spyrakos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καλημέρα παιδιά. Έκανα χθες τη διαδικασία του wipe battery και αντί να βελτιωθεί η απόδοση της μπαταρίας έχω την εντύπωση ότι χειροτέρεψε. Από 95 % που ήταν γύρω στη 01.00 όταν έπεσα για ύπνο πήγε στο 75 % γύρω στις 08.00 που σηκώθηκα...Το κινητό ήταν απλά σε stand by mode, χωρίς wifi, bluetooth ή οτιδήποτε άλλο. Έχω τη jj rls 9 με hardware acceleration add on μόνο...Το wipe stats έγινε στο 1 % της μπαταρίας αλλά η φόρτιση έγινε με ανοιχτό το κινητό. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Το wipe stats έγινε στο 1 % της μπαταρίας αλλά η φόρτιση έγινε με ανοιχτό το κινητό. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό? Ναι. Εγώ που έκανα την φόρτιση με κλειστό, με setcpu να ρίχνει στα 128Mhz όταν είναι κλειστή η οθόνη σε standby δεν αλλάζει καθόλου η ποσοστιαία ένδειξη για όλη την μέρα (JJ RLS7 με hw_ui addon) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά ξέρετε κάποιο παιχνιδάκι που να παίζεται μέσω internet? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ναι. Εγώ που έκανα την φόρτιση με κλειστό, με setcpu να ρίχνει στα 128Mhz όταν είναι κλειστή η οθόνη σε standby δεν αλλάζει καθόλου η ποσοστιαία ένδειξη για όλη την μέρα (JJ RLS7 με hw_ui addon) Είμαι στο γραφείο, εχω ανοίξει wifi, bt, gps, angry birds, έχει πάει στο 8%, πού θα πάει, δε θα μηδενίσει? Θα ξανακάνω wipe stats και θα το φορτίσω κλειστό. Για να δούμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Έχει βρεί κάποιος στο market εφαρμογή και πως λέγεται, για να κλείνουμε το κινητό και να περνά σε λειτουργία πτήσης και όχι πατώντας το πάνω κουμπάκι? Ευχαριστώ. Δοκιμασε το free power windget,εχει πολλες επιλογες και λειτουργια πτησης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά ξέρετε κάποιο παιχνιδάκι που να παίζεται μέσω internet? Sniper vs Sniper:online Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_1986 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 επισης, μου δινει την αμυδρη εντυπωση πως η οθονη του ειναι ελαφρως λιγοτερο responsive απο οτι ηταν με στοκ ROM. Δεν εννοω ταχυτητα, εννοω την αποκριση στο πατημα του δακτυλου, αλλα αυτο μπορει να ειναι και εντυπωση μου. Σαν να ειναι αλλιως "καλιμπραρισμενη". Φίλε και εγώ το ιδιο παρατήρησα!Υπάρχει και άλλος που να το επιβεβαιώνει?Πάντως εμένα η 9 έκατσε πολύ καλά στο κινητό με την μια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Φίλε και εγώ το ιδιο παρατήρησα!Υπάρχει και άλλος που να το επιβεβαιώνει?Πάντως εμένα η 9 έκατσε πολύ καλά στο κινητό με την μια! το ίδιο και γω... My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά έχετε δει την carbon skin για zte , αν όχι μπορέιτε να την δείτε σε ένα βίντεο που φτιάξαμε εδώ http://www.madfortech.com/2011/02/zte-blade-how-to-%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-carbon-skin-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7/ ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Φίλε και εγώ το ιδιο παρατήρησα!Υπάρχει και άλλος που να το επιβεβαιώνει?Πάντως εμένα η 9 έκατσε πολύ καλά στο κινητό με την μια! Και εγω την 9 φοράω αλλα νομιζω οτι με την rom της wind είχε πολλή χειρότερη απόκριση. Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά αν το αγοράσω από εδώ http://www.handtec.co.uk/product.php/4295/ θα μπορέσω μετά να το ξεκλειδώσω και όλα καλά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) το μαγαζί δεν ξέρω αν είναι έμπιστο αλλά ναι θα μπορέις είναι πολύ απλή η διαδικασία του ξεκλειδώματος Edited February 3, 2011 by iznodur ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 το μαγαζί δεν ξέρω αν είναι έμπιστο αλλά ναι θα μπορέις είναι πολύ απλή η διαδικασία του ξεκλειδώματος το μαγαζί είναι έμπιστο... έχω αγοράσει και το ένα desire από εκεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά έκανα μια πατάτα, εβαλα το απ Absolute System, που έχει rooted file manager, αλλαγή bootanimation και font. Επαιξα με μερικά fonts, έχει πολύ φάση, αλλα 3-4 που δοκίμασα στα ελληνικά τα κάνουν μαντάρα! Πως επανέρχομαι στην default? ή ξέρετε καμια που να δουλεύει σωστα? Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Move2sd Enabler? Μια χαρά το έκανε το move του iGo η enabler.. thank's Xρειάζομαι και τις δύο? Και την enabler και την app2sd? Είναι ήδη rooted η jj9, δε χρειάζεσαι androot. Το market enabler δουλεύει κανονικά, αν του δώσεις permissions από superuser. Κανα2 φορές που μου έκανε περίεργα, απλώς έκλεισα την εφαρμογή(market enabler) από το διαχειριστή έργου, αφαίρεσα τα permissions από superuser, και όταν το ξανάτρεξα, του έδωσα πάλι permissions όταν μου ζήτησε και δούλεψε κανονικά. OK. Ευχαριστώ αλλά. Βγάζω το z4root κάνω επανεκκίνηση, βγάζω από το superuser την market enabler, την σκοτώνω, επανεκκίνηση ξανά, την τρέχω και απλά κάθετε και την κοιτάω. Ποτέ δεν μου ανοίγει παράθυρο η superuser για να προσθέσω την market enabler... Μπορώ να την προσθέσω manually?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) ξερει κανεις αν συνεχισει να φερνει η wind zte?τωρα που εβγαλε το motorola πολυ πιθανο να σταματησει!!!περιμενω αντικατασταση!! Edited February 3, 2011 by z0diac7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 ξερει κανεις αν συνεχισει να φερνει η wind zte?τωρα που εβγαλε το motorola πολυ πιθανο να σταματησει!!!περιμενω αντικατασταση!! Motorola? Μοντελο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Μια χαρά το έκανε το move του iGo η enabler.. thank's Xρειάζομαι και τις δύο? Και την enabler και την app2sd? Καλα και μενα γιατι μου μένουν 20mb στην μνήμη της συσκευής? Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ναι. Εγώ που έκανα την φόρτιση με κλειστό, με setcpu να ρίχνει στα 128Mhz όταν είναι κλειστή η οθόνη σε standby δεν αλλάζει καθόλου η ποσοστιαία ένδειξη για όλη την μέρα (JJ RLS7 με hw_ui addon) Το setcpu το αγόρασες? Παίζει να το βρω δωρεάν με κάποιο τρόπο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Motorola? Μοντελο? Motorola Quench XT5 σαφως κατωτερο του blade! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καλα και μενα γιατι μου μένουν 20mb στην μνήμη της συσκευής? Δεν είσαι ο μονος μην ανησυχείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καλημερα μια μερα με την Jellyfish κι ολα φαινονται smooth και χωρις προβληματα. Το μοναδικο προβλημα που παρουσιαστηκε ηταν οταν περασα τα Contacts και Dialer zips (ισως φταιω και εγω που τα περασα μαζι): Μου εβγαζε πολυ συχνα ενα android.acore.process που εκανε terminate, κατι τετοιο, δε θυμαμαι ακριβως. Το μεγαλυτερο προβλημα ηταν που δεν επερνε τα contacts αν και τα ειχε στο Groups tab. επισης, μου δινει την αμυδρη εντυπωση πως η οθονη του ειναι ελαφρως λιγοτερο responsive απο οτι ηταν με στοκ ROM. Δεν εννοω ταχυτητα, εννοω την αποκριση στο πατημα του δακτυλου, αλλα αυτο μπορει να ειναι και εντυπωση μου. Σαν να ειναι αλλιως "καλιμπραρισμενη". Μου το εκανε και εμενα, δεν βρηκα ομως γιατι... μετα απο αυτο εκανα πολλα τεστ σε αλλα θεματα και θα ξαναβαλω την JJ9. My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Αυτό που κάνεις με αυτό τον τρόπο είναι bump charging... Ψάξε αυτό τον όρο στο google και θα βρεις πολλές πληροφορίες... Με λίγα λόγια θα προσπαθήσω να σου το εξηγήσω εδώ... Το κινητό πέρνει πληροφορίες για την μπαταρία από ένα call που κάνει ο kernel στην μπαταρία, και πέρνει πίσω το ποσοστό φόρτισης, αν φορτίζει ή αν αποφορτίζεται, και αν είναι σε καλή κατάσταση. Ο kernel όμως ελέγχει και την μπαταρία (software control για το blade, όπως και στα περισσότερα htc, hardware control είναι μόνο στα motorola μέχρι τώρα απ'όσο γνωρίζω χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος όμως). Όταν το blade φτάσει στο 100% (παλιότερα ήταν 90% θυμάμαι, δεν είμαι σίγουρος τι ισχύει στο blade) θα σταματήσει να έχει κόκκινο led, και θα μπορείς να βγάλεις τον φορτιστή. Αν επιλέξεις να μην βγάλεις τον φορτιστή, η μπαταρία θα αρχίσει να καταναλώνετε, και ο φορτιστής δεν θα προσφέρει πλέον ρεύμα στο κινητό, γιατί ο kernel το απαγορεύει... Αν η μπαταρία πέσει κάτω από 80% ο kernel θα αφήσει τον φορτιστή να ξαναφωρτίσει το κινητό. Όλο αυτό είναι για λόγους ασφαλείας, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για overcharge και υπερθέρμανση της μπαταρίας, καθώς και να μην υπάρχει συνεχής αποφόρτιση και φόρτιση όσο δουλεύεις το κινητό και είναι στο ρεύμα... Επίσης, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως η φόρτιση στις lion δεν είναι ανάλογης ταχύτητας, δηλαδή, ο χρόνος που απαιτείται για να φορτίσει μέχρι 50% δεν είναι ο ίδιος που απαιτείται για να φορτίσει μέχρι το υπόλοιπο 50%... για να φορτίσουν τα τελευταία 4% μπορεί να σου κάνει και 20-30 λεπτά, όταν τα πρώτα 4% μπορεί να τα φορτίζει σε 2 λεπτά... όσο πλησιάζεις σε γεμάτη μπαταρία, τόσο πιο αργή γίνεται και η φόρτιση. Αυτό λοιπόν που συμβαίνει με εσένα είναι πως το κινητό το φορτίζεις ανοιχτό, ο kernel κάνει κουμάντο στη μπαταρία, φτάνεις 100% και μετά από κάποια λεπτά κλείνεις το κινητό. Ο kernel λοιπόν πάει για βρούβες, και πλέον μόνο το κύκλωμα της μπαταρίας κάνει κουμάντο. Αυτό που πρέπει λοιπόν να κάνει το κύκλωμα της μπαταρίας είναι να ελέγξει σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία, πια cells μένουν ακόμα αφόρτιστα, και ότι cell άδειασε έστω και λίγο από τη στιγμή που ήταν το κινητό 100% μέχρι τη στιγμή που το έκλεισες, να τα ξαναγεμίσει... σε όλη αυτή τη διαδικασία βλέπεις κόκκινο led... Έστω και 1% να έχει καταναλωθεί, το 20λεπτο κόκκινο led είναι λογικό... Επειδή δεν ξέρω όμως και πολλά για το θέμα, ψάξε για bump charging και θα βρεις πολλές πληροφορίες... Το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να το κάνεις συχνά γιατί μειώνεις την ζωή της μπαταρίας σου. Επίσης, κατά την γνώμη μου, δεν έχει σημασία αν το φορτίζεις ανοιχτό ή κλειστό... Λιθίου είναι, οπότε μην μασάς :)... κάποιοι λένε καλύτερα ανοιχτό, κάποιοι λένε καλύτερα κλειστό, εγώ λέω: δε βαριέσαι :) Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου @kogos. Σε ευχαριστώ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) υπαρχει καποιος τροπος οταν εχω αναπαντητη η μηνυμα και κλεινει η οθονη μετα απο λιγο αν δεν το κοιταξω, το φωτακι το κοκκινο που μενει ανοικτο για λιγο στο κουμπι κατω δεξια που παει πισω να μενει ανοικτο μεχρι να δω το μηνυμα η την αναπαντητη? edit:http://www.youtube.com/watch?v=9bDWOaB4GRo ριχτε και μια ματια εδω:D Edited February 3, 2011 by jmallen3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) Παιδιά τελικά το Βlade στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει πουθενά!Πήγα να ρωτήσω σήμερα στην Καλαμαριά και μου είπαν περιμένουν από τις 15/2 παραλαβές!!! Το αγόρασε κάποιος πρόσφατα από κάπου να μας πει αν υπάρχει στοκ γιατί δεν κρατιέμαι!!!! Edited February 3, 2011 by MetroStar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts