Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol::lol::lol: μαγκες θα κανω μια προσπαθεια ακομη.ισως φταιω εγω κανω κατι λαθος δεν ξερω!ενα παλιοacer ειναι μωρε δεν αξιζει!

Γιατί θες να κάνεις αναβάθμιση? Δεν νομίζω να δείς κάποια ορατή αλλαγή...Αφού περιμένουμε απο στιγμή σε στιγμή την 2.3 άραξε !Παρ όλα αυτά αν την κάνεις την αναβάθμιση και δείς κάποιο θετικό μετά πες το μας κι εμάς!(ειδικά σε σχέση με το gps) :)

LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για να λες εσυ αυτο θα ξερεις φιλε μου.γενικα ειδα μια ταση εδω μεσα οτι το root και περασμα αλλης ρομ δεν ειναι απαραιτητο σε σχεση με αλλα κινητα που ειχα και μου εκανε εντυπωση.το κινητο ειναι σουπερ δεν αντιλεγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.απλα οπως ολοι θελουμε να τα σκαλιζουμε!θα περιμενω και δεν θα σας ζαλιζω και θα σωσω και το λαπτοπ μου:lol: βεβαια δεν ειναι κακο να το κανω root και ας μην περασω ρομ! Edited by tolisfar

για να λες εσυ αυτο θα ξερεις φιλε μου.γενικα ειδα μια ταση εδω μεσα οτι το root και περασμα αλλης ρομ δεν ειναι απαραιτητο σε σχεση με αλλα κινητα που ειχα και μου εκανε εντυπωση.το κινητο ειναι σουπερ δεν αντιλεγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.απλα οπως ολοι θελουμε να τα σκαλιζουμε!θα περιμενω και δεν θα σας ζαλιζω και θα σωσω και το λαπτοπ μου:lol: βεβαια δεν ειναι κακο να το κανω root και ας μην περασω ρομ!

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες....:ninja: κι εγω ακριβώς έτσι είμαι.Είμαι έτοιμος να του κάνω τα πάντα απλά επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος + οτι είμαι ψείρας με το νέο μου "μωράκι" φοβάμαι να το πειράξω .Άσε μην χαθεί και η εγγύηση γιατί το Arena (KM900 ) ευτυχώς είχε εγγύηση και πάνω που θα τελείωνε μου το άλλαξαν λόγω του οτι χάλασε 3η φορά με την ίδια βλάβη!

LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D

Κι όμως! Αν πάς στο μενού "Εφαρμογές" και πατήσεις συνεχόμενα πάνω σε κάποια εφαρμογη μπορείς να αντικαταστήσεις ΚΑΙ αυτές τις λειτουργίες!Δοκιμασμένο :ninja:

Σωστός .Ευχαριστώ

αυτη που δεν γινεται με τιποτα root:lol: (v10g)

εννοούσα ποια έκδοση του market έχεις μετά την ενημέρωση. Παρεμπιπτόντως η 10g γίνεται root γιατί αυτή έχω και 'γω και την έχω κάνει root.

frastgr

εννοούσα ποια έκδοση του market έχεις μετά την ενημέρωση. Παρεμπιπτόντως η 10g γίνεται root γιατί αυτή έχω και 'γω και την έχω κάνει root.

αν δεν εκανα λαθος την 3.1.5.μπορεις να μου πεις ακριβως πως το εκανες και με ποια αρχειακια.αν και εμενα το προβλημα μου ειναι με το cmd και μετα!αν μπορουσες παντως εστω και σε πμ.που βαζω το superoneclick κτλ.ευχαριστω!

αν δεν εκανα λαθος την 3.1.5.μπορεις να μου πεις ακριβως πως το εκανες και με ποια αρχειακια.αν και εμενα το προβλημα μου ειναι με το cmd και μετα!αν μπορουσες παντως εστω και σε πμ.που βαζω το superoneclick κτλ.ευχαριστω!

έχω γράψει λίγα μηνύματα παραπάνω, κατέβασε το UPK 3.0 και super one click 2.1.1 από το XDA. Μέσα από το φάκελο του UPK 3.0 που θα κατεβάσεις τρέξε το SRP αφού έχεις συνδέσει το κινητό με ενεργοποιημένη τη διόρθωση σφαλμάτων usb, στο step 4 ή 6 θα κολλήσει το πρόγραμμα και χωρίς να το κλείσεις θα τρέξεις το super one click και θα πατήσεις το κουμπί shell root. Αυτό ήταν το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση και είσαι οκ.

Καλή επιτυχία!!!!!

frastgr

εγω το ρουταρα πατοντας το root κ οχι το shellroot.

βεβαια υπαρχει ενα θεματακι κ με τα windows....στα 64 ΒΙΤ δεν μου δουλεψε στα 32ΒΙΤ ολα καλα.

παντως ειναι λιγο μανικι η υποθεση root σε αυτο το κινητο.

δοκιμαστε με τις οδηγιες στο xda κ αν δεν δουλεψει πατηστε στο superoneclick v1.9.5 την εντολη "root" σκετο...

Edited by agligoros

επιτελους με τις οδηγιες και το πμ του φιλου frastgr τα καταφερα και ειμαι root.εμφανιστηκε το εικονιδιο superuser με το πρασινο ρομποτακι στις εφαρμογες μου!ευχαριστω πολυ!

επιτελους με τις οδηγιες και το πμ του φιλου frastgr τα καταφερα και ειμαι root.εμφανιστηκε το εικονιδιο superuser με το πρασινο ρομποτακι στις εφαρμογες μου!ευχαριστω πολυ!

:clap::clap::clap::clap::clap::clap:

φιλε σορρυ αλλα εμενα μου την χαλας που το κρατας ζωντανο. περιμενω να μαθω νεα για την gingerbread και οποτε βλεπω ειδοποιηση χαιρομαι.

ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

xaxaxaxaxaxaxaxaxa :P

ολα τα καλα νεα με εμενα ερχονται!πριν ειχα lg optimus 7 για λιγες μερες και ηρθαν τα mango!αρα?:happy:

ρε δεν ειπαμε να μην γραφεις, παλι νομιζα οτι βγηκε η ginger!!!!

απο το στομα σου και στου θεου τ' αυτι φιλε μου!!!! (μην παρεξηγησεις ετσι, πλακιτσα κανουμε :)

καλησπερα..θα θελα την βοηθεια σας επειγοντως..πηγα να κανα root to κινητο οπως ο φιλος παραπανω και τωρα μου εβγαλε σφαλμα ασφαλειας και δεν μου αναγνωριζει την καρτα sim..τι κανουμε τωρα???

καλησπερα..θα θελα την βοηθεια σας επειγοντως..πηγα να κανα root to κινητο οπως ο φιλος παραπανω και τωρα μου εβγαλε σφαλμα ασφαλειας και δεν μου αναγνωριζει την καρτα sim..τι κανουμε τωρα???
Unmount και Format στην sdcard απο τις ρυθμίσεις και αν δεν πιάσει data factory reset.

αν θα μπορουσες να εξηγησεις πως γινονται αυτα γιατι δεν το κατεχω καθολου θα σου μουν ευγνομων...

Καλησπέρα παιδιά μετά απο πολύ ψάξιμο και υπολογίζοντας τα οικονομικά κατέλιξα στο black. Την δευτέρα θα το έχω! Καμία συμβουλή έχετε να μου δώσετε για το τηλέφωνο; ( πρώτη φορά android , προηγούμενο smartphone iphone 3gs ). Ευχαριστώ!!!
Samsung Galaxy S10e

λιωσε το, θα σε βγαλει ασπροπροσωπο :)

αν θα μπορουσες να εξηγησεις πως γινονται αυτα γιατι δεν το κατεχω καθολου θα σου μουν ευγνομων...

http://www.fanofandroid.com/2011/04/how-to-master-reset-lg-optimus-t-black.html

αρκετα ευκολο ειναι, μην ανησυχεις.. :)