kyrillos13 Δημ. February 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) προσοχή!! το εβαλα στο δικό μου 9.5 και ΚΟΛΛΑΕΙ απιστευτα :confused::( ευτυχως που πηρα πριν backup... Κυριλλε ΣΙΓΟΥΡΑ κάνει για την 9.5??? Κάνει για όλες της froyo & gingerbread rom. Δεν βρίσκω λόγο να σου κολάει αλλά δεν είναι και αναγκαστική η αναβάθμιση:P Edit: Από odin ή από recovery το έβαλες? Edited February 25, 2012 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Κάνει για όλες της froyo & gingerbread rom. Δεν βρίσκω λόγο να σου κολάει αλλά δεν είναι και αναγκαστική η αναβάθμιση:P Edit: Από odin ή από recovery το έβαλες? Απο recovery. Εκανα μετά κατευθείαν reboot. Ξεκίνησε κανονικά, μπήκε μέσα, εβαλα κωδικό, μπήκε, και μετά από 3-4 λεπτά... κόλλησε, εντελώς! Το ξαναάνοιξα, και μετά πάλι το ίδιο... Διαβασα το thread τους, και άλλοι με 9.5 έχουν πρόβλημα, ενώ άλλοι πάλι με 9.5 λένε ΟΚ(!). Μου θυμίζει fugumod η ίστορία... Λένε: •Fixed filesystem covertion system. •Lagfree governor properly implemented. Μήπως γίνεται κανένα conflict με τα δικά σου tweaks? Edited February 25, 2012 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Εμένα Astrum μου θυμίζει η ιστορία! : Ρ Όταν περνάμε kernel είναι προτιμότερο να το βάζουμε μέσω ODIN Κύριλλε? Γι' αυτό ρώτησες? Επίσης χρειάζεται να κάνουμε κάποιο wipe? Εγώ έχοντας αλλάξει fugumod, g3mod και πρόσφατα astrum ουκ ολίγες φορές, και με διάφορους συνδυασμούς wipe, άλλοτε κολλούσε και άλλοτε όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Εμένα Astrum μου θυμίζει η ιστορία! : Ρ Όταν περνάμε kernel είναι προτιμότερο να το βάζουμε μέσω ODIN Κύριλλε? Γι' αυτό ρώτησες? Επίσης χρειάζεται να κάνουμε κάποιο wipe? Εγώ έχοντας αλλάξει fugumod, g3mod και πρόσφατα astrum ουκ ολίγες φορές, και με διάφορους συνδυασμούς wipe, άλλοτε κολλούσε και άλλοτε όχι.. Το fugumod είναι γνωστό οτι παίζει στους μισούς γαλαξίες μόνο... Είναι η πρώτη φορά που ο g3mod κρασάρει έτσι. Κάποιοι στο xda λένε οτι οταν το κάνεις με odin κολλάει και καλύτερα να το κάνεις με cwm.... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22945844&postcount=2618 Καλύτερα μην το βάζετε ακόμα, υποψιάζομαι οτι οι g3mod θα βγάλουν νέο διορθωμένο... Edited February 25, 2012 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Γνωρίζει κάποιος αν έχει λυθεί το πρόβλημα με την επιστροφή ήχου στην v10 beta 2; Επειδή το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα, τόσο που σκέφτομαι να γυρίσω στην v9, ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Η λειτουργικότητα και η ταχύτητα της 9.5 OC είναι συγκρίσιμη με τη 10; Γιατί η αλήθεια είναι ότι με τη 10 το κινητό μου απογειώθηκε. Και είναι η μόνη ROM στην οποία έχω κάτσει τόσο πολύ καιρό (ήδη από την alpha έκδοση). Εκτός από το πρόβλημα που αναφέρω (και που έχουν και άλλοι φίλοι εδώ στο forum), είμαι τόσο ευχαριστημένος με τη 10 που θα ήθελα να την κρατήσω μόνιμα. Να γυρίσω στην 9.5 ή θα μου κάτσει βαρύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Εγω ημουν παρα πολυ καιρο στην 10 αλλα επειδη μου ελειπε πολυ το Bluetooth(για χρηση σε ομιλια),ειπα να γυρισω στην 9.5 Μια μερα ακριβως την κρατησα και ξαναγυρισα στην 10 ^^ (ειναι πολυ πιο γρηγορη σε ολα) Ευτυχως δεν εχω το προβλημα της επιστροφης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Εχω την CM7-Kernel-1.3-high_voltage,:mad: αν βαλω την v2.4.1 ειναι καλυτερη η χειροτερη απο αυτη που εχω?τι διαφορες εχει? Ακυρη η ερωτηση που εκανα...λαθος δικο μου.. Edited February 26, 2012 by spaceboy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 εχει αλλάξει κανείς ποτέ το Bootanimation? ποιο/α μπορούμε να βάλουμε χωρίς πρόβλημα? (νομίζω είχε καποτε κάποια ο Αstronautis στο site του...) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 εχει αλλάξει κανείς ποτέ το Bootanimation? ποιο/α μπορούμε να βάλουμε χωρίς πρόβλημα? (νομίζω είχε καποτε κάποια ο Αstronautis στο site του...) εχω αλλαξει εγω και δουλευουν ολα καλα απο αυτα που εχει ο astronautis..εκτος απο ενα που εχει ονομασια red rage , αυτο δεν μου δουλευει μονο ολα τα αλλα αψογα...παρε οδηγιες απο το site του astronauti..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 εχει αλλάξει κανείς ποτέ το Bootanimation? ποιο/α μπορούμε να βάλουμε χωρίς πρόβλημα? (νομίζω είχε καποτε κάποια ο Αstronautis στο site του...) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467794 Έχω βάλει το πρώτο και το έχω λατρέψει!!! Είναι πανεύκολο να βάλεις bootanimation...Αν δεν έχει .zip για να φλασάρεις μέσω recovery το βάζεις με root exlporer μέσα στο system/media. Έχει οδηγίες στο δεύτερο post... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467794 Έχω βάλει το πρώτο και το έχω λατρέψει!!! Είναι πανεύκολο να βάλεις bootanimation...Αν δεν έχει .zip για να φλασάρεις μέσω recovery το βάζεις με root exlporer μέσα στο system/media. Έχει οδηγίες στο δεύτερο post... Ευχαριστώ. Οντως ωραία - θα τα δοκιμάσω! Εγω αυτά έβαλα στο ματι... τα έχει δοκιμάσει κανένας? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1317405&highlight=bootanimation Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 με το superoneclick προσπαθω να κανω unroot το galaxy3 αλλα δεν γινεται.με το ιδιο προγραμμα παλαιοτερα το ειχα κανει root αλλα και unroot.υπαρχει τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Εχω την v10 beta2.Πολλες φορες οταν παω να ξεκλειδωσω την οθονη,αναβει η οθονη αλλα δεν ανταποκρινεται καθολου στις κινησεις μου.Οταν το κανει αυτο πρεπει να την αναβοσβησω αρκετες φορες με το power και καποια στιγμη θα καταφερω να την ξεκλειδωσω.Μεσα στην ημερα μπορει να μου το κανει και και 3 και 4 φορες.Του εχει συμβει κανενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Εχω την v10 beta2.Πολλες φορες οταν παω να ξεκλειδωσω την οθονη,αναβει η οθονη αλλα δεν ανταποκρινεται καθολου στις κινησεις μου.Οταν το κανει αυτο πρεπει να την αναβοσβησω αρκετες φορες με το power και καποια στιγμη θα καταφερω να την ξεκλειδωσω.Μεσα στην ημερα μπορει να μου το κανει και και 3 και 4 φορες.Του εχει συμβει κανενος? Μου το κάνει και εμένα αλλά σπάνια. Γύρω στις 2 φορές τη βδομάδα. Δεν ξέρω τις πταίει. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου δώσει το logsProvider.apk απο την 9.5 του Κύριλλου ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Μου το κάνει και εμένα αλλά σπάνια. Γύρω στις 2 φορές τη βδομάδα. Δεν ξέρω τις πταίει. Ειναι bug της cm7 Στο xda λενε οτι αν απενεργοποιησεις το crt off animation σταματαει να το κανει οπως σταματαει να βγαζει και το black screen of death. Εγω το εκανα αυτο εδω και 2 μερες κι σκομα παει καλα.θα δουμε Αν συνεχισει μπορεις στα settings να ορισεις να ξεκλειδωνει και με το κουμπι του μενου ωστε να μπαινει κατευθειαν μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ειναι bug της cm7 Στο xda λενε οτι αν απενεργοποιησεις το crt off animation σταματαει να το κανει οπως σταματαει να βγαζει και το black screen of death. Εγω το εκανα αυτο εδω και 2 μερες κι σκομα παει καλα.θα δουμε Αν συνεχισει μπορεις στα settings να ορισεις να ξεκλειδωνει και με το κουμπι του μενου ωστε να μπαινει κατευθειαν μεσα Σε εμενα ευτυχως δεν υπαρχει αυτο το bug :) Ερωτησεις: 1) Στην εγκατασταση της ν10beta2 του Κυριλλου ακομη μου γραφει οτι εχω την v10beta (και οχι π.χ. beta2).. Ειναι νορμαλ αυτο? Ετσι πρεπει να ειναι? (Φοραω τον μαμισιο με την ROM κερνελ και δεν αντιμετωπιζω προς το παρον προβληματα.. με τον CM7-Kernel High Voltage 1.3 θα ειναι καλυτερα ή οχι?) 2) Οταν φορουσα την 9.5 ROM του Κυριλλου εβαλα τον κερνελ G3MOD 2.4.1 OC και ενω ανοιξε κανονικα το κινητο στην πρωτη επανεκκινηση του μου κολλαγε στο bootanimation. Εκανα wipe data, wipe dalvik cache κλπ αλλα τιποτα.. παλι κολλουσε.. οποτε κι εβαλα την v10beta2. Αν βαλω στην ν10beta2 που εχω τωρα τον κερνελ G3MOD 2.4.1 OC θα ειναι καλυτερα ή οχι? Φοβαμαι μην κολλησει παλι στο bootanimation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspartakos Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 παιδια καλησπερα και απο εμενα.εκανα αναβαθμιση σε froyo και τωρα δεν μπορω να αποθηκευσω στις επαφες νεα τηλεφωνα.και ενα γραμμα να γραψω μου λεει αδυνατη αποθηκευση πολυ μεγαλο κειμενο.ξερεις κανεις τι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Στο τηλέφωνο ή στη SIM είναι η επαφή που θες να προσθέσεις αριθμό? Μόνο στο τηλέφωνο μπορείς να βάλεις παραπάνω από 1 αριθμό σε μια επαφή! Κάτι άλλο τώρα, παλιότερα είχα διαβάσει εδώ για 2 προβλήματα της 9.5 του Κύριλλου : - ταξινόμηση επαφών - ταξινόμηση μηνυμάτων Τί λύσεις έχουν προταθεί? Για τις επαφές, άλλαξα την ταξινόμηση να γίνεται κατά επώνυμο (εκεί γράφω τα στοιχεία), η λίστα τακτοποιήθηκε όπως έπρεπε κατά γράμμα αλλά μετά από reboot πάλι τα ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Στο τηλέφωνο ή στη SIM είναι η επαφή που θες να προσθέσεις αριθμό? Μόνο στο τηλέφωνο μπορείς να βάλεις παραπάνω από 1 αριθμό σε μια επαφή! Κάτι άλλο τώρα, παλιότερα είχα διαβάσει εδώ για 2 προβλήματα της 9.5 του Κύριλλου : - ταξινόμηση επαφών - ταξινόμηση μηνυμάτων Τί λύσεις έχουν προταθεί? Για τις επαφές, άλλαξα την ταξινόμηση να γίνεται κατά επώνυμο (εκεί γράφω τα στοιχεία), η λίστα τακτοποιήθηκε όπως έπρεπε κατά γράμμα αλλά μετά από reboot πάλι τα ίδια.. Για την ταξινόμηση επαφών διαπίστωσα ότι φταίει o συγχρονισμός με το google.. Στην beta2 του Κυρίλλου που έβαλα σήμερα η ταξινόμηση είναι τζετ! :-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τα θεματα που μπορουμε να αλλαξουμε απο το Theme Chooser. Μπορουμε να αλλαζουμε σε οτι θελουμε ή μηπως υπαρχει κανενα προβλημα? Το εχει κανει κανενας αλλος? και κατι αλλο, μολις τωρα αλλαξα στην ΒΕΤΑ 2 του Κυριλλου και δεν θυμαμαι τι διαδικασια επρεπε να κανω με το S2E ωστε να βλεπει το partition. Θυμαται καποιος? Α και κατι τελευταιο. Επειδη δεν μου αρεσει η γραμματοσειρα της beta 2. πως γινεται να αλλαξω και να βαλω αυτην της beta 1 που μου αρεσε? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τα θεματα που μπορουμε να αλλαξουμε απο το Theme Chooser. Μπορουμε να αλλαζουμε σε οτι θελουμε ή μηπως υπαρχει κανενα προβλημα? Το εχει κανει κανενας αλλος? και κατι αλλο, μολις τωρα αλλαξα στην ΒΕΤΑ 2 του Κυριλλου και δεν θυμαμαι τι διαδικασια επρεπε να κανω με το S2E ωστε να βλεπει το partition. Θυμαται καποιος? Α και κατι τελευταιο. Επειδη δεν μου αρεσει η γραμματοσειρα της beta 2. πως γινεται να αλλαξω και να βαλω αυτην της beta 1 που μου αρεσε? Ευχαριστω. Οσον αφορα το Theme choser δοκιμασε οποιο θες αφοβα απο αυτα που εχει τουλαχιστον αν εννοεις αυτο. Για το s2e δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3947107#post3947107 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Παιδιά καλησπέρα!Εχώ την 9.5 του kyrillou κ πέρασα την jpi γιατί το δίνω το κινητό αλλά δεν μου ανοίγει κ μένει για πάνω από 10' στο samsung.Τι άλλο πρέπει να κάνω? Υ.Γ επαναφορά έκανα πριν περάσω την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Για να περαστεί η v10 beta 2 πάνω στη v2 beta χρειάζεται wipe; Αν ναι, μπορούμε τουλάχιστον να μην κάνουμε format την sd για να μη χάσουμε όλες τις εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Για να περαστεί η v10 beta 2 πάνω στη v2 beta χρειάζεται wipe; Αν ναι, μπορούμε τουλάχιστον να μην κάνουμε format την sd για να μη χάσουμε όλες τις εφαρμογές; Δεν χρειάζεται wipe απλά θα χάσεις τα δεδομένα του /data. Της εφαρμογές που είναι στο partition δεν θα τις χάσεις. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts