sakarkas1 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλημερα.Εγω τωρα εχω 2.3.4 V20m Baseband 1035.21_20110725 Εκδοση Kernel 2.6.32.9 Εβαλα το GetRil και μου βγαζει αυτο?? Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Καλημερα.Εγω τωρα εχω 2.3.4 V20m Baseband 1035.21_20110725 Εκδοση Kernel 2.6.32.9 Εβαλα το GetRil και μου βγαζει αυτο?? Καλημέρα, Περίεργο. Με ποιό τρόπο γύρισες στην V20M? Είναι rooted? Αν ναι έδωσες root permissions στο GETRIL όταν το άνοιξες? Edited January 7, 2012 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδιά Καλημέρα! Εγώ πάντως έχω την τελευταία kang με bb 824 κ επιτέλους εχω σταθερό 3g σημα κ γενικώς το κινητό δουλεύει τέλεια! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλημέρα, Περίεργο. Με ποιό τρόπο γύρισες στην V20M? Είναι rooted? Αν ναι έδωσες root permissions στο GETRIL όταν το άνοιξες? Με smartflash.Ναι ειμαι rooted και εδωσα root permissions.Κατι πηγε στραβα? Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Με smartflash.Ναι ειμαι rooted και εδωσα root permissions.Κατι πηγε στραβα? Αν δουλεύει το τηλέφωνο, προφανώς δεν πήγε τίποτα στραβά. Το GetRil είναι συμβουλευτικό εργαλείο. Εμένα περισσότερα προβλήματα μου έχει δημιουργήσει παρά λύσεις! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Με smartflash.Ναι ειμαι rooted και εδωσα root permissions.Κατι πηγε στραβα? Δεν νομίζω ειδικά αφού δουλεύει το τηλέφωνο. Εμένα το GETRIL όταν το πρωτοέβαλα με πήγε κατευθείαν να κατεβάσω και το Busybox. Ισως κάτι λείπει για να δουλέψει σωστά το GETRIL. Δοκίμασε να βάλεις το Busybox και καλού κακού κάνε και ένα restart. Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Αν δουλεύει το τηλέφωνο, προφανώς δεν πήγε τίποτα στραβά. Το GetRil είναι συμβουλευτικό εργαλείο. Εμένα περισσότερα προβλήματα μου έχει δημιουργήσει παρά λύσεις! Δεν νομίζω ειδικά αφού δουλεύει το τηλέφωνο. Εμένα το GETRIL όταν το πρωτοέβαλα με πήγε κατευθείαν να κατεβάσω και το Busybox. Ισως κάτι λείπει για να δουλέψει σωστά το GETRIL. Δοκίμασε να βάλεις το Busybox και καλού κακού κάνε και ένα restart. Το τηλεφωνο....ευτυχως δουλευει αψογα!!!Η αληθεια ειναι οτι το Busybox δεν το εβαλα. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Αυτη τη στιγμη εχω Custom Rom με EXT4, αν βαλω CM7 Kang του Temasek θα πρεπει να γυρισω σε EXT3 ή δουλευει και με το EXT4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Δεν νομίζω ειδικά αφού δουλεύει το τηλέφωνο. Εμένα το GETRIL όταν το πρωτοέβαλα με πήγε κατευθείαν να κατεβάσω και το Busybox. Ισως κάτι λείπει για να δουλέψει σωστά το GETRIL. Δοκίμασε να βάλεις το Busybox και καλού κακού κάνε και ένα restart. Και Busybox που εβαλα και restart που εκανα,τα ιδια με το GetRil οτι μου εβγαζε στην οθονη που εβαλα στο παραπανω post μου βγαζει και τωρα!! Αλλα μου φαινεται οτι σαν να διαβασα καπου στο GetRil οτι αν υπαρχει καποιο προβλημα με την συσκευη να επικοινωνησουμε με τον δημιουργο για να το διευθετησει...κατι τετοιο,δεν θυμαμαι γιατι το απεγκατεστησα. ========================================================================================================== Και ιδου τι εγραψε καποιος στους XDA: I installed BB on 20L and ril 20o were constantly missing calls. with ril 20l + bb 20l until everything is working well. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Και ιδου τι εγραψε καποιος στους XDA: I installed BB on 20L and ril 20o were constantly missing calls. with ril 20l + bb 20l until everything is working well. Γνωστό το πρόβλημα της V20o..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Πως μπορω να κατεβασω torrent απο prive site οπως mytog.net ;;δοκιμασα μερικα προγραμματα απο το android market αλλα δεν εβρισκε seeders μαλλον επειδη εινιθ prive..