artel Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση. πως ονομαζονται τα widgets για να βλεπω την μπαταρια σε ποσοστο % η πως μπορω να το κανω απο τις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 5.υπάρχουν κάποια προγράμματα που μετράνε τα data. call meter ng,3g watchdog,traffic counter Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sqlinj Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση. πως ονομαζονται τα widgets για να βλεπω την μπαταρια σε ποσοστο % η πως μπορω να το κανω απο τις ρυθμισεις? 6)Για widgets υπάρχουν άααπειρα στο market, γράψε battery στο search και δες κάποιο που σου αρέσει.. Στις ρυθμίσεις πας στο "Γενικές πληροφορίες και επιλογές" - "Πληροφορίες μπαταρίας" 5) Traffic Counter Extended.. Πάλι όμως υπάρχουν πολλά και είναι μλκια να μας ακούς και να μην δοκιμάσεις 5-6 τέτοιες εφαρμογές μόνος σου και να κρίνεις ποια θες.. 4) Ναι υπάρχουν ΠΟΛΛΑ. Από γνωστά είναι το Ndrive, Copilot, Navigon, Sygic Mobile maps, Igo (μοντιφαρισμένο για την ανάλυσή μας), τα οποία και έχω προσωπικά δοκιμάσει και δουλεύουν σωστότατα. Γενικά περιμένουμε και Tom Tom και Destinator για android. Επίσης υπάρχουν και εφαρμογές που χρησιμοποιούν OSM maps (στυλ navdroid), αλλά δεν έχουν καθόλου αναλυτικούς χάρτες οπότε δεν τα προτείνω. 3) Με την εργοστασιακή ελληνική ρομ η cpu είναι στα 600mhz. Πάλι στο market αν ψάξεις "cpu" θα βρεις τα άπειρα, ενδεικτικά σου λεω το widget Temp+CPU v2 1) Για το h-sms.. google search: http://www.google.gr/search?q=handcent+sms+site%3Aforum.mobilism.org Μάλλον για το 2ο παρτ της ερωτησής σου εννοείς να πας "μηνύματα-(menu key)-ρυθμίσεις-βελτιστοποίηση κωδικοποίησης sms. Edited November 24, 2010 by sqlinj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artel Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 4) Γενικά περιμένουμε και Tom Tom και Destinator για android. Επίσης υπάρχουν και εφαρμογές που χρησιμοποιούν OSM maps (στυλ navdroid), αλλά δεν έχουν καθόλου αναλυτικούς χάρτες οπότε δεν τα προτείνω. υπάρχει ήδη destinator και mls destinator για android υπάρχει ήδη..... το κατεβάζω και θα το δοκιμάσω... ένα κινητό το δίνουν και με το mls destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sqlinj Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 υπάρχει ήδη destinator και mls destinator για android υπάρχει ήδη..... το κατεβάζω και θα το δοκιμάσω... ένα κινητό το δίνουν και με το mls destinator. Πολύ ευχάριστο αυτό, δεν το ήξερα ότι έχει βγει, είχα μείνει στο "θα". Δοκίμασέ το και πες μας τις εντυπώσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Πολύ ευχάριστο αυτό, δεν το ήξερα ότι έχει βγει, είχα μείνει στο "θα". Δοκίμασέ το και πες μας τις εντυπώσεις σου. αν βρω τρόπο να το εγκαταστήσω θα το δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sqlinj Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Είχε κυκλοφορήσει ένα πακετάκι Destinator το οποίο αν και έλεγε ότι είναι και για android (aka "multi") δεν είχε μέσα κανένα apk για εγκατάσταση σε εμάς και ήταν μόνο για winmobile wince κτλ. Το είχα δει ακόμα και στο mobilism. Με κάτι τέτοιο έμπλεξες? Αν ναι μην το παιδεύεις, είναι στάνταρ μούφα.:) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 υπαρχει το igo το εβαλα δουλευει μια χαρα δεν το εψαξα ομως και πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 igo,sygic mobile maps 10 που δοκίμασα λειτουργούν τέλεια.sygic aura δε τρέχει λόγω μη ύπαρξης 3d επεξεργαστή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mani_kalavera Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Μπορεί κάποιος να βάλει ένα link από κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης στα ελληνικά που έχει τρέξει και δουλεύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αν ζητάς free... δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Μπορεί κάποιος να βάλει ένα link από κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης στα ελληνικά που έχει τρέξει και δουλεύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων δεν ξέρω αν το επιτρέπουν καν οι όροι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Θελω την βοηθεια σας οποιος γνωριζει να μου στειλει την διαδικασια ρουταρισματος βημα-βημα σε μην για να μην ξαναγραφονται εχω λιγο μπερδευτει και θελω να μου πει τα λινκ για τις ρομ (εχουν ελληνικα;) που προτεινετε και σε περιπτωση χαζομαρας πως κανουμε ρεστορ την αρχικη. και επισης τι παιζει με αυτην Vodafone 845 Mr Edition v2.0.1 ? newmbie thanks :O Edited November 26, 2010 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KosmasPar Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Παιδια καλησπερα....., ηθελα να ρωτησω κατι για το Vodafone Joy 845.... η μπαταρια "πέφτει" πολυ ευκολα και παρατηρώ οτι ανοιγουν μονες τους εφαρμογες..... πως μπορω να το αποτρεψω αυτο το πραγμα? Δηλαδη οταν μπαίνω στο Kill Task βλεπω τουλαχιστον 10 εφαρμογες ανοιχτες ενώ το προηγουμενο λεπτο μπορει να τις ειχα κλεισει! καποια λυση γιαυτο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 θελω να μου πειτε αν το gps του ειναι αξιοπιστο γιατι αυτος ειναι ο μονος λογος για να αγορασω smartphone. αν μπορειτε απαντηστε μου γρηγορα ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 θελω να μου πειτε αν το gps του ειναι αξιοπιστο γιατι αυτος ειναι ο μονος λογος για να αγορασω smartphone. αν μπορειτε απαντηστε μου γρηγορα ευχαριστω πολυ!! λεμε η οθονη ειναι μικρη αν το θες μονο για gps και επισης η μπαταρια δεν γνωριζω αν θα σου κρατησει για μεγαλες αποστασεις και μπορει να σε κουρασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 θελω να μου πειτε αν το gps του ειναι αξιοπιστο γιατι αυτος ειναι ο μονος λογος για να αγορασω smartphone. αν μπορειτε απαντηστε μου γρηγορα ευχαριστω πολυ!! Το gps του είναι απόλυτα αξιόπιστο.Θα χρειαστείς οπωσδήποτε για μεγάλες αποστάσεις και φορτιστή αυτοκινήτου.Εχω κάνει πριν λίγες μέρες 300χλμ με αυτό,λόγω ξαφνικής βλάβης του pna μου και με εξυπηρέτησε άριστα με igomyway,τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.Μοναδικό μειονέκτημα η μικρή οθόνη αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα όρασης και το βάλεις σχετικά κοντά (εγώ το βάζω στο παρμπριζ στην αριστερή πλευρά) είσαι οκ.Αλλά προσωπικά αν το θέλεις μόνο για gps θα σου πρότεινα να στραφείς σε κάποιο κανονικό pna gps όπου με 100€ βρίσκεις αρκετές λύσεις και με καλύτερα προγράμματα από αυτά που τρέχει το android και το joy.Επίσης στην περίπτωση που θα το χρησιμοποιείς σε επαγγελματικό επίπεδο,σκέψου και την πιθανότητα να πρέπει να στρίψεις κάπου και εκείνη την ώρα να έχεις κλήση.Το gps θα μπει στο παρασκήνιο και θα βγει η εφαρμογή τηλεφώνου για να απαντήσεις.Οπότε κατά 99% έχεις χάσει την στροφή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sqlinj Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 θελω να μου πειτε αν το gps του ειναι αξιοπιστο γιατι αυτος ειναι ο μονος λογος για να αγορασω smartphone. αν μπορειτε απαντηστε μου γρηγορα ευχαριστω πολυ!! Ναι είναι αξιόπιστο. Και έχει και το "συν" του A-gps το οποίο προφανώς δεν έχουν τα σκέτα gps. Η μπαταρία του joy στο navigation μου κρατάει το ίδιο πάνω κάτω με το 4.3αρι pna μου, αλλά έτσι κι αλλιώς όλοι έχουμε αναπτήρα στα αυτοκίνητα να τα φορτίζουμε από εκεί. Η 2.8αρα οθόνη δεν είναι και η πιο άνετη για πλοήγηση αν το έχεις μακριά το κινητό, εμένα πάντως με έχει καταβολέψει γιατί σφηνώνει ΤΕΛΕΙΑ μέσα στο τιμόνι (mazda 6) και το έχω ακριβώς μπροστά μου. Πάντως αν σκόπευες να το έχεις π.χ. στο κέντρο της κονσόλας ξέχνα το και πήγαινε σε 5αρ/7αρι pna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Παιδια καλησπερα....., ηθελα να ρωτησω κατι για το Vodafone Joy 845.... η μπαταρια "πέφτει" πολυ ευκολα και παρατηρώ οτι ανοιγουν μονες τους εφαρμογες..... πως μπορω να το αποτρεψω αυτο το πραγμα? Δηλαδη οταν μπαίνω στο Kill Task βλεπω τουλαχιστον 10 εφαρμογες ανοιχτες ενώ το προηγουμενο λεπτο μπορει να τις ειχα κλεισει! καποια λυση γιαυτο το θεμα? startup auditor καλυτερο το εχει το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smooth Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Γεια χαρά. Έχω και 'γω το κινητό αλλά δεν έχω καταλάβει αν το GPS λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο internet. Γενικά , ποια είναι η διαφορά του Α-GPS από το GPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 λειτουργει ΚΑΙ χωρις συνδεση στο Internet. η διαφορα gps - a-gps εχει απαντηθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 έχω παρατηρήσει ότι σε άλλα τηλέφωνα με android έχει στο μενου εκτος της εφαρμογής gmail και έξτρα εφαρμογή mail, σε μας γιατί δεν την έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) να ρωτήσω κάτι;;; και rl3 και η rl2 είναι android 2.1??? ή είναι καμία 2.2??? με το app2sd τι κάνουμε;;; Edited November 26, 2010 by notisjunior Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 να ρωτήσω κάτι;;; και rl3 και η rl2 είναι android 2.1??? ή είναι καμία 2.2??? με το app2sd τι κάνουμε;;; 2.1 είναι και οι δύο.Mε το app2sd ένα μέρος της sd το αναγνωρίζει ως προέκταση της εσωτερικής μνήμης και έτσι έχεις περισσότερο χώρο για αποθήκευση εφαρμογών Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts