Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Καλημερα.Εγω τωρα εχω 2.3.4 V20m Baseband 1035.21_20110725 Εκδοση Kernel 2.6.32.9

Εβαλα το GetRil και μου βγαζει αυτο??

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα.Εγω τωρα εχω 2.3.4 V20m Baseband 1035.21_20110725 Εκδοση Kernel 2.6.32.9

Εβαλα το GetRil και μου βγαζει αυτο??

Καλημέρα,

Περίεργο. Με ποιό τρόπο γύρισες στην V20M?

Είναι rooted? Αν ναι έδωσες root permissions στο GETRIL όταν το άνοιξες?

Edited by spyko
Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

Παιδιά Καλημέρα! Εγώ πάντως έχω την τελευταία kang με bb 824 κ επιτέλους εχω σταθερό 3g σημα κ γενικώς το κινητό δουλεύει τέλεια!
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλημέρα,

Περίεργο. Με ποιό τρόπο γύρισες στην V20M?

Είναι rooted? Αν ναι έδωσες root permissions στο GETRIL όταν το άνοιξες?

Με smartflash.Ναι ειμαι rooted και εδωσα root permissions.Κατι πηγε στραβα?

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Αν δουλεύει το τηλέφωνο, προφανώς δεν πήγε τίποτα στραβά.

Το GetRil είναι συμβουλευτικό εργαλείο. Εμένα περισσότερα προβλήματα μου έχει δημιουργήσει παρά λύσεις!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δεν νομίζω ειδικά αφού δουλεύει το τηλέφωνο. Εμένα το GETRIL όταν το πρωτοέβαλα με πήγε κατευθείαν να κατεβάσω και το Busybox. Ισως κάτι λείπει για να δουλέψει σωστά το GETRIL. Δοκίμασε να βάλεις το Busybox και καλού κακού κάνε και ένα restart.

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

Αν δουλεύει το τηλέφωνο, προφανώς δεν πήγε τίποτα στραβά.

Το GetRil είναι συμβουλευτικό εργαλείο. Εμένα περισσότερα προβλήματα μου έχει δημιουργήσει παρά λύσεις!

Δεν νομίζω ειδικά αφού δουλεύει το τηλέφωνο. Εμένα το GETRIL όταν το πρωτοέβαλα με πήγε κατευθείαν να κατεβάσω και το Busybox. Ισως κάτι λείπει για να δουλέψει σωστά το GETRIL. Δοκίμασε να βάλεις το Busybox και καλού κακού κάνε και ένα restart.

Το τηλεφωνο....ευτυχως δουλευει αψογα!!!Η αληθεια ειναι οτι το Busybox δεν το εβαλα.

Αυτη τη στιγμη εχω Custom Rom με EXT4, αν βαλω CM7 Kang του Temasek θα πρεπει να γυρισω σε EXT3 ή δουλευει και με το EXT4;

Και Busybox που εβαλα και restart που εκανα,τα ιδια με το GetRil οτι μου εβγαζε στην οθονη που εβαλα στο παραπανω post μου βγαζει και τωρα!!

Αλλα μου φαινεται οτι σαν να διαβασα καπου στο GetRil οτι αν υπαρχει καποιο προβλημα με την συσκευη να επικοινωνησουμε με τον δημιουργο για να το διευθετησει...κατι τετοιο,δεν θυμαμαι γιατι το απεγκατεστησα.

==========================================================================================================

Και ιδου τι εγραψε καποιος στους XDA:

I installed BB on 20L and ril 20o were constantly missing calls.

with ril 20l + bb 20l until everything is working well.

Και ιδου τι εγραψε καποιος στους XDA:

I installed BB on 20L and ril 20o were constantly missing calls.

with ril 20l + bb 20l until everything is working well.

Γνωστό το πρόβλημα της V20o..!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Πως μπορω να κατεβασω torrent απο prive site οπως mytog.net ;;δοκιμασα μερικα προγραμματα απο το android market αλλα δεν εβρισκε seeders μαλλον επειδη εινιθ prive..τη ρυθμιση πρεπει να κανω;;

Πως μπορω να κατεβασω torrent απο prive site οπως mytog.net ;;δοκιμασα μερικα προγραμματα απο το android market αλλα δεν εβρισκε seeders μαλλον επειδη εινιθ prive..τη ρυθμιση πρεπει να κανω;;

τι ενοείς φίλε αν έχεις κάνει login κατεβάζεις τα πάντα

τι ενοείς φίλε αν έχεις κάνει login κατεβάζεις τα πάντα

Εχω κανει login αλλα απο το προγραμμα για τα τορρεντ δεν μπορει να το κατεβασει..

Το δοκιμασα αλλα δεν βρηκα ακρη..Μαλλον μου φευγει καποια ρυθμιση που πρεπει να συνδεει τον browser με το προγραμμα...Καμια ιδεα;;

Το δοκιμασα αλλα δεν βρηκα ακρη..Μαλλον μου φευγει καποια ρυθμιση που πρεπει να συνδεει τον browser με το προγραμμα...Καμια ιδεα;;

Το site που αναφερεις ειναι με registered οποτε δεν μπορω να το δοκιμασω για να σε βοηθησω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντέχεις να κατεβάζεις torrent από το κινητό; Για το συγκεκριμένο site δεν μπορούμε να σου πούμε αφού είναι prive. Δοκίμασες κανένα public?

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Μεσω hidden menu υπαρχει δυνατότητα να ανεβασω την ενταση του ηχειου; του εξωτερικου ηχειου εννοω. οχι αυτου που βαζουμε το αυτι οταν μιλαμε

Δες στο συγκεκριμένο site ποιους client δέχεται. Αν δεν έχουν υποστήριξη για κάποιον android torrent client, δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να κατεβάσεις από το τηλεφωνάκι τίποτα. Όλοι οι private trackers έχουν λίστα με τους αποδεκτούς clients.

Μεσω hidden menu υπαρχει δυνατότητα να ανεβασω την ενταση του ηχειου; του εξωτερικου ηχειου εννοω. οχι αυτου που βαζουμε το αυτι οταν μιλαμε

δεν νομιζω φιλε μου κ αυτο ειναι το μονο σημειο που υστερει το τηλ.

αν γνωριζει καποιος ας μας το πει!:)

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

δεν νομιζω φιλε μου κ αυτο ειναι το μονο σημειο που υστερει το τηλ.

αν γνωριζει καποιος ας μας το πει!:)

Μπορείς να ανεβασεις την ένταση με το voodoo sound (rooted) σε στοκ και με το dsp manager σε cyanogen

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιουμε την external sd για τις εφαρμογες ( οπως στην cm 7.1 ) για τις stock roms ?

υπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιουμε την external sd για τις εφαρμογες ( οπως στην cm 7.1 ) για τις stock roms ?

Ναι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3928149#post3928149

Αν εισαι root.

Κανα search δεν βλαπτει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να ανεβασεις την ένταση με το voodoo sound (rooted) σε στοκ και με το dsp manager σε cyanogen

Καλημερα..Orlox,το "voodoo sound" υπαρχει στο Market?Αν ναι και ειναι αυτο που λες το κατεβασα αλλα δεν ανοιγει γιατι βρισκει προβλημα με τον Kernel.Υπαρχει αλλου για κατεβασμα και δεν ειναι αυτο στο Μarket?

Ειμαι stock rooted με 2.3.4 v20m και Kernel 2.6.32.9

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)