andrewk Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Έχει ένα θεματακι με τις κλησεις.Μερικές φορές δεν δουλεύει το μικρόφωνο..Μονό με reboot στρώνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ρε παιδια αυτο το battery drain ποσο εντονο ειναι; Εννοω χωρις wifi. Γιατι αμα το κινητο θελει 10 ωρες να φορτισει και σε 3 ωρες αδειαζει, αστα βραστα. Αντε πειτε, μονο αυτο με κραταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Με την φόρτιση όλα οκ, υπάρχει η λύση μερικά ποστ πιο πάνω . Το πρόβλημα με την μπαταρία υπάρχει ακόμα με μιση ώρα 3g έχει πέσει 15% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Στον έλεγχο ισχύος δεν έχει κουμπι για 3g (on-off) ... Κάποιος τρόπος για γρηγορη επιλογή και οχι μέσα από τις ρυθμίσεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Την εβαλα και εγω. Πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες. Ετσι επρεπε να ειναι το κινητο εδω και καιρο. Αλλα το Power drain παιδια ειναι απιστευτο! Σεταρω το κινητο, εχωντας συνδεσει το usb στο λαπτοπ και με το wifi ανοιχτο η μπαταρια πεφτει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterispekas Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Παιδιά με τα mail έχει κανείς άλλος πρόβλημα? Το κινητό κάνει συγχρονισμό εδώ και ένα τέταρτο και mail δεν βλέπω να εμφανίζονται..Το ρολόι έφτιαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Εμενα πάντως το gmail συγχρονίζει και δουλεύει μια χαρά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 βελτίωση στην ποιότητα ήχου στις κλήσεις είδατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δε ξέρω γιατί αλλά δε μου ακούγεται τόσο ετοιμη ακόμα...δεν έχει ραδιόφωνο,η μπαταρία αδειάζει γρήγορα,κάτι με το μικρόφωνο διάβασα πιο πριν... Ξέρετε πόσο καιρό περίπου μπορεί να πάρει ακόμα για να φτιάξουν αυτά τα προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δε ξέρω γιατί αλλά δε μου ακούγεται τόσο ετοιμη ακόμα...δεν έχει ραδιόφωνο,η μπαταρία αδειάζει γρήγορα,κάτι με το μικρόφωνο διάβασα πιο πριν... Ξέρετε πόσο καιρό περίπου μπορεί να πάρει ακόμα για να φτιάξουν αυτά τα προβλήματα; Ειναι Nightly, το οποιο σημαινει φυσικα οτι δεν ειναι ετοιμη ακομα... Κατα τα αλλα οι βασικες λειτουργειες δουλευουν, και τα διαφορα μικρο-προβληματα φτιαχνονται μερα με τη μερα ( σε λιγα λεπτα βγαινει νεο nighlty) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 http://jenkins.cyanogenmod.com/view/All/job/android/11465/artifact/archive/cm-10-20121031-NIGHTLY-p990.zip New Build, φρεσκοτατο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Είναι ιδέα μου ή ο browser φορτώνει πιο αργά από ότι με την προηγούμενη rom που είχα (Django Manouche 1.6.1); Γενικά ενώ μου φαίνεται πολύ ομαλή και σταθερή στη λειτουργία η CM10, έχω την εντύπωση πως σε ότι αφορά data (download/upload) είναι πιο αργή από πριν. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Να πω κι εγω εντυπωσεις,εκτος απο τα γνωστα,δοκιμαστε διαφορες basebands οσοι εχετε προβλημα ηχου στις κλησεις. Κατα τ'αλλα,οπως κ με το leak που ειχα βαλει,πολυ smooth κ fast responding το κινητο,επιτελους!Κριμα για τα παιδια που το πουλησαν προσφατα,καθοτι η αξια του ανεβαινει κ παλι με το που βγει ειτε η επισημη,ειτε η stable του RC. Να πω κι ενα μπραβο σε ολους τους devs(temasek,owain,mrhyde,tonyp,spica,harsh,stefan κτλ),οι οποιοι συμφωνησαν να μην βγαλει κανενας τους kang μεχρι το τελος του μηνα,κ να αφησουν τον Ricardo να απολαυσει την επιτυχια του αποκλειστικα κ να χαρει τις beers του! Σοφη αποφαση,αν σκεφτει κανεις τι εγινε με τον rc κ το optimus black... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Και φρεσκα GApps full http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797292 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Εβαλε κανένας την σημερινή έκδοση;;Έχει πουθενά changelog??και το πρωί είχα θέμα με το μικρόφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Εβαλε κανένας την σημερινή έκδοση;;Έχει πουθενά changelog??και το πρωί είχα θέμα με το μικρόφωνο.. Την εβαλα πριν λιγο, ολα δουλευουν μια χαρα, παρ'ολο που το GetRIL δειχνει Uknown RIL, με baseband LGP990AT-00-V20r-xx-M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotsou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Την εβαλα πριν λιγο, ολα δουλευουν μια χαρα, παρ'ολο που το GetRIL δειχνει Uknown RIL, με baseband LGP990AT-00-V20r-xx-M το ράδιο το φλας στην photo;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 το ράδιο το φλας στην photo;; Οι CM δεν εχουν εφαρμογη για ραδιο ( αν θυμαμαι καλα), απλα κατεβαζεις μια απο το Play Store ή απο το XDA. Εβαλα την ICS Camera (απο Play Store), και δουλευουν ολα τα χαρακτηριστικα της καμερας ( γιατι καποια μλκια εκανα με τα GApps και καποια εκδοση που περασα, μου εδινε επιλογη μεχρι 5MP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ο ricardo εχει στηριχθει στο su660 για να βγαλει την cm10,οποτε βαλτε baseband την 1119 με v30a που ειναι του 660,δεν θα εχετε προβλημα με ηχο,σημα,μονο με τα stats της μπαταριας,οποτε ξανατρεξτε τα permisions. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Οι CM δεν εχουν εφαρμογη για ραδιο ( αν θυμαμαι καλα), απλα κατεβαζεις μια απο το Play Store ή απο το XDA. Offline radio εννοεις; Και δουλευει κανονικα, σαν την στοκ εφαρμογη; Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Offline radio εννοεις; Και δουλευει κανονικα, σαν την στοκ εφαρμογη; Yeap http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296&highlight=fm+radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Πέρασα και εγώ την σημερινή. Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με το wifi. Δηλαδή εκεί που με την CM7.2 είχε ισχύ σήματος 2-3 γραμμές τώρα με την CM10 παλεύει να συνδεθεί και το πολύ να πιάσει 1 γραμμή (μετά από λίγο πάλι αποσυνδέεται). Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Πέρασα και εγώ την σημερινή. Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με το wifi. Δηλαδή εκεί που με την CM7.2 είχε ισχύ σήματος 2-3 γραμμές τώρα με την CM10 παλεύει να συνδεθεί και το πολύ να πιάσει 1 γραμμή (μετά από λίγο πάλι αποσυνδέεται). Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Στο Advanced του WiFi κανε disable το "Avoid poor connections" Συντομα λογικα θα φτιαξουν και το WiFi να εχει καλυτερο σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ξέρετε άμα υπάρχει custom rom που να είναι ics,jellybean και να έχει ραδιόφωνο,κάμερα κλπ,δηλαδή να είναι πλήρης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Στο Advanced του WiFi κανε disable το "Avoid poor connections" Συντομα λογικα θα φτιαξουν και το WiFi να εχει καλυτερο σημα. Μιλάω για το ίδιο wifi και για την ίδια θέση! Δηλαδή βλέπω ότι με την νέα CM μειώθηκε η απόδοση του wifi του κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts