zidane72003 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Πάει και αυτός. Ελαφρύ το χώμα. Όπως και τα παλικάρια με το ελικόπτερο...Τσάμπα νέοι άνθρωποι. Rip. Κουράγιο στις οικογένειες των ανθρώπων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Κρίμα για το παιδί, η ταχύτητα σκοτώνει δυστυχώς :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 καλο του ταξιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Πραγματικά κρίμα.σαν καλλιτέχνης δεν ήταν ποτέ του γούστου μου,πέρα από 2-3 κομμάτια,όμως δεν παύει να με στεναχωρεί το γεγονός οτι άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε από την Ζωή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλά δεν ανέφερε κανείς τον Captain Lassard, του Police Academy? Πέθανε χτες 98 χρονών και φαίνεται ότι ήταν μεγάλο ταλέντο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλά δεν ανέφερε κανείς τον Captain Lassard, του Police Academy? Πέθανε χτες 98 χρονών και φαίνεται ότι ήταν μεγάλο ταλέντο. Παρακαλω...Commandant Eric Lassard! Captain ηταν ο Harris! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλά δεν ανέφερε κανείς τον Captain Lassard, του Police Academy? Πέθανε χτες 98 χρονών και φαίνεται ότι ήταν μεγάλο ταλέντο. Αυτός όμως έφυγε πλήρης ημερών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 μπορεί να μην άκουγα τα τραγούδια του, μπορεί να μην μου άρεσε σαν καλλιτέχνης αλλά είναι κρίμα να φεύγει από τη ζωή.. καλό κουράγιο στους δικούς του Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 κρίμα κι άδικο να φεύγει κάποιος απο τη ζωη τόσο νέος, συλλυπητήρια στην οικογένεια του τραγουδιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Πάντως αν έφταιγε ο ίδιος, έφαγε και μια κοπέλα άδικα που θα ζήσει ανάπηρη εξαιτίας του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Προσωπικα εγω , ΔΕΝ ακουω ΚΑΘΟΛΟΥ λαικα τραγουδια και γενικα να φανταστειτε οταν παλιοτερα πηγαινα στο Rex στην Αθηνα να δω την Βανδη ή στο Fever την Βισση , πηγαινα βασικα για το πρωτο προγραμμα με τα dance κομματια , τα ποπ (''Τι κανω μονη μου'' , ''Αγαπη υπερβολικη'' κτλ) . Στο δευτερο προγραμμα , στο λαικο , εκει που γεμιζουν τα μαγαζια , εγω τις περισσοτερες φορες εφευγα . Με κουραζουν τα λαικα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . (Αυτο μια μικρη παρενθεση) . Ο Παντελιδης παρολο οτι αρεσε/αρεσει σε ενα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο των Ελληνων , εμενα ΔΕΝ μου αρεσε/αρεσει καθολου . (Εκτος απο (1) του τραγουδι το ''ΓΙΝΕΤΑΙ'' , το οποιο πραγματικα μου αρεσει . Κανενα αλλο ομως) . Παρολο οτι οπως σας ειπα , ο Παντελιδης και γενικα οι καλλιτεχνες που εχουν παρομοιο ή ιδιο στυλ με αυτον , ΔΕΝ μου αρεσουν καθολου , πιστευω πως ηταν τελικα ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ ανθρωπος και ''ψυχούλα'' , οπως ειπε το πρωι ενας δημοσιογραφος που τον ηξερε προσωπικα . Καλο του ταξιδι . Ο Θεος να τον αναπαυσει . (Παιδια και οι μαλακ**ς χρειαζονται καποιες φορες στην ζωη με αμαξια ή μηχανακια , γιατι οταν εισαι 15-40 , ΠΡΕΠΕΙ να θυμασαι καποιες τρελες που εκανες , αλλα θελει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ γενικα και με τις ταχυτητες) . Στην Ελλαδα εχουμε περιπου 1600 νεκρους το χρονο απο τροχαια και το 70% περιπου αυτων ειναι ατομα μεχρι 30 χρονων . Και 20.000 τραματιες τον χρονο , απο τροχαια και παλι . Στην Ευρωπη , η Ελλαδα βρισκεται στην 28η θεση σε τροχαια ατυχηματα , λογω κακως συντηρημενων αυτοκινητων , ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ταχυτητας , ασχημων δρομων και αλκοολ . Παιδια , η ζωη ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ , αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ . Κριμα ειναι , πραγματικα . Καλο απογευμα σε ολους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Πάντως αν έφταιγε ο ίδιος, έφαγε και μια κοπέλα άδικα που θα ζήσει ανάπηρη εξαιτίας του. Είναι πολύ σκληρό αυτό που λές, μιλάμε για ενήλικα άτομα και ειπώθηκε πως έχει ξαναγίνει αυτή η διαδρομή από τα ίδια άτομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Στα δινει η ζωη ολα το βραδυ και στα παιρνει ολα ενα πρωι.... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Είναι πολύ σκληρό αυτό που λές, μιλάμε για ενήλικα άτομα και ειπώθηκε πως έχει ξαναγίνει αυτή η διαδρομή από τα ίδια άτομα Δηλαδή άμα ήσουν εσύ συνοδηγός σε ένα αμάξι το οποίο ξαφνικά έφευγε εκτός, θα ήσουν "καλυμμένος" επειδή έχεις ξανακάνει μια διαδρομή; Άνθρωποι είμαστε και λάθη συμβαίνουν αλλά ο μόνος υπεύθυνος είναι πάντα ο οδηγός, εκτός κι αν γίνει κάτι λόγω των συνεπιβατών. Πραγματικά RIP, μια περίοδο τον άκουγα συνέχεια και κυρίως στις αρχές με την κιθαρίτσα κτλ. Μετά που την είδε κάπως και άρχισε να βγάζει "τα σχοινιά σου" και άλλα τέτοια "ποιοτικά", ξενέρωσα αλλά δεν παύει να είναι ένας ακόμα νέος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του λόγω της ταχύτητας. ήμουν στο facebook εκείνη την ώρα και θυμάμαι ότι για 3-4 λεπτά μόνο μια σελίδα το είχε ανεβάσει σαν αποκλειστικό και έβριζαν όλοι στα σχόλια και ήμουν έτοιμος κι εγώ. Μόλις το είδα και σε Lifo, ΕΡΤ κ.α, πείστηκα. RIP και για τον μεγάλο Lassard που μας χάρισε πολύ γέλιο κάτι ωραία μεσημέρια στο STAR. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παρολο οτι οπως σας ειπα , ο Παντελιδης και γενικα οι καλλιτεχνες που εχουν παρομοιο ή ιδιο στυλ με αυτον , ΔΕΝ μου αρεσουν καθολου , πιστευω πως ηταν τελικα ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ ανθρωπος και ''ψυχούλα'' , οπως ειπε το πρωι ενας δημοσιογραφος που τον ηξερε προσωπικα . Εννοείται πως είναι θλιβερό ένας άνθρωπος να πεθαίνει. Εννοείται πως είναι απίστευτα τραγικό όταν αυτός ο άνθρωπος είναι νέος. Ασχέτως διασημότητας, όσο πιο νέος χάνεται ένας άνθρωπος και με τρόπο άδικο, τόσο πιο τραγικό είναι. Αυτά όμως τα υπερβολικά του τύπου "ήταν απλός άνθρωπος" και "ήταν ψυχούλα", ειλικρινά νομίζω δε χρειάζονται. Δε λέω ότι δεν ήταν. Δε λέω ότι ήταν. Λέω ότι δεν ξέρουμε και δε χρειάζεται να αγιοποιούμε κανέναν για να του ευχόμαστε καλό ταξίδι. Εκτός και αν τον ήξερες προσωπικά, το τι είπε ένας δημοσιογράφος μαζί με την αναγγελία του θανάτου του έχει ακριβώς τόση σημασία όση αν ο ίδιος δημοσιογράφος περσι τέτοια έποχή έλεγε ότι ο Παντελίδης είναι κ#$#παιδο του κερατά. Καμία. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 σωστος ο DesertSMisSRaiN. το αν ειναι καλος ή κακός ανθρωπος ο Χ,ο Ψ κλπ ειναι εντελως ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. Καποιος μπορει να τον συμπαθει, αλλος μπορει να τον αντιπαθει. Συμβαινει και ειναι λογικο. Επισης, δε μπορουμε να ξερουμε ουτε αν ηπιε(θα το δειξουν οι εξετασεις), ουτε τι εκανε με τις γυναικες. Αυτο που ειναι χαζο και παραλογο ειναι να πιστευουν καποιοι οτι πεθαινει ενας ανθρωπος απο.. καταρες κ βρισιες. (στη συγκεκριμενη περιπτωση ο Π.Π.) Ολοι οι επωνυμοι και διασημοι εχουν.. haters. Αυτο δε σημαινει οτι θα πεθανουν απο αυτο. Τοτε θα ειχαν πεθανοι ολοι οι πολιτικοι, ολοι οι αστυνομικοι, ολοι οι οπαδοι κλπ. Αυτα ειναι γελοιοτητες να γραφονται στο facebook και να τα πιστευει ο κοσμος. Οποιος τρεχει με 120 χλμ ξερει οτι κινδυνευει η ζωη του. Ειτε ειναι διασημος ειτε ανωνυμος, ειτε φτωχος ειτε πλουσιος, ειτε νεος ειτε γερος... ειτε.. ειτε.. Τα υπολοιπα ειναι για τους αφελεις. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) (Παιδια και οι μαλακ**ς χρειαζονται καποιες φορες στην ζωη με αμαξια ή μηχανακια , γιατι οταν εισαι 15-40 , ΠΡΕΠΕΙ να θυμασαι καποιες τρελες που εκανες , αλλα θελει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ γενικα και με τις ταχυτητες) . Μεγάλε συγγνώμη αλλά 140.000 νεκροί σε τροχαία ατυχήματα τα τελευταία 20 χρόνια (στοιχεία του Ιαβέρη που ασχολείται με το θέμα) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο για να λέμε ότι χρειάζονται τέτοιες ΜΑΛΑΚ***!!! Όποιος θέλει να βγάλει γούστα ας πάει να το κάνει στην πίστα του Ελληνικού, στην πίστα των Σερρών ή σε όποια άλλη πίστα μπορεί ή, εναλλακτικά, ας επιλέξει έναν δρόμο που ξέρει 100% ότι είναι ερημικός. Φυσικά θα πρέπει να φροντίσει να είναι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!! Στην τελική εγώ που πηγαίνω στο ρεύμα μου κανονικά και με την νόμιμη ταχύτητα δεν σου φταίω ΚΑΘΟΛΟΥ που θα βγεις πατημένος από την στροφή και θα πέσεις πάνω μου γιατί απλώς ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ τα αντανακλαστικά για να κάνεις αυτά που κάνεις στο βιντεοπαιχνίδι (ανέβασμα ή κατέβασμα ταχύτητας "καρφωτό" και ανάποδα τιμόνια με χειρόφρενο). Για να μην πω και για το θέμα του να έχεις πιει κι ένα δύο ποτηράκια. Κρίμα για το παληκάρι που πέθανε τόσο νέος αλλά με τόση πληροφόρηση που υπάρχει πάνω σε αυτό το θέμα τότε μόνο που σκέφτηκε να μπει σε ένα αυτοκίνητο στις 8 το πρωί κομμάτια από την κούραση και μάλλον ψιλοπιωμένος ήταν σαν να ήθελε να αυτοκτονήσει... Edited February 19, 2016 by VeCo Λίγη προσοχή στο λεξιλόγιο πληζ Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Πάντως αν έφταιγε ο ίδιος, έφαγε και μια κοπέλα άδικα που θα ζήσει ανάπηρη εξαιτίας του. δεν εφαγε καμια. μια χαρα οι κοπελιτσες ηξεραν τι εκαναν,αν παρακολουθησει καποιος τα προφιλ τους θα καταλαβει....δυστυχως το σταριλικι που κυνηγουσαν δεν τους βγηκε σε καλο....ευτυχως οπως ακουγεται,προς το παρον εχει γλυτωσει τον ακρωτηριασμο η κοπελα που ηταν πιο σοβαρα. για τον Παντελη απο την αλλη,ξαφνικα αρχισαν να ξεφυτρωνουν και κακες ειδησεις,σχετικα με χρηση ουσιων και υψηλη καταναλωση αλκοολ,Ok,το ξερουμε,ο χωρος της showbiz ειναι δυσκολος και μυριζει απο αποσταση,τωρα ομως ξαφνικα τα λενε? εγω στεναχωριεμαι για τον Παντελη,γιατι,ως ανθρωπος,μου φαινοταν παντα ως ο διπλανος,ο γειτονας μου καλε...μου εβγαζε μια απλοτητα. ισως να ξεφυγε απο ενα σημειο κι επειτα και το βρισκω λογικο,οταν μεσα σε μικρο διαστημα,η καθημερινοτητα σου μεταμορφωνεται,το ονομα σου αποκταει ξαφνικα φημη,χρημα ρεει αφθονο,οπως και υποσχεσεις πισω απο αυτο....ποσο ευκολο ειναι να την πατησεις....η δοξα θελει ρεγουλα,αλλα δεν την εχουμε και πολλοι,την ρεγουλα. τα ονειρα τελικα... καλο του ταξιδι και παλι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 δεν εφαγε καμια. μια χαρα οι κοπελιτσες ηξεραν τι εκαναν,αν παρακολουθησει καποιος τα προφιλ τους θα καταλαβει....δυστυχως το σταριλικι που κυνηγουσαν δεν τους βγηκε σε καλο....ευτυχως οπως ακουγεται,προς το παρον εχει γλυτωσει τον ακρωτηριασμο η κοπελα που ηταν πιο σοβαρα. για τον Παντελη απο την αλλη,ξαφνικα αρχισαν να ξεφυτρωνουν και κακες ειδησεις,σχετικα με χρηση ουσιων και υψηλη καταναλωση αλκοολ,Ok,το ξερουμε,ο χωρος της showbiz ειναι δυσκολος και μυριζει απο αποσταση,τωρα ομως ξαφνικα τα λενε? εγω στεναχωριεμαι για τον Παντελη,γιατι,ως ανθρωπος,μου φαινοταν παντα ως ο διπλανος,ο γειτονας μου καλε...μου εβγαζε μια απλοτητα. ισως να ξεφυγε απο ενα σημειο κι επειτα και το βρισκω λογικο,οταν μεσα σε μικρο διαστημα,η καθημερινοτητα σου μεταμορφωνεται,το ονομα σου αποκταει ξαφνικα φημη,χρημα ρεει αφθονο,οπως και υποσχεσεις πισω απο αυτο....ποσο ευκολο ειναι να την πατησεις....η δοξα θελει ρεγουλα,αλλα δεν την εχουμε και πολλοι,την ρεγουλα. τα ονειρα τελικα... καλο του ταξιδι και παλι. Σοβαρά μιλάς; Ήξεραν ότι μπορούν να βγουν σακατεμενες επειδή μπορεί του άλλου να το έχανε και να το στουκαρε; Τώρα εσύ υποτιμάς εντελώς τις 2 γυναίκες και τις ρίχνεις σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Και για να κλείσει το θέμα: Ο οδηγός έχει πάντα την ευθύνη. Και αν ο Παντελιδης ήταν πιωμενος, υπό την επιρρεια ουσιών ή απλά κουλος, τι του φταίνε οι άλλοι; Τι θα συνέβαινε αν έβγαινε στο απέναντι ρεύμα και ξεκληριζε καμιά οικογένεια; θα μιλάγανε όλοι για το καλό παιδί;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Παιδια και οι μαλακ**ς χρειαζονται καποιες φορες στην ζωη με αμαξια ή μηχανακια , γιατι οταν εισαι 15-40 , ΠΡΕΠΕΙ να θυμασαι καποιες τρελες που εκανες Ή κάνεις πλάκα ή αποδεικνύεις (με μια τέτοια άποψη) γιατί ακριβώς γίνονται τόσα θανατηφόρα τροχαία... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Σοβαρά μιλάς; Ήξεραν ότι μπορούν να βγουν σακατεμενες επειδή μπορεί του άλλου να το έχανε και να το στουκαρε; Τώρα εσύ υποτιμάς εντελώς τις 2 γυναίκες και τις ρίχνεις σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Και για να κλείσει το θέμα: Ο οδηγός έχει πάντα την ευθύνη. Και αν ο Παντελιδης ήταν πιωμενος, υπό την επιρρεια ουσιών ή απλά κουλος, τι του φταίνε οι άλλοι; Τι θα συνέβαινε αν έβγαινε στο απέναντι ρεύμα και ξεκληριζε καμιά οικογένεια; θα μιλάγανε όλοι για το καλό παιδί;; Λάθος κατάλαβες. Δεν είπα οτι ήξεραν οτι θα πάθουν αυτό. Εννοούσα οτι μία χαρά ενήλικες κοπέλες είναι και με πλήρης επίγνωση του τι κάνουν.υπάρχουν κι εναλλακτικές,ταξί,τηλέφωνο στον μπαμπά η στην μαμά....αλλά ok,ξεπερασμένα πράγματά. Δεν μπορούμε λοιπόν να μπλέξουμε τον οδηγό...κατά την γνώμη μου δηλαδή. Οσο για το αν ρίχνω επίπεδο η οχι,προσωπικά δεν ρίχνω,προσωπικά βλέπω.... Τέλος πάντων,δεν μας ενδιαφέρουν τα περαιτέρω έτσι κι αλλιώς,αλλά περαστικά τους και καλό μυαλό στην μετέπειτα πορεία τους.έζησαν ένα πολύ κακό βίωμα...η Ζωή θέλει σεβασμό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ουμπέρτο Έκο: 05/01/1932 - 19/02/2016 Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Σήμερα έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 χρόνων ο Γιοχαν Κρόιφ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 καλο του ταξιδι, μεγαλος παικτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 R. I. P. Prince :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts