Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτό έκανα...αλλά δε μου βγάζει υπότιτλους :/ περίεργα πράγματα...

εχει το ιδιο ονομα ακριβως με την ταινια?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εμένα πάντως σήμερα το πρωί μου έδωσε την αναβάθμιση για το βίντεο και την κατέβασα, θυμήστε μου αυτή έχει σχέση μόνο για την προβολή υπότιτλων, σε τίποτα άλλο δεν αναβαθμίζει το βίντεο ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εμένα πάντως σήμερα το πρωί μου έδωσε την αναβάθμιση για το βίντεο και την κατέβασα, θυμήστε μου αυτή έχει σχέση μόνο για την προβολή υπότιτλων, σε τίποτα άλλο δεν αναβαθμίζει το βίντεο ?

απο οτι λενε ειναι μονο για να διαβαζει υποτιτλους

Ευχαριστώ τα παιδιά που μου απάντησαν σχετικά με το

πρόβλημα της οθόνης. Θα περιμένω λοιπόν μήπως είναι

θέμα driver και βλέπουμε.

Παρατήρησα ότι ο δείκτης της μπαταρίας μένει κολλημένος στο 100%

ακόμη και μετά μία μέρα χρήσης πράγμα αφύσικο.

Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα;

Ευχαριστώ τα παιδιά που μου απάντησαν σχετικά με το

πρόβλημα της οθόνης. Θα περιμένω λοιπόν μήπως είναι

θέμα driver και βλέπουμε.

Παρατήρησα ότι ο δείκτης της μπαταρίας μένει κολλημένος στο 100%

ακόμη και μετά μία μέρα χρήσης πράγμα αφύσικο.

Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα;

Ναι με νορμαλ χρηση φορτισα Κυριακη βραδυ και μετα Παρασκευη βραδυ μετα βεβαια απο 5 πληρης αποφορτησεις φορτισεις:D

Jason the Greek

κι εμενα η μπαταρια στο 100% ειναι μετα απο 1 μερα.

ρε παιδια δεν μπορω να ανανεωσω κανενα widget καιρου. εχεις κανεις αυτο το προβλημα? accuweather, spb meteonews δεν μπορω με τιποτα

geram ετσι ειναι φιλε μου, η μπαταρια κραταει πολυ στην 1η γραμμη. Απο τη 2η και μετα αρχιζει να πεφτει αποτομα! Μπορει να σου βγαλει μεχρι και 3-5 μερες νορμαλ χρησης, απλως η ενδειξη θα επρεπε να ειναι καλυτερη. Και σε παλιοτερα μοντελα της νοκια υπαρχει αυτο το θεμα, δεν ειναι κατι που θα πρεπει να σε ανησυχει...

(οι διαφορες εφαρμογες που δειχνουν το ποσοστο της μπαταριας % δεν ειναι παντα αξιοπιστες)

κι εμενα η μπαταρια στο 100% ειναι μετα απο 1 μερα.

ρε παιδια δεν μπορω να ανανεωσω κανενα widget καιρου. εχεις κανεις αυτο το προβλημα? accuweather, spb meteonews δεν μπορω με τιποτα

Εννοείς ότι δεν βρίσκει την τοποθεσία το Accuweather; Αυτό το πρόβλημα έχω εγώ στην

πραγματικότητα δεν δουλεύει το search όταν προσπαθώ να ορίσω τοποθεσία.

Όσο για την μπαταρία άλλες φορές δείχνει 70% και μετά επανέρχεται στο 100%

Εννοείς ότι δεν βρίσκει την τοποθεσία το Accuweather; Αυτό το πρόβλημα έχω εγώ στην

πραγματικότητα δεν δουλεύει το search όταν προσπαθώ να ορίσω τοποθεσία.

Όσο για την μπαταρία άλλες φορές δείχνει 70% και μετά επανέρχεται στο 100%

ναι ρε συ και δεν βρισκω τιποτα ουτε με το gps ουτε με το να πληκτρολογησω την πολη.αλλα και τα αλλα spb weather touch δεν παιζουν καθολου

πως μπορούμε αν τοποθετήσουμε ένα φάκελο με mp3

να κάνουμε αναπαραγωγή μονο το συγκεκριμένο φάκελο?

ο μονος τροπος που εχω βρει ειναι μεσω ovi...

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Έχει μετρήσει κανείς πόσα δευτερόλεπτα κάνει να λοκάρει δορυφόρο το GPS χωρίς την υποβοήθηση και σε κανονικό δρόμο (χωρίς εμπόδια);

Έχει μετρήσει κανείς πόσα δευτερόλεπτα κάνει να λοκάρει δορυφόρο το GPS χωρίς την υποβοήθηση και σε κανονικό δρόμο (χωρίς εμπόδια);

για να λοκαρει το gps πρεπει να βρει 5 δορυφορους και να τουσ κλειδωσει. Αυτο δεν ειναι ποτε στανταρ το ποσο κανει γιατι εξαρταται απολυτα απο το που εισαι, τι εμποδια ενδεχομενως εχεις και σαφως ποια ειναι εκεινη την ωρα η θεση των δορυφορων πανω απο το σημειο που βρισκεσαι. Αν καθεσαι παντως ακινητος σε ανοιχτο σημειο τοτε περιπου 2 λεπτα το πολυ (φυσιολογικα) .

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Αν το ενεργοποιήσεις σε περιοχή που δεν έχει ξαναδουλέψει μπορεί να πάρει μέχρι και 30 λεπτά.

Αν το ενεργοποιήσεις σε περιοχή που δεν έχει ξαναδουλέψει μπορεί να πάρει μέχρι και 30 λεπτά.

ποτε δεν μου εχει παρει εμενα τοσο (οχι με το Ν8, αλλα με Ν78-79) . Βεβαια δεν υπαρχει λογος να μην εχεις υποβοηθηση , 5-8kb τραβαει, και εφοσον το χρησιμοποιεις οταν χρειαζεται τοτε ειναι φοβερα αμελητεα χρεωση.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

οχι ρε φιλαρακι και 30 λεπτα το ν8. μεχρι 2 λεπτα μου εχει κανει αλλα οχι και 30

ναι ρε συ και δεν βρισκω τιποτα ουτε με το gps ουτε με το να πληκτρολογησω την πολη.αλλα και τα αλλα spb weather touch δεν παιζουν καθολου

μπορει και να βοηθήσω. κάντε ενα restart στο κινητό μπορεί μετά και να φτιάξει.;)

δεν έχει σχέση ο χάρτης με το λοκάρισμα. εμένα που έχω τελείωσ απενεργοποιημένο το gprs με γραπτό αιτημα στην εταιρία σε ανοιχτό χώρο εχω πιάσει και σε 30".

Edited by nervous
συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την Πολλαπλη Παραθεση

Nokia user since 1997... nokia 3110 gsm 900

we forgive you for the loudspeaker.

δεν έχει σχέση ο χάρτης με το λοκάρισμα. εμένα που έχω τελείωσ απενεργοποιημένο το gprs με γραπτό αιτημα στην εταιρία σε ανοιχτό χώρο εχω πιάσει και σε 30".

Και γω τόσο έχω μετρήσει ακριβώς 30" στην Αλεξάνδρας αλλά και Συγγρού και Κηφισίας.

Με το Ν95 απο Αθηνα, πηγα Αγγλία και χωρις υποβοηθηση (νομιζω δεν εχει κιολας) κλειδωσα σε καλοκαιρια σε 5 λεπτα!! Τα 30 λεπτα μου φαινονται υπερβολικα!

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Γεία σας παιδια..το πήρα τελικα απο τον φίλο μου,,ειναι η πρώτη φορά που μένω τόσο ευχαριστημένος με ένα κινητό μόνο με 2 ώρες χρήσης,,επειδη δεν είχα πότε ποιο πριν νόκια.μπορει να μου πει κάποιος φίλος,αν γίνεται να γυρίζει η οθόνη πλάγια,όπως στο ν97.πιστεύω να καταλαβαίνετε τι λέω.ευχαριστώ.

Καλοριζικο Κωστη! Πιστευω οτι δεν θα το μετανοιωσεις! Η οθονη γυριζει οταν γυριζεις οριζοντια το κινητο (με τον accelerometer). Να μενει μονιμα οριζοντια (landscape) νομιζω δε γινεται...

Πήγα Βιέννη την προηγούμενη εβδομάδα για βόλτα. Δεν είχα καθόλου enable το Agps.

Άνοιξα το κινητό και είχα lock to πολύ se 40-50 second την πρώτη φορά. την 2 έπιασε σχεδόν αμέσως…

Γενικά με το κινητό είμαι πολύ ευχαριστημένος :D

Δοκιμασα αυτα που λες και το Foreca Weather δουλευουν και τα 3 πρεπει να εισαι συνδεμενος ομως...:)ειδικα αυτο το Foreca Weather εχει και

animation τον καιρο γουστοζικο!

Edited by bikos68
Jason the Greek

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...