anesperos13 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Μπορώ να βάλω φακέλους στο menu γιατί είναι πάρα πολλά τα εικονίδια;; N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Στο πρώτο μου DHD είχα κάνει root με το Visionary. Τώρα που αυτό δεν είναι διαθέσιμο στο Market, πώς θα κάνω στο δεύτερο; [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Στο πρώτο μου DHD είχα κάνει root με το Visionary. Τώρα που αυτό δεν είναι διαθέσιμο στο Market, πώς θα κάνω στο δεύτερο; Κατεβασε το απο εδω: http://android.modaco.com/content/htc-desire-hd-desirehd-modaco-com/320722/19-nov-r14-visionary-one-click-root/ If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarxon Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Tο ίδιο lag το βλέπεις και όταν το αναπαράγεις στο pc το συγκεκριμένο βίντεο??? Γιατί αν συμβαίνει αυτό, σημαίνει τα lags προέρχονται από την λήψη... Πράγμα που πρακτικά σημαίνει για μένα, καλό το 720p αλλά όταν το τραβάει σωστά και όχι με κοληματακια... Ναι και στον υπολογιστή κολλάει..ελπίζω να διορθωθεί κάποια στιγμή.προς το παρόν εγώ τραβάω στα 480 που δεν κάνει κολλήματα. Ξέρει κάνεις στις ρυθμίσεις τις κάμερας, στην ανάλυση του βίντεο το σημαίνει η επιλογή Ηλεκτρονικά HD. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Ναι και στον υπολογιστή κολλάει..ελπίζω να διορθωθεί κάποια στιγμή.προς το παρόν εγώ τραβάω στα 480 που δεν κάνει κολλήματα. Ξέρει κάνεις στις ρυθμίσεις τις κάμερας, στην ανάλυση του βίντεο το σημαίνει η επιλογή Ηλεκτρονικά HD. και σ'εμένα έχει lag. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiachios Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Στο πρώτο μου DHD είχα κάνει root με το Visionary. Τώρα που αυτό δεν είναι διαθέσιμο στο Market, πώς θα κάνω στο δεύτερο; Δες εδώ φίλε μου!!!:shifty: http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=32897 Είναι ένας άψογος οδηγός που θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλές απορίες σου!!! Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbest16 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) Αν θελήσουμε να την φορμάρουμε πως το καταφέρνουμε; Εγώ έχω παρατηρήσει κάποιο lag μόνο στην αναπαραγωγή, όχι στην εγγραφή. Άρα το 720p Βίντεο γράφεται μόνο στην κάρτα... Παρατηρεί λοιπόν κάποιος από σας κάποιο lag όταν γράφει ή όταν αναπάραγει βίντεο 720p HD τραβηγμένο από την κάμερα του κινητού??? Υπαρχει οντως Lag σε εγγραφη σε 720p η λυση απο XDA αναφερει για MicroSD class απο 4 και πανω και σε καποια αλλα post αναφερει για task killers οταν κανετε εγγραφη να μην τρεχουν διεργασιες απο αλλες εφαρμογες η να κανετε μια επανεκκινηση της συσκευης οστε να κλείνουν ολα. Εγω τα εφαρμοσα και τα 2 πηρα μια MicroSD Transcend 16gb Class 6 και χρησιμοποιο την εφαρμογη ES Task Manager για επιλογη kill..Το αποτελεσμα ειναι να μην εχω καθολου Lag σε 720P (μεχρι και 20 λεπτα που δοκιμασα δεν ειχε LAG) Συμπέρασμα η κακη διαχειριση του Multitasking σε σχεση με το IOS...Πιστευω με την 2.3 να λυθει το προβλημα.. Edited December 18, 2010 by vwbest16 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Σας ευχαριστώ παιδιά! Το ρούταρα!!! [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 μολις μου αναβαθμιστηκε το market....φαινεται πολυ καλο μεχρι στιγμης!:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 μολις μου αναβαθμιστηκε το market....φαινεται πολυ καλο μεχρι στιγμης!:) Το ειδα κι εγω.Πραγματι ομορφο φαινεται. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Ναι και στον υπολογιστή κολλάει..ελπίζω να διορθωθεί κάποια στιγμή.προς το παρόν εγώ τραβάω στα 480 που δεν κάνει κολλήματα. Ξέρει κάνεις στις ρυθμίσεις τις κάμερας, στην ανάλυση του βίντεο το σημαίνει η επιλογή Ηλεκτρονικά HD. Μάλλον σημαίνει ΗD video για το YouTube... Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolidi Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Δες εδώ φίλε μου!!!:shifty: http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=32897 Είναι ένας άψογος οδηγός που θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλές απορίες σου!!! καλημερα εγω που θελω να κανω root μονο για να βλεπω τις εμπορικες εφαρμογες και τιποτα αλλο πωσ πρεπει να το κανω? γιατι τη προηγουμενη φορα το εκανα τουβλο.:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Το ειδα κι εγω.Πραγματι ομορφο φαινεται. Καλημέρα σε όλους. Τι μαγικό του κάνατε και αναβαθμίστηκε το market???????:( Στο δικό μου δεν βλέπω κάτι.............................. Edit: Μόλις έγινε η αναβάθμιση... Πολύ βελτιωμένο!!! Edited December 19, 2010 by KPERI [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Μόλις έλεγξα και έχει αναβαθμιστεί και σε εμένα το market! Πολύ καλή αναβάθμιση, πολυ ποιό εύχρηστο και ποιό όμορφο από πριν!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koemsidis Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 παιδιά μια ερώτηση υπάρχει προγραματάκι που μεταφέρει και καθορίζει που θα αποθηκεύονται τα προγράμματα σου ?? για να μην επιβαρύνω την κύρια μνήμη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Ναί μπορείς να βάλεις τό app 2 sd... Sent from my Desire HD using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pHuNkY Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 παιδιά μια ερώτηση υπάρχει προγραματάκι που μεταφέρει και καθορίζει που θα αποθηκεύονται τα προγράμματα σου ?? για να μην επιβαρύνω την κύρια μνήμη Σκέψου το πριν το κάνεις, καλύτερα να βρίσκονται στην κύρια μνήμη οι εφαρμογές σου. Με την εσωτερική μνήμη το APPS2SD είναι πλέον ένα άχρηστο feature (κατ' εμέ). HTC Desire HD // Updated 11.02.2011 > CyanogenMod 7 PNK "Crispy Duck (Personal modified CM7 build) (http://goo.gl/OsItD) :shock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 1, 5gb εσωτερικής μνήμης είναι υπεραρκετά για τις εφαρμογές. Δε χρειάζεσαι εδώ το app2sd. Tο απλό desire έχει 137mb οπότε εκεί είναι σχεδόν must have Sent from my HTC Desire using Tapatalk [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 σ"αυτους που κολαει το video στα 720 δοκιμαστε να απενεργοποιησετε την διαρκεια εξετασης απο της ρυθμισεις της καμερας,το ιδιο εκανε ενα απλο desire και το απενεργοποιησα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Bιντεοσκόπησα μια προσγείωση αεροπλάνου για 10 λεπτά . Κανένα κόλλημα. Βέβαια έχω 8gb 6 class sd card. Nα ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κανένα translation πρόγραμμα που να μην χρειάζετε σύνδεση στο Ίντερνετ ; Edited December 19, 2010 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Παιδιά καλησπέρα . Πήρα στην γυναίκα μου το εν λόγο κινητό. Προσπαθώ να μεταφέρω τις επαφές απο το trinity αλλά δεν τα καταφέρνω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να υποστηρίζεται και απο android προκειμένου να γίνει η ζωή μου πιο εύκολη ? Edited December 19, 2010 by Nikos_s3 LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 για μενα το μονο θεμα προς το παρομ ειναι καποια εφαρμογη που θα δινει δυνατοτητα εμφανισης περισσοτερων συντομευσεων στις αρχικες οθονες η multicon δεν την καταφερα καμια αλλη? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 για μενα το μονο θεμα προς το παρομ ειναι καποια εφαρμογη που θα δινει δυνατοτητα εμφανισης περισσοτερων συντομευσεων στις αρχικες οθονες η multicon δεν την καταφερα καμια αλλη? Για δοκιμασε το AppsOrganizer...Μου εχει λυσει τα χερια... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Παιδιά καλησπέρα . Πήρα στην γυναίκα μου το εν λόγο κινητό. Προσπαθώ να μεταφέρω τις επαφές απο το trinity αλλά δεν τα καταφέρνω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να υποστηρίζεται και απο android προκειμένου να γίνει η ζωή μου πιο εύκολη ? Συγχρονισμος με google ή δες το sprite migrate Sent from my HTC HD2 using Tapatalk [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Το απόγευμα ξεκίνησα να δοκιμάσω το Sygic Aura όσο αφορά την πλοήγηση στη πεζοπορία. Ανοίγω το Gps και με ευχαρίστηση βλέπω ότι το πρόγραμμα βρήκε αμέσως δορυφόρους, εδώ να σημειώσω ότι η απόσταση που ήθελα να διανύσω ήταν περίπου 1000 με 1200 μέτρα (από κάτω τούμπα στην άνω τούμπα), πληκτρολογώ την διεύθυνση (Γρηγορίου Λαμπράκη) και εδώ ξεκινάει η πλάκα με αρκετό γέλιο. Αφού κλείδωσε, έβαλα προορισμό πατάω το κουμπί πεζοπορία και με έκπληξη ανακαλύπτω ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα περπατούσα στον περιφερειακό από ότι έλεγε γύρω στα 4 χιλ. μακριά κάποιο λάθος είπα θα έγινε, αμ δε, έκανα 5-6 προσπάθειες, αυτό τίποτα, τρέχουσα θέση μου πάνω στο περιφερειακό και η πλάκα είναι ότι δούλευε κανονικά δηλαδή έδειχνε το ανθρωπάκι να περπατάει και να μειώνει την υπολειπόμενη απόσταση. Το αφήνω κάνω τη δουλεία που είχα και λέω να ξαναδοκιμάσω, βάζω τώρα σα προορισμό το σπίτι μου (κάτω τούμπα) και πατάω πεζοπορία, και διαπιστώνω ότι ως δια μαγείας βρίσκομαι να περπατάω κάπου στον Άγιο Παύλο περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά. Ας ξεμαρκάρω λέω την επιλογή προσδιορισμού θέσης από wi-fi και δικτύου κινητής τηλεφωνίας μήπως μπερδεύετε το πρόγραμμα από καμία κεραία του δικτύου κινητής , εκεί ξεκινάει άλλη παράξενη ιστορία, στην βασική οθόνη του προγράμματος να δείχνει στις μπάρες δορυφόρων που έχει 5-8 δορυφόρους και δίπλα να γράφει αναζήτηση GPS τουλάχιστον για κανένα 10 λεπτο έως έφτασα σπίτι και το έκλεισα. Μετά τη σημερινή δοκιμή μου φαίνετε ότι το sigic παίρνει άδοξα την άγουσα για τον κάλαθο των αχρήστων του DHD, μάλλον οι φίλοι μας οι Σλοβάκοι έχουν πάρα πολύ δρόμο μπροστά τους για πλησιάσουν τους Ολλανδούς της Τοm Tom (όχι βέβαια να τους φτάσουν, πόσο μάλλον να τους ξεπεράσουν), κρίμα και έλεγα να το αγοράσω τώρα που το είχε η sygic και σε προσφορά. Αλήθεια τι γίνετε έχει ακούσει κανείς τίποτα αν θα μας κάνει η Tom Tom την τιμή και σε μας τα Ανδροειδή, η να ψαχτούμε για άλλες πολιτείες τύπου ΝDrive, Igo κτλ. Κάτι δεν πήγαινε καλά με το κλείδωμα τις θέσης σου από το GPS. Δεν έφταιγε το πρόγραμμα. Μήπως έχεις καμιά περίεργη θήκη, ή ο δρόμος είχε ψηλά κτίρια και ήταν πολύ στενός και δημιουργούσε φαινόμενα multipath; Μήπως ήταν η πρώτη φορά που άνοιγες gps; Την πρώτη φορά μπορεί να πάρει μέχρι και 12 λεπτά για να βρει ικανοποιητικό σήμα για 3d positioning και να κατεβάσει και τα ephimeris data... Edited December 20, 2010 by KostasNK Ορθογραφική Διόρθωση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts