ARIS15 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 mipos yparxei kanena program gia na spas apps?an nai poio einai?i an den yparxei pos tis spas? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPectacularrrrrr Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 mipos yparxei kanena program gia na spas apps?an nai poio einai?i an den yparxei pos tis spas? Ligo diskolo na yparxei programma na spas applications... Oute kan gia programmata toy ypologisti den yparxei kati tetoio... Kathe app einai diaforetiko, giayto kai yparxoun organomenes omades c r a c k i n g.... Pantos para polles efarmoges spasmenes tha breis sto irc...(check out to sxetiko thread)! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Ligo diskolo na yparxei programma na spas applications... Oute kan gia programmata toy ypologisti den yparxei kati tetoio... Kathe app einai diaforetiko, giayto kai yparxoun organomenes omades c r a c k i n g.... Pantos para polles efarmoges spasmenes tha breis sto irc...(check out to sxetiko thread)! Οτι υπαρχει προγραμμα υπαρχει (π.χ. IDA Pro ή SoftICE) αλλα θελει παρα πολυ καλες γνωσεις προγραμματισμου. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARIS15 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 MIPOS KSEREI KANENAS TI EINAI TO BLZ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 MIPOS KSEREI KANENAS TI EINAI TO BLZ? TO INSTALL THE BLZ GAMES U NEED THE BLZ INSTALLER INSTALLED ON UR PHONE AND THE DESIRED .BLZ TRANSFERED TO THE ROOT OF YOUR E DRIVE SO IT READS LIKE E:\SONIC.BLZ . SIMPLY OPEN THE INSTALLER AND IT WILL FIND , UNPACK AND REMOVE THE ORIGINAL .BLZ FILE . [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Eχουμε πει οτι πρεπει να εχεις κανει register & login :rolleyes: Πηρες και την αναλογη απαντηση :rolleyes: http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?p=384295#384295 http://www.iphone-forum.org/download.php?id=75773 Απορώ πως τα βρίσκεις όλα. :) Τσακάλι είσαι. Έχω κάνει register.Και search πάτησα αλλά δεν μου έβγαλε κάτι για download. Μάλλον πρέπει να μάθω πολλά ακόμα. :) Ευχαριστώ πάντως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Απορώ πως τα βρίσκεις όλα. :) Τσακάλι είσαι. Έχω κάνει register.Και search πάτησα αλλά δεν μου έβγαλε κάτι για download. Μάλλον πρέπει να μάθω πολλά ακόμα. :) Ευχαριστώ πάντως. ειναι ο ατιμος:D δε βγαζει ακριβως τα files που'ναι για κατεβασμα. βγαζει μονο τα ποστ ή το θεμα αναλογα τις ρυθμισεις του search και πατας πανω στον τιτλο του καθε αποτελεσματος οπου εχει καποιο λινκ και θα σου βγαλει το αρχειο. i hope you understood;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 MIPOS KSEREI KANENAS TI EINAI TO BLZ? εν ολιγης n-gage games http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 ειναι ο ατιμος:D δε βγαζει ακριβως τα files που'ναι για κατεβασμα. βγαζει μονο τα ποστ ή το θεμα αναλογα τις ρυθμισεις του search και πατας πανω στον τιτλο του καθε αποτελεσματος οπου εχει καποιο λινκ και θα σου βγαλει το αρχειο. i hope you understood;) Ευχαριστώ φίλε μου. Γενικά δεν είχα πρόβλημα σε άλλα αρχεία που κατέβαζα παλιότερα.Μόνο σ'αυτό.Posts έβρισκα αλλά δεν έβρισκα πως θα το κατεβάσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Εχει κανείς password από smartguard pro? Το κατεβασα από το my-symbian αλλα το trial είναι μόνο για το outbox και εγώ θέλω το πλήρες πακετάκι. Please help Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 εχω την σπασμενη βερσιον στειλε εμειλ να στο στειλω How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου επιτρεπει μεσα στους φακελους που εχεις στο μενου να μπορεις να ανηξεις κ αλους φακελους? εκτος απο το smart launser. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου επιτρεπει μεσα στους φακελους που εχεις στο μενου να μπορεις να ανηξεις κ αλους φακελους? εκτος απο το smart launser. οχι φιλε μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Στον FExplorer τοturn screenshot on τι ακριβώς κάνει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Στον FExplorer τοturn screenshot on τι ακριβώς κάνει? Σου επιτρέπει να φωτογραφίσεις την οθόνη του κινητού σου. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 το turn screenshot όταν το ενεργοποιείς,σου βγάζει να πατήσεις κάτι κουμπιά,εάν θυμάμαι καλά abc(το μολυβάκι) και 0..όταν το πατάς αυτό βγάζει φωτογραφία την επιφάνεια στην οποια είσαι..πχ αν δεις στο topic με τα themes,που έχει φωτογραφίες πως είναι οι φάκελοι,το wall paper,τα κουμπιά,το ρολοι κτλ,αυτό ακριβώς κάνει κι αυτό,μπορείς να βγάλεις ότι θες..ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 χρησιμοποιει κανενας το προγραμμα nokia sensor, για απευθειας ανταλλαγες μηνυματων μεσω ΒΤ? τι γνωμη εχετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Ξέρει κανείς πρόγραμμα που να κρύβει φώτος και φακέλους ώστε να μην τις βλέπουν άλλοι; και να παίζει στο Ν70; και σπ@σμένο; ελπίζω να μην ζητάω πολλά! ευχαριστώ προκαταβολικά Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 χρησιμοποιει κανενας το προγραμμα nokia sensor, για απευθειας ανταλλαγες μηνυματων μεσω ΒΤ? τι γνωμη εχετε? Για μένα και τους φίλους μου που το χρησιμοποιούμε συνέχεια είναιο αψογο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dstamat Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να έχουμε στο κινητό μας τον τηλεφωνικό κατάλογο της Ελλάδος??? Υπάρχει για PC, αλλα για το κινητο υπαρχει κάτι τέτοιο?? Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφοριση κατι τέτοιο ? :cry: trela_nera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Ξέρει κανείς πρόγραμμα που να κρύβει φώτος και φακέλους ώστε να μην τις βλέπουν άλλοι; και να παίζει στο Ν70; και σπ@σμένο; ελπίζω να μην ζητάω πολλά! ευχαριστώ προκαταβολικά Για ρίξε μια ματιά στην σελίδα 195. Κάτι υπάρχει ;) Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να έχουμε στο κινητό μας τον τηλεφωνικό κατάλογο της Ελλάδος??? Υπάρχει για PC, αλλα για το κινητο υπαρχει κάτι τέτοιο?? Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφοριση κατι τέτοιο ? :cry: Οχι ,δεν υπαρχει ,και δεν νομιζω να κυκλοφορησει κατι :( [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μας δείχνει ποιός γιορτάζει κάθε μέρα? Σαν το today για τα PC.. Ευχαριστώ! [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Υπαρχει το Εορτολογιο 3.1 Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 άλλαξα το πρόγραμμά μου για να μιλάω δωρεάν χωριστά σε χρόνο με οικογένεια και χωριστά με υπόλοιπους 2 ώρες πχ με όλους και 1 με οικογένεια. το χρονόμετρο όμως κρατάει συνολικά τους κληθέντες. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κρατάει σε log πχ σε 5-6 αριθμούς της οικογενείας που θέλω εγώ το χρόνο που έχω μιλήσει μαζί τους για να μπορώ να υπολογίσω πόσο μου μένει δωρεάν? cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts