Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει κλειδωμα αρχικης οθονης με κωδικο ή σχεδιασμο μοτιβου

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ήδη μαζεύω λεφτά να το αγοράσω από ιντερνετομάγαζο. Το ebw, που το εμπιστεύομαι απόλυτα, το είχε 260 ευρώ περίπου αλλά μάλλον εξαντλήθηκε γιατί δεν το γράφει πλέον στο skroutz και στο σαιτ γράφει αναμονή νέας παραλαβής. Ελπίζω να γίνει σύντομα ξανά διαθέσιμο στην ίδια ή και χαμηλότερη τιμή!

Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ειδα παλι σημερα στο σατουρν, το μονο που με χαλασε ειναι στη gallery οταν κανεις zoom στις φωτο πιξελιαζει πολυ, ενω για παραδειγμα στο samsung και με zoom ολα ειναι crystal clear.

Παιδια πηρα απο εδω το lg P970 και πηγα να κανω αναβαθμιση με το LGMobile update για να βαλω την εκδοση V10g και μου βγαζει οτι η εκδοση που εχει το κινητο ειναι η V10c ,παταω να κανει αναβαθμιση αλλα λεει οτι εχει την πιο προσφατη εκδοση (εννοει την V10c).

Δεν γινεται να βαλω με καποιο τροπο την V10g την ελληνικη δηλαδη??

Ευχαριστω!

ποιο καλο παιδι θα μου στειλει με πμ το superoneclick 1.7 να rootαρω γιατι το antivirus δεν με αφηνει να το κατεβασω.εχω την v10g

ποιο καλο παιδι θα μου στειλει με πμ το superoneclick 1.7 να rootαρω γιατι το antivirus δεν με αφηνει να το κατεβασω.εχω την v10g

Aπο εδώ δεν μπορείς να το κατεβάσεις?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

Aπο εδώ δεν μπορείς να το κατεβάσεις?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

την v2.1.1 με αφηνει την v1.7 οχι!γινεται και με αυτη δουλεια?θα προσπαθησω,ευχαριστω παντως

ρε παίδια τα εικονιδια κάτω κατώ galery, εφαρμογες, gmail και dialer τροποποιουντε; πχ αν θες να βγαλεις το gmail και να βαλεις τα sms γινετε;

αρχιζω να συνηθιζω στην ιδεα οτι θα ειναι το πρωτο μου κινητο που δεν θα ειναι root!το ενα (superclick 1.7)δεν το κατεβαζει λογω eset,το αλλα που το κατεβαζει δεν μου το κανει!θα ζησουμε με αυτο!

Παιδια πηρα απο εδω το lg P970 και πηγα να κανω αναβαθμιση με το LGMobile update για να βαλω την εκδοση V10g και μου βγαζει οτι η εκδοση που εχει το κινητο ειναι η V10c ,παταω να κανει αναβαθμιση αλλα λεει οτι εχει την πιο προσφατη εκδοση (εννοει την V10c).

Δεν γινεται να βαλω με καποιο τροπο την V10g την ελληνικη δηλαδη??

Ευχαριστω!

Please ρε παιδια βοηθηστε να το αφησω ετσι ή μηπως γινεται να βαλω την V10g?? :wacko:

Please ρε παιδια βοηθηστε να το αφησω ετσι ή μηπως γινεται να βαλω την V10g?? :wacko:

Αστο να βάλεις κατευθείαν την 2.3 και επίσημα.Δεν θα αργήσει λογικά....:)

LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D

Αστο να βάλεις κατευθείαν την 2.3 και επίσημα.Δεν θα αργήσει λογικά....:)

Α οκ,δηλαδη οταν βαλω την 2.3 θα μπει η ελληνικη εκδοση?

αρχιζω να συνηθιζω στην ιδεα οτι θα ειναι το πρωτο μου κινητο που δεν θα ειναι root!το ενα (superclick 1.7)δεν το κατεβαζει λογω eset,το αλλα που το κατεβαζει δεν μου το κανει!θα ζησουμε με αυτο!

Κλείσε το eset και κατέβασε το

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Κλείσε το eset και κατέβασε το

το κατεβασα απο αλλον υπολογιστη τελικα.ο φακελος adb ομως δεν ειναι φακελος για να μπορω να βαλω τα 2 αρχεια μεσα.αλλα τρεχει terminal!ξερω ειναι κουφο αλλα.....θα προσπαθησω παλι αυριο.αντε να δουμε!που θα παει.ευχαριστω!

το κατεβασα απο αλλον υπολογιστη τελικα.ο φακελος adb ομως δεν ειναι φακελος για να μπορω να βαλω τα 2 αρχεια μεσα.αλλα τρεχει terminal!ξερω ειναι κουφο αλλα.....θα προσπαθησω παλι αυριο.αντε να δουμε!που θα παει.ευχαριστω!

κατεβασε το superoneclick 1.9.5 και θα εσαι ενταξει.

Edited by kostas1976

ρε παίδια τα εικονιδια κάτω κατώ galery, εφαρμογες, gmail και dialer τροποποιουντε; πχ αν θες να βγαλεις το gmail και να βαλεις τα sms γινετε;

Τα τέσσερα εικονίδια ( τηλ. επαφές , μυνήματα και εφαρμογές ) νομίζω δεν μπορείς να τα πειράξεις όλα τα υπόλοιπα ναί. Πατάς παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο σου εμφανίζετε ο κάδος ανακύκλωσης και το πετάς μέσα . Με τον ιδιο τρόπο από τις εφαρμογές πατάς στην εφαρμογή που θες και την τοποθετείς σε οποια επιφάνεια θες.

κατεβασε το superoneclick 1.9.5 και θα εσαι ενταξει.

ευχαριστω φιλε μου.το 1.9.5 κανει την δουλεια καλυτερα απο τις αλλες εκδοσεις αλλα.....μολις περναω τα πρωτα στοιχεια στο cmd μου γραφει adb δεν αναγνωριζεται ως εσωτερικη η εξωτερικη εντολη,εκτελεσιμο προγραμμα η αρχειο δεσμης ενεργειων!τι ειναι παλι τουτο?τι κανω λαθος?

Σήμερα δοκίμασα την Νοva rom.Με εντυπωσίασε η ταχύτητα το απαλό scrooling η προσεγμένη κατασκευή της όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει.Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι η έλλειψη απεγκατάστασης εφαρμογών απο το το ακρο αριστερό πλήκτρο.Βέβαια να αναφέρω ότι όταν πήγα να επιστρέψω στο backup της προηγούμενης baseband rom 10A το κινητό έπαθε brick.Έβγαλε logo ERROR LG SECURITY TEAM και τέλος.Μετά απο ωρα και εφαρμόζοντας τις οδηγίες απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14570674&postcount=21 σε λάπτοπ με windows 7 το επανέφερα στην αρχική κατάσταση του.

Πάντως η NOVA είναι καλή............................

Τα τέσσερα εικονίδια ( τηλ. επαφές , μυνήματα και εφαρμογές ) νομίζω δεν μπορείς να τα πειράξεις όλα τα υπόλοιπα ναί. Πατάς παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο σου εμφανίζετε ο κάδος ανακύκλωσης και το πετάς μέσα . Με τον ιδιο τρόπο από τις εφαρμογές πατάς στην εφαρμογή που θες και την τοποθετείς σε οποια επιφάνεια θες.

Να σου πω την αληθεια αν εχει τηλεφωνο, επαφες, μυνηματα και εφαρμογες δεν εχω προβλημα. Ρωτησα γιατι στο σατουρν που επαιζα τα 4 εικονιδια ηταν τηλεφωνο gallery gmail και εφαρμογες. Η gallery οπως και το gmail μου φανηκαν εντελως ασχετα για να υπαρχουν στο συγκεκριμενο μερος του κινητου.

Κι όμως! Αν πάς στο μενού "Εφαρμογές" και πατήσεις συνεχόμενα πάνω σε κάποια εφαρμογη μπορείς να αντικαταστήσεις ΚΑΙ αυτές τις λειτουργίες!Δοκιμασμένο :ninja:

Edited by gas21
LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D

παραδινομαι!!!!3 μερες τζιφος.και δεν ειναι και ενεργο το φορουμ να με βοηθησει καποιος.θα ειναι το πρωτο μου κινητο unroot!η το λαπτοπ η το κινητο θα φυγει απο τον τριτο οροφο.....

παραδινομαι!!!!3 μερες τζιφος.και δεν ειναι και ενεργο το φορουμ να με βοηθησει καποιος.θα ειναι το πρωτο μου κινητο unroot!η το λαπτοπ η το κινητο θα φυγει απο τον τριτο οροφο.....

Λοιπόν φίλε μου κατέβασε το UPK 3.0 και super one click 2.1.1 από XDA ακολούθησε τις οδηγίες εκεί και μέσα σε 1-2 λεπτά έχεις τελειώσει.

frastgr

δες εδώ τι έκανα εγώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3740284#post3740284

Αααα, κι άμα πετάξεις τίποτα από το παράθυρο, στείλε μήνυμα να πάω να το πιάσω!!!

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Λοιπόν φίλε μου κατέβασε το UPK 3.0 και super one click 2.1.1 από XDA ακολούθησε τις οδηγίες εκεί και μέσα σε 1-2 λεπτά έχεις τελειώσει.

διαβασε εδω μηπως και σε βοηθησει. Εγώ έκανα ακριβως ότι γραφει το post:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16178337&postcount=34

Edited by kostas1976

:lol::lol::lol: μαγκες θα κανω μια προσπαθεια ακομη.ισως φταιω εγω κανω κατι λαθος δεν ξερω!ενα παλιοacer ειναι μωρε δεν αξιζει!