Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Το οτι πρόλαβε η LG για Χ Ψ λόγους να βγάλει πρώτη διπύρηνο επεγεργαστή πρέπει όλοι να της δώσουμε συγχαρητήρια αλλά δε νομίζω να σημαίνει και οτι πρέπει να της δώσουμε όλοι από 500 ευρώ.Νομίζω αρκούν τα συγχαρητήρια.

Πόσο παραπάνω θα κόστιζε αν είχε καλύτερη οθόνη?άλλα 15 ευρώ το πολύ

πόσο θα κόστιζε στην LG αν είχε 1 gb μνήμη?(ούτε 5 ευρώ)που είνει το αndroid 2,3?

πιστεύω πρέπει να ψωνίζουμε με βάση το τι θέλουμε και όχι με ενθουσιασμό

και δε νομίζω σε ένα κινητό που κοστίζει 500 ευρώ και θα δουλεύεις καθημερινα κάποια προγράμματα να παίζει μικρό ρόλο η οθόνη(δηλαδή το τι βλέπεις)

αν είναι να δώσουμε 500 ευρώ μονο για τον επεξεργαστή καλύτερα να πάρουμε τον ι7 970 που είναι και 6πύρηνος...

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και από εμένα,

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια "εμπαθεια" με τη συσκευή.

Δεν είμαι φανατικός υποστηρικτής ή τσιράκι ΑΛΛΑ το να τα ισοπεδώνουμε όλα δεν είναι στη φιλοσοφία μου.

Τι λέει η LG? Dual Core (πρωτοποριακό), γρήγορο Web-Browsing, UI, 8MP camera, 8G χ'ωρος αποθήκευσης, HDMI (με το καλώδιο μαζί) και άλλα πολλά.

Τουλάχιστον στα 499 Euro, είναι καλή η σχέση απόδοσης τιμής σε σχέση με τα κινητα που "τρέχουν" ΤΩΡΑ στην αγορά.

Από εκεί και πέρα, από το να εικάζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ μαζί (και να κρίνουμε κάτι, χωρίς καν να το έχουμε δει) είναι ανούσιο.

Θεωρώ ότι η συσκευή αυτή είναι μια πολύ καλή προσπάθεια της LG για να μπεί δυνατά στο χώρο των smartphones...

Αυτά τα λίγα, χωρίς καμία πρόθεση αντιπαράθεσης και αντιδικίας με οποιονδήποτε στο forum

αναμενομενο μεν, αλλα να το σημειωσω: χυλοπιτα απο την vodafone στο mall. "Αρχες Απριλιου το περιμενουμε".

Οτι η κοπελα δεν ειχε ιδεα μαλλον. μου ηρθε να της πω "Παλιογιδα, και τωρα αρχες απριλιου ειναι" και να γυρισω να φυγω, αλλα συγκρατηθηκα

Η vodafone εχει ανακοινώσει οτι το κινητό θα είναι στα μαγαζιά το αργότερο την παρασκευή.

Προσωπικά πιστεύω οτι αξίζει η αναμονή.

H LG με το 2x ανέβασε απότομα τον πήχη

Το πακέτο χαρακτηριστικών που έχει το συγκεκριμένο κινητό δεν υπάρχει σε κανένα άλλο της κατηγορίας αυτη τη στιγμή.

Ο διπύρηνος επεξεργαστής είναι ασσύληπτα γρήγορος.

Κι ακόμη έχει 8MP camera, HDMI Συνδεσιμότητα με το καλώδιο στο κουτί, 512MB Ram, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, video στα 1080p @ 24 fps, 1500 (mAh) Li-Ion μπαταρία.

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να πάω να δώσω 150 ευρώ παραπάνω για να πάρω κινητό το οποίο θα ειναι αισθητά πιο αργό (iphone 4)

Βασικα πιστευω πως το γεγονος οτι κατεφερε να το βγαλει πρωτη η lg και μαλιστα 100-130 euro κατω απο τον ανταγωνισμο κατορθωμα ηταν για την εταιρια γιατι σιγουρα η κινηση αυτη θα τους φερει και παραπανω πελατες και αξιζει ο ντορος..Δευτερον για να πω την αληθεια εγω τουλαχιστον δε μπορω να καταλαβω τοσο μικρες διαφορες σε οθονες τετοιου επιπεδου και δε λεω οθονες 320χ480 αλλα για παραδειγμα το milestone 2 που ειχα 854χ480 δεν ειχε τραγικες διαφορες απο το galaxy s που πηρα στον αδερφο μου,σιγουρα το galaxy s ειχε πιο ζωντανα χρωματα αλλα τιποτα πιο τρελο.Τελος επειδη και εγω το φοβομουν αδικως ομως τα 512mb της ram μια χαρα ειναι απλα το αισθημα του οτι ας πουμε το atrix εχει 1gb σε τσιτωνει και θελεις περισσοτερα (αλλωστε το motorola παιζει σε μεγαλυτερη αναλυση)...δε νομιζω οτι θα υστερει σε ταχυτητα αλλωστε αυτο εχει φανει και στα video που το δοκιμαζουν σε multitasking..και επιτελους να μην ξεχναμε οτι πανω απο ολα ειναι ενα Κ Ι Ν Η Τ Ο.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Tελικά διαπιστώνω οτι τα μόνα που το χωρίζουν (με βάση τα δικά μου δεδομένα) απο την τελειότητα είναι:

1. Θα το ήθελα λίγο μικρότερο.

2. Θα ήθελα μιά πιό hi-tech οθόνη. Η Super Clear LCD της Samsung θα ήταν ιδανική.

3. Θα ήθελα κάπως πιο πολυτελή υλικά.

Κατα τα άλλα...τέλειο!

1. Όχι μωρέ... η 4άρα οθόνη το αξίζει

2. Ναι και εγώ

3. Σε καμία περίπτωση, είναι πάρα πολύ καλά τα υλικά, προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, για τιμή 499.

Θα ήθελα πάντως 1GB RAM... και αυτονομία καλύτερη, αλλά δύσκολο με τέτοιον επεξεργαστή...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Πιάνοντας και ένα ipad είδα πόσο ωραίο touch έχει .. πιάνει ταυτοχρόνως 8 δάχτυλα, όπως και το 2Χ!

10 πιανει το 2X

http://www.engadget.com/2009/07/22/synaptics-clearpad-3000-touchscreen-does-10-finger-capacitive-m/

Fr6: MoDaCo Custom ROM for the LG Optimus 2X - Vanilla Edition

http://content.modaco.net/dropzone/vanilla1.png http://content.modaco.net/dropzone/vanilla2.png http://content.modaco.net/dropzone/vanilla3.png http://content.modaco.net/dropzone/vanilla4.png

This ROM is a ROM created with the MoDaCo Custom ROM Fr6 Online Kitchen.

It is stripped of the majority of the LG content and has all the Google bits and pieces added in. You can read more about MCR Fr6 in the link above - features for this ROM include..

Rebuilt, compressed and optimised with the MCR build system

MoDaCo Custom Kernel (MCK) r5

Auto EXT4 conversion on install

Fully updated Google Components including...

Google STOCK Calendar

Google STOCK Car Home

Google STOCK Contacts

Google STOCK Desk Clock

Google STOCK Email

Google STOCK Gallery

Google STOCK LatinIme Input Method

Google STOCK Launcher

Google STOCK Live Wallpapers

Google STOCK Lockscreen

Google STOCK MMS

Google STOCK Music

and more!

Superuser application and su binary from ChainsDD for SAFE root functionality

Based on the 1300166062 (15/03/2011) release

Not odexed

Signed with AOSP platform certificate where appropriate for easy theming

Changelog

Please see the main MCR topic for the changes in each release.

Installation

To install this ROM:

Download the zip file of your choice from the links below (or the online kitchen) and copy to your SD card (/sdcard/_ExternalSD) - you must used a physical microSD card!

Restart your device in recovery mode

PERFORM A NANDROID BACKUP FROM THE MENU

Select the option to apply an update zip, and select the zip file you copied to your memory card - your device will auto convert to EXT4 on installation. You MUST use a physical microSD card!

If you have problems with Market licencing, check your device date!

Upgrading

A WIPE IS MANDATORY IF YOU ARE COMING FROM STOCK / MCR Fr3 OR EARLIER! Apologies, but this is unavoidable for this release. I recommend using Titanium Backup to back up your data. Wipe BEFORE installing the ROM.

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

http://romkitchen.org/lg/

doc > modaco

bye bye.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Για τους βιαστικους

http://www.expansys.com.gr/lg-optimus-2x-eu-207517/

Χμμμ... Τελευταία φορά που παρήγγειλα κατι απο εκεί, έκανε δυο μήνες να φτασει και οταν έφτασε τελικά (μέσα στα Χριστούγεννα), έλειπα... Δεν το ελαβα ποτε. Δε λέω φυσικά οτί είναι τακτική της εταιρίας αλλά όποιος καεί στο χυλό....

ips ειναι τωρα γιατι τα παιδια λνε οτι ειναι lcd στο review ενας θεος ξερει!
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

ips ειναι τωρα γιατι τα παιδια λνε οτι ειναι lcd στο review ενας θεος ξερει!

γιατι η IPS LCD δεν ειναι? :rolleyes:

τεχνολογια LCD ειναι η IPS

ναι αλλα λενε καμια σχεση η οθονη του μηλοφωνου που ειναι ips με την lcd του 2χ αρα εχουν την εντυπωση οτι ειναι απλη lcd!

Ειδικά κατασκευασμένη για μεγαλύτερη γωνία θέασης LCD είναι η IPS. Review στο εξωτερικό λένε ότι είναι αξιόλογη οθόνη αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοια από τα διάφορα σχόλια στο εδώ forum...

• Administrators
Ειδικά κατασκευασμένη για μεγαλύτερη γωνία θέασης LCD είναι η IPS. Review στο εξωτερικό λένε ότι είναι αξιόλογη οθόνη αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοια από τα διάφορα σχόλια στο εδώ forum...

Η οθόνη του είναι όντως καταπληκτική σε απεικόνιση, χρώματα, φωτισμό! Καμία σχέση με το Desire HD (τα έχω δίπλα δίπλα).

Ξενίζει λίγο η ποιότητα και το κούμπωμα του battery cover αλλά εν γένει αποτελεί μια αρκετά ποιοτική συσκευή. Εντύπωση κάνει το μεγάλο κενό κάτω από την οθόνη (στα τέσσερα πλήκτρα αφής), θα μπορούσε να είναι μικρότερο.

Επίσης θετική εντύπωση μου έχουν αφήσει τα home widgets της LG. Πολύ λειτουργικά!

Το ελληνικό πληκτρολόγιο της LG πολύ καλό επίσης. Δεν υπάρχει λόγος για να ψάξει κάποιος third-party εφαρμογή για κάτι τέτοιο. Κανένα πρόβλημα και στα ελληνικά sms 160 χαρακτήρων.

Από ταχύτητα/απόδοση τώρα... πολύ εντυπωσιακά για συσκευή out-of-the-box.

Modpic.gif

Η οθόνη του είναι όντως καταπληκτική σε απεικόνιση, χρώματα, φωτισμό! Καμία σχέση με το Desire HD (τα έχω δίπλα δίπλα).

Ξενίζει λίγο η ποιότητα και το κούμπωμα του battery cover αλλά εν γένει αποτελεί μια αρκετά ποιοτική συσκευή. Εντύπωση κάνει το μεγάλο κενό κάτω από την οθόνη (στα τέσσερα πλήκτρα αφής), θα μπορούσε να είναι μικρότερο.