τη ρυθμιση πρεπει να κανω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Πως μπορω να κατεβασω torrent απο prive site οπως mytog.net ;;δοκιμασα μερικα προγραμματα απο το android market αλλα δεν εβρισκε seeders μαλλον επειδη εινιθ prive..τη ρυθμιση πρεπει να κανω;; τι ενοείς φίλε αν έχεις κάνει login κατεβάζεις τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 τι ενοείς φίλε αν έχεις κάνει login κατεβάζεις τα πάντα Εχω κανει login αλλα απο το προγραμμα για τα τορρεντ δεν μπορει να το κατεβασει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Δοκιμασε το adownloader Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Το δοκιμασα αλλα δεν βρηκα ακρη..Μαλλον μου φευγει καποια ρυθμιση που πρεπει να συνδεει τον browser με το προγραμμα...Καμια ιδεα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Το δοκιμασα αλλα δεν βρηκα ακρη..Μαλλον μου φευγει καποια ρυθμιση που πρεπει να συνδεει τον browser με το προγραμμα...Καμια ιδεα;; Το site που αναφερεις ειναι με registered οποτε δεν μπορω να το δοκιμασω για να σε βοηθησω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Το δοκιμασα αλλα δεν βρηκα ακρη..Μαλλον μου φευγει καποια ρυθμιση που πρεπει να συνδεει τον browser με το προγραμμα...Καμια ιδεα;; Αντέχεις να κατεβάζεις torrent από το κινητό; Για το συγκεκριμένο site δεν μπορούμε να σου πούμε αφού είναι prive. Δοκίμασες κανένα public? Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μεσω hidden menu υπαρχει δυνατότητα να ανεβασω την ενταση του ηχειου; του εξωτερικου ηχειου εννοω. οχι αυτου που βαζουμε το αυτι οταν μιλαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Πως μπορω να κατεβασω torrent απο prive site οπως mytog.net ;;δοκιμασα μερικα προγραμματα απο το android market αλλα δεν εβρισκε seeders μαλλον επειδη εινιθ prive..τη ρυθμιση πρεπει να κανω;; Δες στο συγκεκριμένο site ποιους client δέχεται. Αν δεν έχουν υποστήριξη για κάποιον android torrent client, δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να κατεβάσεις από το τηλεφωνάκι τίποτα. Όλοι οι private trackers έχουν λίστα με τους αποδεκτούς clients. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μεσω hidden menu υπαρχει δυνατότητα να ανεβασω την ενταση του ηχειου; του εξωτερικου ηχειου εννοω. οχι αυτου που βαζουμε το αυτι οταν μιλαμε δεν νομιζω φιλε μου κ αυτο ειναι το μονο σημειο που υστερει το τηλ. αν γνωριζει καποιος ας μας το πει!:) Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 δεν νομιζω φιλε μου κ αυτο ειναι το μονο σημειο που υστερει το τηλ. αν γνωριζει καποιος ας μας το πει!:) Μπορείς να ανεβασεις την ένταση με το voodoo sound (rooted) σε στοκ και με το dsp manager σε cyanogen Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 υπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιουμε την external sd για τις εφαρμογες ( οπως στην cm 7.1 ) για τις stock roms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 υπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιουμε την external sd για τις εφαρμογες ( οπως στην cm 7.1 ) για τις stock roms ? Ναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3928149#post3928149 Αν εισαι root. Κανα search δεν βλαπτει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Μπορείς να ανεβασεις την ένταση με το voodoo sound (rooted) σε στοκ και με το dsp manager σε cyanogen Το DSP Manager κανει και για stock rom 2.3.4????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Μπορείς να ανεβασεις την ένταση με το voodoo sound (rooted) σε στοκ και με το dsp manager σε cyanogen Καλημερα..Orlox,το "voodoo sound" υπαρχει στο Market?Αν ναι και ειναι αυτο που λες το κατεβασα αλλα δεν ανοιγει γιατι βρισκει προβλημα με τον Kernel.Υπαρχει αλλου για κατεβασμα και δεν ειναι αυτο στο Μarket? Ειμαι stock rooted με 2.3.4 v20m και Kernel 2.6.32.9 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts