notisjunior Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 (edited) εχω ακουσει οτι εχει ενα θεματακη με τα μινιματα(την γραφη) χερει κανιες τι ακριβος? είναι λίγο μικρό το πληκτρολόγιο άλλα συνηθίζετε εύκολα γιατί δεν το γυρνάς στο πλάι όταν γράφεις μήνυμα; μεγαλώνει και πλαταίνει το πληκτρολόγιο. επίσης πολύ καλό στα μηνύματα είναι το handsent sms. δίνει καλές δυνατότητες. google docs για froyo Edited November 19, 2010 by notisjunior Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 το χω το handsent sms ειναι ότι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 τελικά έβαλα το greek_ime πέταξα τελείως το touchpal κι είμαι μια χαρά, πιστεύω ότι είναι και πιο βολικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak2 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 έχω πρόβλημα με το ΜΑΡΚΕΤ δεν ανοιγη και αυτό μετά από... 1. Έχοντας την RLS 2 πάτησα ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ εργοστασιακές ρυθμίσεις . Στην επαναφορά Χάθηκε το WI-FI και μετά ο πανικός. 2. Προσπάθησα με τo z4Root να περάσω την μαμά ΡΟΜ που την κατέβασα από εδώ αλά 3 φορές δεν τα κατάφερα . 3. Πέρασα την 845 ver.195 μαμά Αγγλική . Το Wi-Fi επανήλθε Αλλα όχι το ΜΑΡΚΕΤ πατώντας το εικονίδιο αναφέρει σφάλμα και ΜΑΥΡΗ οθόνη . 4. Πέρασα ξανά την RLS 2 κανονικά όλα ένταξη ΕΚΤΟΣ το ΜΑΡΚΕΤ έχει μουλαρώσει ξέρω ότι έχω κάνει μ@@@@@α αλά δεν ξέρω πως θα το διορθώσω αν κάποιος έχει χρόνο θα ει μουν υπόχρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 βάλε το AmonRA Recovery Download AmonRA Recovery 1.6.2: DOWNLOAD (MediaFire Pro) / MIRROR (CoBlitz / ROMraid) and extract the zip file Enter recovery mode by turning your device on while holding down 'volume down' and 'End call' (red) then powering on your device. Note: The hourglass (zandloper) stays on the home screen WINDOWS PC - (ensure the V845 is connected via USB) double click 'install-recovery-windows.bat' Remove battery and start phone (not sure how to do this otherwise) κι κάνε αυτά Again enter recovery mode by turning your device on while holding down 'volume up' and 'Start call' (green) then powering on your device. Go to “wipe” where you select: -> Wipe data/factory reset -> Wipe Dalvik-cache -> Wipe SD:ext partition Confirm each step above via DPAD -> Volume Down to go to main menu Choose “Flash zip from sdcard” and if everything is okay you can select the Custom ROM zip file. Confirm via DPAD twice to install (just wait 2 minutes to finish) -> Choose Power off Restart Phone and that’s it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpe Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Τελικά έβαλα την rls2 το κινητό πράγματι αναστήθηκε σα να πήρα άλλο τηλέφωνο είναι ..Η rls3 δεν είναι καθόλου καλή, δεν αξίζει δοκιμής. Το μοναδικό πρόβλημα που έχω ακόμα είναι ο dolphin browser που crashάρει στην εκκίνηση . Μόνο στην official μου δούλευε τελικά.. Όπως και να έχει δεν είναι μεγάλη απώλεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Τελικά έβαλα την rls2 το κινητό πράγματι αναστήθηκε σα να πήρα άλλο τηλέφωνο είναι ..Η rls3 δεν είναι καθόλου καλή, δεν αξίζει δοκιμής. Φοραω rls3... Αλλος που εχει δοκιμασει και τις 2 και συμφωνει παρακαλω? Αν ειναι να την ξηλώσω τωρα που ειναι νωρις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Μηπως ξερει κανεις πως γινεται να διχνει τη φωτογραφια αυτου που καλει αντι για αυτο το πρασινο alien που μου διχνει εμενα; Στις επαφες εχω βάλει φωτογραφιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Μηπως ξερει κανεις πως γινεται να διχνει τη φωτογραφια αυτου που καλει αντι για αυτο το πρασινο alien που μου διχνει εμενα; Στις επαφες εχω βάλει φωτογραφιες. πάμε επαφή Menu "επεξεργασία επαφής" και πατάμε στην κενή οθόνη που έχει ένα "γκρι με μια φωτογραφία και το +" και βάζουμε την φωτογραφία που θέλουμε. επίσης γίνεται με το να πας στην φωτογραφία μετά αφού την ανοίξεις πατάς Menu ορισμός ως και επιλέγουμε "Εικονίδιο επαφής". ελπίζω να σε κάλυψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 πάμε επαφή Menu "επεξεργασία επαφής" και πατάμε στην κενή οθόνη που έχει ένα "γκρι με μια φωτογραφία και το +" και βάζουμε την φωτογραφία που θέλουμε. επίσης γίνεται με το να πας στην φωτογραφία μετά αφού την ανοίξεις πατάς Menu ορισμός ως και επιλέγουμε "Εικονίδιο επαφής". ελπίζω να σε κάλυψα Μα σε μερικες επαφες έχω ηδη βαλει φωτογραφιες, αλλα οταν με καλουν αυτες οι επαφες, δεν εμφανιζεται στην οθονη η φωτογραφια του καλουντα αλλα ο πρασινος alien. Το ιδιο και οταν καλω και εγω προς τις επαφες αυτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 υποστιριζει χρηση γραφιδας το joy 845? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Nαι υποστηρίζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Με την αναφορά παράδοσης των SMS τί γίνεται; Στο δικό μου, αυτό που κάνει όταν ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης είναι να μου βγάζει δίπλα στο κείμενο του μηνύματος ένα φάκελο με το πράσινο i στον κύκλο είτε πάρει είτε όχι το μήνυμα ο παραλήπτης! Όταν η αναφορά είναι απενεργοποιημένη απλά δεν βγάζει το φάκελο! Έτσι λειτουργεί και στα δικά σας, γιατί έτσι δεν έχει νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Ναι ετσι λειτουργει στο android.αν θες κανονικη αναφορα κατεβασε την εφαρμογη handcent sms Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Φοραω rls3... Αλλος που εχει δοκιμασει και τις 2 και συμφωνει παρακαλω? Αν ειναι να την ξηλώσω τωρα που ειναι νωρις.... Καμία σχέση το Joy με την RLS2, είχα την 3 και την πέταξα.Το κιν πάει σφαίρα.Δοκίμασε την.(Το barcode scanner σου παίζει στην 3;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpe Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Καμία σχέση το Joy με την RLS2, είχα την 3 και την πέταξα.Το κιν πάει σφαίρα.Δοκίμασε την.(Το barcode scanner σου παίζει στην 3;) Σε εμένα τελικά για το μεγάφωνο δεν έφταιγε η rls3 παρόλο που εκείνη τη στιγμή το σταμάτησε να λειτουργεί. Το joy μου έχει ένα θέμα γενικά με το μεγάφωνο .. Ξαφνικά χάνετε ο ήχος έτσι το χτύπησα σήμερα ελαφρώς στο πλάι και δούλεψε..Γενικά φαίνεται κάτι να μην κάνει επαφή καλά. Πρέπει μάλλον να το παω για service και τώρα να δώ πόσο καιρό θα κάνουν. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να το επαναφέρω γενικά να φύγει το amonra , rls2 κτλ ώστε να μην μου πούν τίποτα για την εγγύηση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sqlinj Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Για restore της official ελληνικής rom.. Έτσι φεύγει και το amonra και όλα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3371094#post3371094 Αν δεν δουλεύει το πρώτο link πήγαινε μπροστά κάποιες σελίδες που κάποιοι έχουν ανεβάσει mirrors. Το zip έχει οδηγίες μέσα, για όλες τις λεπτομέριες εδώ είμαστε. Γενικά αν bootarei ήδη σε κάποια customia (στην περίπτωσή σου δηλαδή) μπορείς απλά να κάνεις copy-paste τον φάκελο dload στην κάρτα μνήμης και μετά να πάς: Settings--SD card & Phone storage--Software Upgrade Αν δεν bootarei καθόλου σε κάποιο OS πάλι κάνεις copy-paste τον φάκελο dload στην κάρτα μνήμης σου, και μετά πατάς vol-up+endcall+power on. Edited November 21, 2010 by sqlinj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpe Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση.. Την κατέβασα την official rom και αφού ανοίγει κανονικά θα είναι πολύ απλό τελικά. Για την ώρα δουλεύει καλά αλλά μάλλον θα το ξανακάνει και θα το πάρω απόφαση να το παω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NDls Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Μπραβο :clap: σε σενα sqlinj και σε ολα αλλα μελη του φορουμ που ειστε αμεσως προθυμοι να βοηθηισετε με τις απαντησεις σας:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 με συνεχη προσθαφαιρεση προγραμματων δεσμευεται μνημη του κινητου γιατι εχω παρατηρησει οτι μειωνεται η μνημη και εαν υπαρχει προγραμμα να ελευθερωνει μνημη απο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sqlinj Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση.. Την κατέβασα την official rom και αφού ανοίγει κανονικά θα είναι πολύ απλό τελικά. Για την ώρα δουλεύει καλά αλλά μάλλον θα το ξανακάνει και θα το πάρω απόφαση να το παω. Ναι, αξίζει να το πας εφ όσον παίζει ππρόβλημα στο hardware.. Να δούμε και τι support έχουμε ;) Μπραβο :clap: σε σενα sqlinj και σε ολα αλλα μελη του φορουμ που ειστε αμεσως προθυμοι να βοηθηισετε με τις απαντησεις σας:up: Τίποτα αρχηγέ, εδώ είμαστε για να βοηθάμε και να βοηθηθούμε :) με συνεχη προσθαφαιρεση προγραμματων δεσμευεται μνημη του κινητου γιατι εχω παρατηρησει οτι μειωνεται η μνημη και εαν υπαρχει προγραμμα να ελευθερωνει μνημη απο το κινητο. Ας αναφέρουμε μιας και είναι ευκαιρία τι γίνεται κατά την εγκατάσταση μίας εφαρμογής στο android. Η εγκατάσταση λοιπόν δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αντιγραφή του .apk στον φάκελο /data/app Και εξίσου, αν σβήσετε το .apk από το /data/app είναι το ίδιο με την απεγκατάσταση της εφαρμογής. Αυτό που "γίνεται" και βλέπεις ότι μειώνεται ο χώρος οφείλεται στην dalvik-cache (/data/davlik-cache). (το τι ακριβώς είναι είναι αρκετά πολύπλοκο http://en.wikipedia.org/wiki/Dalvik_virtual_machine χοντρικά, αναφέρω ότι για να τρέξει κάποια εφαρμογή το android, θα πρέπει να φτιάξει και την dalvik-cache για αυτή την εφαρμογή, η οποία όταν σβήνεις την τάδε εφαρμογή συνήθως ΔΕΝ διαγράφεται. Τι κάνουμε εμείς γι αυτό? Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να την καθαρίσουμε και θα ξαναδημιουργηθεί στο επόμενο reboot, ΜΟΝΟ για τις εφαρμογές που υπάρχουν "τώρα". (προυπόθεση να έχουμε ροοταρισμένο κινητό) Πάμε /data/davlik-cache (από root explorer) επιλέγουμε τα πάντα και τα σβήνουμε, και κάνουμε restart το κινητό. Θα αργήσει λιγάκι παραπάνω να ανοίξει (γιατί τσεκάρει τις εγκατεστημένες εφαρμογές και φτιάχνει την cache γι αυτές). Οπότε όοταν ανοίξει θα έχουμε ξεφορτωθεί την cache από τις σβησμένες εφαρμογές. (Όσοι έχουν amon-ra recovery μπορούν από εκεί να την σβήσουν) ΥΓ: για αυτό τον λόγο και κατά την πρωτη εκκίνηση (με το που το έχουμε αγοράσει) "αργεί" αρκετά να ανοίξει το κινητό. ;) Edited November 21, 2010 by sqlinj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Με την αναφορά παράδοσης των SMS τί γίνεται; Στο δικό μου, αυτό που κάνει όταν ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης είναι να μου βγάζει δίπλα στο κείμενο του μηνύματος ένα φάκελο με το πράσινο i στον κύκλο είτε πάρει είτε όχι το μήνυμα ο παραλήπτης! Όταν η αναφορά είναι απενεργοποιημένη απλά δεν βγάζει το φάκελο! Έτσι λειτουργεί και στα δικά σας, γιατί έτσι δεν έχει νόημα. κάπου είδα ότι μπορεί να και ανάγνωση του μηνύματος αλλά δεν βρήκα ακόμα τον τρόπο να το πετύχω. ακόμα ψάχνω επίσης να βρω μια τροποποίηση ώστε να μην βαρά με αυξανόμενη ένταση. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 εν δεν του πειραξομε τη ρομ, κ κρατησουμε της βοντα, τι μειονεκτηματα εχει κανεις? σημειωτεον οτι θα ηθελα να το λειτουργω με καρτα whats up.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 εν δεν του πειραξομε τη ρομ, κ κρατησουμε της βοντα, τι μειονεκτηματα εχει κανεις? σημειωτεον οτι θα ηθελα να το λειτουργω με καρτα whats up.. πέρα από το ότι κάποιες εφαρμογές δουλεύουν πλέον σε froyo αν εσύ το θες για απλή χρήση και δεν σκοτίζεσαι που δεν θα μπορείς προσωρινά να μεταφέρεις τις εφαρμογές να εγκαθίστανται στην κάρτα μνήμης είσαι εντάξει. εγώ το έχω (το ένα) σε what's up. καλά είναι αλλά θα δω αν θα ψαχθώ για αλλαγές πέραν των λογικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 εαν θελω mms/net πρεπει να εχω βοντα?δεχεται ρυθμισεις κοσμοτε, ή πρεπει να ρουταριστει τελικα για να φυγει ο "κοκκινος βραχνας" απο το μενου κ τις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts