Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Μια ολοκληρωμένη σουίτα επαφών που κάνει αυτό που θες και πολλά αλλά όπως συγχρονισμό με Facebook είναι το contapps. Μεταφρασμένο στα ελληνικά από την αφεντιά μου :-P

Καλημερα.Να υποθεσω οτι την βρισκουμε στο market την εφαρμογη?

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά δεν κάνουμε αγώνα. Ο σκοπός είναι να έχουμε από τις συγκρίσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορο τηλέφωνο χωρίς να υστερεί σε άλλες τομείς όπως η μπαταρία και ταυτόχρονα να είναι και σταθερό.

Κάποιος μου χάλασε τον gangsta τίτλο μου :-P

Περάσανε τα χρόνια που έκανα..."κόντρες" :cry:

Αλλά έχω εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες του hardware του κινητού μας. Μα πόσο κρίμα είναι που η LG δεν μπορεί να δώσει μια καλή rom.

Πραγματικά δεν ξέρω τώρα πια τι να περιμένω από την ICS. Πόσο καλύτερο θα γίνει το τηλέφωνο (σε καθημερινή χρήση) αν υπάρχει και hardware acceleration από την GPU;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ναι είναι και free.

Ένα αστειάκι που θα καταλάβουν καλύτερα οι 9 gagers

Το κινητό μας δεν ήταν να πάρει ics μέχρι που το αγόρασε ο chuck Norris και είπε στην lg "bitch make me an ice cream sandwich"

Edited by orlox
[sIGPIC][/sIGPIC]

έχει κανείς άλλος πρόβλημα με airpush spam notifications με τις kang του temasek? λάμβανα 2-4 μηνύματα την ημέρα με διαφημίσεις στην notification bar. Το airpush detector δεν έβρισκε καμία εφαρμογή, οπότε σίγουρα ηταν κάποιο system app.

το δεύτερο και σημαντικότερο είναι οτι κάνει mount το /system σε rw !!! θα πρότεινα να μείνετε μακρυά απο αυτή την rom γιατί είναι ύποπτη και επικίνδυνη.

Τώρα γύρισα πάλι στην τελευταία nightly η οποία ούτως η άλλως παίζει μια χαρα.

Edited by sfortis

έχει κανείς άλλος πρόβλημα με airpush spam notifications με τις kang του temasek? λάμβανα 2-4 μηνύματα την ημέρα με διαφημίσεις στην notification bar. Το airpush detector δεν έβρισκε καμία εφαρμογή, οπότε σίγουρα ηταν κάποιο system app.

το δεύτερο και σημαντικότερο είναι οτι κάνει mount το /system σε rw !!! θα πρότεινα να μείνετε μακρυά απο αυτή την rom γιατί είναι ύποπτη και επικίνδυνη.

χμ, Μου είχαν έρθει δυο τρείς φορές τέτοιες διαφημίσεις αλλά αρκετά πριν και όχι με τις τελευταίες κανγκ.

Είχα υποθέσει ότι ήταν από τον go launcher (που είναι μόνο free) και αφού σταμάτησαν δεν έδωσα παραπάνω σημασία.

Αλέξανδρος,

Δηλαδή υποθέτεις ότι ένα αναγνωρισμένο Kang με χιλιάδες χρήστες είναι ύποπτο και επικίνδυνο διότι έχεις διαφημίσεις μόνο εσύ ενώ το να έχεις βάλει μόνος σου κάτι που να το προκαλεί αυτό είναι απίθανο; για κάνε ένα τσεκ με το addons detector

Edited by orlox
[sIGPIC][/sIGPIC]

Orlox,πολυ καλη και ευχρηστη εφαρμογη το contapps!!:happy:
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Δηλαδή υποθέτεις ότι ένα αναγνωρισμένο Kang με χιλιάδες χρήστες είναι ύποπτο και επικίνδυνο διότι έχεις διαφημίσεις μόνο εσύ ενώ το να έχεις βάλει μόνος σου κάτι που να το προκαλεί αυτό είναι απίθανο; για κάνε ένα τσεκ με το addons detector

σωστά, αυτό υποθέτω.

όταν μιλάμε για kang, δεν υπάρχει καμία εγγύηση και καμία ασφάλεια εκτός από αυτή που θεωρεί ο δημιουργός της. Το επικίνδυνη είναι λόγο του τρόπου που κάνει mount το filesystem (rw). Όπως καταλαβαίνεις, η rom γίνεται με αυτό τον τρόπο ξέμπαρκο αμπέλι και είναι πρώτη φορά που το βλέπω στη ζωή μου.

όσον αφορά τα airpush notifications, δεν είναι πρόγραμμα όχι... στις δοκιμές που έκανα δεν έβαλα/έβγαλα καμία rom. μάλιστα, χωρίς να τρέχει τίποτα έχω βρει ανοικτά connections στο "api.airpush.com".

χιλιάδες χρήστες δεν θα το έλεγα οτι έχει...τόσους έχει η CM7... λίγες εκατοντάδες είναι πιο ρεαλιστικό νούμερα για τα kangs του temasek!

Edited by sfortis

Εγω περασα την V20o απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919 χωρις να πειραξω η να διορθωσω τιποτα απολυτως.Εδω και 48 ωρες δουλευει απροβληματιστα,ειναι σταθερη και γρηγορη δεν κολλαει πουθενα δεν lagαρει,δεν εχω χασει τιποτα απο τις εφαρμογες μου στο Market η γενικα εφαρμογες απο το Market,δεν εχω προβλημα κανενα με το GPS η με το Wifi!!

Στην συνεχεια ειδωμεν..

Ειχα την 2.3.4 - V20m πρωτα.

Καλησπέρα και καλή χρονιά,

Φίλε sakarkas1, έβαλα κι εγώ την ίδια V20o ROM (με wipe everyting), από 2.3.4 - V20m, αλλά παρατήρησα ότι χάνει το GSM connection της κινητής όταν το τηλέφωνο μένει σε stand-by για πολλές ώρες όπως π.χ την νύχτα. Η σύνδεση μου είναι WIND. Έκανα τις παρακάτω δοκιμές αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο:

1. Την έβαλα και δεύτερη φορά χωρίς να ρίξω καμμία εφαρμογή από προηγούμενο backup.

2. Εγκατέστησα το GETRIL και άλλαξα το RIL στο V20L Italia που είχα και στην V20M.

3. Την έβαλα και τρίτη φορά (νύχτα) χωρίς καμμία extra εφαρμογή απλά για δοκιμή και το πρωί έκανα κλήση στο κίνητό από το σταθερό και πήρα "Ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο του απενεργοποιημένο ...".

Ο μόνος τρόπος να επαναφέρεις το connection είναι restart ή προσπάθεια 1-2 φορές να κάνεις κλήση από το κινητό.

Ξαναγύρισα στην V20M και το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά και πάλι.

Παρατήρησε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

σωστά, αυτό υποθέτω.

όταν μιλάμε για kang, δεν υπάρχει καμία εγγύηση και καμία ασφάλεια εκτός από αυτή που θεωρεί ο δημιουργός της. Το επικίνδυνη είναι λόγο του τρόπου που κάνει mount το filesystem (rw). Όπως καταλαβαίνεις, η rom γίνεται με αυτό τον τρόπο ξέμπαρκο αμπέλι και είναι πρώτη φορά που το βλέπω στη ζωή μου.

όσον αφορά τα airpush notifications, δεν είναι πρόγραμμα όχι... στις δοκιμές που έκανα δεν έβαλα/έβγαλα καμία rom. μάλιστα, χωρίς να τρέχει τίποτα έχω βρει ανοικτά connections στο "api.airpush.com".

χιλιάδες χρήστες δεν θα το έλεγα οτι έχει...τόσους έχει η CM7... λίγες εκατοντάδες είναι πιο ρεαλιστικό νούμερα για τα kangs του temasek!

Aripush Detector

Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

Αλέξανδρος,

Καλησπέρα και καλή χρονιά,

Φίλε sakarkas1, έβαλα κι εγώ την ίδια V20o ROM (με wipe everyting), από 2.3.4 - V20m, αλλά παρατήρησα ότι χάνει το GSM connection της κινητής όταν το τηλέφωνο μένει σε stand-by για πολλές ώρες όπως π.χ την νύχτα. Η σύνδεση μου είναι WIND. Έκανα τις παρακάτω δοκιμές αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο:

1. Την έβαλα και δεύτερη φορά χωρίς να ρίξω καμμία εφαρμογή από προηγούμενο backup.

2. Εγκατέστησα το GETRIL και άλλαξα το RIL στο V20L Italia που είχα και στην V20M.

3. Την έβαλα και τρίτη φορά (νύχτα) χωρίς καμμία extra εφαρμογή απλά για δοκιμή και το πρωί έκανα κλήση στο κίνητό από το σταθερό και πήρα "Ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο του απενεργοποιημένο ...".

Ο μόνος τρόπος να επαναφέρεις το connection είναι restart ή προσπάθεια 1-2 φορές να κάνεις κλήση από το κινητό.

Ξαναγύρισα στην V20M και το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά και πάλι.

Παρατήρησε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Φιλε μου τετοιο προβλημα πραγματικα δεν εχω αντιμετωπισει αν και ειμαι Cosmote.Το κινητο το εχω μονιμως σε 2g και παρολα

αυτα δεν εχω προβλημα.Αλλα θα το ξανακοιταξω το πρωι αφου θα μεινει αρκετες ωρες stand-by για να δω!!

Παντως σε πρωινες κλησεις που ειχα προτου πιασω τα χερια μου το κινητο(τουλαχιστον 9 με 10 ωρες stand-by) δεν ετυχε να μου πει καποιος κατι.

Aripush Detector

Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3929603#post3929603

...Το airpush detector δεν έβρισκε καμία εφαρμογή, οπότε σίγουρα ηταν κάποιο system app.

Εχεις δίκιο, το αναφέρεις, δεν το είδα.

Κάθισα και διάβασα λίγο στο νετ, υπάρχει θέμα γενικότερο, αφορά εφαρμογές ακόμα και από το market με πρώτη και ... χειρότερη την APNdroid που πρωτοξεκίνησε το θέμα. Εχει γίνει "suspended" στο μεταξύ (η free έκδοση με το APNdroid). Αν και δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την Google φαίνεται ότι έχουν ληφθεί μέτρα εναντίων της "υπηρεσίας" αυτής. Από ότι διαβάζω έχει σταματήσει να στέλνει τέτοια διαφημιστικά μηνύματα μέχρι ίσως να αλλάξει η λειτουργία και να αναφέρεται ξεκάθαρα ποια εφαρμογή βγάζει την διαφήμιση.

Αν και πιστεύω ότι δεν θα μας ξανααπασχολήσει το θέμα.

@sfotis πότε ήταν η τελευταία φορά που σου ήρθε τέτοιο μήνυμα;

Δεν πιστεύω ότι είναι από κάποια rom ή kernel. Είναι open source και θα φαινότανε εύκολα. Κάποια εφαρμογή, πιθανότατα κάποιο screensaver ή κάτι τέτοιο

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Εχεις δίκιο, το αναφέρεις, δεν το είδα.

Κάθισα και διάβασα λίγο στο νετ, υπάρχει θέμα γενικότερο, αφορά εφαρμογές ακόμα και από το market με πρώτη και ... χειρότερη την APNdroid που πρωτοξεκίνησε το θέμα. Εχει γίνει "suspended" στο μεταξύ. Αν και δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την Google φαίνεται ότι έχουν ληφθεί μέτρα εναντίων της "υπηρεσίας" αυτής. Από ότι διαβάζω έχει σταματήσει να στέλνει τέτοια διαφημιστικά μηνύματα μέχρι ίσως να αλλάξει η λειτουργία και να αναφέρεται ξεκάθαρα ποια εφαρμογή βγάζει την διαφήμιση.

Αν και πιστεύω ότι δεν θα μας ξανααπασχολήσει το θέμα.

@sfotis πότε ήταν η τελευταία φορά που σου ήρθε τέτοιο μήνυμα;

Δεν πιστεύω ότι είναι από κάποια rom ή kernel. Είναι open source και θα φαινότανε εύκολα. Κάποια εφαρμογή, πιθανότατα κάποιο screensaver ή κάτι τέτοιο

κοίτα, το airpush detector και το addons detector δεν βρήκαν τίποτα.

Είμαι 99% σίγουρος ότι είναι κάτι στην rom. Εάν είναι απο εφαρμογή τότε 1) θα την βρουν τα παραπάνω προγραμματάκια 2) όταν την σκοτώσεις θα εξαφανιστεί το "+" απο την μπάρα. Εγώ είχα σκοτώσει τα πάντα, εφαρμογές και services και δεν έφευγε.

Μετά φλάσαρα την nightly 204 που είχα και πρίν, δεν έχουν ξαναεμφανιστεί εδώ και τρεις μέρες.

η rom είναι open source, αλλα ο καθένας στο compile του μπορεί να βάλει ότι θέλει. Εξάλλου δεν έχει δώσει το source του compilation του παρόλο που το το ζήτησα στο XDA devs. Αντί για αυτό είπε οτι θα το δεί και αν βρει κάτι θα το κάνει wipe out.

Επειδή εγώ δεν σκέφτηκα να το γυρίσω δοκιμαστικά σε 2g μόνο, αφού θα κάνεις την δοκιμή το πρωί, ενεργοποίησε σε παρακαλώ και το 3g από σήμερα.

Ευχαριστώ

ΠΡΟΣΟΧΗ : Noob post

Λοιπον Θελω να περασω ξανα την 2.3.4 (Μπας και δεν εχει κατσει καλα οπως ειπε και ο tsaglis).Μετα την εγκατασταση θα ειμαι root ή οχι??(Τωρα ειμαι)Υπαρχει καποιος αλλος κινδυνος??

Φιλε μου τετοιο προβλημα πραγματικα δεν εχω αντιμετωπισει αν και ειμαι Cosmote.Το κινητο το εχω μονιμως σε 2g και παρολα

αυτα δεν εχω προβλημα.Αλλα θα το ξανακοιταξω το πρωι αφου θα μεινει αρκετες ωρες stand-by για να δω!!

Παντως σε πρωινες κλησεις που ειχα προτου πιασω τα χερια μου το κινητο(τουλαχιστον 9 με 10 ωρες stand-by) δεν ετυχε να μου πει καποιος κατι.

Επειδή εγώ δεν σκέφτηκα να το γυρίσω δοκιμαστικά σε 2g μόνο, αφού θα κάνεις την δοκιμή το πρωί, ενεργοποίησε σε παρακαλώ και το 3g από σήμερα.

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ

Οκ.Θα το δοκιμασω και θα γραψω αυριο...αποτελεσματα!

Λοιπον Θελω να περασω ξανα την 2.3.4 (Μπας και δεν εχει κατσει καλα οπως ειπε και ο tsaglis).Μετα την εγκατασταση θα ειμαι root ή οχι??(Τωρα ειμαι)Υπαρχει καποιος αλλος κινδυνος??

Για να κάτσει "καθαρή" πρέπει να το κάνεις με smatflash (και οχι με αρχείo .kdz). Θα χαθούν τα πάντα, θα είναι σαν να το αγόρασες μόλις.

Και το root χάνεται, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, το ξανακάνεις εύκολα.

Αλέξανδρος,

• Administrators
Κάποιος μου χάλασε τον gangsta τίτλο μου :-P

Εγώ... και δεν θα έλεγα ότι τον χάλασα, αλλά ότι τον έφτιαξα. :rolleyes:

Modpic.gif

• Administrators

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313378

Modpic.gif

Νομίζω ότι το κινητό μας είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια της gameloft

Μήπως ψάχνεις σε πειρατικά και δεν τα βρίσκεις; 80 λεπτά τα πουλάει τώρα...

Απο το market πηγα να αγορασω λογω της προσφορας το Asphalt και μου λεγε αυτη η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη ... και αλλες δεν ηταν ...

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Για να κάτσει "καθαρή" πρέπει να το κάνεις με smatflash (και οχι με αρχείo .kdz). Θα χαθούν τα πάντα, θα είναι σαν να το αγόρασες μόλις.

Και το root χάνεται, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, το ξανακάνεις εύκολα.

Ξερετε που μπορω να βρω την V20m αλλα οχι σε αρχειο .kdz για να μπορω αν χρειαστει να την ξαναπερασω με smartflash?

Την εχω αλλα ειναι σε .kdz αρχειο.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)