kateriniotis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ερωτηση Εχω βρει καινουργιο atrix στα 150 ευρω. Αξιζει τα λεφτα του για περσινο κινητο?? Επισης ξερετε αν θα βγαλει η μοτορολα επισημη ics? Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 όχι απλά τα αξίζει!!!! βρες άλλη συσκευή με παρόμοια χαρακτηριστικά στα 150€! μεταχειρισμένη εννοείται! βρίσκεις; ΟΧΙ, άρα πάρτο ;) ναι, νομίζω θα πάρει ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Υπαρχει καποιο fix ωστε στην αναφορα οτι το SMS σταλθηκε, να αναφερει και τον αποδεκτη, του στυλ "το μνμ που στειλατε στην επαφη χχχχχχχχχ, με αριθμο ζζζζζζζζζ, παραδοθηκε" οπως επισης και οταν χανω κληση να μην αναφερει μονο τον αριθμο, αλλα και το ονομα της επαφης; Μηπως αυτα ειναι "θεματακια" της δικια μου συσκευης, που ειναι ΑΤ&Τ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ερωτηση Εχω βρει καινουργιο atrix στα 150 ευρω. Αξιζει τα λεφτα του για περσινο κινητο?? Επισης ξερετε αν θα βγαλει η μοτορολα επισημη ics? τρεξε και παρτο τωρα!!!!!!!δεν στερειται τιποτα και βαζει πολλα κατω! εφυγες!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ερωτηση Εχω βρει καινουργιο atrix στα 150 ευρω. Αξιζει τα λεφτα του για περσινο κινητο?? Επισης ξερετε αν θα βγαλει η μοτορολα επισημη ics? Tρέλε και πάρτο μη περιμένεις Είναι bvrm ήδη στα 300€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 η κινηση δεδομενων απο που απενεργοποιειται? Σε ενα παλιο s/e x10 mini υπαρχει ολοκληρο εικονιδιο για ενεργοποιηση και απενεργοποιηση του ιντερνετ.δεν μιλω για το wifi.σε μενα μενει συνεχως αναμμενο πανω στη μπαρα ειδοποιησεων.... Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Aν κι έχω στ'αγγλικά, η διαδρομή είναι settings->battery & data manager->data delivery Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Παιδιά, να κάνω μια ερώτηση όποιος ξέρει. Αν κολήσει το κινητό στο αρχικό logo, πως μπορώ να ξαναπεράσω καινούργια Rom απ τον υπολογιστή, γιατί δεν μπορώ να μπω μέσα και να το κάνω μέσω CW-mode. ( Παρεμπιπτόντως μπαίνει σε recovery mode ) Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 η κινηση δεδομενων απο που απενεργοποιειται? Σε ενα παλιο s/e x10 mini υπαρχει ολοκληρο εικονιδιο για ενεργοποιηση και απενεργοποιηση του ιντερνετ.δεν μιλω για το wifi.σε μενα μενει συνεχως αναμμενο πανω στη μπαρα ειδοποιησεων.... Μπορείς να κατεβάσεις το 3G Watchdog όπου αφενώς θα παρακολουθείς την κατανάλωση των ΜΒ αφετέρου έχει widget που με ένα πάτημα ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τα δεδομένα. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5yZ3J1ZXQuYW5kcm9pZC5nM3dhdGNoZG9nIl0. Αν δεν το θες έτσι διάλεξε όποιο σου αρέσει από εδώ: https://play.google.com/store/search?q=3g+widget&c=apps Tα εγκαθιστάς και μετά δημιουργείς συντόμευση στην επιφάνεια. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Υπαρχει καποιο fix ωστε στην αναφορα οτι το SMS σταλθηκε, να αναφερει και τον αποδεκτη, του στυλ "το μνμ που στειλατε στην επαφη χχχχχχχχχ, με αριθμο ζζζζζζζζζ, παραδοθηκε" οπως επισης και οταν χανω κληση να μην αναφερει μονο τον αριθμο, αλλα και το ονομα της επαφης; Μηπως αυτα ειναι "θεματακια" της δικια μου συσκευης, που ειναι ΑΤ&Τ? Κανεις; Στο play store δεν καταφερα να εντοπισω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Στο δικό μου όταν χάνω κλήση πάντως βλέπω κανονικά τα στοιχεία του αριθμού αν τον έχω καταχωρημένο στις επαφές μου. Ίσως φταίει το ότι έχεις της AT&T. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergotelis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Υπαρχει καποιο fix ωστε στην αναφορα οτι το SMS σταλθηκε, να αναφερει και τον αποδεκτη, του στυλ "το μνμ που στειλατε στην επαφη χχχχχχχχχ, με αριθμο ζζζζζζζζζ, παραδοθηκε" οπως επισης και οταν χανω κληση να μην αναφερει μονο τον αριθμο, αλλα και το ονομα της επαφης; Μηπως αυτα ειναι "θεματακια" της δικια μου συσκευης, που ειναι ΑΤ&Τ? Αυτή την έκδοση έχω και εγώ, αλλά με 2 custom roms που έχω αλλάξει δεν είχα τέτοια προβλήματα. Εσύ έχεις την αρχική έκδοση λογισμικού; Αν μπορείς, βάλε μια Neutrino rom και καθάρισες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 εχω τη miui cm9 με έκδοση 4.04 και θέλω να περάσω τη cm7.2. μπορώ ή θα μπρικάρει. γενικά πότε μπρικάρει,αν απο ανώτερο baseband πάω σε κατώτερο; τωρα έχω baseband N_01.100.00R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Όποιος φίλος ξέρει, ας με διαφωτίσει για τις διαφορές των μοντέλων MB860, MB861, ME860. Έχω γκουγκλάρει αρκετά αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ποιο περιέχει ελληνικά; Επίσης αν με το καλό βγει η επίσημη ICS υπάρχει περίπτωση κάποιο να μην την πέρνει μέσω ΟΤΑ; Ελπίζω σύντομα -άτιμο χρήμα- :lol: να γίνει δικό μου αλλά δεν έχω σκοπό να το πειράξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1q Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Καλησπέρα...χτες έβαλα την cm9 μέχρι στιγμής όλα καλά...το Μονό που έχω προσέξει είναι ότι ζεσταίνεται πολύ η μπαταρία....έχει κάνεις άλλος τέτοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) εχω τη miui cm9 με έκδοση 4.04 και θέλω να περάσω τη cm7.2. μπορώ ή θα μπρικάρει. γενικά πότε μπρικάρει,αν απο ανώτερο baseband πάω σε κατώτερο; τωρα έχω baseband N_01.100.00R Δεν είμαι 100% βέβαιος (ποτέ κανείς δεν είναι σε τέτοια πράγματα), αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Έχω κάνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς (Blur->CM7, CM7->CM9, CM9->Blur και τούμπαλιν), χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να αντιμετωπίσεις εσύ. Εσύ έχεις την τελική ευθύνη αν θα προχωρήσεις :) Όποιος φίλος ξέρει, ας με διαφωτίσει για τις διαφορές των μοντέλων MB860, MB861, ME860. Έχω γκουγκλάρει αρκετά αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ποιο περιέχει ελληνικά; Επίσης αν με το καλό βγει η επίσημη ICS υπάρχει περίπτωση κάποιο να μην την πέρνει μέσω ΟΤΑ; Ελπίζω σύντομα -άτιμο χρήμα- :lol: να γίνει δικό μου αλλά δεν έχω σκοπό να το πειράξω. Ο "σίγουρος" κωδικός είναι ο MB860. Για σιγουριά, ξέχνα τους υπόλοιπους. Το MB861 είναι για την Κορέα. Το άλλο ούτε καν ξέρω. Μπορεί να μην είναι καν GSM (δηλαδή να είναι CDMA). Καλησπέρα...χτες έβαλα την cm9 μέχρι στιγμής όλα καλά...το Μονό που έχω προσέξει είναι ότι ζεσταίνεται πολύ η μπαταρία....έχει κάνεις άλλος τέτοιο πρόβλημα? Ποια ROM φλάσαρες; Μήπως ήταν καμμία με υπερχρονισμένο Kernel; Ο υπερχρονισμός δικαιολογεί την αυξημένη θερμοκρασία. Edited June 13, 2012 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 ρε παιδια βρηκα μια εφαρμογη που λεει οτι βαζει ubuntu ψαξτε στο μαρκετ ubuntu intaller το εχει δοκιμασει κανεισ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Προσπαθησα να κανω backup τις επαφες με το motocast αλλα δε μου δινει αυτη την επιλογη. Μου επιτρεπει μονο βιντεο, φωτο, ηχους και podcast. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Προσπαθησα να κανω backup τις επαφες με το motocast αλλα δε μου δινει αυτη την επιλογη. Μου επιτρεπει μονο βιντεο, φωτο, ηχους και podcast. Καμια ιδεα; Έχεις λογαριασμό gmail ;;; Αν έχεις τότε πας από εκεί στις επαφές σου, τις μαρκάρεις όλες και μετά τις κάνεις εξαγωγή στο πισί σου σε αρχείο csv... (ανοίγει με excel) ;) Έχει επιλογή για csv αρχείο ειδικά για outlook (και από εκεί μετά το φορτώνεις σε π.χ. ΝΟΚΙΑ), αρχείο για apple κλπ... :) Edited June 19, 2012 by dpolal Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 ρε παιδια εχει χασει κανεις εφαρμογες?εχουν εξαφανιστει οι μισες εφαρμογες μου,εχω μονο κατι ασπρομαυρα οικονιδια και οταν τα παταω λεει οτι δεν ειναι εγκατεστημενα,εχει συμβει σε κανεναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 ρε παιδια εχει χασει κανεις εφαρμογες?εχουν εξαφανιστει οι μισες εφαρμογες μου,εχω μονο κατι ασπρομαυρα οικονιδια και οταν τα παταω λεει οτι δεν ειναι εγκατεστημενα,εχει συμβει σε κανεναν? Κάνε reboot το κινητό και άστω μερικά λεπτά να ανοίξει... Το έχω πάθει 1-2 φορές και έτσι διορθώθηκε. Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή ακόμα καλύτερα αν κάποιος άλλος γνωρίζει γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο ας μας διαφωτίσει. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Κάνε reboot το κινητό και άστω μερικά λεπτά να ανοίξει... Το έχω πάθει 1-2 φορές και έτσι διορθώθηκε. Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή ακόμα καλύτερα αν κάποιος άλλος γνωρίζει γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο ας μας διαφωτίσει. οντως πετυχε αλλα ειθελε ωρα οχι λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Ίσως είναι κάποιο πρόβλημα με την κάρτα sd; Παλιότερα, ένας φίλος μου είχε ένα θέμα με συχνά unmount της κάρτας μνήμης και όταν γινόταν unmount έχανε τα εικονίδια εφαρμογών που είναι στην κάρτα μνήμης ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Τα εικονίδια δεν χάνονται, παραμένουν ως έχουν. Μόλις όμως επιλέξεις κάποιο πέρνεις μήνυμα ότι η αντίστοιχη εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Παιδια, εχω ενα θεματακι, το κινητο μου κλεινει μονο του :!: Δηλαδη παταω το κουμπακι να κλεισει η οθονη και οταν ατγοτερα το ξαναπατησω να ανοιξει, τοτε καταλαβαινω οτι το κινητο ειναι τελειως κλειστο . Βεβαια ειναι σπανιο φαινομενο και παντα (σχεδον) κλεινει 2 φορες, δλδ αφου το ξανανοιξω ξανακλεινει !....? Τα περιεργα αυτα κλεισιματα εχουν συμβει 5-6 (διπλες) φορες + μια και καλη σημερα Δεν ειναι κατι τρομερο αλλα ειναι μεγαλη μ... να περιμενεις πχ τηλεφωνημα και να εχει κλεισει το κινητο σ κ να το καταλαβεις αρκετη ωρα μετα. Εχω την εντυπωση οτι ισως ζεσταινεται αρκετα και δινει ρεπο στον ευατο του η κατι τετοιο. Εχει συμβει σε κανεναν αλλον ? Σκεφτηκα να το παω για σερβις αλλα 3 βδομαδες χωρις αυτο δεν αντεχω ρε σεις :cry: Εσεις τι λετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts