Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε έχω προλάβει εδώ και 1,5 μήνα!!! και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το δικό μου το έδωσα στην γυναίκα. Θα το ευχαριστήθεις το N4 όσο κανένα άλλο!!!

Ημουν αναμεσα στο νεξους 4 16γιγα κ το optimus g e973 με 32 γιγα,αλλα για τοσα λεφτα παραπανω δεν αξιζει το 4g κ τα 16γιγα παραπανω.δοξα τον θεο,με τα google drive,dropobox,box εχω πανω απο 80γιγα

Οταν θα βγει το Android 5.0, λετε η Lg να το αναβαθμισει το Ν4?:X

Το καλο του νεξους ειναι οτι δν σε νοιαζει η lg,η google το αναβαθμιζει

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

αμα πας στο system/app το βρίσκεις εκει μεσα ή οχι;

Πώς ονομάζετε το αρχείο?

Με μια πρώτη ματιά δεν το βρίσκω...

Edited by Mpoumpis106

Καλησπέρα παιδιά,

έχω θέμα το κινητό. Αυτήν την στιγμή τρέχει CyanogenMod 10.1, και κάθε τρεις και λίγο το κινητό κλείνει μόνο του και αν δεν βγάλω και ξαναβάλω την μπαταρία δεν ανοίγει...

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει ποιά ROM είναι πιο σταθερή από όλες και επίσης τον τρόπο να την περάσω (λίγο αναλυτικά) γιατί με τα bootloader, layouts κτλ δεν τα πάω καλά και τα έχω μπερδέψει τελείως!!!

Αλλιώς η μόνη λύση μου, είναι να γυρίσω σε στοκ.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά,

έχω θέμα το κινητό. Αυτήν την στιγμή τρέχει CyanogenMod 10.1, και κάθε τρεις και λίγο το κινητό κλείνει μόνο του και αν δεν βγάλω και ξαναβάλω την μπαταρία δεν ανοίγει...

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει ποιά ROM είναι πιο σταθερή από όλες και επίσης τον τρόπο να την περάσω (λίγο αναλυτικά) γιατί με τα bootloader, layouts κτλ δεν τα πάω καλά και τα έχω μπερδέψει τελείως!!!

Αλλιώς η μόνη λύση μου, είναι να γυρίσω σε στοκ.

Ευχαριστώ!

Αρκετά σταθερή είναι η djangomanouche..Τώρα για αναλυτικές οδηγίες δεν είμαι κατάλληλος να σου δώσω...

Λεφτερη κατέβασε το tool του spyko και θα βρεις όλα αυτά που σου χρειαζονται..Πηγαινε σε new bootloader..Μετα όλα είναι εύκολα μεσω του cwm..

Καποιες σταθερές και γρηγορες Ρομ για νεο bootloader είναι..

DjangoManouche

Pac man 19.3.0

Paranoidandroid built 8

Εγώ θα σου πρετεινα την τελευταία..

Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα βρεις αναλυτικά πως να τα κανεις όλα αυτά..

Ναι βρε παιδια

Για ραδιοφωνο τι χρησιμοποιειται σε CM ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Παιδια εχω να ασχοληθω με το κινητο απο τα χριστουγεννα οταν και περασα την επισιμη ICS

Τωρα εχει αρχισει να κολλαει πολυ και δεν το αντεχω για αυτο και προσπαθησα να κανω Root αλλα δεν γινεται με τον παλιο τροπο...μήπως εχει αλλαξει ο τροπος για 4.0;

Και επισης βγηκε καλη Cyanogen ειτε 4.0 ειτε 4.1 γιατι θα ηθελα και αυτα τα κολπα με την ram (συμπιεση και καρτα μνημης)

Το βρηκα εκει που λες φιλε μου,το εκανα και εγκατασταση αλλα μου εχει μονο το widget του καιρου της yahoo...

Το βρηκα εκει που λες φιλε μου,το εκανα και εγκατασταση αλλα μου εχει μονο το widget του καιρου της yahoo...

και εμενα της yahoo εναι..

και εμενα της yahoo εναι..

Ωρε φίλε νόμιζα ότι θα έχει το stock απο την 2.3 για αυτό ψαχνόμουνα!!!

Να είσαι καλά!!:)

Υ.Γ το stock από την 2.3 μπορούμε να το βρούμε κάπου?

Σε μενα καποιος/κατι να βοηθησει;

Συγγνωμη αλλα λογο πανελληνιων δεν μπορω να ασχοληθω και πολυ να ψαξω σε προηγουμενες σελιδες κλπ...

Είχα πει οτι δεν θα ξανασχοληθω με το κιν μεχρι να τελειωσω αλλα πλεον με καθυστερει τα παντα ακομη και στο "απλο" τηλεφώνημα

Αν κανω επανεκινηση με την ic lg,το κινητο δε θυμαται την μερα κ την ωρα καποιες φορες... Τι παιζει?
iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

Σε μενα καποιος/κατι να βοηθησει;

Συγγνωμη αλλα λογο πανελληνιων δεν μπορω να ασχοληθω και πολυ να ψαξω σε προηγουμενες σελιδες κλπ...

Είχα πει οτι δεν θα ξανασχοληθω με το κιν μεχρι να τελειωσω αλλα πλεον με καθυστερει τα παντα ακομη και στο "απλο" τηλεφώνημα

Root κάνεις κανονικά με το tool, μπες στο XDA να το δεις στο αντίστοιχο thread

Ομοίως μπορείς να κάνεις ένα backup (πλην system apps), wipe τα πάντα, πέρασμα της CM και μετά restore σιγά-σιγά για να δεις τι σου προκαλεί το πρόβλημα :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Root κάνεις κανονικά με το tool, μπες στο XDA να το δεις στο αντίστοιχο thread

Ομοίως μπορείς να κάνεις ένα backup (πλην system apps), wipe τα πάντα, πέρασμα της CM και μετά restore σιγά-σιγά για να δεις τι σου προκαλεί το πρόβλημα :cool:

Ευχαριστώ!

Cyanogenmod 4.0 η 4.1 εχει βγει χωρις κολλήματα;

Παίδες, υπάρχει δυνατότητα να τραβάει το κινητό φωτογραφίες πιο γρήγορα? Μπορεί με κάποια εφαρμογή από το μαρκετ να βελτιωθεί, σε σχέση με την default εφαρμογή κάμερας? Γιατί αν προσπαθήσεις να τραβήξεις φώτο από κανένα πιτσιρίκι, τα οποία δεν κάθονται πάνω από 2 δεύτερα ακίνητα, βγαίνουν όλες οι φώτο θολές!!

ρωτησα στο xda τι ειναι το fast dormancy και μου εξηγησαν και ειπαν οτι ειναι αναλογα με την χωρα αν υποστηριζεται ή όχι...ξερετε στην Ελλαδα αν υποστηρίζεται;

ρωτησα στο xda τι ειναι το fast dormancy και μου εξηγησαν και ειπαν οτι ειναι αναλογα με την χωρα αν υποστηριζεται ή όχι...ξερετε στην Ελλαδα αν υποστηρίζεται;

Cosmote δεν υποστηρίζει

Wind & Vodafone υποστηρίζουν

(Τουλάχιστον έτσι μου είχαν πεί πριν από 1 χρόνο)

http://natcoms.wordpress.com/fast-dormancy-umts-state-switching-on-the-air-interface/

Edited by Mpoumpis106

Μόλις εγκατέστησα Paranoidandroid built 8, αλλά έχω ένα θέμα, από την αρχή μου λέει "Unfortunately, Android keyborad (AOSP) has stopped.

Καμιά ιδέα για αυτό ???

Επίσης ο File Manager διαβάζει μόνο την εσωτερική κάρτα SD, και όχι την εξωτερική.

Το πληκτρολόγιο το έφτιαξα, παραμένει το θέμα με την εξωτερική SD, όπως επίσης και δεν μπορώ να ανοίξω το wifi ...

Edited by Lefteriskou

Μόλις εγκατέστησα Paranoidandroid built 8, αλλά έχω ένα θέμα, από την αρχή μου λέει "Unfortunately, Android keyborad (AOSP) has stopped.

Καμιά ιδέα για αυτό ???

Επίσης ο File Manager διαβάζει μόνο την εσωτερική κάρτα SD, και όχι την εξωτερική.

Το πληκτρολόγιο το έφτιαξα, παραμένει το θέμα με την εξωτερική SD, όπως επίσης και δεν μπορώ να ανοίξω το wifi ...

για το wifi βάλε τον τελευταίο Kowalski Kernel. Η εξωτερική SD είναι στο storage/sdcard1 , με τον ES File Explorer εγώ μπαίνω κανονικά.

Ευχαριστώ πολύ, το wifi έτοιμο, θα κοιτάξω και τον es τώρα να δω αν θα βλέπω κανονικά την sd!

Reflash για το πληκτρολόγιο με τα σωστά gapps και xplore app για file explorer που θες για γην εξωτερική κάρτα ... ;)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)