Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

εχω τικαρει στα μυνηματα να γραφει μεχρι 160 χαρακτηρες και μετα να πηγαινει σε 2ο μυνημα αλλα αυτο μετα τους 69 παει σε 2ο.εχω την gueste 3.8r.καμια ιδεα?

Δεν ξέρω εάν η προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων της gueste υποστηρίζει σωστά τους 160, πάντως πολύς κόσμος προτιμά να εγκαθιστά go sms ή handcent για να παρακάμπτει αυτό το προβληματάκι.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια σκεφτομαι να περασω την πιο προσφατη του temasek. Θα πρεπει να περασω και τα gapps? Επισης μπορω να παραμεινω με τον μαμισιο kernel ή αναγκαστηκα πρεπει να τον αλλαξω?

Ευχαριστω :)

Παιδια σκεφτομαι να περασω την πιο προσφατη του temasek. Θα πρεπει να περασω και τα gapps? Επισης μπορω να παραμεινω με τον μαμισιο kernel ή αναγκαστηκα πρεπει να τον αλλαξω?

Ευχαριστω :)

Αν δεν τα περάσεις, δεν θα τα έχεις, ο temasek δεν τα έχει στη ROM. Για Kernel βάζεις όποιο θέλεις, δεν υπάρχει περιορισμός, ..απλώς μερικοί δουλεύουν καλύτερα από άλλους.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Στην stock ROM πως μπορουμε να σταματησουμε τα push notification για μια συγκεκριμενη εφαρμογη (αν η ιδια δεν εχει καποια επιλογη στις ρυθμισεις της; )

Ξερω πχ οτι για το email account γινεται απο το Ρυθμισεις -> Λογαριασμοι και Συγχρονισμος και αποεπιλογη.

Δεν μιλαω για γενικοτερη παυση των Push (δηλαδη με αποεπιλογη του Αυτοματου συγχρονισμου) αλλα για μεμονωμενες εφαρμογες.

Συγκεκριμενα αναφερομαι σε Whatsapp / viber.

Ευχαριστω

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Μπορεί παρακαλώ κάποιος που έχει αναβαθμιστεί επίσημα, να μου γράψει ποιά είναι η τελευταία έκδοση ρομ και baseband για να τα περάσω (έχω custom) και να πάω στο service;

Κάτι συμβαίνει με τη συσκευή μου και έχω πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας (μου βγάζει μισή ημέρα με μια φόρτιση), ενώ επάνω αριστερά η συσκευή είναι πάντα ζεστή...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Μπορεί παρακαλώ κάποιος που έχει αναβαθμιστεί επίσημα, να μου γράψει ποιά είναι η τελευταία έκδοση ρομ και baseband για να τα περάσω (έχω custom) και να πάω στο service;

Κάτι συμβαίνει με τη συσκευή μου και έχω πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας (μου βγάζει μισή ημέρα με μια φόρτιση), ενώ επάνω αριστερά η συσκευή είναι πάντα ζεστή...

Ποια custom εχεις?Εχεις ταιριαξει bb/ril?Πολυ βασικο για την μεγαλη καταναλωση.Εχεις custom kernel?Μηπως εχεις κανει oc?Κατεβασε το gsam battery και παρακολουθα τι σου τρωει μπαταρια.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Έχω βάλει τώρα την καινούργια Gueste, είχα πριν την Django 1.6, πέρασα και την Fr19 Modaco και με όλες τα ίδια. Έχω ελέγξει και με το Getril και είμαι οκ. BB έχω την 218 που προτείνει ο Gueste. Κερνελ Symbiosis 1.3.1 (περάστηκε με την Gueste). Δεν έχω καταφέρει τίποτα...

Η μόνη τελευταία μου ελπίδα είναι με τη stock, αλλά δεν βλέπω να καταφέρνω κάτι...

Πάντως παιδιά λυπάμαι που το λέω, αλλά λόγω και κάποιων άλλων γεγονότων, αποφάσισα να αποχωριστώ το 2Χ. Δεν μπορεί να περιμένω 1 χρόνο σχεδόν τώρα, και να μαθαίνουμε ότι από τον Μάρτιο υπήρχε -έστω beta- έτοιμη ICS για το 2X....και για τον οποιονδήποτε λόγο να μην την έχουμε πάρει ακόμα, ενώ ΟΛΑ τα φθηνότερα κινητά της LG έχουν ήδη ICS εδώ και μήνες...

Ως εκ τούτου εντός των ημερών θα μπει για πώληση, μόλις παραλάβω το Samsung Galaxy Nexus που πήρα με την προσφορά του Πλαισίου :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Μια χαρα συσκευη οπως λενε ολοι οι φιλοι αλλα αμα κατσει ευκαιρια για κατι αλλο δεν το σκεφτεσαι δευτερη φορα και την αρπαζεις.Ετσι εκανα και εγω και πηγα σε SG2...

Θελω καποια στιγμη να το ξαναπαρω το 2Χ να το δωσω στη γυναικα μου που της αρεσε,Οταν κατσουν λεφτα φυσικα....Κριμα παντως.Ηδη για το λογο της υποστηριξης και το optimus G απατο θα παει , ηδη τρωει κραξιμο για το αν κυκλοφορισει με ics (σωστως το τρωει)

πως κανω αντιγρφη ενα αρχειο συστηματος??μου βγαζει αυτο το λαθος java.io.filenotfoundexception..

Αφου εχεις κανει root, με Root Explorer.

Μπορεί παρακαλώ κάποιος που έχει αναβαθμιστεί επίσημα, να μου γράψει ποιά είναι η τελευταία ελληνική έκδοση ρομ και baseband για να τα περάσω (έχω custom) και να πάω στο service;

...

Κάποιος; :)

Κάποιος; :)

Φιλε μου εμενα ειναι αυτη που λεει στην υπογραφη μου ... αλλα το δικο μου ειναι ολλανδικο ...

Νομιζω για ελληνικο ειναι η S τελευταια

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Γιατί δεν δοκιμάζεις να της κάνεις ένα fomat σε FAT32 από το PC και να πετάξεις μέσα το zip με stock rom που θες να φλασάρεις από CWM?

Ουφ! Ευτυχως! Αυτο εκανα και ενταξει δουλεψε κανονικα! Το εχω βγαλει ηδη για πωληση! Ευχαριστω παιδια!

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να συνδεθεί σε στοκ ρομ usb ποντίκι; Με κάποια εφαρμογή πχ.; Η πρέπει να περάσω CM7;

Το χρησιμοποιώ σαν media player και θα βόλευε! (και ήθελα να το αφήσω λιγο καιρό στοκ αφού δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά σαν τηλέφωνο.)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Γεια σας και πάλι . Έχω την τελευταία gueste και έχω ένα θέμα με την ανοιχτή ακρόαση. Ο συνομιλητής μου ακούει τη φωνή του. Έχετε διαπιστώσει κάτι παρόμοιο ; Υπάρχει κάποια λύση;

Ευχαριστώ…

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να συνδεθεί σε στοκ ρομ usb ποντίκι; Με κάποια εφαρμογή πχ.; Η πρέπει να περάσω CM7;

Το χρησιμοποιώ σαν media player και θα βόλευε! (και ήθελα να το αφήσω λιγο καιρό στοκ αφού δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά σαν τηλέφωνο.)

Με stock προς το παρον δεν γινεται. Αυτο που ζητας ειναι ειναι feature των 4.x.x και device specific. Οταν βγουν τα kernel sources για την 4.x.x θα μαθουμε αν ειναι εφικτο αυτο η οχι...

Κατι ψιλοασχετο....Πηρα απο ενα συναδελφο χτες ενα neo v και το αναβαθμισα σε 4.0.4 και μετα root.Και παρατηρησα οτι ειχε εκδοση playstore 3.9.16 , κοιταω και το γαλαξια και βλεπω 3.8.17.Δεν αργησα να βρω το apk και ενημερωσα το γαλαξια.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορεις να αφαιρεσεις τις εφαρμογες απο το ιστορικο κατεβασματος! (εκτος απο τις εγκατεστημενες) Το συνιστω.

μπηκα με root explorer αλλα δεν με αφηνει να κανω overwrite το apn που θελω να αλλαξω.

Αφου μπεις με root explorer πρεπει να πατισεις το R/W που εχει πανω απο τους φακελους, ωστε να εχεις δικαιωμα να γραψεις

(σε περιπτωση που δεν το εχεις προσεξει)

το εκανα και ολα οκ.κανενα προγραμμα για καταγραφη διαρκειας κλησεων αξιοπιστο υπαρχει?γιατι με στοκ ρομ ειχε το κινητο απο τη μαμα του.με την gueste ομως δεν εχει.

Χαμηλώνοντας την ένταση ακουστικού κατά τη διάρκεια της ενεργής κλήσης, χαμηλώνει αυτόματα κ η ένταση του ήχου κλήσης με αποτέλεσμα το κινητό να είναι αθόρυβο...Υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή που να τα διαχωρίζει;;

το εκανα και ολα οκ.κανενα προγραμμα για καταγραφη διαρκειας κλησεων αξιοπιστο υπαρχει?γιατι με στοκ ρομ ειχε το κινητο απο τη μαμα του.με την gueste ομως δεν εχει.

Υπάρχει το Call Meter 3g

Μετράει ομιλία, sms και data. Στο θέμα data το συνδίασα με το 3g watchdog και βγάζουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα, οπότε είναι αξιόπιστο.

Στην ομιλία έχει να θέσεις ελάχιστα δευτερόλεπτα χρέωσης και ρυθμό χρέωσης. Δηλαδή 60/1 (60 δευτερόλεπτα ελάχιστη και μετά χρέωση ανα δευτερόλεπτο), αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμα αν δουλεύει σωστά. Κατά πάσα πιθανότητα αν κρίνω από τα σχόλια είναι μια χαρά.

Έχει και widgets, είναι open source.

Edited by |)@|2kW|n9

Ρε παιδια για βοηθηστε καποιος ...

Εχω κατεβασσει το FIFA και δεν μπορω να το ανοιξω γιατι θελει να κατεβασει 1,5 gb για να παιξει ....

Μονο στην εξωτερικη υπαρχει τοσος χωρος ...

Πως θα το κανω να τα αποθηκευσει στην εξωτερικη ? (ή να παει ολο στην εξωτερικη ?)

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)