η usb δίνει 5V οπότε αν ο φορτιστής είναι 12 είναι άλλος ένας λόγος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Σ'ευχαριστω για την Τσακ-Μπαμ απαντηση σου. :D Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Αφού διάβασα όλες τις σελίδες μπορεί κάποιοις να μου επιβεβαιώσει οτι rootάρω βάση των οδηγιών του tsicrete (σελ 33) και μετά πάω εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1484770 και κατεβάζω το ΕU 3G Xoom (umts_everest/MZ601) για να φλασάρω την eos; Το CWM θα φλασαριστεί με την rom ή θα πρέπει να το φλασάρω απο πριν; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ακολουθεις τη διαδικασία όπως τη βλέπεις, δίνεις απο το command τις εντολές και έχεις περάσει σε μια sd τη ρομ και τα gapps!! δε θα χεις κανένα πρόβλημα και η αλήθεια είναι ότι το xoom ξανανιώνει... υγ. ευχαριστώ τσαγλις για απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts