gas21 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 :lol::lol::lol: μαγκες θα κανω μια προσπαθεια ακομη.ισως φταιω εγω κανω κατι λαθος δεν ξερω!ενα παλιοacer ειναι μωρε δεν αξιζει! Γιατί θες να κάνεις αναβάθμιση? Δεν νομίζω να δείς κάποια ορατή αλλαγή...Αφού περιμένουμε απο στιγμή σε στιγμή την 2.3 άραξε !Παρ όλα αυτά αν την κάνεις την αναβάθμιση και δείς κάποιο θετικό μετά πες το μας κι εμάς!(ειδικά σε σχέση με το gps) :) Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 (edited) για να λες εσυ αυτο θα ξερεις φιλε μου.γενικα ειδα μια ταση εδω μεσα οτι το root και περασμα αλλης ρομ δεν ειναι απαραιτητο σε σχεση με αλλα κινητα που ειχα και μου εκανε εντυπωση.το κινητο ειναι σουπερ δεν αντιλεγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.απλα οπως ολοι θελουμε να τα σκαλιζουμε!θα περιμενω και δεν θα σας ζαλιζω και θα σωσω και το λαπτοπ μου:lol: βεβαια δεν ειναι κακο να το κανω root και ας μην περασω ρομ! Edited October 6, 2011 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 για να λες εσυ αυτο θα ξερεις φιλε μου.γενικα ειδα μια ταση εδω μεσα οτι το root και περασμα αλλης ρομ δεν ειναι απαραιτητο σε σχεση με αλλα κινητα που ειχα και μου εκανε εντυπωση.το κινητο ειναι σουπερ δεν αντιλεγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.απλα οπως ολοι θελουμε να τα σκαλιζουμε!θα περιμενω και δεν θα σας ζαλιζω και θα σωσω και το λαπτοπ μου:lol: βεβαια δεν ειναι κακο να το κανω root και ας μην περασω ρομ! Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες....:ninja: κι εγω ακριβώς έτσι είμαι.Είμαι έτοιμος να του κάνω τα πάντα απλά επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος + οτι είμαι ψείρας με το νέο μου "μωράκι" φοβάμαι να το πειράξω .Άσε μην χαθεί και η εγγύηση γιατί το Arena (KM900 ) ευτυχώς είχε εγγύηση και πάνω που θα τελείωνε μου το άλλαξαν λόγω του οτι χάλασε 3η φορά με την ίδια βλάβη! Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Κι όμως! Αν πάς στο μενού "Εφαρμογές" και πατήσεις συνεχόμενα πάνω σε κάποια εφαρμογη μπορείς να αντικαταστήσεις ΚΑΙ αυτές τις λειτουργίες!Δοκιμασμένο :ninja: Σωστός .Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 σημερα μου αναβαθμιστηκε το market!εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 σημερα μου αναβαθμιστηκε το market!εσας? Κι εμας , κι εμας :) Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 λετε να ειναι προαγγελος?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 σημερα μου αναβαθμιστηκε το market!εσας? ποια έκδοση έχεις τώρα; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 ποια έκδοση έχεις τώρα; αυτη που δεν γινεται με τιποτα root:lol: (v10g) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 αυτη που δεν γινεται με τιποτα root:lol: (v10g) εννοούσα ποια έκδοση του market έχεις μετά την ενημέρωση. Παρεμπιπτόντως η 10g γίνεται root γιατί αυτή έχω και 'γω και την έχω κάνει root. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 εννοούσα ποια έκδοση του market έχεις μετά την ενημέρωση. Παρεμπιπτόντως η 10g γίνεται root γιατί αυτή έχω και 'γω και την έχω κάνει root. αν δεν εκανα λαθος την 3.1.5.μπορεις να μου πεις ακριβως πως το εκανες και με ποια αρχειακια.αν και εμενα το προβλημα μου ειναι με το cmd και μετα!αν μπορουσες παντως εστω και σε πμ.που βαζω το superoneclick κτλ.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 αν δεν εκανα λαθος την 3.1.5.μπορεις να μου πεις ακριβως πως το εκανες και με ποια αρχειακια.αν και εμενα το προβλημα μου ειναι με το cmd και μετα!αν μπορουσες παντως εστω και σε πμ.που βαζω το superoneclick κτλ.ευχαριστω! έχω γράψει λίγα μηνύματα παραπάνω, κατέβασε το UPK 3.0 και super one click 2.1.1 από το XDA. Μέσα από το φάκελο του UPK 3.0 που θα κατεβάσεις τρέξε το SRP αφού έχεις συνδέσει το κινητό με ενεργοποιημένη τη διόρθωση σφαλμάτων usb, στο step 4 ή 6 θα κολλήσει το πρόγραμμα και χωρίς να το κλείσεις θα τρέξεις το super one click και θα πατήσεις το κουμπί shell root. Αυτό ήταν το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση και είσαι οκ. Καλή επιτυχία!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 (edited) εγω το ρουταρα πατοντας το root κ οχι το shellroot. βεβαια υπαρχει ενα θεματακι κ με τα windows....στα 64 ΒΙΤ δεν μου δουλεψε στα 32ΒΙΤ ολα καλα. παντως ειναι λιγο μανικι η υποθεση root σε αυτο το κινητο. δοκιμαστε με τις οδηγιες στο xda κ αν δεν δουλεψει πατηστε στο superoneclick v1.9.5 την εντολη "root" σκετο... Edited October 7, 2011 by agligoros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 επιτελους με τις οδηγιες και το πμ του φιλου frastgr τα καταφερα και ειμαι root.εμφανιστηκε το εικονιδιο superuser με το πρασινο ρομποτακι στις εφαρμογες μου!ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 επιτελους με τις οδηγιες και το πμ του φιλου frastgr τα καταφερα και ειμαι root.εμφανιστηκε το εικονιδιο superuser με το πρασινο ρομποτακι στις εφαρμογες μου!ευχαριστω πολυ! :clap::clap::clap::clap::clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 σας εσκασα ξερω!!!!!απο την αλλη κραταω το φορουμ ζωντανο.του δωσα πνοη:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 φιλε σορρυ αλλα εμενα μου την χαλας που το κρατας ζωντανο. περιμενω να μαθω νεα για την gingerbread και οποτε βλεπω ειδοποιηση χαιρομαι. ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ xaxaxaxaxaxaxaxaxa :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 ολα τα καλα νεα με εμενα ερχονται!πριν ειχα lg optimus 7 για λιγες μερες και ηρθαν τα mango!αρα?:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 ρε δεν ειπαμε να μην γραφεις, παλι νομιζα οτι βγηκε η ginger!!!! απο το στομα σου και στου θεου τ' αυτι φιλε μου!!!! (μην παρεξηγησεις ετσι, πλακιτσα κανουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 καλησπερα..θα θελα την βοηθεια σας επειγοντως..πηγα να κανα root to κινητο οπως ο φιλος παραπανω και τωρα μου εβγαλε σφαλμα ασφαλειας και δεν μου αναγνωριζει την καρτα sim..τι κανουμε τωρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 καλησπερα..θα θελα την βοηθεια σας επειγοντως..πηγα να κανα root to κινητο οπως ο φιλος παραπανω και τωρα μου εβγαλε σφαλμα ασφαλειας και δεν μου αναγνωριζει την καρτα sim..τι κανουμε τωρα???Unmount και Format στην sdcard απο τις ρυθμίσεις και αν δεν πιάσει data factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_k Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Πως κάνουμε data factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 αν θα μπορουσες να εξηγησεις πως γινονται αυτα γιατι δεν το κατεχω καθολου θα σου μουν ευγνομων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdevil Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλησπέρα παιδιά μετά απο πολύ ψάξιμο και υπολογίζοντας τα οικονομικά κατέλιξα στο black. Την δευτέρα θα το έχω! Καμία συμβουλή έχετε να μου δώσετε για το τηλέφωνο; ( πρώτη φορά android , προηγούμενο smartphone iphone 3gs ). Ευχαριστώ!!! Παράθεση Samsung Galaxy S10e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 λιωσε το, θα σε βγαλει ασπροπροσωπο :) αν θα μπορουσες να εξηγησεις πως γινονται αυτα γιατι δεν το κατεχω καθολου θα σου μουν ευγνομων... http://www.fanofandroid.com/2011/04/how-to-master-reset-lg-optimus-t-black.html αρκετα ευκολο ειναι, μην ανησυχεις.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts