akalos Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Και ο αρμαος wind υποκαταστημα ειναι... το μαγαζι ειναι εξυπηρετικοτατο αλλα δεν το ειχε μονο με αγνωστη ημερομηνια παραλαβης και ετσι πηρα το 845 που εφαγα το Ηρακλειο να το βρω σε συνοικιακο καταστημα voda. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mene2004 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Τελικά ποιον φορτιστή αυτοκινήτου χρησιμοποιείτε παιδιά ? Διάβασα ένας φίλος από εδώ είπε πως έχει του nokia n900 στο αμάξι του . Έχετε να προτείνετε κάποιον ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) Όποιος προλάβει παίδες! Εγώ πήρα μία. Οι θήκες σιλικόνης €7.83EUR τελική τιμή με αποστολή Ελλάδα. http://www.netimes.com/shop/bmz_cache/b/ba66c9ee5125741435365a29c494d0b0.image.400x267.jpg Features: Ultra slim and custom-fit, with open-face design for wasy operation. made of durable & flexible material,smooth-to-touch & scratch-resistant Compatible with : ZTE V880 Blade Orange San Francisco Package Include : 1 x Flexible Skin Case 1 x Glare-free Matte Screen Protector 1 x Mobile Cleaner. http://www.netimes.com/shop/bmz_cache/5/5665a0637c2d59af4c71e32817d25e85.image.599x401.jpghttp://www.netimes.com/shop/bmz_cache/3/38c36ecf247a49d363fdb670657de923.image.599x401.jpg http://www.netimes.com/shop/bmz_cache/d/dab23baf77cbf69172392be626334c85.image.599x401.jpghttp://www.netimes.com/shop/bmz_cache/d/d763f94ad5d430f3de7c611c8ccab9a6.image.599x401.jpg Edited January 14, 2011 by aristarhos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ειχα την Jellyfish_RLS6 και μολις περασα (χωρις wipe κ.λ.π.) την 7. Ολα δουλευουν ρολοι, το λεω ενημερωτικα για οσους εχουν την 6 και δεν θελουν να κανουν wipe για την 7. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) Όποιος προλάβει παίδες! Εγώ πήρα μία.Σε ευχαριστώ !! Παράγγειλα και εγώ μια smoke grey !! Τελικά ποιον φορτιστή αυτοκινήτου χρησιμοποιείτε παιδιά ? Διάβασα ένας φίλος από εδώ είπε πως έχει του nokia n900 στο αμάξι του . Έχετε να προτείνετε κάποιον ?Για αυτοκίνητο http://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=p513 Για σπίτι http://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=p333 Edited January 14, 2011 by tifozif1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismrk Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 plz παιδια τη βοηθεια σας. Δεν ξερω γτ αλλα συνεχεια δε μου δεχεται την καρτα μνημης. Πρεπει να κανω partition υποχρεωτικα? Δεν εχω κανει. Παιζει να φταιει αυτο? Η sd ειναι fat32. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Τι καρτα ειναι?Αυτη που δινουν μαζι με το κινητο? Κανονικα δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα αλλα δωσε λεπτομερειες ωστε να δουμε μηπως φταιει το κινητο. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismrk Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ειναι sandisk ultra micro sd 8 gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ειναι sandisk ultra micro sd 8 gb. Παίζει να μην την έχεις κουμπώσει καλά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Τελικά ποιον φορτιστή αυτοκινήτου χρησιμοποιείτε παιδιά ? Διάβασα ένας φίλος από εδώ είπε πως έχει του nokia n900 στο αμάξι του . Έχετε να προτείνετε κάποιον ? Motorola πηρα και εγω απο τον Γερμανο με 12 ευρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Υπαρχει περιπτωση να μην την δεχετε, αρκετοι εχουν γραψει οτι μερικες sd δεν τις δεχετε. Καποιος που να εχει δοκιμασει την συγκεκριμενη ισως σου πει καλυτερα απο μενα. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismrk Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Οχι εχει κουμπωσει καλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismrk Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μπορειται να μου προτεινεται καποια αλλη καρτα 8gb σχετικα φτηνη που να την δεχεται σιγουρα; Κοιταω στο skroutz αλλα δεν ξερω ποια κανει σιγουρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsa Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Σχετικα με το AURA παιδια. Ειναι FREE εκδοση, ή πρεπει να το ξεκλιδωσουμε? Oταν περναμε τον χάρτη στην καρτα sd γιατί μετα την εγκατασταση ζηταει να κανει download? Μεσα στον φακελο AURA εχει ενα σειριακο αριθμο πώς τον περνάμε? Ευχαριστω..:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Motorola πηρα και εγω απο τον Γερμανο με 12 ευροΣε έγδησε, 7.3Ευρώ το πήρα εγώ τέλη Δεκέμβρη από PC1.gr, τώρα το ανέβασε στα 7,8Ευρώ, δές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3442829#post3442829 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Σχετικα με το AURA παιδια. Ειναι FREE εκδοση, ή πρεπει να το ξεκλιδωσουμε? Oταν περναμε τον χάρτη στην καρτα sd γιατί μετα την εγκατασταση ζηταει να κανει download? Μεσα στον φακελο AURA εχει ενα σειριακο αριθμο πώς τον περνάμε? Ευχαριστω..:( Διαβασε τις 5 προηγουμενες σελιδες, εχει απαντηθει. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ειναι sandisk ultra micro sd 8 gb. Σε μερικους εχει βοηθησει αυτο. Κατεβασε ενα live-cd apo linux και με ενα cardreader κανε φορματ την καρτα μεσα απο τα linux. Στο modaco που διαβαζα πολλοι το κανουν Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Προσπαθω να βρω ενα τροπο , ή ένα ξυπνητηρι απο το market που να χτυπαει όταν η συσκευη ειναι κλειστη. δεν βρίσκω τίποτα απο τα δυο. ξερει κάποιος κάτι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Προσπαθω να βρω ενα τροπο , ή ένα ξυπνητηρι απο το market που να χτυπαει όταν η συσκευη ειναι κλειστη. δεν βρίσκω τίποτα απο τα δυο. ξερει κάποιος κάτι? ξεχνα το... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Προσπαθω να βρω ενα τροπο , ή ένα ξυπνητηρι απο το market που να χτυπαει όταν η συσκευη ειναι κλειστη. δεν βρίσκω τίποτα απο τα δυο. ξερει κάποιος κάτι? σε κανενα κινητο android δεν μπορει να γινει αυτο που ζητας. Δεν ειναι θεμα ΖΤΕ blade Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Προσπαθω να βρω ενα τροπο , ή ένα ξυπνητηρι απο το market που να χτυπαει όταν η συσκευη ειναι κλειστη. δεν βρίσκω τίποτα απο τα δυο. ξερει κάποιος κάτι? Ναι ξερουμε, οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ και εχει απαντηθει και αρκετες φορες. Σας εκλιπαρω ψαξτε πριν ζητησετε βοηθεια. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μπορειται να μου προτεινεται καποια αλλη καρτα 8gb σχετικα φτηνη που να την δεχεται σιγουρα; Κοιταω στο skroutz αλλα δεν ξερω ποια κανει σιγουρα.. Εγώ χρησιμοποιώ μια toshiba και δεν έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Όποιος προλάβει παίδες! Εγώ πήρα μία. Και γω τσίμπησα μια smokey grey! Thanks Αρίσταρχε! :cool: Μπορειται να μου προτεινεται καποια αλλη καρτα 8gb σχετικα φτηνη που να την δεχεται σιγουρα; Κοιταω στο skroutz αλλα δεν ξερω ποια κανει σιγουρα.. Αυτήν έχω, λειτουργεί μια χαρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος! ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 http://www.netimes.com/shop/fiexible-skin-case-screen-protector-set-for-zte-v880-orange-san-francisco-p-3010.html?cPath=792_793 Εσείς που παραγγείλατε τις θήκες μάθατε πόσες μέρες κάνει η αποστολή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Παιδιά, έβαλα την Jellyfish τη τελευταία και βλέπω ότι το μενού των ρυθμίσεων δεν έχει χρώμα. Καμιά Rom με χρώμα εκεί ή κάποιο τρόπο να το προσθέσουμε; Μπαίνει χρώμα με κάποιο theme πχ; Παιδιά, επειδή θέλω να στήσω το κινητό όσο πιο καλά και πιο γρήγορα γίνεται για να το κάνω δώρο στον πατέρα μου, ξέρει κανείς την απάντηση σ' αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts