NetSurfer_g7 Δημ. March 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Περιοριζεται η προβολη των επεισοδιων λογο κορονοϊου.Απο την τρεχουσα εβδομαδα θα προβαλλεται 3 φορες την εβδομαδα αντι για 6.(Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη).Δεν εχει γνωστοποιηθει ακομα τι θα γινει με την προβολη των Master class τα απογευματα της Κυριακης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 (edited) Περιοριζεται η προβολη των επεισοδιων λογο κορονοϊου.Απο την τρεχουσα εβδομαδα θα προβαλλεται 3 φορες την εβδομαδα αντι για 6.(Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη).Δεν εχει γνωστοποιηθει ακομα τι θα γινει με την προβολη των Master class τα απογευματα της Κυριακης. Άσχετο, μιας και μιλάμε και για MasterChef. Είχε προβληθεί και επεισόδιο χθες, το οποίο προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, δεν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά ας αφήσουμε μία γνωστή και αγαπημένη μου ενημερωτική εκπομπή, να μας το αποδείξει: https://m.youtube.com/watch?v=yj6s657pldE&feature=emb_title&time_continue=1 Σημείωση: Το εν λόγω απόσπασμα, ξεκινάει από το σημείο 1:31:44 και μετά. Edited March 19, 2020 by BigMcAgapoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Tεραστια βλακεια του Γιαννη να μην χρησημοποιησει την καρτα ασυλιας,μονος του εφαγε το κεφαλι του.Δεν μπορω να καταλαβω τι σκευτοταν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Μάλλον ήθελε να φύγει. Έχω την εντύπωση ότι τελευταία έκανε λάθη και δεν εβγαζε πιάτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Η ντεμη η σούπερ ντουπερ βιγκανου δοκίμασε λουκάνικο σήμερα??????? Το παρατήρησε κανείς?? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Δοκιμασε ναι. Το καλυτερο επεισοδιο μεχρι στιγμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Μας τα είχε πρήξει δηλαδή με την ζωική πρωτεινη και τελικά έφαγε? Τι σόι βιγκαν είναι? Έλεος ρε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Μας τα είχε πρήξει δηλαδή με την ζωική πρωτεινη και τελικά έφαγε? Τι σόι βιγκαν είναι? Έλεος ρε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να πω δεν ξερω ισως δεν μπορεσε να αντισταθει. Παντως εξαιρετικο επεισοδιο γουσταρα πολυ ειδαμε και Ασημινα και Παντελαρα με Χρηστο και Ζαχιρ. Πολυ πιεση στις καντινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Εγώ έχω να πω ότι το μοντάζ είναι απλά θεϊκό.τους ξεφτιλιζει όλους.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 31, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 H Σπυριδουλα δεν μπορουσε να μην κανει για αλλη μια φορα αισθητη την παρουσια της.Εφαγε ολα τα τσουρος που ειχαν απομεινει στην καντινα της κοκκινης ομαδας και δεν ειχαν οι ανθρωποι να σερβιρουν στους υπολοιπους.Μου θυμισε μια φαση περσι που ειχε παρει ολες τις φυτρες απ΄το pantry και δεν ειχε αφησει καθολου για τους υπολοιπους παικτες:lol: Κατα τα αλλα ηταν αρκετα ωραιο που ξαναειδαμε αγαπημενους και μη παικτες απο ολα τα προηγουμενα masterchef του σταρ. Αυτος ο Γιωργος εντελως ξεφτιλας.Μονο καμακι,δημοσιες σχεσεις ,μπιρι-μπιρι και απο μαγειρικη τιποτα.Τωρα αρχιζω και καταλαβαινω γιατι τον κραζουν αρκετοι εκει μεσα. Μας τα είχε πρήξει δηλαδή με την ζωική πρωτεινη και τελικά έφαγε? Τι σόι βιγκαν είναι? Έλεος ρε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μας δουλευει ολους μου φαινεται η φακλανα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 H Σπυριδουλα δεν μπορουσε να μην κανει για αλλη μια φορα αισθητη την παρουσια της.Εφαγε ολα τα τσουρος που ειχαν απομεινει στην καντινα της κοκκινης ομαδας και δεν ειχαν οι ανθρωποι να σερβιρουν στους υπολοιπους.Μου θυμισε μια φαση περσι που ειχε παρει ολες τις φυτρες απ΄το pantry και δεν ειχε αφησει καθολου για τους υπολοιπους παικτες:lol: Κατα τα αλλα ηταν αρκετα ωραιο που ξαναειδαμε αγαπημενους και μη παικτες απο ολα τα προηγουμενα masterchef του σταρ. Αυτος ο Γιωργος εντελως ξεφτιλας.Μονο καμακι,δημοσιες σχεσεις ,μπιρι-μπιρι και απο μαγειρικη τιποτα.Τωρα αρχιζω και καταλαβαινω γιατι τον κραζουν αρκετοι εκει μεσα. Μας δουλευει ολους μου φαινεται η φακλανα.... Ο Γιωργος ειναι ο χειροτερος ναι απο την αρχη φανηκε με το υπεροπτικο βλεμα λεξεις κτλ. Ουτε να μαγειρευει ξερει. Η Κατερινα εχει δικιο σε οτι λεει. Η Σπυριδουλα αθλια για ακομα μια φορα. Περσι ηταν η πιο μισητη και φετος απο το λιγο που την εδειξε παλι κατεστρεψε την εκπομπη. Φετος αξιζουν Σταυρης Σταυρος και Ιωαννης που ηταν εξαιρετικος και κριμα που εφυγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Κατά την κρίση μου οι μόνοι που αξίζουν είναι Ηρακλής, μπελος, Μαρία. Κανένας άλλος. Τουλάχιστον αυτή η τριάδα φαίνεται αληθινή και δε χαντακωνει κανέναν. Συμφωνω ότι χτες ήταν το καλύτερο επεισόδιο μέχρι στιγμής Το μάστερ σεφ 1(οι παίκτες που έδειξε χτες) ήταν στο σταρ ή στο μεγκα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Περισυ το είδα σχεδόν όλο.εχασα ελάχιστα επεισόδια.φετος ξεκίνησα αλλά σιγά σιγά το έκοψα.δεν ξέρω κάτι με χάλασε φέτος.δεν μου κράτησε το ενδιαφέρον. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) Ο Ιωάννης φάνηκε έντιμος, ότι ναι μεν έχω την κάρτα αλλά ήρθα σε έναν διαγωνισμό και θα διαγωνιστω όποτε μου ζητηθεί...στην τελική για τη μαγειρική πήγαν άρα για μένα καλά έκανε που μαγείρεψε... Η Ντέμι έχει δηλώσει ότι θα δοκιμάζει αν χρειαστεί αλλά δεν θα καταπίνει...το θέμα είναι ότι στο χθεσινό λυσσαει να δοκιμάσει...αα κ μαγειρικά οκ νορμαλ επίπεδα... Στο μοντάζ χθες φάνηκε οτι στη ζύμη για για τορτίγιες, ότι τους είχε δωθεί η συνταγή γιατί και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να τη φτιάξουμε και κάποια στιγμή ρωτάει ένας της κόκκινης τον μπελο (που ήταν στη μπλε), αν του πέτυχε η ζύμη γιατί η δικιά τους δεν πέτυχε...άρα οι συνταγές δίνονται από πίσω, μη μας πουλάνε ότι τα σκέφτονται μόνοι τους... Η Κατερίνα, είναι τέρμα αντιπαθητική κ ξυνη...την πειράζουν τα πάντα μα τα πάντα κυριολεκτικά...ακόμα κ όταν έχει δίκιο κάπου, ο τρόπος που τα λέει κ το ύφος της, την κάνει να το χάνει, κ να φτάσεις να τη σιχαίνεσαι... μαγειρικά δεν κρίνεται για μένα... Ηρακλής καλό παιδάκι ήσυχο, ίσως έχει φάει κ bullying στη ζωή του, κάτι τέτοιο μου βγάζει από τις αντιδράσεις του... καλός βοηθός μαγειρικά με την έννοια ότι δεν είναι για πρώτος (ακόμα) όμως ακολουθεί πιστά ότι εντολή/οδηγία του δωθεί... Καλά το Μαράκι είναι εκεί για τα γκομενιλικια ξεκάθαρα (εξάλλου είναι μόνο 21 άρα μαγειρικά έχει ακόμα να μάθει πολλά) Τζον πολύ ωραίος τύπος! Με το χαμόγελο μόνιμα κ καλός μάγειρας! Σταυρης ψώνιο και υπερόπτης έως εκεί που δεν πάει, όμως μαγειρικά φαίνεται ότι το έχει πολύ... Ηλίας φαίνεται να έχει κάποιες τεχνικές αλλά πολλές δικαιολογίες γενικά... Γιώργος ενώ ξεκίνησε με έπαρση κ φορα ξαφνικά έπεσαν τα αυτιά του κ έχει κάνει βήματα πίσω ακόμα κ μαγειρικά... Μπέλος δυνατός σε όλα! Σταύρος από τους καλύτερους εκεί μέσα αν κ σίγουρα λόγω ηλικίας έχει κάποια κενά... Κωστάκης αν κ έδειχνε καλό παιδί κ πλακατζης, σαν να παίζει παιχνίδι μέσα από τον "χαβαλε" του...κ μαγειρικά μέτριος... Διονύσης δεν μπορώ να τον κρίνω μαγειρικά, κ εδώ που έχει φτάσει είναι υπεραρκετά...αν κ φαίνεται καλός άνθρωπος, για κάποιο λόγο θεωρώ ότι έχει κακία μέσα του κ δεν είναι ο άνετος τύπος που δείχνει....επίσης βγάζει κ ένα "αφεντιλικι" στυλ ώρες ώρες...όχι εργοδότη, αφεντικού κ έχει διαφορά... Edited April 1, 2020 by anosamos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Κατά την κρίση μου οι μόνοι που αξίζουν είναι Ηρακλής, μπελος, Μαρία. Κανένας άλλος. Τουλάχιστον αυτή η τριάδα φαίνεται αληθινή και δε χαντακωνει κανέναν. Για μενα οι 3 που αξιζουν,μαγειρικα τουλαχιστον, απο αυτους που εχουν μεινει ειναι οι 2 Σταυροι και ο Τζον.Ο Μπελος ενα κλικ πιο κατω απο αυτους.Οι υπολοιποι ειναι αρκετα πισω.Ακομα και ο Ηλιας που στα αρχικα επεισοδια εδειχνε οτι το'χει,τωρα τελευταια εχει πεσει αρκετα και το μονο που ξερει να κανει ειναι να σχολιαζει ολους τους αλλους χωρις να παραδεχεται τα δικα του λαθη. Ο Ηρακλης φαινεται ωραιος τυπος,αλλα μαγειρικα ειναι λιγο απειρος. Την Μαρια δεν αντεχω να την βλεπω,με εκνευριζει αφανταστα.21 χρονων τσουτσεκι και θελει να εχει αποψη για ολους και για ολα.Ασε που φαινεται οτι μπηκε εκει για να βρει γκομενο και οχι για την μαγειρικη. Για την Κατερινα,ουδεν σχολιο,η εικονα μιλαει απο μονη της.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχει πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα μαζεμενα. Το μάστερ σεφ 1(οι παίκτες που έδειξε χτες) ήταν στο σταρ ή στο μεγκα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ολα οι οι καλεσμενοι ηταν απο τα 3 προηγουμενα Masterchef του star.To 1 ηταν το 2017 που νικησε ο Βακιαρος,ομως τοτε δεν το εβλεπε σχεδον κανενας γιατι ολοι ηταν κολλημενοι με το Surviror γι'αυτο και πολυ λιγοι θυμουνται τους παικτες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Αν και ο Κυπριος εχει μια επαρση(και καλά εκανε η Σπυριδουλα και του εριξε τη μπηχτη), νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος. Γιωργος και Ηλιας εχουν χαθει με την κατινια τους. Δεν εχουν καμια σχεση με το διδυμο Γλωσσιδη-Σαββα. Ο αλλος Σταυρος ψιλοαγχωνεται αλλά το εχει. Αν εκοβε κ τα ξεκουμπωτα πουκαμισα και γυαλια.. Μπέλος και Τζον στα ιδια. Οι υπολοιποι ανυπαρκτοι οπως και οσοι εφυγαν. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Η συνταγή για τις τορτίγιες ΔΕ τους βγήκε, καθαρά λόγω χορηγού, αφού στο τέλος του δώσανε τορτίγιες Καραμολέγκου. Είναι δυνατών 2 ομάδες μαγειρικές να ΜΗ μπορούν να βγάλουν ζύμη για τορτίγια? Για χαζούς μας περνάνε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Αν και ο Κυπριος εχει μια επαρση(και καλά εκανε η Σπυριδουλα και του εριξε τη μπηχτη), νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος. Γιωργος και Ηλιας εχουν χαθει με την κατινια τους. Δεν εχουν καμια σχεση με το διδυμο Γλωσσιδη-Σαββα. Ο αλλος Σταυρος ψιλοαγχωνεται αλλά το εχει. Αν εκοβε κ τα ξεκουμπωτα πουκαμισα και γυαλια.. Μπέλος και Τζον στα ιδια. Οι υπολοιποι ανυπαρκτοι οπως και οσοι εφυγαν. O σταυρης έπαρση όντως αλλά πολύ καλός. Προς το παρόν πρώτο φαβορί και κερβερος και σε ιδέες και σε πιατα. Ο Ηλίας πιστεύω είναι λίγο παρεξηγημένος και τον παρουσιαζει η κάμερα επίτηδες σαν τον κακό. Πιστεύω περισσότερο ότι έχει αυτό το βρετανικό καυστικό χιούμορ και τον διαστρευλωνουν στο μοντάζ για να βγάλουν μια νέα Σπυριδούλα. Αλλά δεν έχει αυτή την πηγαία κακία της. Αυτό το σήκω να κάτσω πόνεσε η μέση μου. Ο μπελλος αουτσάιντερ για τίτλο αλλά έχει να δώσει ο γυπαετός . Και ο Σταύρος από κοντά τετράδα να τιμήσει τους κλαρινογαμπρους. Έναν από αυτούς προβλέπω για νικητή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Ο Ηλίας πιστεύω είναι λίγο παρεξηγημένος και τον παρουσιαζει η κάμερα επίτηδες σαν τον κακό. Πιστεύω περισσότερο ότι έχει αυτό το βρετανικό καυστικό χιούμορ και τον διαστρευλωνουν στο μοντάζ για να βγάλουν μια νέα Σπυριδούλα. Αλλά δεν έχει αυτή την πηγαία κακία της. Αυτό το σήκω να κάτσω πόνεσε η μέση μου. Η μονη που εχει σιγουρα μπολικη κακια μεσα της και κερδιζει επαξια τον ρολο της νεας Σπυριδουλας ειναι η Κατερινα.Ο Ηλιας δεν ειναι κακος αλλα εχει συμπεριφορα φαρμακογλωσσας κουτσομπολας-κατινας της γειτονιας που την βρισκει με το να σχολιαζει συνεχως αρνητικα τους γυρω χωρις να κοιταει την καμπουρα της.Επειδη σκυλιαζει που δεν μπορει να φτασει μαγειρικα το διδυμο Σταυρη-Βαρθαλιτη,εχει λυσαξει να τους σχολιαζει αρνητικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Συμφωνώ στις κρίσεις σας παιδιά για τους παίκτες... Και εγώ κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου... Για μένα ο καλύτερος (οχι μαγειρικά) αλλά σαν παρουσία γενικότερα είναι ο Μπέλλος, όπως και ο Ιωάννης που έφυγε... Μαγειρικά ο Σταυρής αν και αντιπαθής (οχι τόσο όσο φαίνοταν στην αρχή, αλλά και πάλι), όπως και ο Βαρθαλίτης φαίνεται να είναι ένα κλικ παραπάνω από τους υπόλοιπους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Το συγκεκριμένο, πιο πολύ προς ριαλιτι φέρνει παρά προς μαγειρική, δυστυχώς. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JethroTull Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 (edited) Έχω την εντύπωση ότι ορισμένους παίκτες τους κρατάνε μέσα καθαρά λόγω τηλεθέασης. Η Κατερίνα τέρμα κομπλεξική και ο ορισμός της κακίας. Αλλά ακόμη και μαγειρικά αν το δούμε, δέκα φορές έχει μαγειρέψει το ίδιο φαγητό... συνέχεια την ίδια ζύμη. Στις ομαδικές κόβει καρότα. Παρόλα αυτά οι κριτές συνεχώς χαζολογανε μαζί της και την κρατάνε μέσα ενώ σε άλλους είναι πολύ πιο αυστηροί. Η Μαρία μένει μέσα γιατί έχει πέραση μαλλον σε αρκετούς τηλεθεατές και το ζευγαράκι πουλάει. Πολύ αντιπαθητική και αυτή. Ο Μπέλος καλός μάγειρας αλλά λίγο ξεφτίλα κοτζάμ μαντράχαλος 30 ετών να τον σέρνει ένα 20χρονο κοριτσάκι. Σταυρής και Σταύρος πολύ καλοί μάγειρες, μάλλον από τα φαβορί του διαγωνισμού. Ο Δήμος και ο Ιωάννης τζάμπα έφυγαν αν και έχουν φυσικά και αυτοί ευθύνες γιατί κρατούσαν χαμηλούς τόνους πράγμα που δεν πουλάει πολύ, αλλά έκαναν φυσικά και προσωπικά λάθη. Ο Ηλίας παρεξηγημένος αλλά και αυτός έχει ένα σπαστικό τουπε. Δεν διαχειρίστηκε καλά το ψυχολογικό κομμάτι και γι' αυτό έφυγε νωρίς. Ετυχε βέβαια και σε δοκιμασία με μόνο 1 αντίπαλο οπότε ήταν πιο δύσκολο. Γενικά έχει κουράσει αρκετά το m.chef. Πολύ reality έχει γίνει πλέον και πολύ λίγο μαγειρική. Edited April 8, 2020 by JethroTull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Εγώ απορώ με κάποια παιδιά εκεί μέσα που είναι μάγειρες επαγγελματίες έξω από το παιχνίδι, γιατί δέχονται να στηθούν να φανούν πιο άχρηστοι από την Κατερίνα (κ τη κάθε τέτοια περίπτωση) που ξεκάθαρα είναι μέσα για τη κατινια?! Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 εδώ βάλανε τη Γιώτα ρε παιδια, οι άλλοι σας κάνουν εντύπωση???? Πολύ γουσταρα αυτό που έγινε με τον Γιώργο χτες. Άντε σιγά σιγά να την κάνει, αν και οι αντίπαλοι του δεν είναι οι πιο δυνατοί μάγειρες. Ο Ηρακλής προσπαθεί, όμως η ζωική πρωτεΐνη είναι εύκολη αντίπαλος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Μπραβο στη Κατερινα και στη Μαρια για την βελτιωση τους. Κωστας, Ηρακλης, Διονυσης, Ντεμυ καμία φαντασια δεν εχουν πλεον. Ο Γιωργος με ολη τη κατινια του εχει αποσυντονιστει και τρωει τα μουτρα του οπως ο Ηλιας. Αδυναμοι χαρακτηρες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts