Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I


mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους!

Εχτες ο αγιος βασιλης μου εφερε κ εμενα ενα νοκια n8.. οταν το ανοιξα καταλαβα οτι προκειται για παραεισαγωγη. Το ελληνικο manual ειναι φωτοτυπημενο κ το code απο γαλλια. αγοραστηκε απο wind, ενω πρωτα ομως ειχα παει στο καταστημα να ρωτησω αν ειναι παραεισαγωγης κ με κοιταζαν σαν εξωγηινη. δεν καταλαβαιναν τι εννοουσα κ με διαβεβαιωναν οτι το κινητο ειναι γνησιο κ δεν υπαρχει τετοια περιπτωση (παρολο που στην παραεισαγωγη δεν τιθεται θεμα γνησιοτητας), αλλα μου ειπαν κιολας πως αν ανοιχτει δεν αλλαζεται. φοβαμαι μην αντιμετωπισω προβλημα με τα ελληνικα σε μελλοντικο update κ δεν το εχω ανοιξει καν ακομη το κινητο μηπως μου το αλλαξουν.. καμια συμβουλη? ευχαριστω εκ των προτερων

 

Όλοι στη WIND,εργαζόμενοι και πελάτες έχουν παραεισαγωγής :p Ειδικά οι βιαστικοί... Από εκεί και πέρα,δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με κινητό παραεισαγωγής σε θέματα εγγύησης.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να κάνεις αναβαθμίσεις στο κινητό σου ΟΤΑ ή να ακολουθήσεις οδηγίες με εργαλεία NAVFIRM και PHOENIX. Οδηγίες μπορείς να βρεις με ένα απλό Google search :)

Τα κινητά από εξωτερικό είναι κανονικά,από τις αντιπροσωπείες της ΝΟΚΙΑ FRANCE αλλά flashaρισμένα με ελληνικό μενού.

Η μόνη περίπτωση που πρέπει να φοβάστε για εγγύηση είναι να είναι από χώρα της Ανατολής όπου παράγονται από άλλο εργοστάσιο,όχι αυτό της Φιλανδίας.

 

Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε!

Εμένα πάντως με ενημέρωσαν πριν το αγοράσω ότι είναι παραεισαγωγής,μου έδωσαν το κουτί στα χέρια μου και μετά μου πέρασαν την επιδότηση από WIND. Αυτή είναι η σωστή διαδικασία και η γραμμή από τις αποθήκες,δηλαδή να ενημερώνουν ότι είναι παραεισαγωγή :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγαπητέ φίλε,

εχω βάλει στην αρχική οθόνη το widget προτιμώμενες επαφές και προσθεσα 4 από αυτές. Τωρα που θέλω να αντικαταστησω μια από αυτές δεν μπορώ να το κάνω. Παταω μια φορά καλεί την επαφή. Παταω παρατεταμένα με βγάζει στην επεξεργασια της Αρχικής οθόνης. Πάω από τις επαφές δεν βρίσκω επιλογή.

Βρηκα υτήν την απαντηση σε ερωτηση άλλου φίλου ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Πού υπάρχει η κυλιόμενη μπαρα με εικονίδιο Προσθήκη και αφαιρεση??? Παρακαλώ βοήθήστε. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Αν μετακινήσεις την κυλιόμενη μπάρα (με τις επαφές που έχεις προσθέσει όπως λες,ως widget,)

όλο αριστερά ή δεξιά ,σου εμφανίζει το Προσθ + και Αφαίρ Χ για να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις επαφές...

 

Καλή Χρονιά.

Edited by nervous

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

απεκτησα το νεο μου n8 και εδω και μερικες μερες το εχω κανει φυλλο κ φτερο. το προβλημα ομως ειναι οτι καθε λιγο και λιγακι χανεται η επαφη με το wifi δικτυο που εχω στο σπιτι μου και δεν μπορω να συνδεθω ουτε με τον browser τησ nokia ουτε με τον opera. στο nokia c6 της γυναικας μου το ιδιο (εκει γραφει δεν μπορει να βρεθει διακομιστης). αν κανω restart το router το προβλημα διορθωνεται για λιγο και μετα παλι τα ιδια. το ιδιο γινεται και αν κανω restart τα κινητα.

ξερει κανεις κατι? ευχαριστω κ καλη χρονια

Πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις του router σου. Δεν οφείλεται στο N8.

edit.επισης εχω και μια ερωτηση για το gps. υπολογιζει τη θεση του σπιτιου μου με αποκλιση περιπου 100μ. επειδη δεν ειχα κανα gps ειναι λογικο αυτο?υπαρχει καποιο αλλο softawre πιο αξιοπιστο?

Το ενσωματωμένο ovi maps είναι ότι πιο αξιόπιστο μπορείς να βρεις για την συσκευή. Μπορεί να υπάρχει κάποια απόκλιση μέχρι να λοκάρει την θέση σου και μετά την δείχνει σωστά. Για βγες σε ανοιχτό χώρο και δες αν πάλι έχει απόκλιση.

Οθονη/αφη: Πολυ καλη αποκριση, καλη και η ευκρινεια, θα ηθελα ομως να εχει μια σταθερη φωτεινοτητα. Δεν το εχω βρει ακομα.

Δεν γίνεται. Ο αισθητήρας λειτουργεί υπό όλες τις συνθήκες.

 

thank u taliban :) και μια ακομη ερωτησουλα.. το ΟΤΑ update πως γινεται?

Στην οθόνη αναμονής πατάς κλήση και πληκτρολογείς *#0000# και αναζήτηση ενημερώσεων. ή πας από το μενού ενημερώσεις λογισμικού.

Link to comment
Share on other sites

Εντυπώσεις:

Αλλαξα εταιρεία και πήγα από Wind στην Vodafone. Στο πρόγραμμα Unlimited 75. Το τηλέφωνο μου το έδωσαν στα 245€ λογω της μεταφοράς. Μαζι και δώρα 1 X-Box και μια Δωροεπιταγή. Χρώμα Dark Grey. Πήρα και μια μπλε θήκη σιλικονης 13€ από την ΝΟΚΙΑ και το αποτέλεσμα αισθητικά είναι υπέροχο!

Το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό σε αίσθηση και λειτουργία. Βεβαια το δουλεύω χωρίς σύνδεση ακόμα γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί η SIM. Κατεβασα και ένα παιγνίδι need for speedHD και παίζω συνεχώς. η αίσθηση ειναι φοβερή. επίσης συνδεομαι σε διαφορα WLAN χωρις πρόβλημα. Στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ καμια φορά αργουν να ανταποκριθούν τα πληκτρα αφης. μετέφερα τις Επαφές μου από το Ν97 γρηγορα με το BT (556 ΕΠΑΦΈΣ). Παιζει καταπληκτικά βιντεο. ομως συνεδεσα ένα usb stick με το ειδικό καλώδιο, όμως μου το εμφανίζει ως κατεστραμμενη μνήμη. Ισως γιατι δεν ειναι μορφοποιημενο σε FAT32. Αυτά προς το παρόν, μην το ματιάσω. ΥΓ. Η ΠΡΩΤΗ ΦΌΡΤΙΣΗ κράτησε 1,5 μέρα, Η 2η είναι ήδη στις 18 ώρες και συνεχίζει,

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω παιδια.. mixtri απλα μου την εδωσε που δεν γνωριζαν καν τι σημαινει "παραλληλη εισαγωγη", με κοιταζαν περιεργα κ μαλιστα μου απαντησαν οτι φωτοτυπημενα manual κλπ γινονται μονο στην ομονοια :p
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλή και υγιοί χρονία να έχουμε!!

 

Μου παρουσίασε και μένα σήμερα το απόγευμα το εξής, όταν ανοιξα το κινητό δε μου είχε το προεπιλεγμένο θέμα που είχα αλλά το "στάνταρ"....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας,χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχετε.είμαι καινούριος στο φόρουμ και επειδή παρακολουθώ τις συζητήσεις από το προηγούμενο thread του Ν8 εχω ψηθεί άσχημα να το πάρω με επιδότηση(αν το βρω διαθέσιμο βέβαια ) από κατάστημα wind.επειδή διάβασα για παραεισαγωγής στην wind ήθελα να ρωτήσω τι πρόβλημα θα υπάρχει;μόνο την εγγύηση να προσέξω;ή και την τυχόν αναβάθμιση στην οποία παίζει να χάσω ελληνικα;να σημειώσω ότι λόγω επιδότησης σκέφτομαι τη wind ειδάλλως θα το είχα πάρει καιρό τώρα.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Link to comment
Share on other sites

Το είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ μου, άλλα δεν πήρα απάντηση. Πρόκειται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την αναφώνηση του ονόματος που καλεί όταν έχω συνδεδεμένο το bluetooth.

Από ότι είδα το έχουν εντοπίσει και μερικοί (λίγοι) άλλοι:

N8-Say-Caller-s-name-over-BT-headset-not-audible

 

Σας συμβαίνει ή μόνο εγώ είμαι ο άτυχος;

:ninja:
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε.:)

Δεν είσαι ο μόνος.Ενοχλητικό bug,ελπίζω να διορθωθεί στην πρώτη αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Link to comment
Share on other sites

Εχωντας παρει φουλ back up του κινητου μας απο το ovi suite αμα κανουμε hard reset και μετα restore to back up θα εχουν χαθει εφαρμογες οπως το οvi store η το social χαρτες και τετοια η θα ειναι κομπλε?
Link to comment
Share on other sites

Κλειστό τι εννοείς? "Απενεργοποιήση σάρωσεις wlan"? Εννοείται ότι πρέπει να έχεις απενεργοποιημένη τη σάρωση. Εγώ όποτε θέλω απλά πατάω μια φορά πάνω στο widget και ανοίγει. Ή απλά ανοίγω όποια εφαρμογή θέλω και το ενεργοποιεί μόνη της το wlan. Πάντως είχε φάει κόλημα και το δικό μου με ένα από τα δύο wlan στη δουλειά. Το έσβησα και ησύχασα. Δοκιμάστε να κάνετε και restart στα router πάντως..

 

Όσο για τα χρατς χρουτς που λέτε, έχετε δοκιμάσει και άλλα ακουστικά? Το κάνει μόνο με bluetooth ή και με καλώδιο? Μόνο σε κλήσεις ή μόνο σε mp3? Κάντε τις δοκιμές σας και αν δε βγάλετε άκρη, νομίζω ότι θα πρέπει να επισκεφτείται nokia care σύντομα. Στη θέση σας θα επέλεγα την αλλαγή εντός 7 ημερών..

 

Καλη πρωτοχρονιά σε όλους! (Καλή χρονιά από αύριο, είμαι προληπτικός!)

Φίλε Morala καλή χρονιά!!

Εννοείται ότι τη σάρωση WLAN στο κινητό την έχω απενεργοποιημένη!!!

Μιλώ για το router μου , που εxει τη δυνατότητα να απενεργοποιεί το ασύρματο δίκτυο ( έτσι ώστε να συνεχίζει να λειτουργεί το VoIP και το σταθερό…Hol γαρ…)

Είναι σπαστικό όμως κάθε φορά που θα θέλω να μπω απ’ το κινητό στο internet, πχ ξαπλωμένος ,να πρέπει να σηκώνομαι για να το ανοίξω…

Δοκίμασα και restart στο router και διαγραφή σημείου πρόσβασης στο κινητό, αλλά δεν πιάνει το κολπάκι…

Στο Bluetooth μονό ακουστικό που έχω για να μιλώ όταν είμαι στη μηχανή, δεν είχα σοβαρά προβλήματα στη συνομιλία!

Πολύ σπάνια κάνα χρατς… Στα στερεοφωνικά όμως ακουστικά, πολύ χοντρό το πρόβλημα στο mp3…δεν υποφέρεται…

Tα ενσύρματα δε με πολυενδιαφέρουν και δεν τα δοκίμασα…

Κάτι άλλο… παρατηρήσατε ότι ενώ είναι συνδεμένο το Bluetooth ακουστικό, η εκφώνηση του ονόματος καλούντος είναι πάσαρα πολύ χαμηλή???

Σχεδόν δεν ακούγεται…

Oυπς...αναφέρθηκε ηδη παραπάνω...

Edited by Doukas_F

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Link to comment
Share on other sites

Εχωντας παρει φουλ back up του κινητου μας απο το ovi suite αμα κανουμε hard reset και μετα restore to back up θα εχουν χαθει εφαρμογες οπως το οvi store η το social χαρτες και τετοια η θα ειναι κομπλε?

 

Μια δοκιμή θα σε πείσει.

Πάντως αν δε δουλέψει πρέπει να φλασάρεις με phoenix.

Link to comment
Share on other sites

πραγματικα δεν ξερω πως το εχετε καταφερει αυτο...

Σε μενα ποτε δεν εχει δειξει ποτε αυτονομια πανω απο 2 μερες.... που φυσικα μεταφραζεται σε 1 μερα και κατι κανονικης χρησης.... (με λιγα τηλεφωνα και κανενα 30λεπτο διαφορα...)

 

Επισης, οι ωρες χρησης που δειχνει το battery monitor ειναι λαθος!!

Δοκιμαστε να τραβηξετε βιντεο μεχιρ να κλεισει η μπαταρια ~ 2ωρες.

Η χρηση θα εμφανισθει στα "Other" και οχι στο "camera"....

 

Το ovi μολις μου ειπε για upgrade στο 3.0.0.284 ... Μεχρι χθες ηταν στο betalabs ;)

Ακριβως ετσι και σε μενα!!!

Μια μερα απλης χρησης και η μπαταρια να τελειωνει…

Απορω…

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Link to comment
Share on other sites

Μια δοκιμή θα σε πείσει.

Πάντως αν δε δουλέψει πρέπει να φλασάρεις με phoenix.

 

γιατί να φλασαρω?δεν εχω παραεισαγωγης.

η ερωτηση μου ειναι για τις εφαρμογες αν θα χαθουν οπως εχει ακουστει οτι χανονται με το hard reset.

Edited by nervous
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms
Link to comment
Share on other sites

γτ να φλασαρω?δεν εχω παραεισαγωγης.

η ερωτηση μου ειναι για τις εφαρμογες αν θα χαθουν οπως εχει ακουστει οτι χανονται με το hard reset.

 

Δεν έγραψα ότι έχεις παραεισαγωγής.

Απλά ο μόνος τρόπος που μου δούλεψε, για να επανέλθει το κινητό σε κατάσταση που να δουλεύουν τα ovi store, social κλπ είναι το φλασάρισμα.

Δεν είχα πάρει full backup και γιαυτό δε ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

 

Εννοείται ότι τη σάρωση WLAN στο κινητό την έχω απενεργοποιημένη!!!

 

Εφόσον έχεις μόνιμα σύνδεση με το WLAN σου, πρέπει να τρέχει κάποιο πρόγραμμα.

Δοκίμασες κάνα πρόγραμμα task manager (πχ το jbak taskman ή το Best Taskman) τα οποία δείχνουν και τις κρυφές εφαρμογές?

Edited by mpapad
Link to comment
Share on other sites

Όλοι στη WIND,εργαζόμενοι και πελάτες έχουν παραεισαγωγής :p Ειδικά οι βιαστικοί...

 

 

ενταξει δεν ειναι τα πραγματα ακριβως ετσι, το δικο μου(ειμαι απο τους βιαστικους.....:p) το αγορασα απο wind,χρωμα dark grey στις 26/11 και ηταν ελληνικοτατο:)

 

αλλα η παρτιδα απο white silver που διεθεσε η wind μεσα στο δεκεμβριο ηταν οντως παραεισαγωγης και μαλιστα απο διαφορες πηγες(γαλλια,ουγγαρια) και αυτο μαλλον ειτε για να τα παρει η εταιρια σε καλυτερη τιμη η η εδω νοκια δεν μπορουσε να καλυψει την ζητηση

ας ελπισουμε οτι η νεα φουρνια που περιμενει η εν λογω εταιρια στις 17/1 να ειναι η ''ελληνικη''(ξανα)

Link to comment
Share on other sites

Δεν έγραψα ότι έχεις παραεισαγωγής.

Απλά ο μόνος τρόπος που μου δούλεψε, για να επανέλθει το κινητό σε κατάσταση που να δουλεύουν τα ovi store, social κλπ είναι το φλασάρισμα.

Δεν είχα πάρει full backup και γιαυτό δε ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

 

 

 

 

ok νομιζα οτι εννοουσες αλλο.εγω βασικα ηθελα να το κανω μηπως και φτιαξει το ραδιο γτ διαβασα στο forum της νοκια οτι σε μερικους εφτιαξε μετα απο hard reset αλλα αμα ειναι να μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια χωρις να ειναι σιγουρο και να χασω τις εφαρμογες και και και και,.....δεν ξερω κατα ποσο αξιζει....να σαι καλα παντως για την ενημερωση

Link to comment
Share on other sites

ok νομιζα οτι εννοουσες αλλο.εγω βασικα ηθελα να το κανω μηπως και φτιαξει το ραδιο γτ διαβασα στο forum της νοκια οτι σε μερικους εφτιαξε μετα απο hard reset

 

Για την πληροφόρησή σου πάντως, το ράδιο, και μετά το hard reset κόλλαγε.

Link to comment
Share on other sites

Για την πληροφόρησή σου πάντως, το ράδιο, και μετά το hard reset κόλλαγε.

καλα που το πες....τωρα κι αν δεν το κανω....

οποτε αναγκαστηκα περιμενουμε το update μας το αλλο μηνα....

ας ελπισουμε να μην μας ξεχασουν...

Link to comment
Share on other sites

Δεν έγραψα ότι έχεις παραεισαγωγής.

Απλά ο μόνος τρόπος που μου δούλεψε, για να επανέλθει το κινητό σε κατάσταση που να δουλεύουν τα ovi store, social κλπ είναι το φλασάρισμα.

Δεν είχα πάρει full backup και γιαυτό δε ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

 

 

 

Εφόσον έχεις μόνιμα σύνδεση με το WLAN σου, πρέπει να τρέχει κάποιο πρόγραμμα.

Δοκίμασες κάνα πρόγραμμα task manager (πχ το jbak taskman ή το Best Taskman) τα οποία δείχνουν και τις κρυφές εφαρμογές?

Φίλε μου, δεν τρέχει κανένα κρυφό πρόγραμμα…

Έχω το best taskman και δε μου δείχνει καμία περίεργη κρυφή εφαρμογή να τρέχει από πίσω, που μπορεί να ζητά σύνδεση…

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου, δεν τρέχει κανένα κρυφό πρόγραμμα…

Έχω το best taskman και δε μου δείχνει καμία περίεργη κρυφή εφαρμογή να τρέχει από πίσω, που μπορεί να ζητά σύνδεση…

 

Στα processes κοίταξες?

Link to comment
Share on other sites

Aν μπεις με τον browser του τηλεφωνου, και κανεις αναζητηση στο google, θα σε παει σε σελιδα την Nokia να κατεβασεις το ovi store.

Eγω στο 5800 το εκανα απεγκατασταση κατα λαθος, και το επανεγκατάστησα μ αυτο τον τροπο..

 

17 Iανουαριου περιμενει η wind καινουργια παρτιδα; Οι αλλοι πότε; Καπου εκει κοντα πιστευω;

Αντε, μπας και το παρουμε με την νεα ενημερωση λογισμικου, και χωρις παιδικες ασθενιες

Edited by fikast
Link to comment
Share on other sites

βοηθεια! οι φωτογραφιες βγαινουν απιστευτα θολες κ εχω βγαλει εννοειται την ζελατινα! αλλαζω τις ρυθμισεις κ παλι τιποτα..χαλια! :( λετε να εχω προβλημα?
Link to comment
Share on other sites

oταν τραβας φωτογραφιες πριν γινει η ληψη το τετραγωνακι στην οθονη ειναι πρασινο?γιατι μαλλον δεν εχει προλαβει να εστιασει ο φακος γι αυτο εχεις θολες φωτογραφιες
Link to comment
Share on other sites

edit.επισης εχω και μια ερωτηση για το gps. υπολογιζει τη θεση του σπιτιου μου με αποκλιση περιπου 100μ. επειδη δεν ειχα κανα gps ειναι λογικο αυτο?υπαρχει καποιο αλλο softawre πιο αξιοπιστο?

Το GPS λειτουργεί μόνο σε εξωτερικό χώρο. Μέσα στο σπίτι σου βρίσκει τη θέση κατά προσέγγιση, χρησιμοποιώντας το Network/Wi-Fi Positioning.

 

Οθονη/αφη: Πολυ καλη αποκριση, καλη και η ευκρινεια, θα ηθελα ομως να εχει μια σταθερη φωτεινοτητα. Δεν το εχω βρει ακομα

Η φωτεινότητα της οθόνης ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος. Επίσης, χαμηλώνει μετά το χρονικό διάστημα που έχει ρυθμιστεί ως «χρονικό όριο φωτισμού».

 

Καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους!

Εχτες ο αγιος βασιλης μου εφερε κ εμενα ενα νοκια n8.. οταν το ανοιξα καταλαβα οτι προκειται για παραεισαγωγη. Το ελληνικο manual ειναι φωτοτυπημενο κ το code απο γαλλια. αγοραστηκε απο wind, ενω πρωτα ομως ειχα παει στο καταστημα να ρωτησω αν ειναι παραεισαγωγης κ με κοιταζαν σαν εξωγηινη. δεν καταλαβαιναν τι εννοουσα κ με διαβεβαιωναν οτι το κινητο ειναι γνησιο κ δεν υπαρχει τετοια περιπτωση (παρολο που στην παραεισαγωγη δεν τιθεται θεμα γνησιοτητας), αλλα μου ειπαν κιολας πως αν ανοιχτει δεν αλλαζεται. φοβαμαι μην αντιμετωπισω προβλημα με τα ελληνικα σε μελλοντικο update κ δεν το εχω ανοιξει καν ακομη το κινητο μηπως μου το αλλαξουν.. καμια συμβουλη? ευχαριστω εκ των προτερων

Κατά την άποψή μου, επειδή πρόκειται σαφώς για συνειδητή εξαπάτηση του καταναλωτή, πρέπει να τους το πας πίσω και να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων. Επίσης, ζήτα να σου κάνουν την επιδότηση έκπτωση του παγίου και παρ' το από αλλού. Αν θέλεις να το χοντρύνεις λίγο ακόμη, ζήτα επιπλέον έκπτωση για να μην καταγγείλεις την εξαπάτηση στις αρμόδιες αρχές. Αυτό που κάνουν είναι παράνομο και κυρίως ανήθικο, μην τους λυπάσαι και μην τους δώσεις την ικανοποίηση να σε θεωρούν κορόιδο.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...