Jump to content

Κλειδωμένο PDF

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα PDF αρχείο που είναι κλειδωμένο. Υπάρχει κανένας τρόπος να ανακτήσουμε το password; Γιατί ως γνωστόν ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει ...

Είναι μια φόρμα, που πρέπει να συμπληρώσω, και δεν θέλω να την εκτυπώσω και να την συμπληρώσω χειρόγραφα, αλλά ηλεκτρονικά και να τη στείλω πίσω με mail χωρίς να την σκανάρω!

Επίσης μην μου προτείνετε τον τρόπο με το ΑΒΒΥΥ γιατί είναι "παράξενο" αρχείο με frames και δεν πέτυχε η ανάγνωση όταν την δοκίμασα... :(

Q σου λεβέντη μου!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NikTG (16 Μάρ. 2004 , 17:30)

Δοκίμασε το Advanced Pdf Password Recovery PRO της ElcomSoft

Ευχαριστώ πολύ. Πολύ καλή δουλειά, αν και το recovery που του ζητησα ήταν πολυ τετριμένο... Απλώς να μου βγάλει κάποιους περιορισμούς.

Μετά όμως έπαιξα λίγο φτιάχνοντας δικά μου pdf με δύσκολα passwords. Τα κατάφερε αρκετά καλά!!! :)

Το μόνο κακό είναι πως στην trial version δεν έχεις μόνο χρονικό περιορισμό στη χρήση αλλά σου κάνει decrypt τις μισές σελίδες του αρχείου... :(

;) ;)

Q σου λεβέντη μου!!!

ένας εύκολος τρόπος για να σπας τα pass είναι να απεγκαταστήσεις το acrobat να κάνεις registry clean (ούτως ώστε να φύγουν τα απομεινάρια) και μετά να το ξαναεγκαταστήσεις. το ίδιο κόλπο γίνετε και στα protected αρχεια του office, zip, rar κλπ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NikTG (16 Μάρ. 2004 , 20:40)

Μπορεις να το αγοράσεις όμως ή και να το "αγοράσεις"

;)

Q σου λεβέντη μου!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kots (17 Μάρ. 2004 , 01:45)

ένας εύκολος τρόπος για να σπας τα pass είναι να απεγκαταστήσεις το acrobat να κάνεις registry clean (ούτως ώστε να φύγουν τα απομεινάρια) και μετά να το ξαναεγκαταστήσεις. το ίδιο κόλπο γίνετε και στα protected αρχεια του office, zip, rar κλπ

Δεν το ξαναλές αυτό μπας και το καταλάβω κι εγώ?

κάνεις uninstall το acrobat, καθαρίζεις κι ότι έχει μείνει στη registry και μετά το ξαναπερνάς. Και ως δια μαγείας, το pdf δεν έχει πλέον προστασία. Μυστήριο αλλά ωραίο. Και για κλειδωμένα αρχεία του office, βγάζεις το office και το ξαναβάζεις. Και τα zip/rar κλπ. βγάζεις το winzip/rar ή το ίδιο το winxp κάνοντας format?

Εκτός κι αν δεν το κατάλαβα σωστά, και στην πραγματικότητα, βγάζεις το acrobat, διαβάζεις το pdf και μετά το ξαναβάζεις.

Για αυτό λέω ξανά: Δεν το ξαναλές αυτό μπας και το καταλάβω κι εγώ?

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr