Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νόμος 3043/2002

Άρθρο 537

Ευθύνη για ελλείψεις

Ο πωλητής ευθύνεται ανεξάρτητα από υπαιτιότητά του αν το πράγμα, κατά το χρόνο που ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή, έχει πραγματικά ελαττώματα ή στερείται τις συνομολογημένες ιδιότητες, εκτός αν ο αγοραστής κατά τη σύναψη της σύμβασης γνώριζε ότι το πράγμα δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση ή η μη ανταπόκριση οφείλεται σε υλικά που χορήγησε ο αγοραστής. Το ελάττωμα ή η έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας που διαπιστώνεται μέσα σε έξι μήνες από την παράδοση του πράγματος τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατά την παράδοση, εκτός αν τούτο δεν συμβιβάζεται με τη φύση του πράγματος που πουλήθηκε ή με τη φύση του ελαττώματος ή της έλλειψης.

Άρθρο 540

Δικαιώματα του αγοραστή

Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ' επιλογήν του: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. 2. να μειώσει το τίμημα. 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή.

http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=5

Τυπωσε το και πηγαινε για τριψιμο :D

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αλλαξαν γνωμη και το σερβις μετατραπηκε σε αντικατασταση με καινουργιο

ερωτησις:

στο πρωτο άνοιγμα του κινητού σου ζητά να φτιάξεις λογαριασμό motoblur;

όταν έκανα hard reset ζήτησε,αλλά όχι όταν το πρωτοάνοιξα.

αλλαξαν γνωμη και το σερβις μετατραπηκε σε αντικατασταση με καινουργιο

ερωτησις:

στο πρωτο άνοιγμα του κινητού σου ζητά να φτιάξεις λογαριασμό motoblur;

όταν έκανα hard reset ζήτησε,αλλά όχι όταν το πρωτοάνοιξα.

Ναι σου ζηταει. Μαλλον σου εδωσαν ανοιγμένο ή συσκευή επίδειξης

Υ.Γ.1

Fair well my dear Atrix :cry:

You served me well...

Υ.Γ.2

Κανενας με Photon στην παρέα ή θα είμαι καλαμία στον καμπο; :lol:

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως παίρνετες screenshot στο κινητο??

παντως εγω που σκεφτομουν για atrix,για καποιο λογο ανεβηκε η τιμη του πολυ στο σκρουτζ και μαλλον θα παρω samsung galaxy s2....παντος σας ευχαριστω για τις απαντησεις που μου δωσατε...:)

Παιδιά γνωρίζετε αν θα πάρει CM9 ?

Και όσοι έχετε το cm7 έχετε αντιμετωπίσει κάποιο θέμα ?

Αυτή την στιγμή η τιμή του είναι κοντά στα 300 ευρώ και είναι αρκετά συμφέρουσα...

Χθές, επί μισή ώρα έψαχνε για καινούργιο firmware μέσω τού MSU! Tελικά βρήκε και το αναβάθμισε. Βλέπω πάλι 2.3.4! Εχει κάποιος Ελληνικό Atrix για να συγκρίνουμε τα υπόλοιπα στοιχεία του λογισμικου; Θέλω να διαπιστώσω αν όντως υπάρχει κάτι καινούργιο ή αν μου ξαναπέρασε αυτό που φορούσε ήδη! Πάντως δεν πειράχτηκε τίποτε από τα αρχεία και τις ρυθμίσεις μου.

Παραθέτω screenshot με τα χαρακτηριστικά της (υποτιθέμενης;;; ) αναβάθμισης.

Αυτή την έκδοση έχει και το δικό μου. Μου την είχανε βάλει από την Motorola.

Είναι η πιο πρόσφατη Ελληνική gingerbread.

Έχει πάρει την ανηφόρα ή έτσι νομίζω; κάθε εβδομάδα το βλέπω και ποιο ακριβό στο σκρουτζ.

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

κανενα λινκ για rooting σε linux desktop ,γιατι τουτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1255548

δε δουλευει.

mt@mt-desktop:~$ /home/mt/Desktop/run_to_root_your_droid3.sh

! Error

!

! You must extract the entire contents of the zip file and then run this script

! from the directory where the zip was extracted.

πως είναι δυνατόν να μη μπορείς να αποθηκεύσεις τα sms στη sim? παγκόσμια πρωτοτυπία!

δεν υπάρχει και αντίστοιχο pc suite τουλάχιστον να τα έσωζα στον υπολογιστή ( με τα στοιχεία του εκάστοτε αποστολέα, γιατί με forward σε mail σωζεται το μηνυμα αλλα χάνεις τον αποστολέα).

καμιά ιδέα?

Πρόσφατα απέκτησα ένα αμερικάνικο Atrix (AT&T).

Αυτή τη στιγμή του έχω περάσει την RedPill Hybrid v1.

Υπάρχει πρόταση για κάτι καλύτερο ή να κάτσω στα αυγά μου;

(...κάτι που πολύ χρειάζομαι μετά από 6 μήνες HD2 και 10 μέρες Galaxy S :lol: ).

Πρόσφατα απέκτησα ένα αμερικάνικο Atrix (AT&T).

Αυτή τη στιγμή του έχω περάσει την RedPill Hybrid v1.

Υπάρχει πρόταση για κάτι καλύτερο ή να κάτσω στα αυγά μου;

(...κάτι που πολύ χρειάζομαι μετά από 6 μήνες HD2 και 10 μέρες Galaxy S :lol: ).

Homebase με faux kernel για μενα. Ο πιο σταθερος συνδυασμός.

Homebase με faux kernel για μενα. Ο πιο σταθερος συνδυασμός.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δοκίμασα δύο εκδόσεις της ROM: την Blue Chronic και την Orange.

Στα benchmarks είναι ακόμη πιο γρήγορες και από την Cyanogen, αλλά αντιμετώπισα το εξής περίεργο και στις δύο εκδόσεις:

Δεν υπήρχε το υπο-μενού "Λογαριασμοί και συγχρονισμός" στο μενού "Ρυθμίσεις", ακόμη και μετά το φλασάρισμα του προσθέτου για το extended settings menu!

Έκανα κάτι λάθος;

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δοκίμασα δύο εκδόσεις της ROM: την Blue Chronic και την Orange.

Στα benchmarks είναι ακόμη πιο γρήγορες και από την Cyanogen, αλλά αντιμετώπισα το εξής περίεργο και στις δύο εκδόσεις:

Δεν υπήρχε το υπο-μενού "Λογαριασμοί και συγχρονισμός" στο μενού "Ρυθμίσεις", ακόμη και μετά το φλασάρισμα του προσθέτου για το extended settings menu!

Έκανα κάτι λάθος;

οι deblured roms εχουν συνήθως τέτοια προβλήματα. δοκιμασε μια full blured οπως την Version #2 Base 1.2: Stock OC 4.5.91 w/ Blur - Faux's Kernel v0.2.0 (1.0ghz Enhanced Stock)

Καλημέρα, είμαι κάτοχος ενός Xperia Arc και επειδή είμαι πολύ απογοητευμένος από την διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν έχω ανοιχτά τα data σκέφτομαι να αλλάξω κινητό.

Μπορεί να μου πει κάποιος τι αυτονομία έχει το Atrix με σχετικά σκληρή χρήση (1 με 1,5 ώρα ομιλία και 10 ώρες ανοιχτά τα δεδομένα) ? Βγάζει 20 ώρες ?

Επίσης έχουν παρουσιαστεί προβλήαμτα στην συσκευή ?

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Πηρα απο το Πλαισιο το Atrix, το εριξε στα 399!

Το παλιο κινητο ειναι το x10 mini pro, και θελω με το backup pro να παρω το image του για να το περασω στο atrix.

Θα δημιουργηθει καποιο θεμα επειδη το x10 το εχω rooted ή προχωραω αφοβα?

Μιας και δεν εχω αναλογο θεμα για το δικο μου (Photon 4G) το βαζω εδω - αλλωστε ειναι ξαδερφάκια :p

http://dl.dropbox.com/u/805813/Screenshot_2012-01-18-23-33-07.png

Αν εξαιρεσουμε καμερα και hw acceleration ολα τα αλλα δουλευουν ικανοποιητικότατα για alpha build

YEAH!!!

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

XDA-Developers Atrix forum αλλα δεν ξερω αν και τι δουλευει, μιας και το δικο μου ειναι αλλο μοντέλο και ο jockersax11 εχει το Photon σαν βαση (και εχει κανει θαυματα)

Υπολογιζω ομως οτι δεν θα αργησει η Atrix Dev Team να βγαλει κατι ;)

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1444637

γραφει

Default [iCS] CM9 Photon alpha13 build for Atrix - Test build 8 (15/01/2012)

Important notice: I will no longer be maintaining this build.

I will put my effort in jokersax11 roms since it will be an original Atrix build (so better than a port).

θα εννοει οτι θα υπαρξει official για το ατριχ;

Ναι πρόσφατα είχα πέσει σε απάντηση σε Forum της Μοτο ότι θα βγάλει Rom IC για το Atrix 4G προς τον Ιούνιο άρα φαντάζομαι ότι θα βγει και για το απλό

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1444637

γραφει

Default [iCS] CM9 Photon alpha13 build for Atrix - Test build 8 (15/01/2012)

Important notice: I will no longer be maintaining this build.

I will put my effort in jokersax11 roms since it will be an original Atrix build (so better than a port).

θα εννοει οτι θα υπαρξει official για το ατριχ;

Έχω δει και εγώ αυτό το post.

Έγω όμως νομίζω ότι εννοεί ότι θα δουλέψει και θα συνεισφέρει στη ROM του jokersax11, η οποία είναι εξ' αρχής "μαγειρεμένη" για το Atrix και όχι αρχικά για κάποια άλλη συσκευή (π.χ. Photon), από την οποία θα γίνει port για το Atrix.

Υ.Γ.: έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη ROM;

Την πέρασα για λίγο χθες βράδυ και τρέλανε τα κοντέρ!

Στο Quadrant "έγραψε" 4.000 παρά κάτι ψιλά, και στο AnTuTu γύρω στο 6.500!!! (δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβές score). Και μάλιστα, στο background το market έκανε αυτόματη επανεγκατάσταση των εφαρμογών μου! Δηλαδή, αν ήταν idle, τι θα "έγραφε";!;!;!

Βέβαια, μου "ρούφηξε" ο,τι είχε απομένει από την μπαταρία σε χρόνο dt και μπορούσα... να τηγανίσω αυγό στο πίσω καπάκι :) Βλέπετε, υπερχρονίζει τον Tegra μέχρι το 1,45 Ghz!

Edited by cirith

• The title was changed to Motorola ATRIX