Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

η lg εχει δικο της μαρκετ με δικες τις εφαρμογες??

Ναι.

Στο κύριο μενού θα βρεις το LG App Advisor (Σύμβουλος εφαρμογών) όπου θα βρεις τις τοπ εφαρμογές ειδικά για την Ελλάδα.

Βολεύει γενικά.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με επιδοτηση απο cosmote γινεται να το παρουμε απο πλαισιο?

Προς το παρόν δίνεται ΜΟΝΟ από vodafone στα δικά της μαγαζιά και στο πλαίσιο.

Αργότερα λογικά μπορεί να το βγάλουν κι οι άλλοι αλλά πάρε καλύτερα στη cosmote για πιο σίγουρα.

Εγώ γιατί δεν μπορώ να μπω στο recovery. Έτρεξα κανονικά το installwindows.bat... έδειξε ότι έκανε κανονικά Push το recovery αλλά με πετάσει κάπου που λέει S/W Upgrade. Please wait. Δεν κάνει τίποτα... ξαναδοκίμασα πατώντας καλύτερα το volume down και πάλι τα ίδια..

Και δεν ξέρω αν μου δουλεύει γενικά το ρουτ, γιατί το market enabler δεν βλέπω να κάνει τίποτα... :/

edit: Στο market enabler έδωσα δικαιώματα (πατώντας allow) αλλά τίποτα. Πολλλά reboot, clear cache, data, uninstall updates, τα δοκίμασα όλα. Δεν δείχνει να δουλεύει το market enabler.

Edited by jastonas

Από αυτά που διαβάζω, μάλλον τα "σπάει" το εργαλείο!!!

Ρώτησα φίλο-πωλητή της Vodafone και μου είπε τα καλύτερα και οτι σε 2 πελατες που το έδωσε ήδη, είναι ξετρελλαμένοι με τη συσκευή.

Μάλλον είναι το HOT κινητό της σεζόν...

Ειδικά τώρα (ελέω) σεισμού καθυστερουν Galaxy SII και ARC, μάλλον η LG πέτυχε διάνα από κάθε άποψη...

το εχω ρουταρει και εχω την stock rom....να την αλλαξω....???θα δω αλλαγη?αν και μου αρεσει ετσι να σας πω την αληθεια!

παιδια ας απαντησει καποιος που εχει παρει το κινητο!απο πισω η συσκευη εχει καφε χρωμα ή μαυρο?

Καφέ σκούρο είναι το πίσω μέρος της συσκευής.

Και όμως δεν έχει καμία σχέση...

Μήπως λες να σας ζητήσουν κανα 100άρικο όταν, με το καλό, πάρει την 2.3...? :lol:

Δεν παίζει. Η πρώτη αναβάθμιση του κινητού σε 2,3 όταν με το καλό έρθει θα ναι δωρεάν.

παιδιά η πρώτη φόρτιση πόσες ώρες πρέπει να είναι?>

8ωρο?:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Αυτά για την μπαταρία χρήσιμα μάλλον.. δεν κατάφερα να τα διαβάσω. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω και μπορεί να μας κάνει μια σούμα στα ελληνικά, ευχαρίστως!

απο εδω Πως και ποτε να φορτιζετε την μπαταρια δες τον πινακα, την 3η στηλη, πολυ σημαντικες πληροφοριες για τις οποιες πολλοι εχουν λαθος γνωμη

και απο εδω Γενικες οδηγιες φορτισης Li-ion μπαταριας το ζουμι ειναι μετα το 3ο σχημα, μετα τη 2η παραγραφο, και πιο κατω αναφερει για το under/over charging και διαφορα αλλα

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

παιδια υπαρχει μηπως καποιο <δοντακι> ωστε να κρεμασουμε καποιο μπρελοκ η κατι αλλο??? :happy::happy:

Δεν παιζει το σεναριο.το arc ειναι ηδη στην αγορα το δε galaxy s2 ειναι κορεα τι ρολο παζιζει ο σεισμος?

Διάβασα ότι υπάρχει πρόβλημα πλέον στη παραγωγή των 2 τηλεφώνων λόγω έλλειψης "components" από Ιαπωνία. Επιπρόσθετα λόγω ζήτησης δεν μπορούν να παραχθούν όλες οι ποσότητες για όλες τις χώρες-ηπείρους

ευχαριστω για τις μπαταριοσυμβουλές παιδιά:)

μένει να το αγοράσω τώρα.

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Παιδιά μην αρχίσετε το κράξιμο...Ας τα πάρουμε από την αρχή.Τι είναι το root και σε τι βοηθάει?

Παιδιά μην αρχίσετε το κράξιμο...Ας τα πάρουμε από την αρχή.Τι είναι το root και σε τι βοηθάει?

http://en.wikipedia.org/wiki/Rooting_(Android_OS)

καλησπέρα παιδια. κάποιος φίλος εγραψε πριν λιγο οτι δουλευει η μπροστινη κάμερα με το skype αλλα κάποιος άλλος φίλος πιο πριν νομιζω οτι εγραψε πως οχι... να ρωτησω αν κάποιος τελικα το εχει δοκιμασει για να το επιβεβαιωσει?

ρημαδα επιδοτηση...ενας μήνας ακομα...ευχαριστω

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

παιδια SOS

αν το πάρω και έχει έστω και ένα καμένο πίχελ γίνεται αλλαγή?

Η LG έχει γενικά πολύ καλό after sales service.

Αν παίζει καμένο pixel (χλωμό) θα στο αλλάξουν το κινητό.

Δεν παίζει. Η πρώτη αναβάθμιση του κινητού σε 2,3 όταν με το καλό έρθει θα ναι δωρεάν.

ρε παιδια θα με στειλετε?εγω αυτο που ειπα σχετικα με 2.3 ηταν οτι εαν το κινητο πρωτοκυκλοφορουσε με 2.3 κατα την ταπεινη μου γνωμη θα ηταν ακριβοτερο γιατι περα απο την πρωτια στο hardware θα ηταν μπροστα και στο software και αρα και πιο ακριβο!το πρωτο μου android ηταν το magic πολυ πριν κυκλοφορησει στην ελλαδα και ξερω πολυ καλα για τα update και οτι δεν πωλουνται....αν ειναι δυνατον!!!!διαβαστε την προηγουμενη συζητηση πριν μου κρινετε τα λεγομενα μου και τις προεκτασεις τους....

• Administrators
παιδια υπαρχει μηπως καποιο <δοντακι> ωστε να κρεμασουμε καποιο μπρελοκ η κατι αλλο??? :happy::happy:

Ορίστε; :confused:

παιδια SOS

αν το πάρω και έχει έστω και ένα καμένο πίχελ γίνεται αλλαγή?

Γιατί δεν ρωτάς την ίδια την LG;

Αν παίζει καμένο pixel (χλωμό) θα στο αλλάξουν το κινητό.

Χλωμό αλλά δεν αποκλείεται μιας και δεν εξαρτάται από την αξιοπιστία της εκάστοτε εταιρίας αυτό. Κάποιο πολύ μικρό ποσοστό ελαττωματικών οθονών με stuck pixel είναι αναμενόμενο σε κάθε συσκευή.

Ξεκλειδώνεις τη συσκευή σου ούτως ώστε να έχεις administrator rights και πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες της.

Modpic.gif

το οτι εχει 8gb μνημη εσωτερικη ειναι καλο επειδη θα μπορεις να εχεις πολλες εφαρμογες καθως δεν μπορεις να της αποθηκευεις στην καρτα μνημης!σωστα???

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)