Επίσης θετική εντύπωση μου έχουν αφήσει τα home widgets της LG. Πολύ λειτουργικά!

Το ελληνικό πληκτρολόγιο της LG πολύ καλό επίσης. Δεν υπάρχει λόγος για να ψάξει κάποιος third-party εφαρμογή για κάτι τέτοιο. Κανένα πρόβλημα και στα ελληνικά sms 160 χαρακτήρων.

Από ταχύτητα/απόδοση τώρα... πολύ εντυπωσιακά για συσκευή out-of-the-box.

Αντε ρε Γιαννη, πες κανα σχολιο γιατι θα... φαω το καπελο μου με αυτα που διαβαζω για μετρια οθονη κλπ κλπ.

Μαλλιασε η γλωσσα μου εδω και πολλες μερες να γραφω για το ποσο καλη οθονη εχει, οπως και το ποσο καλο value for money εχει αυτη η συσκευη.

Ξεψαχνισε τη και κανε αναλυτικο review...

Υ.Γ. Εννοειται πως ειναι 2 κλασεις πανω απο την οθονη του Desire HD και μια πανω απο super Clear lcd που αναφερθηκε.

Edited by v@gelis

Χμμμ... Τελευταία φορά που παρήγγειλα κατι απο εκεί, έκανε δυο μήνες να φτασει και οταν έφτασε τελικά (μέσα στα Χριστούγεννα), έλειπα... Δεν το ελαβα ποτε. Δε λέω φυσικά οτί είναι τακτική της εταιρίας αλλά όποιος καεί στο χυλό....

Με 100+ κομματια διαθεσιμα?

Σε ενα 24ωρο θα ειναι σπιτι σου.

Εχω βεβαια και αρνητικα να γραψω για το εξπανσυς (ακυρωση που κανει καμια 20+ μερες για επιστροφη χρηματων) αλλα γενικα εχω εξυπηρετηθει καλα απο αυτους και με τετοια διαθεσιμοτητα συσκευων ειναι ταχυτατοι...

Πειτε την αληθεια τωρα, αυτος που εκανε το review η τα παιρνει απο την apple η απο την σαμυ και βγαζει σκαρτη την οθονη του 2χ...:p:lol: λυσαξατε μην χασατε πελατεια απο τα μηλοφωνα και τους "αστρικους" σας γαλαξιες ....ΟΥΣΤ ΡΕ...:rotfl::w00t:

εταιριοκινητοσκυλα:rocket:!:p:p:p

Edited by ros100

• Administrators
Αντε ρε Γιαννη, πες κανα σχολιο γιατι θα... φαω το καπελο μου με αυτα που διαβαζω για μετρια οθονη κλπ κλπ.

Έχω κουραστεί πραγματικά με όλη τη θεωρητική συζήτηση που γίνεται όσον αφορά την τεχνολογία των οθονών. Ότι και να λέμε... στο τέλος αυτό που έχει σημασία είναι η πράξη, το αποτέλεσμα. Όποιος το πιάσει στα χέρια του θα καταλάβει.

Με 100+ κομματια διαθεσιμα?

Έχουν ήδη ξεκινήσει να στέλνουν.

Πειτε την αληθεια τωρα, αυτος που εκανε το review η τα παιρνει απο την apple η απο την σαμυ και βγαζει σκαρτη την οθονη του 2χ...:p:lol: λυσαξατε μην χασατε πελατεια απο τα μηλοφωνα και τους "αστρικους" σας γαλαξιες ....ΟΥΣΤ ΡΕ...:rotfl::w00t:

κινητοσκυλα:rocket:!

Επειδή δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ, ας είμαστε περισσότερο συγκρατημένοι. :rolleyes:

Modpic.gif

Επειδή δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ, ας είμαστε περισσότερο συγκρατημένοι. :rolleyes:

Εαν μου πει καποιος οτι παρεξηγείται απο αυτα που εγραψα τοτε τι να πω εχουμε γινει πολυ παρεξηγησιάρηδες!:shock:

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)